Author |
Topic  |
honzicek1982
Starting Member
30 Posts |
Posted - 28/09/2010 : 13:54:02
|
Zatim sem tu o týhle hře nikde nic neviděl http://vindictus.nexon.net/ .Co si o ní myslíte?Ted probíhá open beta.Nemáte někdo klíč navíc?Nikde už se nedá sehnat.Pokud někdo klíč máte pošlete mi ho prosim na honzatojsemja@seznam.cz .Předem moc díky!!!
|
|
| |
kertin
Starting Member
32 Posts |
Posted - 28/09/2010 : 14:40:55
|
IP adresy z Evropy jsou blokovány, takže je zbytečné shánět beta key, musíš si počkat na EU verzi. |
 |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 28/09/2010 : 16:17:27
|
jde to pres proxy... jinak take bych mal zajem o kluc :) |
 |
|
kertin
Starting Member
32 Posts |
Posted - 28/09/2010 : 19:45:53
|
Přes proxy nedostaneš slušnou odezvu, aspoň já ne. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 29/09/2010 : 11:38:44
|
Mám za to, že původně se ta hra měla jmenovat "Mabinogi: Heroes" a v průběhu vývoje to změnili na "Vindictus". V původních zprávách se psalo i o EU serveru/ech, tak to třeba někdy spustí i v Evropě  |
http://soundcloud.com/unvorsum |
 |
|
kertin
Starting Member
32 Posts |
Posted - 29/09/2010 : 12:17:20
|
http://vindictus.nexoneu.com/ Těžko říct, jak dlouho jim to bude trvat, než to bude v Evropě, ale web zatím prázdný. |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 30/09/2010 : 21:25:13
|
quote: Originally posted by Murdy
Mám za to, že původně se ta hra měla jmenovat "Mabinogi: Heroes" a v průběhu vývoje to změnili na "Vindictus". V původních zprávách se psalo i o EU serveru/ech, tak to třeba někdy spustí i v Evropě 
Máš částečně pravdu Vindicus je pouze připůsobený "západnímu hráči" http://heroes.nexon.com Jinak Mabinogi: Heroes je východní verze ;). |
Mamma is playin' |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/10/2010 : 00:16:54
|
... odkud probuh berou grafici ty predkloneny postavy kdyz bezi (poprve jsem to videl v la)...? (postava zlomena v krizi a bezi ... forreste beeeez)
strc pst skrz krk .. a vyhni se temhle hram |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 01/10/2010 00:19:47 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 01/10/2010 : 09:15:37
|
quote: Originally posted by elidor
... odkud probuh berou grafici ty predkloneny postavy kdyz bezi (poprve jsem to videl v la)...? (postava zlomena v krizi a bezi ... forreste beeeez)
strc pst skrz krk .. a vyhni se temhle hram
No jinak by jí při běhu nebylo vidět na kalhotky, ne? |
 |
|
honzicek1982
Starting Member
30 Posts |
Posted - 14/10/2010 : 19:44:42
|
Poradíte mi někdo jak to udělat přez proxy aby mě to poustilo do hry? |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 15/10/2010 : 19:01:23
|
quote: Originally posted by Filda LNL
VINDICKUS!
http://www.youtube.com/watch?v=F0YfBgPPxqM
ty wole nekecám ale 8 minut sem se v kuse řechtal až mě břicho začalo bolet |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 15/10/2010 : 22:09:37
|
quote: Originally posted by Jaffa
VINDICKUS!
http://www.youtube.com/watch?v=F0YfBgPPxqM
ty wole nekecám ale 8 minut sem se v kuse řechtal až mě břicho začalo bolet
Já dýl, už jsem to viděl 3x. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 16/10/2010 : 00:07:02
|
jezisi, jsem to musel asi 4x stopnout, abych se vydejchal a hodil do klidu. Priste to zkusim na jeden zatah.
"Dodge the dick attacks and block the DICK STRIKES!" |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 16/10/2010 00:07:52 |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 16/10/2010 : 16:24:00
|
Nejlepší hláška je "that's not a log, that's a DICK!" |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/10/2010 : 16:57:23
|
Nejlepší hláška je "that's not a log, that's a DICK!"
jo ta je husta přesně
a na konci kill DICK EMPEROR!! nejvíc epic boss napříč MMO universem |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
kertin
Starting Member
32 Posts |
Posted - 16/10/2010 : 19:27:19
|
Tak nejlepší byl to: new features and content s tím obrázkem New Boss for 6.0 - thousands of dicks:D:D |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/10/2010 : 20:22:32
|
Ja se musim priznat , ze jsem si to "omylem" pustil v praci. A jak jsem potlacoval smich tak jsem dostal takovou krec , ze skoro coworker volal zachranku(pak jsem to asi hodinu "rozdychaval")...Ta hra je evidentne zivotu nebezpecna  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 18/10/2010 : 18:49:56
|
Chci se zeptat, jesli vindictus nema nejakou collector edition jako Mortal online loot bag treba a jestli k tomu neni taky nejaka figurka. Kdyz jo, tak jaka a jak je zhruba dlouha? |
MMOs failed. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 20/10/2010 : 23:07:41
|
quote: Originally posted by Jace
Chci se zeptat, jesli vindictus nema nejakou collector edition jako Mortal online loot bag treba a jestli k tomu neni taky nejaka figurka. Kdyz jo, tak jaka a jak je zhruba dlouha?
Je přesně tak dlouhá, aby jsi z toho neměl komplexy. |
 |
|
kokoryba
Starting Member

11 Posts |
Posted - 21/10/2010 : 04:07:43
|
quote: Originally posted by Milan
Chci se zeptat, jesli vindictus nema nejakou collector edition jako Mortal online loot bag treba a jestli k tomu neni taky nejaka figurka. Kdyz jo, tak jaka a jak je zhruba dlouha?
Je přesně tak dlouhá, aby jsi z toho neměl komplexy.
takze tam zadna neni? :D |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 21/10/2010 : 16:27:34
|
Jestli to tak je, tak zdejsimu alfasamci TDK tu hru museji posilat po castech. |
MMOs failed. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/10/2010 : 18:55:26
|
Hot Spot Shield - google and download.
programek kterej stahnes, spustis, on v ten moment tvuj net redirektuje pres sit free wifin v USA = mas USA IP a docela slusnej ping.. muzes hrat jak chces :) jinak jako zadarmo by se ten Vindictus i dal .. kdyz to srovnate s placenym aionem.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/10/2010 : 08:42:10
|
to je novej druh wifin na ktery se pripojis na 1000ce kilometrovou vzdalenost ? |
lastfm |
 |
|
honzicek1982
Starting Member
30 Posts |
Posted - 22/10/2010 : 11:17:22
|
Tak přez ten program mě to stejně do hry nepustí.Nemáte někdo nějakej jinej postup jak na to? |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 22/10/2010 : 21:36:30
|
Musis mit aspon 8cm v klidu, jinak te to nepusti. |
MMOs failed. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 26/10/2010 : 21:37:09
|
Alfasamec TDK ted nakopne svou vernou skodu 120L a bude po cele republice objizdet lidi, kteri urazili jeho penis. |
MMOs failed. |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 26/10/2010 : 23:49:15
|
Alfasamec TDK ted nakopne svou vernou skodu 120L a bude po cele republice objizdet lidi, kteri urazili jeho penis.
Hele mamrde můj alfa penis nemůžeš Ty nikdy urazit. To je totiž jiná liga.Ty můžš tak vymrdávat ty svoje náctiletý zubatý jelita a tím končíš. Můj klacek je pro pořádný samice-rozuměj Alfa samice (to jsou ty,jak je máš na hazlu v časopise a honíš si tam nad nima svojeho 9cm ferdu).
//Edit Jó dovča pěkná, asi si možná ještě střihnu Tunis, tady je už moc zima :-) |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 28/10/2010 : 22:33:53
|
panove, co prestat zasirat forum? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 22:58:52
|
quote: Originally posted by elidor
panove, co prestat zasirat forum?
Ješiš pokud jsem použil nějaké nevhodné slovíčko, či vypadl s tématu, tak to se moc omlouvám. Já mám Jaceho rád, on to nemá v životě lehké. Od mládí jen šikana a ponižování a pak ještě ta věc s úchylným strejdou. Má už jen to imperko, takže kdo by se na něj mohl zlobit. Je to takový náš maskot, šotek pro štěstí. Sice jeho lejno posty jsou kvalitní, jako značkové tričko z tržnice,ale jsme jenom lidi, tedy aspoň někteří. Jace je naše štěstíčko, viď chlapče:-) Za OT sory ,už se to doufám nebude nikdy opakovat!
PS: Omlouvám se Jace, pokud jsem zde vyčerpal tvůj denní limit vět,které jsi schopen přečíst,ale muselo to ze mě ven |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 31/10/2010 23:26:24 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 01/11/2010 : 12:48:55
|
Sry, ale me matka nevyhodila z baraku za to, ze jsem tajne nosil jeji hadry, kdyz nikdo nebyl doma, a na imperiu se vydaval za marketu.  Jinak tohle nevnimam jako OT. Bavime se o hre Vindickus, tzn. rec muze prijit i na ty dicky, no a jednoho takovyho tu prave mame, takze je vse v nejlepsim poradku. |
MMOs failed. |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 05/11/2010 : 00:12:28
|
Sry, ale me matka nevyhodila z baraku za to, ze jsem tajne nosil jeji hadry, kdyz nikdo nebyl doma, a na imperiu se vydaval za marketu.  Jinak tohle nevnimam jako OT. Bavime se o hre Vindickus, tzn. rec muze prijit i na ty dicky, no a jednoho takovyho tu prave mame, takze je vse v nejlepsim poradku.
Pokud vím, tak jsi to byl právě Ty ,kdo prišel až na prvním rande na to,že Markéta je chlap. Nadrženej Jace běžel na rande a pak si prej tejden nemohl sednou pořádně na prdel. S tím ses tady nechlubil viď chlapáku. Ty mě fakt bavíš Trolle   |
|
Edited by - TDK on 05/11/2010 00:18:45 |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 00:24:04
|
Nechcete to pomalu už ukončit ? Ani jeden nejste vtipnej, ani jeden se o to ani nesnažíte a ani jeden z vás se nenasere ani neurazí ( hádat se přes net je trošku k ničemu ) Já navrhuju vyměnte si adresy pošlete si občanky a navzájem si je roztrhejte.
Btw: Děte si s tou fixací na mužské přirození a s transvestitismem k doktorovi nebo do prdele ..... Výběr už je na vás. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 12:05:58
|
Já jsem myslel ze Jace, Wuuduu a TDK jsou ze stejnýho útvaru rychlé trollování. A hle, jdou do sebe ! |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 11/11/2010 : 15:11:10
|
nahodou me to cteni docela bavi :-) Klidne by jste mohli pokracovat:-))) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Batchman
Starting Member
10 Posts |
Posted - 18/11/2010 : 16:56:56
|
netusi nekdo kdy se spousti eu verze? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/12/2010 : 11:25:15
|
1)konto založit jde 2)klient stáhnout jde 3)klient spustit jde 4)na server se nalogovat NEjde
škoda docela jsem se při stahování těšil. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 07/12/2010 : 13:26:11
|
1)konto založit jde 2)klient stáhnout jde 3)klient spustit jde 4)na server se nalogovat NEjde
škoda docela jsem se při stahování těšil.
Ohoho... I vy stary perverzaci, dicku se vam zachtelo. |
MMOs failed. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/12/2010 : 13:53:50
|
škoda docela jsem se při stahování těšil.
Ohoho... I vy stary perverzaci, dicku se vam zachtelo.
JJ, jsem se namlsal betou Riftu, tak jsem chtěl vyzkoušet jestli ty IP adresy mají nějak ošetřený. A mají. Jinak koho ještě baví ten Jacův postarší vtip at zmáčkne "Reply to Topic" a napíše "Imgay". To abych neříkal, že je to už trapné, ale lidi to přitom pořád ještě bavilo. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 00:36:41
|
Look out! Land dicks!!!
Klidne napisu, ze jsem gay, protoze tak legendarni video uz se vytvorit nepodari  |
MMOs failed. |
 |
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 14:14:48
|
Look out! Land dicks!!!
Klidne napisu, ze jsem gay, protoze tak legendarni video uz se vytvorit nepodari 
Jako víš co, ono legendární je jen pro určitou skupinu lidí. S ostatními to nic neudělalo, ale to asi nemůžeš chápat :-) |
 |
|
kertin
Starting Member
32 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 14:44:39
|
To je fakt no, někdo se na to video podívá, pousměje se nad tím a jde dál(můj případ) . Někoho to video ani nezajímá a někdo hold u toho videa bude cákat až do smrti |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 19:49:26
|
It's not a video it's a DICK.
Kde se můžu přidat do fankubu ?  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 19:54:05
|
Kdybych s tim spamoval ostatni thready, tak nereknu, ale tento prostor je vyhrazen dickum a vy s tim nic neudelate.
THERE'S DICK COMING FROM THE GROUND... |
MMOs failed. |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 09/12/2010 : 23:12:04
|
No můžem si udělat fanklub v podpisech. Případně sjednotit avatary jako teplí bratři. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 14/12/2010 : 21:01:24
|
Na to mrdam, ty dementi nemaj ani poradnej merchandising. Chtel jsem k Vanocum udelat jedny osobe radost a darovat plysovyho land dicka s venovanim, ale nejsou nikde k sehani. Tak ted shanim action figurku Fiony a snad budu mit vetsi stesti. |
MMOs failed. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 17/12/2010 : 02:32:24
|
No ochcat by se to dalo pres Hot Spot Shield. To je takova free VPN, nainstalite soft, zapnete a mate americkou IP :) i s docela nizkym pingem. obcas presto cumim na americky filmovy sajty.
Pro jace a spol - mrdad! |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 03/09/2011 : 13:00:28
|
rozdavaji beta klice pro eu verzi http://www.facebook.com/VindictusEurope klient zatim stahnout nejde jsem na to docela zvedav - podle videi by to mohla byt zabavna odreagovavacka |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 03/09/2011 : 16:17:25
|
dicks everywhere |
MMOs failed. |
 |
|
Topic  |