Author |
Topic  |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 14:41:27
|
Trocha reklamy ještě nikomu neuškodila :)
Jenom malá připomínka, že aktuálně nejlepší mapa pro Darkfall pochází z českých luhů a hájů, konkrétně tedy z Dark Doomerova Visual Studia 
Your Mom Darkfall Map
Použita stejná high end deep zoom technologie jako májí aktuální Bing Maps Beta. Mapové podklady v neuvěřitelných detailech, negenerováno z 256 megapixelového obrázku.
Enjoy!
|
|
| |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 15:48:08
|
fakt makla!! |
 |
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
Posted - 04/01/2010 : 16:42:05
|
Az me spadl v praci internet. Diky jinak. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 08/02/2010 : 14:46:52
|
Aktuálně probíhá nábor dobrovolníku do bety lokalizačního addonu, funkcionalita snad bude velice podobná naší známe UO Auto mapě Nebude to asi uplně podle TOS, takže jenom pro odvážné jedince. |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/03/2010 : 12:40:34
|
quote: Originally posted by Stirius
Btw. tu mapu byste mohli píchnout i na mmorpg ne? http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/4/view/resources
To aby asi šlo, ale zatím o návštěvníky nouzi nemáme :)
Včera se podařilo kompletně doladit EU1 a US1 politickou mapu, jsme teď nalinkovaný z obou dvou a taháme si od nich data. Takže spokojenost, Dark Doomer opět zamakal  |
 |
|
Lictor
Starting Member
19 Posts |
Posted - 07/04/2010 : 12:00:19
|
Uplne vyborny projekt, gratuluji! Jako clen Lux Arcana klanu mam to stesti mit prilezitost pouzivat plnou funkcionality a je to super.
Preji hodne uspechu v dalsim vylepsovani YM mapy. |
 |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 07/04/2010 : 15:20:52
|
bez tyhle super mapy bych byl tady <> dekuju autorovi za skvelou vec  |
nebreč ty buzerante |
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 09/04/2010 : 05:58:56
|
No jen bych trochu rýpl, že po posledním update se dost spawnů změnilo a tak je mapa místy zavádějící.   |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/04/2010 : 16:08:07
|
quote: Originally posted by Sheepa
No jen bych trochu rýpl, že po posledním update se dost spawnů změnilo a tak je mapa místy zavádějící.  
Časy kdy byla mapa přesná na 110 procent jsou pryč ;] Do budoucna bude mapa přesná tak, jak ochotní budou hráči co poskytují informace, tedy velmi málo. Asi bude nutný zase lidi trochu víc motivovat, tedy omezit ty bez účtu, případně tu "free for all" verzi zrušit. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 19/04/2010 : 20:38:10
|
Nezavedli jste povinou registraci? Nebo nezmenilo se neco? Nějak mi to nekomunikuje s databazi. Takže vidím jen mapu a to je mi k ničemu. Je chyba na mé nebo na Vaší obrazovce? |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 10:43:49
|
Asi si vycerpal bandwidth po 12 by si mel dostat znovu trosicku pokud to nezmenili. Jinak sem v posledni dobe opet zjistil vcelku dost nesrovnalosti YM mapy s realitou. I bych to nareportil, ale podporovat SUNy a cainbear alianci nebudu  |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 11:29:35
|
Ne, ten den mi to taky blblo a byla vidět jen mapa a nic víc... |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 12:32:39
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Asi si vycerpal bandwidth po 12 by si mel dostat znovu trosicku pokud to nezmenili. Jinak sem v posledni dobe opet zjistil vcelku dost nesrovnalosti YM mapy s realitou. I bych to nareportil, ale podporovat SUNy a cainbear alianci nebudu 
Presne jsi to vystihl ! To je jak podporovat HYPERION a to opravdu uz nikdy vic   |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 14:02:06
|
To spíš Sun podporuje nás, ne? Si tam krásně najdu spam toho co potřebuju a nemusím se pořád vyptávat na chatu. Takže máte více času se soustředit na jejich sejmutí. Nefungovalo to asi 3 dny. Jsem se dokonce chtěl i registrovat, ale tajná věta co mi šeptala moje maminka "Vynes smetí ty spratku!" nějak nefungovala. Tak nevím co jsem dělal špatně. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 14:20:20
|
Asi si vycerpal bandwidth po 12 by si mel dostat znovu trosicku pokud to nezmenili. Jinak sem v posledni dobe opet zjistil vcelku dost nesrovnalosti YM mapy s realitou. I bych to nareportil, ale podporovat SUNy a cainbear alianci nebudu 
Your Mom Darkfall Map žádnou souvislost s guildou SUN, případně CairnBears nemá. SUN má vlastní privátní mapu. |
Edited by - Isac on 21/04/2010 14:21:36 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 15:20:20
|
quote: Originally posted by Isac
Your Mom Darkfall Map žádnou souvislost s guildou SUN, případně CairnBears nemá. SUN má vlastní privátní mapu.
Mobu co se daji exploitovat ne? ;)
Ja vim, jen sem si musel rejpnout. Az si najdu cas tak to mozna updatnu, uz mi doslo bandwidth. Teda ne, ze bych ji nejak aktivne pouzival, ale sem tam se hodi. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 15:53:14
|
Your Mom Darkfall Map žádnou souvislost s guildou SUN, případně CairnBears nemá. SUN má vlastní privátní mapu.
Mobu co se daji exploitovat ne? ;)
Ja vim, jen sem si musel rejpnout. Az si najdu cas tak to mozna updatnu, uz mi doslo bandwidth. Teda ne, ze bych ji nejak aktivne pouzival, ale sem tam se hodi.

|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 21/04/2010 : 15:54:08
|
lol. Fuck off, jdu ten svuj report smazat. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 10:28:49
|

Jak řekl Isac. Boiiani jsou červení až hamba. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Son-Draken
New Member

165 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 12:01:21
|
quote: Originally posted by Deimnia

Jak řekl Isac. Boiiani jsou červení až hamba.
Přesně tak.. a co se říká o červený? ...když je nouze tak jedine vzit do sprchy jinak vrazit pár drobnej natago a vyhodit z domu ven  |
Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
|
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 12:28:42
|
HH no ja znam je cervena cervena to je barva zkurvena a modra modra pro blby je dobra |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 16:28:52
|

Jak řekl Isac. Boiiani jsou červení až hamba.
Nepapouskuj. Najdi si neco vlastniho deime :D. Mastery of griefing ti prestala surgovat co? |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 21:08:52
|
ty krávo miloš ma voči jak zátky vod becherovky tak to mě poser |
nebreč ty buzerante |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/04/2010 : 21:34:57
|
quote: Originally posted by Mandorallen Nepapouskuj. Najdi si neco vlastniho deime :D. Mastery of griefing ti prestala surgovat co?
Napr. nova propagacni a naborova kampan Boiianu?
 |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 22/04/2010 21:35:56 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 23/04/2010 : 14:53:50
|
quote: Originally posted by Mandorallen Nepapouskuj. Najdi si neco vlastniho deime :D. Mastery of griefing ti prestala surgovat co?
Napr. nova propagacni a naborova kampan Boiianu?

lol, to neni spatny :)
Nicmene, ja jsem ted clenem Italians do it better. |
Edited by - Mandorallen on 23/04/2010 14:54:52 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/04/2010 : 15:48:49
|
quote: Originally posted by Mandorallen Nicmene, ja jsem ted clenem Italians do it better.
už je to tady, krysy opouštějí loď ;] |
 |
|
Tomcon
New Member

102 Posts |
Posted - 26/04/2010 : 13:50:13
|
quote: Originally posted by Mandorallen Nicmene, ja jsem ted clenem Italians do it better.
už je to tady, krysy opouštějí loď ;]
A nejsi ty ted nahodou u SUNu s Drakenem? |
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 26/04/2010 : 14:14:56
|
quote: Originally posted by Tomcon
A nejsi ty ted nahodou u SUNu s Drakenem?
to sice ano, ale nevím jak to souvisí ;] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 28/04/2010 : 08:20:11
|
Ale prd. V italians do it better jsem jen kvuli tomu ze zadnej SG nebyl na siege a nemohl nastavit aliance. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 28/04/2010 : 09:51:37
|
Ale prd. V italians do it better jsem jen kvuli tomu ze zadnej SG nebyl na siege a nemohl nastavit aliance.
jasně .], to sice moc neodpovídá tvým přechozím zprávám, ale v pohodě, však není potřeba se ospravedlňovat, já to chápu a udělal bych to stejný .]
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 29/04/2010 : 11:31:58
|
quote: Originally posted by Shatteren
V Boiians se zaclo krast.... ROFL !
lol....co, kdo? :)
Jinak nechapu o cem mluvis Isacu. Boiians sem leavnul v den siege protoze tam nebyl zadnej SG. To, ze sem porad u italu je proto, ze sem uz asi tyden nelognul do hry. |
Edited by - Mandorallen on 29/04/2010 11:35:55 |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 29/04/2010 : 14:56:29
|
Furt se točíte a vrtáte v tom samém. Že vás to baví, Isac cíleně prudí, Gorf se cíleně furt obhajuje a pořád dokola 
Shatterene, netuším, co máš na mysli, ale taky nevím, proč to píšeš na imperko... |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 29/04/2010 : 16:41:44
|
Stirius: baví, nakonec je vidět, že jsem měl pravdu, Gorfa to všechno tak otrávilo, že už ani nehraje
zatímco já s Drakenem jsme na jedný velký vlně, tak moc jsem nehrál pěknejch pár mesíců, je vidět, že nám písky svědčí :]
Shatteren: no vidíš, a zatím si nakrmil uplně někoho jinýho |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 30/04/2010 : 11:17:06
|
Stirius: baví, nakonec je vidět, že jsem měl pravdu, Gorfa to všechno tak otrávilo, že už ani nehraje
zatímco já s Drakenem jsme na jedný velký vlně, tak moc jsem nehrál pěknejch pár mesíců, je vidět, že nám písky svědčí :]
Shatteren: no vidíš, a zatím si nakrmil uplně někoho jinýho
Zase placas nesmysly Isacu :). Z DF nejsem ani tak znechucenej a uz vubec ne z boiians. Proste ted mam malo casu a bavi me jiny veci.
Kdyz uz mam svou neaktivitu svadet na DF tak bych to svedl na situaci jaka na EU serveru je. Servery mrtvy, siege sou eventy pro celej server kde je to zerg proti zergu za pricmrdavani dalsiho zergu ze treti strany.
Proc skutecne neloguju je to ze se blizi leto. Vecer jdu na kolo a pak si zarizuju ruzny veci (dovolena apod.). Zbejva cas na dve tri mapy v Battlefieldu a na DF nemam naladu ani cas.
S boiians to nema vubec nic spolecnyho. Za tech par mesicu co sem byl u boiians jsem zabil vic mobu, vydelal vic penez a zahral vic pvp a siegu nez za celou dobu od releasu... |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 16/11/2010 : 17:55:47
|
Update !
Doomer odvedl obrovskej kus práce a už je možný spawny přidávat / upravovat přímo na mapě ! :] Po potvrzení vaši úpravy od editora dostane automaticky body na váš účet. Co víc si přát ... |
Edited by - Isac on 16/11/2010 18:18:24 |
 |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 16/11/2010 : 23:29:22
|
uz se to hromadi... |
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/11/2010 : 03:40:44
|
Nemožné, že by konečně mapa začala být zase aktuální?   |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/11/2010 : 22:22:59
|
quote: Originally posted by Sheepa
Nemožné, že by konečně mapa začala být zase aktuální?  
No jak znám komunitu Darkfallu, tak je to stále stejně nemožný jako předtim ;] |
 |
|
|
Topic  |
|