Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Jade Dynasty
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2010 :  09:46:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Není to zase tak žhavá novinka a ani připravovaná hra.

http://jd.perfectworld.com/

Plusy: Hezká stylová grafika, klasická asijská, dobře koukatelná. Dobrý příběh v hlavní dějové linii a relativně dobře propacovaný systém vývoje postavy - ovšem ne ve smyslu udílení bodů do statistik, ale ve smyslu vývoje zbraně, armoru, peta, esperu a pak samotných skillů.

Ovšem hlavní plus! Je to tamagoči systém :-) Vaše postava může mít tzv. espera, který se dá nastavit jako bot, ovládá vaši postavu a dělá to mnohdy líp jak hráč sám :-)

Hodně eventů a to i pvp.

Jsem na evropském serveru Shura, většinou se pohybuji na pvp serveru 12, ale to nemá komunikaci vliv.

Postava ixPanda kdyby měl někdo zájem. Zejména ten komu již také odrostly děti a má zájem si vychovávat rozvernou asiatku s krátkou sukýnkou :-)

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/03/2010 :  14:24:07  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote

http://jd.perfectworld.com/upload/1/ba/1269544647333618.png
:)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2010 :  17:00:17  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

http://jd.perfectworld.com/upload/1/ba/1269544647333618.png
:)

Úžasný ne ? :-)
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 29/03/2010 :  17:18:31  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Kuwa co je to co je to? Rodiera poznam spolehlive podle rolničky, ale kdo je ta samyce na lochnesce?

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/03/2010 :  18:50:37  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Při vytváření účtu má přijít potvrzovací mail?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2010 :  19:43:27  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Při vytváření účtu má přijít potvrzovací mail?

Myslím, že mi nic nepřišlo.

PS: Jsem online :-)
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 29/03/2010 :  20:11:38  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Dohaje zase me zacali krvacet oci.

By se meli na takove screeny davat varovani aby na to lidi co takove masakry nevydrzi neklikali.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/03/2010 :  20:28:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ale no tak....Prostě akceptuj asiaty. :-)

Ta hra má kupodivu docela hloubku, i když se to na poprvé nezdá.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/03/2010 :  20:34:41  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Kde najdu stříbrnou lišku?
Char: WereHammie
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/03/2010 :  20:48:53  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
co je toto za beeeekaaaarnu? :-)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 30/03/2010 :  18:11:02  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jak se naučím crafit nebo něco?
A můžu naučit espera, aby používal moje abilitky a ne ty jeho?

Edited by - WereHamster on 30/03/2010 18:13:48
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 30/03/2010 :  18:12:31  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na učňáku

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 30/03/2010 :  18:19:40  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Sry, double post.

Troll lepší fanboie.

Edited by - Filda LNL on 30/03/2010 20:14:38
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 30/03/2010 :  18:50:24  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Učňák už mám.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/03/2010 :  19:36:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

A můžu naučit espera, aby používal moje abilitky a ne ty jeho?

No dáš ty svoje do jeho hotbaru. Máš tam deset pozic. Craft je od levelu 30.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 30/03/2010 :  21:43:29  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Nějak jsem nepochopil ten esperův útok. Stojí asi 30 many, má 6 sec cooldown a castí se 3 sec. Damage 110.
Můj spec útok ještě z newbie stojí asi 6 many, cast 1 sec, dmg asi 260 (300 v démonovi)..
Můj autoattack dělá větší dmg (dps) než esperovo kouzlo :)
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/03/2010 :  22:16:13  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Nice, Jace dynasty... snad se tam da hrat za trolla.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/03/2010 :  22:38:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Nice, Jace dynasty... snad se tam da hrat za trolla.

No když přijdeš..:-)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/03/2010 :  22:38:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nějak jsem nepochopil ten esperův útok. Stojí asi 30 many, má 6 sec cooldown a castí se 3 sec. Damage 110.
Můj spec útok ještě z newbie stojí asi 6 many, cast 1 sec, dmg asi 260 (300 v démonovi)..
Můj autoattack dělá větší dmg (dps) než esperovo kouzlo :)

No každopádně ho používat musíš aby leveloval.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 02/04/2010 :  10:29:34  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Prasátko nalezeno :)

Esper už 350x použil svůj útok, ale v nápovědě to ukazuje, že stále používá level 1. Takže u trenára esperů vytrénovat na další levlík? Doufám že v truhle není za hromadou bordelu další esper, nebo tak něco :)

Co se oblíká do těch slotů na oblečení, co jsou vpravo dole?
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/04/2010 :  15:37:44  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Má cenu to hrát? Na 2. levelu mě to přestalo bavit...

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/04/2010 :  20:04:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

Má cenu to hrát? Na 2. levelu mě to přestalo bavit...

Tak to nemá.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 02/04/2010 :  21:20:59  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
super hra zapl sem autoplay a otviram jednoho lahvace za druhym
rikam si ze hraju jako buh na to kolik sem vypil

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians

Edited by - Lim-Dul on 02/04/2010 21:23:41
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 02/04/2010 :  21:59:11  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jak přejmenuju prase? U trenéra jsem viděl nějaké rename, ale chtěli za to 50g... ?
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 02/04/2010 :  22:42:02  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
defaultne P /nevim jesli de prenastavit/ oznacis prase das remove skoci ti do inventare pretahnes do policka rename zaplatis 10g a hotovo teda aspon myslim nemam 10g

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 03/04/2010 :  12:22:35  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

super hra zapl sem autoplay a otviram jednoho lahvace za druhym
rikam si ze hraju jako buh na to kolik sem vypil

Lol, tak to pak za to stojí

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 22/04/2010 :  18:24:41  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to zkusil a musím říct že mě to fakt chytlo. Zatím asi to nejlepší free co jsem hrál. Plus se dá skvěle hrát v práci :-)
Fakt dobrý.
Kdyžtak nick ve hře na serveru Shura: Frangipani
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/04/2010 :  10:27:56  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Mě to na 35 zase rychle pustilo :(
Myslel jsem, že mi zvířátka pomůžou nagrindit low level materiály na craft, ale peti mají vlastní suroviny na vlastní equip. Takže já na levelu 35 nemám možnost nagrindit lowlevel matroš, protože je drop násilně omezenej. Chápu, že nechtěj, aby nějakej top level vběhnul do newbie a "vyprskal tam přes aoe" veškerou npc populaci, shrábnul loot a zmizel, ale docela mne to rozčarovalo :(
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 23/04/2010 :  14:32:02  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Nj, nic není dokonalé, ale tady je řešení a celkem v pohodě.

depending on yout level, you may need to buy them from the shady dealer in Sunstream, buy them from other players or make an alt account to farm the itmes for you

Tohle každopádně není nic co bych nepřekousl :-)
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 24/04/2010 :  09:19:31  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
chce to druhou postavu na farmeni a vytvorit druhy ucet kvuli prendavani veci nejlepe na tom druhem uctu mit postavu lvl1 a pouzivat ji jen k transferu veci + na shop kvuli pravidlum druhy ucet musi byt na stejne jmeno 1.client se pusti normalne pres patcher a 2. pres elementclient

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 24/04/2010 :  12:57:02  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jenže na tomhle levlu se levluje tak děsně rychle, že bych těch postav potřeboval několik. Shadow dealer má úplně nekřesťanský ceny.

Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 02/05/2010 :  17:38:32  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Tak pořád hraji a musím říct, že tahle hra má opravdu co nabídnout, alespoň na nějaký čas za zkoušku rozhodně stojí. Ještě zdaleka jsem nepronikl do všeho. Každý den v různé časy jsou různé eventy a je toho poměrně dost co dělat. Skillů je mraky, plus jejich pasivní podpora a podobně.

Pro ty co by chtěli začít tu je bonus truhla, ze které každých pět levelů dostanou různé vychytávky jako mount, zbraně a zbroje a podobně.
Jednu dostanete automaticky a na druhou je šance jen při prvním vytváření charakteru. Po volbě rasy, před volbou pohlaví je vlevo nahoře možnost vyplnit tzv. Induction code. Pokud to uděláte máte hned do začátku v quest logu quest, který vám dá právě tu truhlu. Quest na truhlu pak budete mít u každého charakteru na tom accountu. A pozor možnost je opravdu jen jedna!
Induction Code je: 0170021X043000002004953Z9d21f2 je na evropský server Shura!

Příjemnou zábavu, kdo chce může mě ve jře kontaktovat - nick: Frangipani.
Go to Top of Page

Cooky
Starting Member

2 Posts

Posted - 11/11/2010 :  22:17:03  Show Profile  Send Cooky an ICQ Message Send Cooky a Private Message  Reply with Quote
Ahojte, sem na levelu 41 s Rayanem, hraju chvilku, a na lvelu 40 sem dostal ukol až na level 45, a na ten se dostavam ukoli po 30 000exp - 40 000exp, e nějaká rychlejší cesta ? :-) a eště něco, mám další problém, nemůžu se dostat ke craftění, nemůžuu to nikde najít :D ani podobně, děkuju za pomoc
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000