Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Battlefield Bad Company 2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/03/2010 :  00:10:39  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Taky mi ten granat nekdy nevybuchne. Nejlepsi je ale ten mortar strike abuse, diky kterymu je rush nehratelnej.

Utocici recon spammuje mortar strike pres celou mapu na barak s mcomem, ten se po naky dobe sesune a mcom znici. Neda se s tim delat vubec nic a dost idiotu to zacina zneuzivat.

Obcas mam pocit, ze vyvojari cichali toluen.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 09/03/2010 00:13:56
Go to Top of Page

Gaunero
Starting Member

44 Posts

Posted - 09/03/2010 :  00:36:15  Show Profile Send Gaunero a Private Message  Reply with Quote
Tak teraz sme si super zahrali cely klan na nejakom nemeckom HC servry. Po 22.00 vsetky Recoonn decka isli spat a na servry boly tak max 4 snajpri, zuuzo hra, btw vdaka mortarom je Rush nehratelny.
Dufam ze vydaju nejaky dobry nastroj na spravu servrov kde sa budu dat vsetky nedostatky osefovat, napr TK minusove body = kick / zvlast pre imbecilov ktory ta strelia ked chces vzlietnut z vrtulnikom ... / Max jeden lamercoon pre squad, no mortar ..., alebo sa niekdo postara o dobry mod ako je Project Reality do BF2
Go to Top of Page

Dc41f
Starting Member

9 Posts

Posted - 09/03/2010 :  10:36:12  Show Profile Send Dc41f a Private Message  Reply with Quote
Jo, mortar strike je prasarna :/. Vicemene hraju jen Conquest, ale vcera jsem se logl na nejaky Rush clan-nonHC server v UK a krom super pingu ( ten jsem do vcerejska nemohl vubec merit, proste jsem zadne cislo nevidel ) to bylo temer bez mortar striku a reconu, super zabava, takhle by to melo vypadat. Byla to hned uplne jina hra.

Edited by - Dc41f on 09/03/2010 10:36:50
Go to Top of Page

skuko
New Member

140 Posts

Posted - 10/03/2010 :  15:44:00  Show Profile Send skuko a Private Message  Reply with Quote
no zatial moze byt, hra sa mi paci, secky problemy co ludia maju ma jaksi obchadzaju.

jedina vec, ktoru by mali upravit je ten mortar - kedze recon ma len 1 sensor na life, mali by to dat aj u mortaru. jeden mortar a smitec kym neskapes.

vybavene :)
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/03/2010 :  16:07:15  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tech sensoru ma myslim vic, ale to stejne nic nevyresi. Tak mu tam assault hodi bedynku a spam muze pokracovat s tim, ze si assault vydela crazy mnozstvi bodu.

Co ta hra podle me potrebuje (v nonHC modu), je:
- Odstranit mortar strike uplne ze hry. Takovahle noob abilita, ktera nevyzaduje zadnej skill a rozhoduje hry, tam nema co delat. Navic ma silenou dmg i na armor.
- O neco mensi pocet HP na osobu. Zas ne nijak moc, aby mely medpacky nakej smysl, ale takhle to imo trochu prestrelili. Ted je udajne mozny vyhrat souboj 1v1 na rozumnou blizkost tak, ze borce normalne sejmete nozem. Mne se to podarilo jen pri vyskoku z helikoptery typkovi na hlavu, jinak me vzdycky ustrileli, takze treba to psal nekdo, kdo takhle zapichnul par zpomalenych filmu.
- Na konzolich by byl dobrej autospotting. Ted abych ohlasil pozici, tak musim dat pracku z levyho anagolu, takze se zastavim. Proste staci typka zamerit a uz se to samo ohlasi.
- Defibrilator potrebuje vetsi cooldown. Videl jsem v akci 8 mediku a to bylo jak armada zombies.
- Mozna nejakej timer na obsazeni vozidla. Ridil jsem tank, z lesa se vyritilo 6 jihad recon deti s C4 v ruce, 5 jsem rozbil a tomu poslednimu se podarilo dat naloz na tank, tak jsem vylezl, ze ho jeste stihnu sejmout, ale pak mi ten tank samozrejme hned obsadil. Tak abych mel treba jeste 1-2 sekundy na to ho sejmout, kdyz tam poleze. Ale to uz je celkem nepodstatna vec.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 10/03/2010 16:08:12
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/03/2010 :  18:16:12  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Vůbec nejlepší je ten matchmaking, vůbec žadnej auto team balance a skladba teamu taky super v jeden team má ranky 15+ druhej sedm lidí s rankem 0.

To se to pak hraje s optikama a jinejma udělátkama proti lidem co si to přinesli zrovna domu. Aspoňna X360 verzi je ten vyhledávácí systém šílenej.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/03/2010 :  19:48:02  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No vsak i na ps3 je to sux. Oni nas odrbali o filtry, takze jedina moznost, jak joinout nakej konkretni server, je pripojit se pres frienda.
Vsak na zacatku je potreba unlocknout i takovy kraviny jako defib, ammo boxy atd. Me tam nakej typek fakoval, ze jsem mu nedal ammo, kdyz jsem hral asi druhou hru a ani to nemel unlocknuty.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/03/2010 :  22:35:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Prave matchmaking system je nejvetsi volovina co plati akorat tak pro deti na konzolich. Matchmaking i s iwnetem je cesta do pekla. (ostatne matchmaking nikdy v zadne hre nefungoval..ani nemuze.. kdyz si hru koupite rok po vydani tak co? nikam vas to nepusti?)

Navic rank tu nic moc nevypovida. Muzes mit rank 1 a muzes mit optiku uz odemcenou.. Protoze optika se otevira levelenim urciteho kitu.. ten rank je vpodstate jen na okrasu. (mam optiku na inzovi od rank 2.. kamos od rank 5.. atd)

Nevim jak moc velkej rozdil je PC od konzole, ale zatim mam nahrano nekolik desitek hodin a mortar strike jsem videl pouzivat minimalne. Sam jsem si ho naskilloval a prijde mi na prd. Nekdy mi prijde ze to udela sotva 1-2 salvy, navic dost zpomalene takze se tomu da krasne utect. Za celou dobu hrani jsem zatim videl jen 1x ze by bojem spadla budova a znicila mcom. A to nebylo spamovani mortaru ale spis C4 a RPGcka a stejne to nepratelum nepomohlo, protoze se pritom tak vyfragovali, ze Bcko uz proste nedali.

Jinak mortar strike byl i v BF1942.

Co se tyce konzoli - nevim zda teda hrajete Bfko na konzolich, ale pokud ano, tak se nedivim problemu s mortarem, protoze tam hraje proste 90% deti (sam mam PS3, mam tam BF1943, warhawk,...) bohuzel no.

Jinak trosicku reklama, kdo ma zajem znamej nabizi dovezene klice Bad Company 2 za 820Kc kus. Coz jde, 400Kc sleva oproti obchodu.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/03/2010 :  22:42:45  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
90% konzolistu jsou deti, 66% zamestnancu na ministerstvu dopravy jsou homosexualove, ale jen rodierovy prispevky obsahuji 100% demence.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 11/03/2010 :  18:50:43  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
tiez si myslim, ze pomer 90% deti na konzolach je realny.

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

Gaunero
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/03/2010 :  22:01:36  Show Profile Send Gaunero a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

90% konzolistu jsou deti, 66% zamestnancu na ministerstvu dopravy jsou homosexualove, ale jen rodierovy prispevky obsahuji 100% demence.

AGREE!
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/03/2010 :  01:28:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

a... ?

jinak me teda docela sere ta bazuka co je na "teplo"ta At4.. prijde mi horsi jak ta navadena dartem (gustav)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 02/04/2010 :  22:31:55  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
[

jinak me teda docela sere ta bazuka co je na "teplo"ta At4.. prijde mi horsi jak ta navadena dartem (gustav)

v cem je horsi ?
ma o neco vetsi dmg a navadis si ji sam,ale musis stale videt na cil

rpg,gustav [antipechota] muzou zase strilet i za kopec a nemusis mirit a videt na cil
,ale potrebuji TRACE DART GUN

no robocop mode ,HC forever

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 02/04/2010 22:35:03
Go to Top of Page

Elwanelyn
Starting Member

36 Posts

Posted - 07/04/2010 :  19:00:27  Show Profile Send Elwanelyn a Private Message  Reply with Quote
trosku off ale ted ma free víkend na steamu CoD: MF2 steam://install/10190

http://store.steampowered.com/news/3674/

Edited by - Elwanelyn on 07/04/2010 19:01:20
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000