To [Futtbuck]: (22:13) [Czabot] Futtbuck: can you please remove me from this bot (22:13) [Czabot] Futtbuck: Idk why I got invited (22:13) [Czabot] Ufan: Darkirbiska tu je (22:14) [Czabot] Drakobijec: !kick futtbuck (22:14) [Czabot] Czabot: Kicking Futtbuck from the private channel (22:14) [Czabot] Futtbuck left the group. To [Futtbuck]: pak to zkusim nastavit tak aby ti nechodil invite To [Futtbuck]: ale dej mi cas To [Futtbuck]: hahahahahahahahaahahahaa, mozna jsi to chtel rict jinam? :) [Futtbuck]: brb [Futtbuck]: Heh v pořádku im using překladatel příčinou im ne čeština, jsem dont know why dostal jsem náhodně vyzváni, aby bota
To [Futtbuck]: (22:13) [Czabot] Futtbuck: can you please remove me from this bot (22:13) [Czabot] Futtbuck: Idk why I got invited (22:13) [Czabot] Ufan: Darkirbiska tu je (22:14) [Czabot] Drakobijec: !kick futtbuck (22:14) [Czabot] Czabot: Kicking Futtbuck from the private channel (22:14) [Czabot] Futtbuck left the group. To [Futtbuck]: pak to zkusim nastavit tak aby ti nechodil invite To [Futtbuck]: ale dej mi cas To [Futtbuck]: hahahahahahahahaahahahaa, mozna jsi to chtel rict jinam? :) [Futtbuck]: brb [Futtbuck]: Heh v pořádku im using překladatel příčinou im ne čeština, jsem dont know why dostal jsem náhodně vyzváni, aby bota
Průzkumník historie 30.12 (Středa)
22:27:27 Osmikund ty kundy mi změnili nick :(
22:27:39 - Teď jsem default3023
22:27:42 - prdele...
22:28:23 ax ololol u koho, futtbuck?
22:28:33 Osmikund jo :(
22:28:47 - jako kreténi ani neposlali tell, nic, prostě se mi zničehonic změnil jméno
22:28:50 - fakt demence
22:29:06 - jako nelevelil jsem měsíc postavu abych jí pak smazl
No ja teda nevim, kokot to byl, ale nejak sem nepochopil tu roli mestskych strazniku. Mi prislo ze nemohli vubec nic. Bud to byl prestupek a pak mohli v pohode postupovat, nebo nebyl a jen si hrali na ochrance turistu.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
No ja teda nevim, kokot to byl, ale nejak sem nepochopil tu roli mestskych strazniku. Mi prislo ze nemohli vubec nic. Bud to byl prestupek a pak mohli v pohode postupovat, nebo nebyl a jen si hrali na ochrance turistu.
ono obecne fakt nemohou vubec nic. Kdy zse clovek sekne a nebude jim chtit vyhovet tak oni nic nezmohou a na vsechno musej vazne volat republikovou... Takze jako dycky, ti slusni jim plati a tak a hajzli je fakuji a je to v ramci zakona
[Czabot] Octowuss: ale jedno si snad lootnu [Czabot] Alexxxeladoc: ;] [Czabot] Natsuyo: zitra? [Czabot] Octowuss: j [Czabot] Alexxxeladoc: zitra je valentyn [Czabot] Alexxxeladoc: takze mam banan [Czabot] Natsuyo: omg snad ten americky svatek neslavis? [Czabot] Octowuss: vole valentýn, to v čechách mrdat [Czabot] Alexxxeladoc: jj budu mrdat :DDDDDDDD [Czabot] Octowuss: rofl [Czabot] Octowuss: to jde na forum [Czabot] Alexxxeladoc: neeeeee
Tywe, já to tušil, že to tak je, ale konečně to je vědecky prokázaný!!!
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..