Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Kundy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/06/2009 :  15:57:06  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Youareallmtfkrsnaštěstí můj mozek stačí na to, abych měl hned první semestr na na VŠB-Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálů všechný předměty za 1.

To je hezke. Muj taky. Tahle informace ovsem nema valnou hodnotu. Za to obsah tvych prispevku o tobe a tve inteligenci nepodava prilis pozitivni obraz.

quote:
Originally posted by Youareallmtfkrs
1.Nejsem si jistý, ale asi jsi myslel mě.I když nejsem žádný radikál(najdi si,co to slovo znamená než začneš používát slova, o kterých nic nevíš).

Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Edited by - nekrotyrael on 19/06/2009 16:03:34
Go to Top of Page

Vyvítekdo
Starting Member

5 Posts

Posted - 19/06/2009 :  16:59:21  Show Profile Send Vyvítekdo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by Youareallmtfkrsnaštěstí můj mozek stačí na to, abych měl hned první semestr na na VŠB-Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálů všechný předměty za 1.

To je hezke. Muj taky. Tahle informace ovsem nema valnou hodnotu. Za to obsah tvych prispevku o tobe a tve inteligenci nepodava prilis pozitivni obraz.

quote:
1.Nejsem si jistý, ale asi jsi myslel mě.I když nejsem žádný radikál(najdi si,co to slovo znamená než začneš používát slova, o kterých nic nevíš).

Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim, kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky.

Napsal ten, který raději ani nepoužívá háčky a čárky. Nikdo není dokonalý. Ale opravil jsem aspoň druhý řadek, když tak miluješ český jazyk.
Ty o češtině raději ani nemluv.

Napsal jsem ostrý post, protože se nenechám urážet od bandy jako jste vy.
Čeko to napsal pěkně, pokud stále věříte, že Neobraker je nevinný, pak Bůh s vámi.
A ano, už leavuji tohle "slavný" fórum. Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon.
Edit.
Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,<
To samé nějaký crat na N. Narrane,nějak tak,...slušná org /bow cya

Edited by - Vyvítekdo on 19/06/2009 17:15:37
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/06/2009 :  18:56:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Historie se opakuje. Kdo z tohohle fora vynasi informace, je proste zmrd a tecka. Tesilo me :)
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 19/06/2009 :  19:58:03  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
<3 <3 <3 :)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/06/2009 :  20:05:04  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
*feels the <3*

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 19/06/2009 :  20:23:08  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vyvítekdo
--něco---

Jen piš dál. Nenech se odradit. Přišli bychom o kopu zábavy. Naposledy nás takhle potěšila Kráska, ale to už je dávno a teď nám tu někdo jako Ty dlouho chyběl.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 19/06/2009 :  20:42:13  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
quote:

Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon.
Edit.
Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,<

hele, znáš, viděl a nasral si mě, sem utíkal omni zergu od capnutýho Cčka, hop schovat se na B, zone, bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi všichni bez rozdílu, to co tady řešíte s únikem informací mě vůbec nezajímá, nikoho nepodezřívám atd atd.

SMRT NTčkům!!

Koprová omáčka! pay me!

kapitán Musashisan - eva na drátě
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 19/06/2009 :  22:59:23  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
musim povedat ze tento nick je ovela lepsi. mas u mna ++

dnes som ti dal dost killov na bs co?

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/06/2009 :  06:59:31  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

quote:
--něco---

Jen piš dál. Nenech se odradit. Přišli bychom o kopu zábavy. Naposledy nás takhle potěšila Kráska, ale to už je dávno a teď nám tu někdo jako Ty dlouho chyběl.

jak brzo zapomínáš

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/06/2009 :  15:52:36  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim, kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky.

Napsal ten, který raději ani nepoužívá háčky a čárky. Nikdo není dokonalý. Ale opravil jsem aspoň druhý řadek, když tak miluješ český jazyk.
Ty o češtině raději ani nemluv.

Napsal jsem ostrý post, protože se nenechám urážet od bandy jako jste vy.
Čeko to napsal pěkně, pokud stále věříte, že Neobraker je nevinný, pak Bůh s vámi.
A ano, už leavuji tohle "slavný" fórum. Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon.
Edit.
To samé nějaký crat na N. Narrane,nějak tak,...slušná org /bow cya

Jestli nevidis kvalitativni rozdil mezi mezi gramatickou chybou a absenci diakritickych znamenek, tak ti skutecne neni pomoci. A jeste jednu novou informaci pro tebe mam -- na pocitacich ceske rozlozeni klaves neni moc bezne, stejne jako ceska diakriticka znamenka v tech cizich.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/06/2009 :  16:53:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jestli nevidis kvalitativni rozdil mezi mezi gramatickou chybou a absenci diakritickych znamenek, tak ti skutecne neni pomoci. A jeste jednu novou informaci pro tebe mam -- na pocitacich ceske rozlozeni klaves neni moc bezne, stejne jako ceska diakriticka znamenka v tech cizich.

Vole nebud tak hrr, to jeste neprobirali

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 22/06/2009 :  13:42:09  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
Haj Čeko!:)
myslím, že úplně pravdu nemáš. Irbiska je bezmozek:) Ať nám tady napíše co udělat Doctoruzhor, spíš jeho omni shadovi. Takhle se opravdu chovám jen retard.

Mimochodem ten bystrý mozek Vyvítekdo bude asi pravděpodobně gimplej Drcrash a jeho shade verze, který se divý, že mu někdo nadává do tellu, když s docem a dvaceti soldy kempí B a když mu nabídnu duel tak si pustí do trenek.

Stilgarr
Go to Top of Page

Vyvítekdo
Starting Member

5 Posts

Posted - 22/06/2009 :  14:48:39  Show Profile Send Vyvítekdo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

Ať nám tady napíše co udělat Doctoruzhor, spíš jeho omni shadovi. Takhle se opravdu chovám jen retard.

....., který se divý.....

Stilgarre, Stilgarre, s takovou češtinou vás nekrotyrael brzo asi opustí. Další, který lehce umí kritizovat ostatní a nadávat jim do bezmozků (lol) a sám neumí zacházet ani se slovesy.
Přečti si tvůj post ještě jednou a pomalu,nikam nespěchej.
edit:
Pište dál, nenechte se odradit. Je to zábavný čtení.
A zároveň to něco říká o vaší "inteligenci".

Edited by - Vyvítekdo on 22/06/2009 15:05:01
Go to Top of Page

Vyvítekdo
Starting Member

5 Posts

Posted - 22/06/2009 :  15:50:58  Show Profile Send Vyvítekdo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unforgettible

quote:

Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon.
Edit.

hele, znáš, viděl a nasral si mě, sem utíkal omni zergu od capnutýho Cčka, hop schovat se na B, zone, bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi všichni bez rozdílu, to co tady řešíte s únikem informací mě vůbec nezajímá, nikoho nepodezřívám atd atd.

SMRT NTčkům!!

quote:

Mimochodem ten bystrý mozek Vyvítekdo bude asi pravděpodobně gimplej Drcrash a jeho shade verze, který se divý, že mu někdo nadává do tellu, když s docem a dvaceti soldy kempí B a když mu nabídnu duel tak si pustí do trenek.

Stilgarr

posted by Vyvítekdo(....[Nobubble]: zmrde >,<),
posted by Unforgettible(..... viděl a nasral si mě....bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi....SMRT NTčkům!!)

Tvoje inteligence ,Stilgarr, musí být -192383273 IQ, pokud ti z těch postů vyšlo, že Vyvítekdo je crash, který má tl7 shada a doce.

Ano,podle tebe je naprosto logické, že Nobubble psal o jeho docovi, který má blind,root a spamuje doubly a navíc v závěru postu přeje smrt všem NTčkům.

...LOL

Ten tvůj post si vytisknu.
Ineligence CZA RULES!!!!!!!!!

Edited by - Vyvítekdo on 22/06/2009 15:51:26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/06/2009 :  16:09:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

posted by Vyvítekdo(....[Nobubble]: zmrde >,<),
posted by Unforgettible(..... viděl a nasral si mě....bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi....SMRT NTčkům!!)

Tvoje inteligence ,Stilgarr, musí být -192383273 IQ, pokud ti z těch postů vyšlo, že Vyvítekdo je crash, který má tl7 shada a doce.

Ano,podle tebe je naprosto logické, že Nobubble psal o jeho docovi, který má blind,root a spamuje doubly a navíc v závěru postu přeje smrt všem NTčkům.

...LOL

Ten tvůj post si vytisknu.
Ineligence CZA RULES!!!!!!!!!

Hele tenhleten asi nebude ten s tim semestrem za jedna co?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 22/06/2009 :  17:45:57  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
Aspoň mám narozdíl od tebe akademický titul.
Stále jsi neodpověděl na Doctorazhor.

Stilgarr

Edited by - Aleister Crowley on 22/06/2009 17:47:18
Go to Top of Page

Vyvítekdo
Starting Member

5 Posts

Posted - 22/06/2009 :  17:55:18  Show Profile Send Vyvítekdo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aspoň mám narozdíl od tebe akademický titul.
Stále jsi neodpověděl na Doctorazhor.

Stilgarr

quote:
Originally posted by BoSS_631

Nic v zlom ale o mudrych inzinieroch si myslim svoje. Z jednym som pracoval a poviem ti bola to riadne vymleta hlava ktora sa len nieco dokazala nabiflit a zrobit skusky. To bolo tak vsetko. Pamatam ako odisiel, a na sk si postavil dom. Na strechu si namiesto projektom predpisanych drevenych hranolov dal napilit polovicne rozmery. Myslim ze ti hadam netreba vysvetlovat aku oostinu zrobil.

Už vím, kde jsi toho "mudreho inziniera" poznal.
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 22/06/2009 :  18:14:19  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
Nevím teda co je mudrý, to bude asi nějaký nesmysl, ale každopádně nemám ing.
Blábolů jsi už napsal dost, teď bych rád slyšel jak to bylo se Slaaneshhem.

Stilgarr

Edited by - Aleister Crowley on 22/06/2009 18:16:50
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 22/06/2009 :  21:39:53  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
meh <3 flame

Mamma is playin'
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/06/2009 :  06:40:28  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

meh <3 flame

jsem pro, ale tentokrát tomu vůbec nerozumím :)

-
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 23/06/2009 :  11:40:05  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Kua, ale mě to flame uniklo.

Sem rád, že naše komunita si tu tak klidně žije hoši !!

PS: Hoj Čeko, že nenapišeš někdy chlape jak se daří !

AO Kocourek
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000