Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 15:57:06
|
quote: Originally posted by Youareallmtfkrsnaštěstí můj mozek stačí na to, abych měl hned první semestr na na VŠB-Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálů všechný předměty za 1.
To je hezke. Muj taky. Tahle informace ovsem nema valnou hodnotu. Za to obsah tvych prispevku o tobe a tve inteligenci nepodava prilis pozitivni obraz.
quote: Originally posted by Youareallmtfkrs 1.Nejsem si jistý, ale asi jsi myslel mě.I když nejsem žádný radikál(najdi si,co to slovo znamená než začneš používát slova, o kterých nic nevíš).
Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
Edited by - nekrotyrael on 19/06/2009 16:03:34 |
 |
|
Vyvítekdo
Starting Member
5 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:59:21
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by Youareallmtfkrsnaštěstí můj mozek stačí na to, abych měl hned první semestr na na VŠB-Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálů všechný předměty za 1.
To je hezke. Muj taky. Tahle informace ovsem nema valnou hodnotu. Za to obsah tvych prispevku o tobe a tve inteligenci nepodava prilis pozitivni obraz.
quote: Originally posted by Youareallmtfkrs 1.Nejsem si jistý, ale asi jsi myslel mě.I když nejsem žádný radikál(najdi si,co to slovo znamená než začneš používát slova, o kterých nic nevíš).
Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim, kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky.
Napsal ten, který raději ani nepoužívá háčky a čárky. Nikdo není dokonalý. Ale opravil jsem aspoň druhý řadek, když tak miluješ český jazyk. Ty o češtině raději ani nemluv.
 Napsal jsem ostrý post, protože se nenechám urážet od bandy jako jste vy. Čeko to napsal pěkně, pokud stále věříte, že Neobraker je nevinný, pak Bůh s vámi. A ano, už leavuji tohle "slavný" fórum. Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon. Edit. Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,< To samé nějaký crat na N. Narrane,nějak tak,...slušná org /bow cya |
Edited by - Vyvítekdo on 19/06/2009 17:15:37 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 18:56:17
|
Historie se opakuje. Kdo z tohohle fora vynasi informace, je proste zmrd a tecka. Tesilo me :) |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 19:58:03
|
<3 <3 <3 :) |
Mamma is playin' |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 20:05:04
|
*feels the <3* |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 20:23:08
|
quote: Originally posted by Vyvítekdo --něco---
Jen piš dál. Nenech se odradit. Přišli bychom o kopu zábavy. Naposledy nás takhle potěšila Kráska, ale to už je dávno a teď nám tu někdo jako Ty dlouho chyběl. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Unforgettible
New Member

263 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 20:42:13
|
quote: Originally posted by Vyvítekdo
Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon. Edit. Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,<
hele, znáš, viděl a nasral si mě, sem utíkal omni zergu od capnutýho Cčka, hop schovat se na B, zone, bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi všichni bez rozdílu, to co tady řešíte s únikem informací mě vůbec nezajímá, nikoho nepodezřívám atd atd.
SMRT NTčkům!! |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 22:59:23
|
musim povedat ze tento nick je ovela lepsi. mas u mna ++
dnes som ti dal dost killov na bs co?  |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 06:59:31
|
quote: Originally posted by Philty
quote: Originally posted by Vyvítekdo --něco---
Jen piš dál. Nenech se odradit. Přišli bychom o kopu zábavy. Naposledy nás takhle potěšila Kráska, ale to už je dávno a teď nám tu někdo jako Ty dlouho chyběl.
jak brzo zapomínáš |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 15:52:36
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
Tvuj pisemny projev svedci o necem jinem. Nevim, kde sis hledal vyznam, ale pro priste doporucuji literaturu od Ustavu pro jazyk cesky.
Napsal ten, který raději ani nepoužívá háčky a čárky. Nikdo není dokonalý. Ale opravil jsem aspoň druhý řadek, když tak miluješ český jazyk. Ty o češtině raději ani nemluv.
 Napsal jsem ostrý post, protože se nenechám urážet od bandy jako jste vy. Čeko to napsal pěkně, pokud stále věříte, že Neobraker je nevinný, pak Bůh s vámi. A ano, už leavuji tohle "slavný" fórum. Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon. Edit. Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,< To samé nějaký crat na N. Narrane,nějak tak,...slušná org /bow cya
Jestli nevidis kvalitativni rozdil mezi mezi gramatickou chybou a absenci diakritickych znamenek, tak ti skutecne neni pomoci. A jeste jednu novou informaci pro tebe mam -- na pocitacich ceske rozlozeni klaves neni moc bezne, stejne jako ceska diakriticka znamenka v tech cizich. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 16:53:21
|
quote: Originally posted by nekrotyrael Jestli nevidis kvalitativni rozdil mezi mezi gramatickou chybou a absenci diakritickych znamenek, tak ti skutecne neni pomoci. A jeste jednu novou informaci pro tebe mam -- na pocitacich ceske rozlozeni klaves neni moc bezne, stejne jako ceska diakriticka znamenka v tech cizich.
Vole nebud tak hrr, to jeste neprobirali |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 13:42:09
|
Haj Čeko!:) myslím, že úplně pravdu nemáš. Irbiska je bezmozek:) Ať nám tady napíše co udělat Doctoruzhor, spíš jeho omni shadovi. Takhle se opravdu chovám jen retard.
Mimochodem ten bystrý mozek Vyvítekdo bude asi pravděpodobně gimplej Drcrash a jeho shade verze, který se divý, že mu někdo nadává do tellu, když s docem a dvaceti soldy kempí B a když mu nabídnu duel tak si pustí do trenek.
Stilgarr |
 |
|
Vyvítekdo
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 14:48:39
|
quote: Originally posted by Aleister Crowley
Ať nám tady napíše co udělat Doctoruzhor, spíš jeho omni shadovi. Takhle se opravdu chovám jen retard.
....., který se divý.....
Stilgarre, Stilgarre, s takovou češtinou vás nekrotyrael brzo asi opustí. Další, který lehce umí kritizovat ostatní a nadávat jim do bezmozků (lol) a sám neumí zacházet ani se slovesy. Přečti si tvůj post ještě jednou a pomalu,nikam nespěchej. edit: Pište dál, nenechte se odradit. Je to zábavný čtení. A zároveň to něco říká o vaší "inteligenci". |
Edited by - Vyvítekdo on 22/06/2009 15:05:01 |
 |
|
Vyvítekdo
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 15:50:58
|
quote: Originally posted by Unforgettible
Těším se na vaše pvmery v BS, začněte si zvykat na decon. Edit. Přijdu do BS zabiju jednoho od vás a ani ho neznám,nikdy jsem ho neviděl a hned: [Nobubble]: zmrde >,<
hele, znáš, viděl a nasral si mě, sem utíkal omni zergu od capnutýho Cčka, hop schovat se na B, zone, bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi všichni bez rozdílu, to co tady řešíte s únikem informací mě vůbec nezajímá, nikoho nepodezřívám atd atd.
SMRT NTčkům!!
Mimochodem ten bystrý mozek Vyvítekdo bude asi pravděpodobně gimplej Drcrash a jeho shade verze, který se divý, že mu někdo nadává do tellu, když s docem a dvaceti soldy kempí B a když mu nabídnu duel tak si pustí do trenek.
Stilgarr
posted by Vyvítekdo(....[Nobubble]: zmrde >,<), posted by Unforgettible(..... viděl a nasral si mě....bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi....SMRT NTčkům!!)
Tvoje inteligence ,Stilgarr, musí být -192383273 IQ, pokud ti z těch postů vyšlo, že Vyvítekdo je crash, který má tl7 shada a doce.
Ano,podle tebe je naprosto logické, že Nobubble psal o jeho docovi, který má blind,root a spamuje doubly a navíc v závěru postu přeje smrt všem NTčkům.
               ...LOL
Ten tvůj post si vytisknu. Ineligence CZA RULES!!!!!!!!! |
Edited by - Vyvítekdo on 22/06/2009 15:51:26 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 16:09:18
|
posted by Vyvítekdo(....[Nobubble]: zmrde >,<), posted by Unforgettible(..... viděl a nasral si mě....bum - blind, bum - root, bum - dabl, bum druhej a kaput... NTčka sou čůráci a zmrdi....SMRT NTčkům!!)
Tvoje inteligence ,Stilgarr, musí být -192383273 IQ, pokud ti z těch postů vyšlo, že Vyvítekdo je crash, který má tl7 shada a doce.
Ano,podle tebe je naprosto logické, že Nobubble psal o jeho docovi, který má blind,root a spamuje doubly a navíc v závěru postu přeje smrt všem NTčkům.
               ...LOL
Ten tvůj post si vytisknu. Ineligence CZA RULES!!!!!!!!!
Hele tenhleten asi nebude ten s tim semestrem za jedna co? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 17:45:57
|
Aspoň mám narozdíl od tebe akademický titul. Stále jsi neodpověděl na Doctorazhor.
Stilgarr |
Edited by - Aleister Crowley on 22/06/2009 17:47:18 |
 |
|
Vyvítekdo
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 17:55:18
|
Aspoň mám narozdíl od tebe akademický titul. Stále jsi neodpověděl na Doctorazhor.
Stilgarr
quote: Originally posted by BoSS_631
Nic v zlom ale o mudrych inzinieroch si myslim svoje. Z jednym som pracoval a poviem ti bola to riadne vymleta hlava ktora sa len nieco dokazala nabiflit a zrobit skusky. To bolo tak vsetko. Pamatam ako odisiel, a na sk si postavil dom. Na strechu si namiesto projektom predpisanych drevenych hranolov dal napilit polovicne rozmery. Myslim ze ti hadam netreba vysvetlovat aku oostinu zrobil.
Už vím, kde jsi toho "mudreho inziniera" poznal. |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 18:14:19
|
Nevím teda co je mudrý, to bude asi nějaký nesmysl, ale každopádně nemám ing. Blábolů jsi už napsal dost, teď bych rád slyšel jak to bylo se Slaaneshhem.
Stilgarr |
Edited by - Aleister Crowley on 22/06/2009 18:16:50 |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 21:39:53
|
meh <3 flame |
Mamma is playin' |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 06:40:28
|
quote: Originally posted by charis
meh <3 flame
jsem pro, ale tentokrát tomu vůbec nerozumím :) |
- |
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 11:40:05
|
Kua, ale mě to flame uniklo.
Sem rád, že naše komunita si tu tak klidně žije hoši !!

PS: Hoj Čeko, že nenapišeš někdy chlape jak se daří ! |
AO Kocourek |
 |
|
Topic  |
|
|
|