Author |
Topic  |
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
| |
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:39:39
|
tak to nehraj |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:44:37
|
lol |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:44:47
|
quote: Originally posted by Shatteren
Ty jsi opravdu debilni troll. Debile.
Zajimave, ze to same rikala tvoje mamka minulou noc!  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:48:25
|
Hihi, vohrany. Ve tvym veku bych doufal, ze se zmuzes na neco vetsiho, nezmuzes. Ja vim, brante si vaseho hrace jak chcete. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:50:12
|
Teď mě jen zamrzelo, že ti nemůžu na Imperiu dát ban na 3 dny  |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:52:06
|
Hihi, vohrany. Ve tvym veku bych doufal, ze se zmuzes na neco vetsiho, nezmuzes. Ja vim, brante si vaseho hrace jak chcete.
Tvoje mamka si nestezovala! Byla s mojim vykonem naprosto spokojena.
Chces spis segru nebo brachu? |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:53:33
|
quote: Originally posted by Deimnia
Hihi, vohrany. Ve tvym veku bych doufal, ze se zmuzes na neco vetsiho, nezmuzes. Ja vim, brante si vaseho hrace jak chcete.
Chces spis segru nebo brachu?
Včera si byl se mnou, tak tu prosím nelži ! |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:53:33
|
@Deimn Stydim se za tvoje rodice, oni si zrejme neuvodomuji, jakou chybu udelali ve vychove. Pokud tys nejakou vubec mel. |
|
Edited by - Shatteren on 19/06/2009 13:54:21 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:54:17
|
quote: Originally posted by Isac
Chces spis segru nebo brachu?
Včera si byl se mnou, tak tu prosím nelži !
Mamka byla mezi nama! |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:55:28
|
@Deimn Stydim se za tvoje rodice, oni si zrejme neuvodomuji, jakou chybu udelali ve vychove. Pokud tys nejakou vubec mel.
Tebe bych nacpal zpatky do tvoji blondate mamky a premrdal te :) |
Edited by - Deimnia on 19/06/2009 13:56:06 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:56:30
|
Nech si o tom zdat.
A vubec, proc tu reaguju na posty nepovedenyho spratka z decaku. Tys asi hodne casto zvedal mejdlo cikanum ve sprse, vid ?  |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:59:14
|
Nech si o tom zdat.
A vubec, proc tu reaguju na posty nepovedenyho spratka z decaku. Tys asi hodne casto zvedal mejdlo cikanum ve sprse, vid ? 
Pravdivej pribeh. :( |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 13:59:45
|
:'( |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:08:09
|
Opravdu, na úrovni...
Btw. Audreymu vypršel účet a nezaplatil, takže nehraje :-). |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:08:31
|
Nech si o tom zdat.
A vubec, proc tu reaguju na posty nepovedenyho spratka z decaku. Tys asi hodne casto zvedal mejdlo cikanum ve sprse, vid ? 
Pravdivej pribeh. :(
ARE YOU SERIOUS ? |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:12:33
|
quote: Originally posted by Stirius
Opravdu, na úrovni...
Btw. Audreymu vypršel účet a nezaplatil, takže nehraje :-).
Stejne byl spatnej jak ve hre, tak v trollovani na foru. :) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:12:51
|
quote: Originally posted by Isac
Nech si o tom zdat.
Pravdivej pribeh. :(
ARE YOU SERIOUS ?
My mom is blonde :) |
 |
|
Dynty
New Member

310 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:18:09
|
njn vidim ze des hrat conana,to je super hra,ale muzes jit jen dopredu a relativne brzy dojdes az nakonec a tam muzes pobihat ale dal uz jit nepude...tak pudes jeste jednou od zacatku,nez dojdes zas na ten samej konec..ale urcite to stoji za to si to aspon jednou zahrat,gl |
www.boiians.cz |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:24:44
|
quote: Originally posted by Dynty
njn vidim ze des hrat conana,to je super hra,ale muzes jit jen dopredu a relativne brzy dojdes az nakonec a tam muzes pobihat ale dal uz jit nepude...tak pudes jeste jednou od zacatku,nez dojdes zas na ten samej konec..ale urcite to stoji za to si to aspon jednou zahrat,gl
Je tolik pěkných her. Tak proč být věrný jen jedné? |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:27:25
|
je tolik peknejch zenskejch tak proc bejt vernej jen jedny?... |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:31:54
|
quote: Originally posted by Dorlas
je tolik peknejch zenskejch tak proc bejt vernej jen jedny?...
na tohle odpoved taky nenajdes :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:33:07
|
quote: Originally posted by Dorlas
je tolik peknejch zenskejch tak proc bejt vernej jen jedny?...
Tak nějak. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:37:35
|
ja treba jedny vernej sem a myslim, ze je to spravne... No nic  |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:53:18
|
Ale to neni o tom, ze bych si ten ucet nemohl zaplatit dal, ale kdyz jsem si uvedomil ten fakt, ze jsem betatester kterej to plati aby to meli pak newbies lepsi, tak jsem se na to vykaslal.
No a AoC, tak nejak hraju ale nebudu tu vyrvavat jak je to super hra  |
|
 |
|
Dynty
New Member

310 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 14:56:09
|
quote: Originally posted by Azkaban Je tolik pěkných her. Tak proč být věrný jen jedné?
vsak ja nerekl ani slovo proti :) conan je dobra hra,kratka ale dobra..mam tam 2x lvl 80,vsak mu pisu ze jestli to jeste nedohral,stoji to za to,vsechno v dobrem... jen proste jednou pribehne na schody v khessate a zjisti ze uz to dal nevede |
www.boiians.cz |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 15:02:05
|
@Deimn Stydim se za tvoje rodice, oni si zrejme neuvodomuji, jakou chybu udelali ve vychove. Pokud tys nejakou vubec mel.
Tebe bych nacpal zpatky do tvoji blondate mamky a premrdal te :)
koukam ze nejen uroven darkfallu jako hry je na urovni freeshardu, ale i osazenstva :-) |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 15:06:18
|
quote: Originally posted by Arach
koukam ze nejen uroven darkfallu jako hry je na urovni freeshardu, ale i osazenstva :-)
Dekuji, todle beru jako kompliment :) |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 15:18:22
|
Ale to neni o tom, ze bych si ten ucet nemohl zaplatit dal, ale kdyz jsem si uvedomil ten fakt, ze jsem betatester kterej to plati aby to meli pak newbies lepsi, tak jsem se na to vykaslal.
Narozdíl od všech ostatních MMO ... |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:14:10
|
Nevzpominam si, ze by Blizzard, EA Mythic a Funcom prohlasili, ze nova webova stranka je ready, ale spustej ji az bude ten spravnej cas.
Coz v prekladu znamena, ze to spustej az hra bude v takovym stavu, aby nevypadala jako free2play grindovacka. Tohle me dosti rozcarovalo. |
|
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:14:55
|
njn vidim ze des hrat conana,to je super hra,ale muzes jit jen dopredu a relativne brzy dojdes az nakonec a tam muzes pobihat ale dal uz jit nepude...tak pudes jeste jednou od zacatku,nez dojdes zas na ten samej konec..ale urcite to stoji za to si to aspon jednou zahrat,gl
Rád bych někdy viděl hru, ve které můžu jít i dozadu :DDD BTW ... o to podle mě ve většině her jde že jo :) Jestli tím chceš vyzdvihovat super sandboxovost a nekonečnou zábavu DF, osobně ji v případě DF rád oželim a budu se věnovat AoC :) a až .... dojdu na konec, půjdu si hrát jinam :)
Jen mě prosím nehubujte :D ... nechci dloubat do sršního hnízda :) ... nerad bych řekl něco špatnýho o DF na kanálu DF :D Mimo to, neboj, ono i v DF jednou dojdeš nakonec, až zjistíš, že rok a půl děláš v podstatě dokola to stejný ;)
Jen mě prosím nehubujte :D Nechci dloubat do sršního hnízda :) A nejsem tak akční, abych se snažil říct něco špatného o DF, na kanále DF :D
Chci jenom říct, že pravda je občas pomíjivá .. matoucí :)
|
Edited by - Dash on 19/06/2009 16:19:35 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:21:20
|
quote: Originally posted by Azkaban Je tolik pěkných her. Tak proč být věrný jen jedné?
vsak ja nerekl ani slovo proti :) conan je dobra hra,kratka ale dobra..mam tam 2x lvl 80,vsak mu pisu ze jestli to jeste nedohral,stoji to za to,vsechno v dobrem... jen proste jednou pribehne na schody v khessate a zjisti ze uz to dal nevede
udelat maximalni level neni konec hry :) porad je koho zabijet :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:25:12
|
quote: Originally posted by Eagle
vsak ja nerekl ani slovo proti :) conan je dobra hra,kratka ale dobra..mam tam 2x lvl 80,vsak mu pisu ze jestli to jeste nedohral,stoji to za to,vsechno v dobrem... jen proste jednou pribehne na schody v khessate a zjisti ze uz to dal nevede
udelat maximalni level neni konec hry :) porad je koho zabijet :)
Prej uz je nejakej content a na necem se jeste dela v 1.05 tak to bude treba zabava na dyl |
|
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:28:59
|
No jo, ale být v AoC na začátku, tak to bylo asi tak z půlky (ani to ne) dodělané, jak je teď DF. Asi tak. AoC je super singlovka, kde hraješ s jinými hráči  |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:37:51
|
Myslim si a řekl bych že něco pravdy na tom bude, že hlavní na MMO je komunita. Když bude dobře fungovat guilda, bude se něco dít atd, tak si myslim že to dost zvyšuje životnost hry. Viz Lineage 2 na free serverech. Osobně nepochopim, jak někoho může bavit 3 roky hrát na jednom free serveru, kterej jede leta na chronicle 1. To znamená dosažení max lvl a nekonečnej grind stejných mobů :)) ... to samé Ultima. Někdo si řekne, co tam může hráče bavit, vrtat se tam 6 let ... To vidim teď v AoC. Já se mu vyhejbal, kvůli tomu krvavýmu startu. Dneska je hra co každej tvrdí stonásobně lepší. Před 3 měsícema jsem koupil, zahrál a hraju pořád. Na Fury v český guildě, která byla chudák polorozpadlá z těch odsunů lidí ze startu hry a přežívala o pár lidech. Teď se k ní připojily další 4 guildy a vytvořila se jedna schopná guilda. Dělaj se nový stránky, kompletní reorganizace a konečně se něco děje. Jsme teď mezinárodní s převládající českou základnou. Ale češi chodí každý týden new. Před 3mi dny třeba 3 nováčci co koupili po trialu a včera přesun dvou z Aquilonie. Pokud v DF budete mít pevnou základnu a budete mít pořád dokola co dělat a bude Vás to bavit, pak Vám to tam vydrží. Je to otázka jak hry, tak lidí. Lidi musej tvořit kvalitní základnu ... highend content ... řekněme Siege a raidy v AoC, si člověk co jede solo neužije a ve špatný guildě taky ne. Jsem zvědavej jak hra pojede dál no. Zatim mě pořád baví a je fakt, že opravdu týden po týdnu přibejvaj noví hráči. Nejen do guildy, myslim celkově co se hry týče.
Ale proti DF nic nemam :) jsem jen chtěl upřesnit jak to je teď s AoC :D Končim vysílání :) |
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:40:02
|
No jo, ale být v AoC na začátku, tak to bylo asi tak z půlky (ani to ne) dodělané, jak je teď DF. Asi tak. AoC je super singlovka, kde hraješ s jinými hráči 
Singlovka v případě že nemáš s kym hrát ;), taky pokud hraješ na PVP serveru, sám samotinkej single, je to pak vidět ;)
Ale jak řikáš, ... na začátku. Lidi co se teď vracej postupně do hry, nebo ti co tam přetrvali, všichni řikaj, že od tý doby hra udělala celkem skok a teď se všem třepetaj kulky ve větru v očekávání 1.05, což by měl být podle některých až skoro relaunch :D ... protože v podstatě překope skoro celej systém hry :)) No, RPG prvky a crafting no.... itemizace, skilly, staty ... atd jo a kousíček nový země zase. Ale to je jedno, hlavně že na tom makaj :DD ... podle lidí co to testujou jsou ohlasy zatim dost + |
Edited by - Dash on 19/06/2009 16:44:31 |
 |
|
Itchyl
New Member

136 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:55:09
|
Ty pico ty ses rozjel |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 16:56:13
|
V kope nadavek tu zapadlo, ze Shatteren ma v podstate pravdu. Ostatne vzdyt Tasos to sam i rekl. Spusti stranky, az se hrou budou spokojeni (na tolik aby mela sanci na komercnim widespread trhu). Az udeaj amickej server a bude tak dostatek volnyho mista (uz ted servery chvilema lagovali) a budou mit eshop pustenej 24/7 tak pusti stranky.
Proste spusteni stranek = relaunch hry. Nejen ze to sedi podle Tasosovo hlasek ale i podle toho co developeri ve hre delaji. Na zacatku slo vsecko naskilovat desne rychle, namakrovat pres noc afk, nabugovat spoustu penez, naharvestit mrte matrose (zdroje meli mrte matrose.. ne jako ted) .. proste uplne jina hra nez je to ted a nez to bude za par tejdnu/mesicu.
Mne osobne hra zklamala. A jeste vic mne sere, ze jsem do toho zatah hafo lidi kteri tomu neverili a ted to hraji (hrani te hry beru jako osravani o penize, opijeni rohlikem). DFO podle mne neni sandbox hra. DFO je podle mne obycejna fantasy rubacka. Sandbox je podle mne treba UO nebo SWG. tedy hra kde clovek muze delat spoustu veci. V DFO je jenom hodne nekvalitni PvE a relativne slusne PvP, to je ale trosku malo.. Chtit kvalitni fps PvP tak si zahraju treba Savage2 ktere je po vetsine strankach mnohem lepsi a vjinejch cenovejch relacich.
V kazdem pripade jak rika m.c. snad to nakopne vyrobce k tvorbe podobnych ale podstatne kvalitnejsich her. doufam ze vznikne hodne her s FPS systemem (ale poradne, s abilitama, s poradnym svetem, poradnou itemizaci, loot tabulkou, mobama s dobrou AI..) no uvidime co Mortal Online.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 19/06/2009 16:58:56 |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 17:10:44
|
quote: Originally posted by Arach
koukam ze nejen uroven darkfallu jako hry je na urovni freeshardu, ale i osazenstva :-)
Dekuji, todle beru jako kompliment :)
v cem ? |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 17:30:51
|
No jo, ale být v AoC na začátku, tak to bylo asi tak z půlky (ani to ne) dodělané, jak je teď DF. Asi tak. AoC je super singlovka, kde hraješ s jinými hráči 
ja mel tehdy aoc collectorku s preorderem a ta hra mela fakt moc neduhu. Hral jsem to jen neco malo pres mesic. |
|
Edited by - Shatteren on 19/06/2009 18:36:54 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 21:25:11
|
"This is your last warning" nebo to napráskám na xchat!!!! ROFL!!! Takovýhle lemra jsem neměli ani v AO  |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 22:04:42
|
No ono hodne lidi zamenuje sandbox za sandbox. Nekdo si mysli ze je to hra, ktera umoznuje maximalni volnost, ale ono to muze znamenat i tohle :
A sandbox is a testing (or virtual) environment that isolates untested code changes and outright experimentation from the production environment or repository, in the context of software development. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/06/2009 : 23:00:09
|
quote: Originally posted by Octopuss
"This is your last warning" nebo to napráskám na xchat!!!! ROFL!!! Takovýhle lemra jsem neměli ani v AO 
Jsem jenom vyhrozoval, me sral ten moderator  |
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 00:09:35
|
quote: Originally posted by Demawend
No ono hodne lidi zamenuje sandbox za sandbox. Nekdo si mysli ze je to hra, ktera umoznuje maximalni volnost, ale ono to muze znamenat i tohle :
A sandbox is a testing (or virtual) environment that isolates untested code changes and outright experimentation from the production environment or repository, in the context of software development.
haha tak tohle je to nejlepsi co jsem na imperku za poslednich nekolik mesicu cetl :-) |
no mmo
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 01:56:18
|
Zvracim :) |
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 21/06/2009 : 02:03:47
|
Nejlepší co jsem četl za celou dobu co jsem reg. na Imperiu, bylo tady : "Tebe bych nacpal zpatky do tvoji blondate mamky a premrdal te :)"
To mi postnul kámoš a doslova mě to uchvátilo :D |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 09:01:41
|
Zajimavy, ze kdyz nekdo nazve Havrana debilnim trollem, tak je vse v poradku..
v poradku je to protoze ze jsou to hovada z ReD a stejny hovada jaky maji tady moderatorsky prava
edit: az bude nejakej exotskej moderator mazat muj post at nezapomene smazat trash talk dementa Deimnia |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 22/06/2009 09:03:37 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 09:35:46
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
Zajimavy, ze kdyz nekdo nazve Havrana debilnim trollem, tak je vse v poradku..
v poradku je to protoze ze jsou to hovada z ReD a stejny hovada jaky maji tady moderatorsky prava
edit: az bude nejakej exotskej moderator mazat muj post at nezapomene smazat trash talk dementa Deimnia
Ouch, ted jsi trefil moje zranitelny misto.  |
 |
|
Topic  |
|