Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 problem s plynulosti DF po patchi
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 27/04/2009 :  16:08:54  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Mozna nekteri z Vas zacali mit problem s plynulosti hry po poslednich patchich. Rikal sem si esi sem dement ja a neco mam spatne, ale konecne sem se na forech docetl ze nejsem sam.

Ocividne AV neco posrali a hra se nekomu brutalne zasekava. Tu je jeden z topiku s par radama co komu pomohlo a tak. Mozna to ty co maji tenhle problem a nevi proc bude zajmat.
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=182092&page=3

Blby je ze nepomuze absolutne nic jako defragmentace disku, reinstal clienta nebo snizeni detailu, rozliseni shaderu apod. Ocividne to neni graficky problem.

Edit: jo a kazdej kdo ma tento problem by mel pouzit SFErrorReport.exe kterej mate v adresari DF aby jste nareportovali problem AV, ktery uz o tomhle vi a snazi se to odstranit. Podle informaci z fora cim vic inputu tim lepe.

Pokud by se nekomu podarilo tenhle problem odstranit pomoci nekterych z rad v tomhle topicu tak mi prosim dejte vedet. Hru mam pro pvp absolutne nehratelnou a budu vdecnej za jakoukoli radu. Muj problem je ze tem kecum na foru rozumim, ale neumim je provest kvuli sve pc negramotnosti.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 27/04/2009 16:10:10

Tarvis
Starting Member

44 Posts

Posted - 09/06/2009 :  17:30:26  Show Profile  Send Tarvis an ICQ Message Send Tarvis a Private Message  Reply with Quote
Dneska jsem si koupil a nainstaloval DF, ale mam problem pri hrani s FPS. At uz nastavim jakykoliv rozliseni a detaily, tak mi behem hrani spadnou FPS nekam 9-10, pritom kdyz pravym tlacitkem zapnu menu, tak najednou vyskocej FPS nekam k 60 a vsechno se pohybuje krasne plynule. Zkousel jsem si hrat s nastavenim, ale nejak jesm nenasel v cem by mohl byt zakopany pes. Nevi nekdo co by mohlo pomoci? Nekde neco odskrtnout nebo co zmenit?

Hraju na NB s Win Vista Home Premium 32bit Intel® Core™2 Duo processor with up to 6 MB L2 Cache, 4gb ram, 9600M GT 512mb. Nic extra, ale zatim mi zadna hra nedelala problemy...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 09/06/2009 :  20:18:06  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tarvis

Dneska jsem si koupil a nainstaloval DF, ale mam problem pri hrani s FPS. At uz nastavim jakykoliv rozliseni a detaily, tak mi behem hrani spadnou FPS nekam 9-10, pritom kdyz pravym tlacitkem zapnu menu, tak najednou vyskocej FPS nekam k 60 a vsechno se pohybuje krasne plynule. Zkousel jsem si hrat s nastavenim, ale nejak jesm nenasel v cem by mohl byt zakopany pes. Nevi nekdo co by mohlo pomoci? Nekde neco odskrtnout nebo co zmenit?

Hraju na NB s Win Vista Home Premium 32bit Intel® Core™2 Duo processor with up to 6 MB L2 Cache, 4gb ram, 9600M GT 512mb. Nic extra, ale zatim mi zadna hra nedelala problemy...

Největší vliv na výkon mají stíny a shadery. Zkus ty stíny vypnout a shadery nastavit na PS1_1, jestli ti to ani potom nepojede, tak to už bude hodně divný :)
Go to Top of Page

Tarvis
Starting Member

44 Posts

Posted - 09/06/2009 :  20:47:17  Show Profile  Send Tarvis an ICQ Message Send Tarvis a Private Message  Reply with Quote
Tak nakonec to dela Xfire . Tohle se mi jeste u zadny jiny hry nestalo...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/06/2009 :  23:59:11  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Xfire a takhle drastickej zrout FPS ? To by me teda nenapadlo... Nema nahodou ten program bezet za behu hry ?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Tarvis
Starting Member

44 Posts

Posted - 10/06/2009 :  11:17:33  Show Profile  Send Tarvis an ICQ Message Send Tarvis a Private Message  Reply with Quote
Nechapu to. Ja ho mam bezne pustenej u vseho a automaticky ho zapinam po startu PC. Divny je ze i potom co ho shodim se to nezlepsi a musim restartovat PC.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/06/2009 :  14:38:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo xfire ma v nekterejch hrach dost blbou integraci..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 15/06/2009 :  15:06:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Oznam ten problem hlavne support sekci. Ja mival problemy s error 193 uz od buildu 7, tak mi to nedalo a uz jsem jim napsal a ted nedavno pridali darkfall repair data, takze konecne nemusim reinstalovat hru po kazdym patchi.

REVOLUTION

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 18/06/2009 :  23:16:55  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Mám problém trošku opačného ražení. Když hraju DF na notebooku, kterej ma Nvidiáckou grafiku, tak to žene na dost vysoký FPS 100-200 když jsem na fleku a těžim třeba .. což je fajn, ale zároveň to děsně topí a párkrát se mi stalo, že se ten notes roztopil tak, že si sám stáhnul výkon, aby se nepřehřál.
Koukal jsem do ovládacího panelu Nvidie a nenašel jsem tam nikde možnost stahnout FPS třeba na max 60.

Hledám tedy softík, který by uměl u Nvidiáckých karet omezit maximální FPS.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 18/06/2009 :  23:18:11  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Mám problém trošku opačného ražení. Když hraju DF na notebooku, kterej ma Nvidiáckou grafiku, tak to žene na dost vysoký FPS 100-200 když jsem na fleku a těžim třeba .. což je fajn, ale zároveň to děsně topí a párkrát se mi stalo, že se ten notes roztopil tak, že si sám stáhnul výkon, aby se nepřehřál.
Koukal jsem do ovládacího panelu Nvidie a nenašel jsem tam nikde možnost stahnout FPS třeba na max 60.

Hledám tedy softík, který by uměl u Nvidiáckých karet omezit maximální FPS.

no to jedine podtaktovat, jak chces snizovat fps pres ovladace ? zkus rivatuner

Edited by - Arach on 18/06/2009 23:18:56
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/06/2009 :  23:29:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Zeptej se Spajdra, ten by ti mohl poradit. Ja bych jinak nastavil nejaky rozumny tresholdy, aby ta teplota nesla tak nahoru.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 18/06/2009 23:30:27
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000