Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 Patch Notes June 3
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 03/06/2009 :  16:22:37  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
The main focus for this patch were the optimizations. This is the most work we've done to date in this area.

Optimizations

* The audio system has been completely revamped and this will result in significantly higher performance, mostly noticeable during large sieges.
* A large number of server side optimizations regarding sieges and large battle performance have been applied.
* Miscellaneous client problems have been addressed

Crafting

New Items added for Skinning:

* Dragon Bone
* Ork Darktaint
* Northman Blood

* Gold crafting costs for all armor exceeding 25 gold have been reduced
* Gold crafting costs for all shields exceeding 25 gold have been reduced
* Gold crafting costs for all weapons exceeding 25 gold have been reduced
* Gold crafting costs for all bows exceeding 25 gold have been reduced
* Gold crafting costs for all mage staffs exceeding 25 gold have been reduced
* Enchanted and transmuted item names in player journal will now be displayed correctly

* Baneful enchantments can now be used on bows

Visual Updates

* Visual updates to various Orkish architecture
* Visual updates to various floating islands
* Visual updates to various nature elements
* Visual updates to various bridges
* Visual update to Ithwen Ruins in Yssam
* Visual updates to various Goblin architecture
* Visual update to all Kobolds
* Visual update to Stone Golems
* Visual updates to various props

Armor

The following changes only apply to newly crafted armor:

* Bone Armor: will have increased slashing/bludgeoning/piercing/holy/unholy protection and decreased encumbrance
* Plate Armor: will have increased durability
* Full Plate Armor: will have increased durability
* Infernal Armor: will have increased durability
* Dragon Armor: will have increased durability

Weapons

* All transmutable weapons will have increased durability. These changes apply only to newly crafted weapons

Weapon Rank has been corrected for:

* Feral Edge (now rank 20)
* Slavemaster (now rank 80)
* Legbreaker (now rank 40)

* There are now new Animations for Axe and Club power attacks

All Power attacks now do additional (secondary) damage:

* Axes: Melee protection debuffing
* Clubs: Extra stamina drain
* Knives: Poison damage
* Polearms: Intelligence and Dexterity penalty
* Swords: Bleeding damage

Monsters

Loot from monsters has been updated in these monsters:

* Bone exarch
* Elfwraith
* Gray ork assassin
* Gray ork chieftain
* Gray ork warrior
* Kobold raider
* Kobold scrapper
* Kobold scrounger
* Kobold shaman
* Kobold strongman
* Sun exarch
* Varangian runewielder
* Varangian skjalgsblood
* Varangian warthane
* Fire Dragons

Skills

* Focus can now be bought from Mages
* Endurance can now be bought from Fighters
* Fitness can now be bought from Fighters
* The skill progression rate for all Magic Schools has been increased
* The skill progression rate of complementary archery skills have been increased
* All whirlwind skills allow player movement now
* Revive is now a proper skill and will skill up with use resulting in increased health of the player you are reviving.
* Jump has been added to the visual skill tree.
* Bindstone recall has been added the skill tree. Skills->Magic Skills->Bindstone Recall

User Interface

* Issue where quest items left over in a player's backpacks cannot be deleted has been fixed
* Backpack weight indicator will properly update
* The quest window has been updated
* All tooltips have been enhanced with more information
* Some bugs regarding the hotbar have been fixed
* Tabs have been added to the Input Bindings window to easier navigate between input options
* Options to display Ping and FPS are now located in Options->GUI Options

Corrections

* Players using the alternative use key to access banks etc. will now lose their invulnerability shield
* Using of the alternative use key will now follow the same rules as the primary use key
* All debug yield commands have been removed
* Jumping and crouching cool down has been slightly increased
* Journal will now display correct item names
* Dwarven beard will now have the same color as his hair
* A successful shield block will now block all effects of the attack
* The time available to forgive a killer has been increased

Sieges

* The Challenger in a no asset holding clan vs City Conquest will not be able to use Binstone Recall, Portals or Rune Stones
* In case of an emergency server shutdown before a siege is over all gold paid as a siege wager by the attacking clan will be returned to the clan.

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=193428

https://www.facebook.com/esqgame

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 03/06/2009 :  17:08:08  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
ocekaval jsem teda nejaky dulezitejsi zmeny, nez takovy hovadiny

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/06/2009 :  17:11:00  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Nevím jestli to sem patří, ale slyšel jsem od Gorfa, že jseš dobrej v PvP "Emcáku".

Proto bych s tebou chtěl poměřit síly v duelu.

Jseš pro?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 03/06/2009 :  17:20:16  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
nepatri

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 03/06/2009 :  17:35:09  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
nic moc zasadniho... Libi se mi power attacky... skill jump...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/06/2009 :  19:30:07  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Rozseka te na cucky.

Jinak se tesim az si pohraju s kudlickama, jestli ten poison dmg bude fakt slusnej, tak vecer navstivim nejaky mesto a pozabijim par gathereru

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/06/2009 :  21:01:42  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Chtěl jsem končit, ale když jsem si přečetl, že KONEČNĚ opravili ty trpasličí vousy, tak ještě prodloužím...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/06/2009 :  21:06:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo vyzkousenej ten novej loot ?

REVOLUTION

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/06/2009 :  22:27:50  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pokud mohu soudit ze zkušeností s minulými patch notes, "updated" pravděpodobně znamená, že tomu nějaké dropy sebrali (nikoli přidali). Například minule jedni "updated" mobi přestali dropovat runy.
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 04/06/2009 :  01:35:24  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
No po tom co jsem si dnes vyzkousel trochu pvp tak bych rekl ze to zajimave zmenili, boj bude zajimavejsi, nejde castit a strilet lukem ve skoku, mlaceni nekomu do stitu je neudrzitelny na staminu, bere to tolik že po 10 ranach je clovek bez staminy a drzeni a vykrývani bere min jak pred tim. Ted to myslim bude o to zajimavejsi:))
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 04/06/2009 :  11:02:49  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Bojim se, ze ten stit zmeni asap. Me osobne to ted vyhovuje, protoze jedu od zacatku s 1h a stitem. Ale tohle je sileny

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/06/2009 :  11:48:09  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo proti lidem co umej se stitem a maj vyskillovany parry, to prestava byt sranda...

REVOLUTION

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2009 :  12:29:45  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsme do moji druhe postavy, ktera blockovala, mlatili/kouzlili v 6ti lidech...

Po 40sec bylo 6 lidi bez staminy, many...

A druha postava mela stale asi 70% staminy a 60% HP.

Way to go imho.

Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 04/06/2009 :  13:29:05  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
jako ze ti to sezralo vic hp nez staminy ? jakej jsi mel stit?
ja mam parry asi 40 a nikdy se mi nestalo ze by mi dosly hp driv nez stamina
nebo to blokoval dvojruckou?
AoE z kouzel dava porad za plnej knedlik,pokud vim

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 04/06/2009 :  13:46:57  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty

jako ze ti to sezralo vic hp nez staminy ? jakej jsi mel stit?
ja mam parry asi 40 a nikdy se mi nestalo ze by mi dosly hp driv nez stamina
nebo to blokoval dvojruckou?
AoE z kouzel dava porad za plnej knedlik,pokud vim

zkousel si to po patchy? Asi ne vid?
Po patchy ma bloker staminy temer nekonecno... Mam block 97atm a v pohode vydrainuju 6-7lidi

edit: Este jen pro upresneni. Skutecne ted jedine v cem je u blokovani problem sou hpcka. Kdyz po tobe pujde fg(10lidi) a ty je budes blokovat, tak po cca 5ti minutach , oni budou bez staminy, ty bez hpcek, ale i presto budes mit jeste tak 1/3staminy...

Dorlas
EQ2

Edited by - Dorlas on 04/06/2009 14:05:16
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/06/2009 :  14:13:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
kdyz po tobe pujde 10 lidi pochybuju ze te budou mlatit vsichni do stitu...

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 04/06/2009 :  14:20:31  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
ee nezkousel po patchi,ja trenuju ted skoro jen magii...ale jsem rad,jetsli to takhle zmenili,pac HPcka se daj pekne dohealovat (heal other/sacrifice) ale stamina nejde..

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/06/2009 :  14:30:34  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No kazdej chytrej gathere farmi se stitem a zabit nekoho takovyho, je fakt tezkej porod...

REVOLUTION

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 04/06/2009 :  14:48:17  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Co se duelu týče, asi se mu nevyhnu, byť si myslím že Manda silně přehání. PVP je spíš o tom, jak se člověk zachová v konkrétní situaci, když je napaden-překvapen, nebo ve světě napadá jiné hráče, jak si umí počkat na příležitost, nebo se vyrovnat s přesilou, nebo i před přesilou utéct. Duel pro mě nic neznamena, za celou dobu co hraju DF, jsem měl tuším dva a oba jsem prohrál, jednou když jsem v Long March bojoval s nějakým quakerem co neustále běhal, skálal, krčil a nakonec mě prostě ukitoval a druhý byl, když jsem poprvé potkal schopného shieldera, proti kterému moje kombinace skilů greatersword+luk byla hovno platná. Ostatně zdá se mi, že budoucnost PvP v DF patří spíš kombinaci pariing+magie, než hrubá síla meče a luku, která se samozřejmě neztratí, nicméně je snadno parovatelná + schopný mág si u toho vytapuje HP ze staminy a staminu z many atd .. a až se se protivníkovi odpaří stamina, tak si ho ugriluje. Nový patch tomuto směru dost nahrává, zrychluje se tréning magie a zvyšuje se efektivita pariingu.

Co se patche týče a jeho úpravy zvukového systému, naprosto se ztotožnuji s tímto postem z offic. fóra.

quote:
Mainly just putting this out there and hoping that a dev reads this.

Please put the old sound system back in, it worked great. This new one sucks. Let me first say that I run a 5.1 speaker system, and before I could tell pretty reliably where a sound was coming from. But now....

My personal sounds if I'm standing still sound like they are in front of me a foot or two. If I move while doing something my sounds are slightly delayed almost as if I have a ghost following me doing the same actions as me.

Mounts always sound like they are in front of me no matter where they are (this is a major problem).

Half the time spell sounds glitch out and either don't work or are not coming from the correct location. I've also had it where a friend fired a mana missile and the sound stayed at him while I watched the mana missile go off in the distance.

And these are just the problems I've found so far in 15 minutes of playing. I'm sure there are loads more given these.

Please either fix this new sound system immediately or revert to the old sound system in tomorrows maintenance. With our heads tied to a board and not even having the ability to look left and right like a normal humanoid, accurate sounds are imperative to play this game.

Zdroj : http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=193756

Celý včerejšek, když jsem trénoval archery, jsem měl pocit, že mi střílí někdo do zad, některé zvuky jsou slyšet na neuvěřitelnou vzdálenost, ale jen při natočením určitým směrem atd ..

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 04/06/2009 14:48:46
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/06/2009 :  15:03:38  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Jojo. Ja ze stejneho duvodu vcera ani nesel ven na PvP. Pri zabijeni elementalu jsem se porad v obavach otacel a neustale si kontroloval zada, protoze jsem mel pocit, ze nekdo proste prichazi...

Divny zvuky z nahodnych stran... zaskuby, praskani...

No nevim...

Ty predchozi zvuky byly podle meho nazoru temer dokonaly. Slo paradnicky poznat odkud kdo prichazi... vrceni, klepot mountu...

Co se duelu tyce, tak ten rika jen to, ze clovek X je schopnej pri 1v1 porazit cloveka Y. :) Jinak asi nic moc.

Kazdopadne ja jsem nikdy tendle bunnyjumping nepouzival, takze z meho pohledu se pro me nic moc nezmenilo. Maximalne tak to, ze otravni skakajici lidi s MM maji ted po prdeli.

Uvidime co system prinese do budoucna... zatim je totiz prilis brzo na nejake smysluplne hodnoceni.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 04/06/2009 :  19:05:48  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Aha ! A ja se vcera v Alfar lands divil, proc porad slysim kutani pritom jsem to v okruhu 300m prohledal a nikde nikdo... !

REVOLUTION

Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 06/06/2009 :  14:20:25  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Spíše by měli změnit trochu tu magii, takový witch je uplně k ničemu, sice ty debuffy jsou poměrně silny, ale než by jsem tim někoho nabuffoval tak mě ten dotyčný rozšlehá, namluvě o tom že trefit se nejdříve debuffama a pak dělat dps je prakticky nemožné
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/06/2009 :  15:37:40  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Witcraftingu bych dal 5vterinovy AoE slow, neco jako ma warlock v dote. Byl by to normalni ray effect kterej by pak na zemi udelal nejakou auru, ktera by zpomalovala. Melo by to delsi CD, spis to to slouzilo k tomu, aby mohl dat witchrafter ty debuffy

REVOLUTION

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 08/06/2009 :  11:07:28  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
M.C. ja ne. Ja te v pvp videl jen parkrat na nasich spolecnejch akcich. V Deimovi vyvolal palias touhu vyzvat te na duel po tom co vypravel par vasich historek z pvp.

Ja porad tvrdim ze te deim porazi, protoze je to namacrovana biatch a nolifer.

K tematu.

Patch byl naprosoto katastrofalni. U nas v clanu uz muj nazor na znemozneni skoku pri strelbe vsichni znaji, ale tu sem se o nej jeste nepodelil.

Je to uplne nakokot! Prvni hodinu sem to rozdejchaval a zkousel porad dokola jestli to je vazne tak nebo se mi to jen zda a mel sem chut smazat character. Nastesti to budou vracet zpet. AV si nejspis uvedomilo ze je nesmysl poslouchat na foru par lam co whinujou ze je ostatni co to umi desne owni.

Je fakt ze uz sem si ted na to i docela zvyknul, ale zase sem prakticky nemel od te doby poradnej 1v1 boj, kde se tohle pouziva. Grp pvp to nijak neovlivnilo.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 08/06/2009 11:08:43
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/06/2009 :  11:50:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
A ja jsem uplne spokojenej, ted kudly a fire magic ftw =). Prijde mi, ze trochu zvetsili dmg abilit, power attack zezadu ted pekne zaboli.

A na co narazis ? Ja se na foru zase smal vzdy tem, kteri si mysleli, ze kitovani je o skillu. Doufam, ze to AV tak necha, hraci kteri se nenaucej poradne hrat, at si odejdou

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 08/06/2009 11:54:22
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 08/06/2009 :  13:14:35  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No ted mi prave to pvp prijde mnohem lehci a mnohem vic o skillech tvyho pandulaka nez tvym aimu a cemkoli jinym. Navic to byl boost meele skillu a nerf vsech ranged. Nastesti mam dost vysokej meele skill takze me to uz tak moc ani nesere, ale na zabavnosti mi tohleto rozhodne ubralo.

Ano skill v tom byl. Ne kazdej umel vyskocit, otocit se, zamirit, vystrelit, hitnout, zase se otocit zpet a to vse ve dvou vterinach driv nez dopadl na zem. Nekteri jedinci nejsou schopni se trefit kdyz stoji vkilu a enemy bezi primo proti nim. Pochopitelne jim bylo trnem v oku to ze nekdo beha, skace a pritom je hituje vic nez oni jeho.

Uspesnost v pvp se mi nijak nesnizila. Jen ted nedelam tolik solo pvp, protoze je to naprosta demence a boring. Rushovat nekoho se stitem , pripadne ho rushovat a u toho strilet (pokud mam vyssi archery nez protivnik) a pak ho jen rozsekat na meele za predpokladu, ze hituju za 26 a on me za 18. Sance aby me setrasl tak, aby mohl vystrelit je minimalni a kdyz, tak dostane par ran do zad. Healovat pro nej nema smysl. Mana to stamina je taky odrzku. PvP po tomhle patchi je trapny hack and slash bez jakekoli taktiky a temer vse se odehrava v meele modu. Pokud se oba nerozhodnou ze se ustrili k smrti tak na meele vzdycky dojde a archery pripadne magie se stala pouze doplnkem k meele. Pokud jeden z protivniku chce boj dostat do faze meele boje tak mu v tom nemuze absolutne nic zabranit a vklidku si na tu meele range dobehne. Jeho protivnik muze delat co chce ale nezabrani tomu. To mi rozhodne spravne neprijde. Taktickou vlozkou muze byt vytazeni stitu a 1h a doufat ze protivnik bude tak blbej aby ho do bloku hitnul a prisel o kotel staminy.

Navic neuveritelnej boost 1h + stit, kde 2h usera vystavis stitem ze staminy behem par hitu.

Do grp pvp a jako eliminace nahejch grieferu s MM byl tenhle patch urcite dobrej. Pro solo pvp hrace dost dramaticky zmenil hru a pvp ktere je driv bavilo se stalo neuveritelnou nudou bez moznosti vic taktizovat.

Edited by - Mandorallen on 08/06/2009 13:24:42
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/06/2009 :  13:35:55  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

No ted mi prave to pvp prijde mnohem lehci a mnohem vic o skillech tvyho pandulaka nez tvym aimu a cemkoli jinym. Navic to byl boost meele skillu a nerf vsech ranged. Nastesti mam dost vysokej meele skill takze me to uz tak moc ani nesere, ale na zabavnosti mi tohleto rozhodne ubralo.

Ano skill v tom byl. Ne kazdej umel vyskocit, otocit se, zamirit, vystrelit, hitnout, zase se otocit zpet a to vse ve dvou vterinach driv nez dopadl na zem. Nekteri jedinci nejsou schopni se trefit kdyz stoji vkilu a enemy bezi primo proti nim. Pochopitelne jim bylo trnem v oku to ze nekdo beha, skace a pritom je hituje vic nez oni jeho.

Uspesnost v pvp se mi nijak nesnizila. Jen ted nedelam tolik solo pvp, protoze je to naprosta demence a boring. Rushovat nekoho se stitem , pripadne ho rushovat a u toho strilet (pokud mam vyssi archery nez protivnik) a pak ho jen rozsekat na meele za predpokladu, ze hituju za 26 a on me za 18. Sance aby me setrasl tak, aby mohl vystrelit je minimalni a kdyz, tak dostane par ran do zad. Healovat pro nej nema smysl. Mana to stamina je taky odrzku. PvP po tomhle patchi je trapny hack and slash bez jakekoli taktiky a temer vse se odehrava v meele modu. Pokud se oba nerozhodnou ze se ustrili k smrti tak na meele vzdycky dojde a archery pripadne magie se stala pouze doplnkem k meele. Pokud jeden z protivniku chce boj dostat do faze meele boje tak mu v tom nemuze absolutne nic zabranit a vklidku si na tu meele range dobehne. Jeho protivnik muze delat co chce ale nezabrani tomu. To mi rozhodne spravne neprijde. Taktickou vlozkou muze byt vytazeni stitu a 1h a doufat ze protivnik bude tak blbej aby ho do bloku hitnul a prisel o kotel staminy.

Navic neuveritelnej boost 1h + stit, kde 2h usera vystavis stitem ze staminy behem par hitu.

Do grp pvp a jako eliminace nahejch grieferu s MM byl tenhle patch urcite dobrej. Pro solo pvp hrace dost dramaticky zmenil hru a pvp ktere je driv bavilo se stalo neuveritelnou nudou bez moznosti vic taktizovat.

Amen

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 08/06/2009 :  13:40:00  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
No moc šťastný řešení to nebylo, ale melee skilly si rozhodně boost zasloužily. Někdy mi přišlo, že jsem meč pomalu ani nevytáhnul Uvidíme jak se jim to v budoucnu podaří poladit. (ikdyž aktuálně ho asi díky tomu drsnýmu parry zase nevytáhnu )

Teď bych byl rád aby hlavně opravili ty posraný zvuky, to je fakt zlo.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/06/2009 :  13:42:41  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Archery mel byt vzdy ranged skill, lidi si zvykli ze funguje i jako melee a to je spatne. Takhle to melo byt uz od zacatku, bohuzel hra nenabizi zadne cc/snare ability, takze to takhle rangerum uskodilo. Ruku na srdce, nikdo predtim netaktizoval, nebylo jak. Proste jsi na nekoho zautocil z dalky a strilel za sprintu (LOL) a on se budto bal a zacal utikat a nebo sel proti tobe, no tak jsi ho jeste parkrat strelil, zmenil na melee, dal WW a pak zase na luk a klasicka kitovacka. Taky to bylo jen o statech a skillech, o nicem jinym, kazdej mel namakrovany archery s vysokym sharpshooterem a uzival si easy mode. Mne proste tohle kitovani o skillu neprislo ale budiz. Ted holt musi jet kazdej i melee, protoze bez nej to uz vubec nepujde. Chyba je na strane tvurcu, kazdej je vsechno, nikdo se nicim nelisi, mozna jen nekdo jede water magic misto fire a nebo nekdo misto polearmy ma knives, to je asi tak vse. Ted jak se da greater magic vyskillovat za par dni, tak tu beha kazdej naked misto s mm s fireboltem.

1H+Stit jsem nepochopil, tam kde byl ocekavanej nerf tak to misto toho jesti vic boostnuli.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 08/06/2009 :  13:48:34  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim isacu. Meele chtelo rozhodne boost protoze ja osobne mec nevytahnul pomalu na nic jinyho nez whirlwind. Nebudu moc prehanet kdyz reknu ze sem z luku strilel pomalu i na meele. U fire magic to platilo nejspis i dvojnasob. Ted kdyz vidim co dela deim fireballem tak pochybuju ze dam stejnou dmg mecem za tu samou dobu. Myslim ze by me byl schpopnej zabit i na stojaka. On by kouzlil firebally a ja ho hitoval mecem. Stacilo by mu hodit 1-2 firebally za me a myslim ze gg.

Kdyz udelaji pro archery neco cim bude mozny do urcite miry target kitovat tak at klidne dal nechaj to ze nemuzes skakat.

Problem se zvukama me vubec nevadi. Po dlouhe dobe hraju mmo zase s MP3 kdyz uz ted neni ten zvuk tak dulezitej jako bejval.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/06/2009 :  22:23:06  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mam z neoficialniho zdroje, ze v pristim patchi pridaji dalsi skill, kterej bude navazovat na jumping a pujde zase strilet ve vzduchu, ale bude to zrat moc staminy.

Hh uz vidim jak chudinku kitera rychle vydrainuju stitem a pak si ho usmazim fireballem

REVOLUTION

Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 09/06/2009 :  08:05:28  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Mam z neoficialniho zdroje, ze v pristim patchi pridaji dalsi skill, kterej bude navazovat na jumping a pujde zase strilet ve vzduchu, ale bude to zrat moc staminy.

Hh uz vidim jak chudinku kitera rychle vydrainuju stitem a pak si ho usmazim fireballem

Neni nad to si od tymu beta testeru nechat poradne zaplatitby me zajimalo kdy konecne to jako doladi a zacnou delat neco poradnyho na nejaky "cvicme v rytme" jim seru.

Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 10/06/2009 :  01:37:22  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to zakončil tim že se nikdy nejde zavděčit všem:) Půlka z Vás to má vybugovany či vymakrovaný do prázdna:)) co mají říkat ti co to musejí jet podle nových pravidel:)
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 10/06/2009 :  08:20:07  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossiris

Ja bych to zakončil tim že se nikdy nejde zavděčit všem:) Půlka z Vás to má vybugovany či vymakrovaný do prázdna:)) co mají říkat ti co to musejí jet podle nových pravidel:)

tos to teda pekne zakoncil..prosimte prestan lidi obvinovat z neceho co sis precet na forech od ubrecencjh amiku
az se trochu rozkoukas tak zjistiz ze krome noobmagie a mlaceni polearmou to vsechno stoji goldy, a ty prekvapive strilenim do prazdna nevydelas

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/06/2009 :  12:45:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
I magie stoji goldy, ja ji pomalinku skilluju tim, ze farmim trolly. Na kazdyho trolla mam 2 firebolty "zadarmo", pak ho popripade dojedu na melee, vydelam si u toho goldy a pak si i skilluju tailoring.

Si nedokazu predstavit ze bych nafarmil 60.000 gp a pak si koupil treba 30.000 regu a zacal makrovat. Ale par takovych lidi je, co vyexploitovali goldy a ted maj holt vse vymakrovany a namaxovany vetsina z techto hracu ma taky temer namaxovany melee, skillovali se starter weaponama u bindstonu a mlatili svoje guildovni hrace i kdyz byli nezranitelni, nechapu ze se tohle neodstranilo v bete

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 10/06/2009 12:47:19
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 10/06/2009 :  13:36:52  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Jen pro upřesnění, neřekl jsem že vy všichni:) a říkám jen to co jsem viděl, dokud nebylo nutnosti skillovat na targetu tak lidi meli makro na strileni z luku, magie do prazdna atd, ale jak říkám neříkám že všichni:)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/06/2009 :  14:00:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossiris

Jen pro upřesnění, neřekl jsem že vy všichni:) a říkám jen to co jsem viděl, dokud nebylo nutnosti skillovat na targetu tak lidi meli makro na strileni z luku, magie do prazdna atd, ale jak říkám neříkám že všichni:)

A proč sem cpeš takové píčoviny? Kdyť to viděli a vědí všichni.

Kdo to nedělal a nečekal, že něco takového udělají, tak musí být buď masochista a nebo idiot.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 10/06/2009 :  16:35:43  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Kdo to nedělal a nečekal, že něco takového udělají, tak musí být buď masochista a nebo idiot.

Vidim, ze s novymi hraci ve svem barvitem popisu nepocitas - a dobre delas, protoze kdo by taky na server plnej lidi namakrovanejch na exploitech hrat sel... :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/06/2009 :  19:12:32  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak stejne nebude na vyber, imo EU2 nebude, dokud nefixnou PvE slozku hru a nepridaj kontent. Server pomalu umira a vyprazdnuje se, takze novej hrac ma bohuzel tu smulu, ze pujde na server vymakrovanych hovad, kde ho nekdo rychle zgankuje jakmile vyjde ven z mesta tezit

Kazdopadne se casto zacinam stretavat s nazorama, ze lidi nechapou jakej ma tahle hra vubec smysl, co je jejim cilem. No a ja se jim nedivim, vsak tu neni zadnej kontent, takze clovek si tak nejak pracuje na svy postavicce a doufa ze se bude neco dit. Ono gankovat hrace nebo siegovat a lootovat z lidi znicenej banded, znicenej mob gear a kdyz uz scale, tak je taky znicenej, nebavi vecne..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 10/06/2009 :  20:40:06  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
tak to nehraj

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/06/2009 :  20:50:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

tak to nehraj

Dej si facku.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 10/06/2009 :  21:50:51  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kazdopadne se casto zacinam stretavat s nazorama, ze lidi nechapou jakej ma tahle hra vubec smysl, co je jejim cilem.

bavit se ?

jenom odhaduju, nechci tvrdit, že mám patent na rozum
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/06/2009 :  22:46:35  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
To si pis. Ja se treba bavim, hraju si to svoje. Osekavam kere, craftim, obcas se vydam s pomerne slusnym gearem na nejakou solo PvP akci, bavi me chodit sam do cizich mest a terorizovat to tam dokud me nezabijou nebo se mi nepodari utect

Ale rikam, kazdyho tohle asi nebavi, lidi chtej treba chodit do dungu a nosit "exotic" veci. Ja jsem socka ve studded, obcas bone.

REVOLUTION

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 10/06/2009 :  23:45:21  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac
bavit se ?

jenom odhaduju, nechci tvrdit, že mám patent na rozum

bavit se, bavit se bavit se....{V.I.Lenin - skoro}
a jiz brzo z toho bude solo zabava zvana take masturbace :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2009 :  01:10:34  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

Vidim, ze s novymi hraci ve svem barvitem popisu nepocitas - a dobre delas, protoze kdo by taky na server plnej lidi namakrovanejch na exploitech hrat sel... :)

Novy lidi nemaji s trenovanim skillu problem (pokud maji zazemi) -> guildu nebo schopnosti se socializovat...

Nedavno nam prisel clovek z DAoC... hraje 3 dny. A diky mojim vymakrovanym skillum muze permanentne mlatit do meho druheho panaka, ktereho v pohode ulecim a trenovat tak MNOHEM RYCHLEJI nez jsem ja, nebo nekdo jinej, mohl na exploitnutelnych mobech (v podstate rychlost bindstone invul exploitu).

Exploitovat moby co se daji zaseknout je stale mozny a je veci kazdeho, jestli hodla riskovat account a nebo ne.

Edited by - Deimnia on 11/06/2009 01:13:09
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/06/2009 :  06:32:37  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem docela pohorel proti typkovi z Lux Arcana. Budto mel vic jak 320hp a nebo knives prestavaj byt ucinny jakmile nekdo nosi scale set a vice. S tim imo clovek moc neudela.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2009 :  09:33:42  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vcera jsem docela pohorel proti typkovi z Lux Arcana. Budto mel vic jak 320hp a nebo knives prestavaj byt ucinny jakmile nekdo nosi scale set a vice. S tim imo clovek moc neudela.

Za chvilku pujdu do samoobsluhy, koupim si 2x bandur a nejakou pomazanku a posnidam.

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 11/06/2009 :  09:56:46  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za chvilku pujdu do samoobsluhy, koupim si 2x bandur a nejakou pomazanku a posnidam.

U kafe jsem probrouzdal net a asi pujdu zase něco dělat.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 11/06/2009 :  11:42:52  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

a to máš z toho, že nechodíš na domluvené tréningové PvP akce
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 11/06/2009 :  13:38:03  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

quote:

quote:

Já su pudu dívat na Ženatýho se závazky, pak dám asi odpolední šlofík.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2009 :  13:42:53  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

quote:
Originally posted by Yurekk

quote:

quote:

Já su pudu dívat na Ženatýho se závazky, pak dám asi odpolední šlofík.

Díky za info. Na jaký díl se budeš dívat?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000