Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 01/04/2009 :  18:19:50  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

https://cogaccounts.codemasters.com/billing-support.php

Zkus to treba tady, nedelal bych z toho aferu. Podobne veci se obcas stanou kazdemu provozovateli MMO.

Ja vim, ale stve to. Prijdu o tri dny trialu a budu rad kdyz mi obnovi account abych si mohl zaregistrovat hru. Na novou postavu bych asi uz nemel chut, ale aspon bych nekomu na bazaru udelal radost.

EDIT: Zatim zadna odezva ani odpoved (jen automaticka ze dostali muj post) , takze jsem to zkusil poslat jeste na custservice@codemasters.com co mi poradili na anaruth-order .

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis

Edited by - Vlada on 02/04/2009 14:52:49
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 02/04/2009 :  16:54:58  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
EDIT 2: Tohle mi prislo , takze jestli to chapu tak si mam nechat zmenit u providera IP adresu - coz je nemozne , bohuzel podobny problem mam s mIRC protoze moje IP adresa je stejna tipuji pro cele sidliste nebo prinejmensim par bloku panelaku a tudiz mam u mIRC zakaz.... Nechci byt zase negativni ale je to super kontrolovat ucty podle IP adres ze kterych se clovek hlasi, moc prima reseni ....
Takze tim jsem asi skoncil s LOTRO , pokud jsem si to spatne neprelozil.

Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Lord of the Rings Online.
If you wish for your account ban to be reviewed you will need to ask your internet provider for another IP address within a different range to the one where your IP is currently being hosted as there are some ranges of IP addresses which are considered less risky. We advise you to contact your Internet Provider and explain the problem you are encountering, request a static IP address and email us again. We will then review your account if we deem your new IP is safe.
If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-
{|CALLID|}=
Or include the entire text of this email.
Kind regards
Fan
Codemasters Customer Services
Has this email helped? Let us know at http://www.codemasters.com/support/customer_feedback_uk.htm
Your feedback is important to us – particularly if it can help other customers - and we welcome any comments that you might have. NOTE that this form cannot be used to obtain further assistance.
Join CodeM free: http://www.codemasters.com/codemprogram/joinup.php
Want to work on the next generation of Codemasters games and help set the standard? Check out the jobs list here: http://www.codemasters.co.uk/corporate/careers/featured-jobs/

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 02/04/2009 :  19:42:37  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zmen providera

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/04/2009 :  19:58:51  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ono v Opave nebude moc na vyber
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 02/04/2009 :  22:30:07  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Proc bych menil providera? Jsem u opanet coz neni nejaka malinka firmicka. Mam s nimi dobre zkusenosti a napr u SWG jsem za posledni rok nemel zadne problemy. Nechapu zpusob jakym to LOTRO kontroluje ale to je jejich produkt a jejich zajem, mam stesti ze jsem hru neaktivoval takze se ji asi pokusim preprodat treba se slevou.
Asi by slo zazadat u providera o pevnou IP a platit si 100-200 mesicne navic ale PROC bych to delal? To mam pokazde kdyz se nekomu nebude libit moje adresa zmenit pripojeni? Hra se mi libi ale stojim nohama na zemi a neminim delat saskarny ze si nekdo vzpomene, holt jestli to nejde tak to hrat nebudu co se da delat prijdou jine hry. Vznesl jsem dotaz u providera jestli me nemohou preradit pod jinou verejnou IP, predpokladam ze jich maji nekolik , preci jen se jedna o mestskou sit kde predpokladam ze je par tisic lidi takze snad nemaji jen jednu verejnou adresu za kterou jsou vsichni, zeptal jsem se orientacne na cenu pevne verejne IP adresy ale cena bude urcite aspon 100,- za mesic (muj odhad) coz nevidim duvod proc bych mel byt diskriminovany vuci jinym hracum jen proto ze se jim nelibi moje IP adresa.
Zaroven jsem u LOTRA dotaz jestli po aktivaci plne hry odblokuji muj ucet - a ze nejsem v situaci kdy si muzu menit IP adresu protoze zadnou verejnou nemam atd..

Z lotra mi prisla odpoved:
Unfortunately we will be unable to review your account ban if you cannot provide us with another IP for your account.
If you cannot request a static IP from your internet provider, you may ask them for another IP address under a different IP range than the one your IP is currently being hosted on.

Neco malo si v siti nastavit umim (jako treba domaci router pro sve pocitace) ale odpoved od nich jsem nepochopil , jestli mi to nekdo doprelozi - hlavne tu druhou vetu:
Jestlize nemuzete pozadovat statickou Ip od Vaseho providera , tak se ho zeptejte na jinou IP adresu s jinym IP rozsahem nez je ta soucasna IP na ktere jste.

No vidim to blede , skoda ze se mi tohle nestalo hned jak jsem zacal hrat , ale ze mi to udelali 10 dni od zacatku trialu.
Druha vec je ze si to muzu naistalovat v praci kde mame jinou adresu a nsapsat jim odtamtud, jenze nevim co to vyresi. Stejne bych se potom pripojoval z domu kde bych mel tu "zavadnou" IP adresu.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/04/2009 :  23:13:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tu vetu si pochopil dobre, zkus si zazadat o zarazeni do jineho IP rozsahu. Popravde si prvni clovek, ktereho znam, ktereho potkal takovyto problem.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/04/2009 :  07:51:23  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak tohle by mě dokonale odradilo od hraní.
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 03/04/2009 :  08:02:02  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Tak tohle by mě dokonale odradilo od hraní.

Kdyby to byla prumerna hra tak bych asi nevyvijel usili ktere vyvijim.
Nicmene z emailu jsem pochopil ze pro lotro je jedina cesta ze si zmenim IP , o zadne jine alternative se nezminili. Uvidim co ma napise muj provider , nicmene do placene verejne IP adreesy nejdu, to si dam radeji pauzu a pockam si do podzimu na ST.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/04/2009 :  08:19:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já jsem měl kdysi problém s providerem, že mi vždy při raidech ve WoW padala hra. Také mě ta hra moc bavila a změnil jsem providera. Na skvělou O2. Dnes jdu znova do UPC. Proto pokud ti provider nevyhoví tak na ně kašli.

Kdyby ti to nevyšlo,m ůžu ti do doby než vyjde ST doporučit AoC. Pokud by jsi chtěl info tak AoC forum nebo mi písni PM. Jinak doufám, že to dopadne dobře ta hra má nejlepší Lore co jsem zažil.
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 03/04/2009 :  09:18:25  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Já jsem měl kdysi problém s providerem, že mi vždy při raidech ve WoW padala hra. Také mě ta hra moc bavila a změnil jsem providera. Na skvělou O2. Dnes jdu znova do UPC. Proto pokud ti provider nevyhoví tak na ně kašli.

Kdyby ti to nevyšlo,m ůžu ti do doby než vyjde ST doporučit AoC. Pokud by jsi chtěl info tak AoC forum nebo mi písni PM. Jinak doufám, že to dopadne dobře ta hra má nejlepší Lore co jsem zažil.

Tak jsem dostal odpoved od sveho providera, do konce kvetna zprovozni DHCP - do te doby mi zdarma poskytnou pevnou verejnou IP adresu. Po zprovozneni DHCP by ovsem stala pevna verejna IP adresa 100,- za mesic. Takze doufam ze pak bude DHCP postacujici. Jinak mi sdelili ze problem bude asi v tom ze IP kterou ted mam je stejna pro 1/2 uzivatelu teto spolecnosti. V tom bude asi ten problem.

EDIT: 15:55 a od lotra zadna odpoved, hned rano po tomto postu jsem jim poslal moji pridelenou pevnou verejnou IP adresu s dotazem co mam dal udelat na obnoveni uctu, ale zatim se nic nestalo (ucet je stale ban) a odpoved zadna . . . tak jsem zvedav.

EDIT: 18:50 V tuto chvili jsem uz na te "spravne" staticke verejne IP adrese vyhrazene pro mne. Od lotra jsem obdrzel email. Tak jsem zvedav jak rychle se obnovi account (nebo jestli bude jeste neco nasledovat).
We can confirm that we have sent a request to the relevant department for your account to be reviewed. You should receive a reply from us within a week. Should you not hear from us then, please do not hesitate to contact us again.

EDIT (nedele): Stale nic, uprimne se priznam ze jsem necekal ze se to do vikendu nebo o vikendu odbanuje. Takze snad pres tyden.

EDIT (pondeli): Pokud to nekoho zajima tak stale nic. Zadny email ani un-ban.

EDIT (utery): Stale nic. Tak jsem jsem znovu napsal na email - co se mi muze stat? Max me si me hodi do slozky nedockavec.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Edited by - Vlada on 07/04/2009 17:33:00
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 08/04/2009 :  20:38:39  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlada

[quote]Originally posted by Azkaban

Já ...

Tak co Vláďo, nějaký pokrok? Napadlo mne, ze bych jim napsal, at s tim tvym pripadem pohnou.. a mozna par dalsich lidi by mohlo taky. Snad by to mohlo něcemu pomoci. Nemas nic proti tomu?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 09/04/2009 :  13:30:26  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

[quote]Originally posted by Azkaban

Já ...

Tak co Vláďo, nějaký pokrok? Napadlo mne, ze bych jim napsal, at s tim tvym pripadem pohnou.. a mozna par dalsich lidi by mohlo taky. Snad by to mohlo něcemu pomoci. Nemas nic proti tomu?

Ahoj, stale se nic nedeje. Ucet ban a posta zadna. Ja budu samozrejme rad pokud napisete a urcite se zlobit nebudu. Jinak mi hned na pocatku kominukaci pridelili ID ktere je
{|CALLID|}=02029472
cili muzete to uvest a dekuji vsem zucastnenym.

EDIT: Tohle mi pred chvilkou prislo.

Apologies for the continued delay with your appeal.
We have chased the department in question and will get back to you as soon as we have an outcome ourselves.
Apologies for any inconvenience caused.
If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-
{|CALLID|}=02029472
Or include the entire text of this email.
Kind regards
Dominic
Codemasters Customer Services

EDIT (dneska patek): Opet jsem poslal email kde se opet ptam ze je to 9 dni od doby zablokovani uctu a 7 dni co jsem si zaridil pevnou IP jak pozadovali. Ze jim asi nezalezi na zakaznikovi a ze jedinou moji nadeji ze by mol byt ucet zprovoznen jsou odpovedi na emaily ktere chodi sice dva dny po dotazu ale ze je lepe pozdeji nez nikdy.
Timto emailem jsem si asi nepomohl ale co uz.

EDIT Predbezne se ptam jestli nekdo nema zajem o Lord of the Rings Online: Mines of Moria - Special Edition , kupoval jsem ji pred 14 dny za 1300,- je rozbalena a nijak nepouzita ( jen jsem si 2x pustil soundtrack ze hry ) , nabizim za 1100,- (postovne uhradim ja - po pripade pracuji v Ostrave tak se muzeme domluvit i na osobnim predani na severni morave + - 30km od Ostravy)
Davam jim cas do utery, pak pristoupim k prodeji hry.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Edited by - Vlada on 10/04/2009 14:11:39
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 10/04/2009 :  13:15:29  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Domluvil jsem se s Khostrim, ze v tomto pripade muzu udelat vyjimku a tvuj "inzerat" na prodej tu nechat viset. Omlouvam se za komplikace.

STS Chvojkovice-Brod

Edited by - Meddy on 10/04/2009 13:51:19
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 10/04/2009 :  14:38:29  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

Domluvil jsem se s Khostrim, ze v tomto pripade muzu udelat vyjimku a tvuj "inzerat" na prodej tu nechat viset. Omlouvam se za komplikace.

Nic se nedeje , chyba byla na me strane - o zakazu jsem nevedel.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 10/04/2009 :  17:58:30  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
Vláďo,
Hlasím, email poslan. Pohrozil jsem i pochválil a na konci popřál hezké svátky. Tak uvidíme

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 10/04/2009 :  19:10:06  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vláďo,
Hlasím, email poslan. Pohrozil jsem i pochválil a na konci popřál hezké svátky. Tak uvidíme

Dekuji a preji i Vam vsem hezke svatky - ani nevite jak me svrbi ruka, kazdou hodinu se prihlasuji na ucet jestli neni odblokovan. Hned bych se prihlasil a zahral si.

EDIT: Uz by to mohli aktivovat , uz jsem jim odpustil a vubec se nezlobim.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Edited by - Vlada on 14/04/2009 13:09:50
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 18/04/2009 :  13:58:21  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
EDIT Predbezne se ptam jestli nekdo nema zajem o Lord of the Rings Online: Mines of Moria - Special Edition , kupoval jsem ji pred 14 dny za 1300,- je rozbalena a nijak nepouzita ( jen jsem si 2x pustil soundtrack ze hry ) , nabizim za 1100,- (postovne uhradim ja - po pripade pracuji v Ostrave tak se muzeme domluvit i na osobnim predani na severni morave + - 30km od Ostravy)

Ahoj, ta nabídka je stále aktuálni?

Jinak zdravím SEY, stale vám to tam frčí? chtěl bych se vrátit do hry, ale můj kin se rozpadl :(

Figi-ten statnej hobit

Edited by - mizrael on 18/04/2009 14:01:14
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 18/04/2009 :  15:50:11  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Nazdar prcku, nas kinship je porad aktivni. Radi te uvidime v nasich radach. Az budes online, napis na jeden s nicku(nejlepe ingame mail): Markethia, Dubor, Sneckie, Sarkand nebo Khostral. Urcite te radi prijmeme. Zatim se mej...

The Lord of the Rings Online
Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 18/04/2009 :  19:12:15  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mizrael

Ahoj, ta nabídka je stále aktuálni?

Jinak zdravím SEY, stale vám to tam frčí? chtěl bych se vrátit do hry, ale můj kin se rozpadl :(

Ahoj , bohuzel ne - nikdo se neozval (az ted ty) tak jsem v dobre vire ze to neco zrychli, v tom bannovanem uctu aktivoval ten kod (jen kod na hru ne 60 denni obdobi), nicemu to nepomohlo zatim stale ban, ale ja cekam treba mi to nekdy odblokuji.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 18/04/2009 :  22:27:58  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
oka, nevadi objedna se nové, hlavně hodně zdaru s tou zaležitostí

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 20/04/2009 :  18:39:49  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Jo dekuji, jsem zvedav jak dlouho jim to muze jeste trvat. Jednou tydne se jim pripomenu emailem. Jestli jsem je nakrknul tak to muzou oddalovat dokud se jim bude chtit a nic stejne nezmuzu.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/04/2009 :  19:56:52  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo dekuji, jsem zvedav jak dlouho jim to muze jeste trvat. Jednou tydne se jim pripomenu emailem. Jestli jsem je nakrknul tak to muzou oddalovat dokud se jim bude chtit a nic stejne nezmuzu.

uz jsi aktivoval account?

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 23/04/2009 :  21:30:42  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uz jsi aktivoval account?

Dneska večer prisel email, pripominal jsem se jim vcera vecer - ze je to vyroci 3 tydnu co mi zabanovali ucet.

Apologies for the delay with your appeal.
They have allowed your new IP through and will be added to our exclusion list for future checks, however please could you check your account details?
Once this has been updated we will be able to lift the ban
Hope this helps

Takze jsem se prihlasil na ucet , zmenil cvicne ulici, tak uvidime.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Werrtigo
Starting Member

24 Posts

Posted - 26/04/2009 :  11:01:06  Show Profile Send Werrtigo a Private Message  Reply with Quote
Zdar diky akci na Xzone jsem se konecne dokopal k tomu si Lotro poridit, jde o komplet i s Morii. Jenze mam na dnesni dobu ponekud horsiho providera a omezeni 1Gb stahovani na den. Kolik vlastne po me hra bude chtit Gb patchu.Mam obavu ze to budu sosat tyden
Go to Top of Page

Hyfar
Starting Member

4 Posts

Posted - 26/04/2009 :  11:29:26  Show Profile Send Hyfar a Private Message  Reply with Quote
Já bych se chtěl zeptat, jestli z trialu můžu udělat account normální, zadnámím toho čísla, když si hru koupím.... teda jestli se mi rovnou aktivuje těch 30 dnů, po zadání toho čísla

Edited by - Hyfar on 26/04/2009 11:36:31
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 26/04/2009 :  12:28:56  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrtigo

Zdar diky akci na Xzone jsem se konecne dokopal k tomu si Lotro poridit, jde o komplet i s Morii. Jenze mam na dnesni dobu ponekud horsiho providera a omezeni 1Gb stahovani na den. Kolik vlastne po me hra bude chtit Gb patchu.Mam obavu ze to budu sosat tyden

Pokud si koupis LOTRO vcetne Morie a budes ho instalovat z prilozenych DVD tak se stahuje akorat +-700MB patch - tusim.
Jinak cely trial + vsechny patch atd maji +-8Gb.

quote:
Originally posted by Hyfar

Já bych se chtěl zeptat, jestli z trialu můžu udělat account normální, zadnámím toho čísla, když si hru koupím.... teda jestli se mi rovnou aktivuje těch 30 dnů, po zadání toho čísla

Ano po zadani plneho kodu ve tve accountu kde mas trial-LOTRO se to prepne na plnou hru. A pak by tam mel byt jeste jeden aktivacni klic na ty herni dny.
Hovorim ted za MORII specialni edici (ktera obsahuje i puvodni hru) kde byly dva aktivacni klice - jeden na hru a druhy na 60 dni hrani, takze jsi nejprve jednim aktivoval hru a druhym pak ty herni dny.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Edited by - Vlada on 26/04/2009 12:33:13
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/05/2009 :  18:26:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nezkousel nekdy nekdo pouzit box lotro+moria uz na full lotro_only ucet?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Fartil
Starting Member

66 Posts

Posted - 16/05/2009 :  13:20:29  Show Profile  Send Fartil an ICQ Message Send Fartil a Private Message  Reply with Quote
Cau ludia,stiahol som si trial a chcem vas poprosit ci mi nemozte vysvetlit akym sposobom je riesene PvP v LOTR....surne:) dik moc
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 16/05/2009 :  19:15:39  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
V Lotro neni resene obvykle PvP vubec. Majitele licence si to vyslovene neprali a je to i logicke - Lotro je pribehova hra, ktera se toci kolem vsem dobre znameho lore. Proto se "hodne" postavy mezi sebou nezabijeji. Od toho je specializovana mapa cele lokace, kde hraci muzou hrat za "zlou" stranu a bojovat proti normalnim postavam hracu. Tedy tzv. PvM Za sebe muzu rict, ze si obcas zahraju za monstra a docela me to bavi, obzvlaste, kdyz si muzu smlsnout na vseobecne znamych skillzorech :)

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000