Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 24/03/2009 :  07:26:06  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Tak vcera vecer jsem si prosel ty Deedy a Traity atd.. a zacinam se v tom trochu orientovat, takze dekuji vsem za prispevky.
Jinak bohuzel jsem opet stravil 2-3 hodiny tim ze jsem se snazil nekoho sehnat do party , coz se mi nakonec 0,5 hodiny predtim nez jsem skoncil podarilo a dodelal jsem jeden skupinovy quest.
Nevim proc ale kdyz davam nekomu /tell tak mi to napise v chatovacim okne hezky zvyraznene ale hned pod tim je hlaska ze to nebylo provedeno protoze muzu tell psat jen fellowship nebo kingship clenovi a nebo nekomu koho mam ve friends. Tak by me zajimalo kdyz se podivam na tu nabidku fellowship (nebo tak nejak) kde se zobrazuji postavy a je u nich INVITE-TELL jestli kdyz dam ten TELL tak jim to dojde nebo ne?
Psal jsem i na kanal LFF (predpokladam ze to je looking for friends) ale s ne moc velkym uspechem. Obavam se ze pokud nepresvedcim nejakeho znameho aby taky zacal tak me to brzo omrzi ... (jak jsem psal 3 mesice solovani abych se dostal na max level kde se dalo neco delat -instance- jsem zazil v SWG , podruhe to delat neminim v zadne hre).

Takze znovu hlasim ze pokud nekdo rozjizdi novou postavu nebo ma znameho co zacina tak se rad pripojim a pujdu plnit treba i jeho questy - hlavne at tam nepobiham sam.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Tesil
Moderator

wrex

284 Posts

Posted - 24/03/2009 :  07:41:05  Show Profile Send Tesil a Private Message  Reply with Quote
Jestli to nebude tim, ze mas trial verzi. Oni pry nejak stahli moznosti posilat postu a nejspis i chatovani kvuli podvodnym uctum a goldsellerum. V plne hre to samozrejme funguje spravne.
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 24/03/2009 :  07:51:35  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tesil

Jestli to nebude tim, ze mas trial verzi. Oni pry nejak stahli moznosti posilat postu a nejspis i chatovani kvuli podvodnym uctum a goldsellerum. V plne hre to samozrejme funguje spravne.

No chapu je - ale v podstate mi zakazali se s kymkoliv bavit a treba domluvit na skupine, jedine co muzu je psat na LLF kanal a nebo pres /say , ale v momente kdy nekoho hledam do skupiny tak jen vidim vypis lidi ale nemam se s nimi jak domluvit ....

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 24/03/2009 :  08:10:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ano přesně tak to je. Je to z důvodu, aby si gold seleři nevytvářeli učty a z nich nespamovali nabídky jako v jiných hrách.

Co se groupe questů týka, dělal bych všechny na které stačíš a pak se k nim vracel na vyšším lvl. Tak jsem to kdysi dělal také.
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 24/03/2009 :  11:07:55  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Ano přesně tak to je. Je to z důvodu, aby si gold seleři nevytvářeli učty a z nich nespamovali nabídky jako v jiných hrách.

Co se groupe questů týka, dělal bych všechny na které stačíš a pak se k nim vracel na vyšším lvl. Tak jsem to kdysi dělal také.

Jeden skupinovy quest na 7 lvl jsem dal sam az jsem postoupil na 10 lvl, jde to tak jak pises. Je smutne chodit sam v online hre ktera je zalozena na krase a zabave skupiny a deje kolem. I v NWN sem mel alespon pocitacem rizene postavy co se mnou chodily aby to bylo zabavnejsi, asi zrusim Guardiana a udelam si LoreMastera at mam u sebe aspon nejakou vranu at nejsem tak sam

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/03/2009 :  12:15:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Rusit ho nemusis, muzes mit az 6 postav na jednom serveru
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 24/03/2009 :  12:24:26  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Rusit ho nemusis, muzes mit az 6 postav na jednom serveru

6 asi az s Morii, me to pise ve hre ze muzu mit jen 5 postav na serveru.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 24/03/2009 :  13:07:54  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Ponekud irelevantni poznamka vzhledem k tomu, ze hrajes oklestenou trial verzi.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 24/03/2009 :  16:44:02  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
mno ja som sa dostal s loremastrom na nejakom americkom serveri (firefoot)na 30lvl za 8 dni, i ked mi ostavali este 2 dni trialu, tak som to zmazal lebo ma to prestalo bavit..
v tej dobe (na tom leveli) je uz dobre mat vytvorenu skupinu ludi (isteze som to mal) ale neplanoval som to hrat na americkom serveri, a tusim trial na EU server nie je alebo sa mylim ?

Edited by - Scathain on 24/03/2009 16:44:34
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/03/2009 :  17:22:46  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
EU trial samozrejme je
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 24/03/2009 :  17:22:58  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scathain

mno ja som sa dostal s loremastrom na nejakom americkom serveri (firefoot)na 30lvl za 8 dni, i ked mi ostavali este 2 dni trialu, tak som to zmazal lebo ma to prestalo bavit..
v tej dobe (na tom leveli) je uz dobre mat vytvorenu skupinu ludi (isteze som to mal) ale neplanoval som to hrat na americkom serveri, a tusim trial na EU server nie je alebo sa mylim ?

Hraji trial na EU serveru - tusim ze ho spustili o par dni pozdeji nez trial na US servrech.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 25/03/2009 :  00:01:14  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Trochu chápu, že ti vadí, že nemůžeš v trial psát mimo kinship/fellowship, ale je to správná ochrana normálních hráčů od goldsellerů a podobných spamerů, a kterou ty sám velmi oceníš, pokud půjdeš do full verze (a je to právě ta ochrana, které se v jiných online projektech často nedostává).

A Vlado, nic ve zlém, ale Trial verzi máš na vyzkoušení - tj aby sis osahal svět a postavu a celkové vyznění a styl hry, prostě zjednodušeně něco jako demo. Psát, jak je to k ničemu, protože tam nemáš všechny funkce, je celkem naivní, to mi promiň ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 25/03/2009 00:04:44
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 25/03/2009 :  06:14:27  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

Trochu chápu, že ti vadí, že nemůžeš v trial psát mimo kinship/fellowship, ale je to správná ochrana normálních hráčů od goldsellerů a podobných spamerů, a kterou ty sám velmi oceníš, pokud půjdeš do full verze (a je to právě ta ochrana, které se v jiných online projektech často nedostává).

A Vlado, nic ve zlém, ale Trial verzi máš na vyzkoušení - tj aby sis osahal svět a postavu a celkové vyznění a styl hry, prostě zjednodušeně něco jako demo. Psát, jak je to k ničemu, protože tam nemáš všechny funkce, je celkem naivní, to mi promiň ...

Tady si dovolim nesouhlasit, svet je hezky , hra zajimava, ale pokud ti v podstate neumozni v trialu schopnost najit si skupinu a vyzkouset si i tuto variantu ktera si dovolim tvrdit ze ma velky podil na cele hre tak je to velmi zvlastni tah jak ne-nalakat nove lidi. Ano jde to pres LLF , kazdy den se mi to povedlo, ale cekas jestli tam nekdo cte LLF, nebo jestli se ti podari nekde nekoho odchytit kdo se diva na chatovaci okno a vidi ze mu pises pres say. Me to prijde trosku zvlastni, chapu ze to delali k vuli ochrane hracu co jsou ve hre, ale mohli zvolit jiny system. Napr nechapu proc nemuzu psat asi lidem co maji v nastaveno ze hledaji skupinu a jsou treba na podobnem levelu, pravdepodobne taky nekdo kdo zkousi trial a taky hleda ale taky v podstate ma omezene moznosti, nebo treba proc nemuzu psat lidem co mam zamerene - tell je preci jen zvyraznen. Jinak me to prijde jako kdyz si pujdes koupit rodinne auto ale bude tam sedacka jen pro ridice - auto je super, pro tebe pohodlne, ale jestli je pro rodinu dost mista na zadnich sedackach to zjistis jestli si to auto koupis. Takze si myslim ze tato drobnost kterou zakazali je celkem podstatna , asi mate vsichni plny ucet. Tak Vam reknu ze je velmi neprijemne se pokouset nekoho hledat v Trialu, v podstate hrajete single a kdyz se zadari tak si nekoho najdete driv nebo pozdeji. A je skoda ze zrovna tvurci teto hry ktera by se mela tocit okolo skupiny a verim tomu ze to tak celou hru je, zakazali si tuto variantu vyzkouset. Tot muj nazor a omlouvam se za offtopic.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 25/03/2009 :  06:54:40  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
No grupu sis i tak našel,takže i tento důležitý aspekt hry sis vyzkoušel,trochu už se začínáš šťourat v nesmymslech

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/03/2009 :  06:57:07  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Určitě jsi měl možnost si vyzkoušet mechaniku hry, questy a vidíš jak vypadá grafika. Pokud se ti to líbilo, tak být tebou bych se poohlížel po dobré guildě na nějakém ze serverů. To je základ. Zaprvé ti mohou dát plno dobrých rád do začátaku a občas se tam najde (musím říct, že v Lotru hodně) hráčů co ti i pomůže s questama. No a za druhé: V dobré guildě se dá pěkně využít i koncová část hry, kdy bude ten nápor na skupinové dělání questů enormní.

Jinak nenech se zmást. Ono najít někoho na LFG je občas dost zdlouhavá záležitost.

Na nějaké nemoct psát jiným hráčům se vykašli, zbytečně si kazíš dojem ze hry. Chápu že tě to štve, ale na druhou stranu jsi to měl lépe načasovat a jít tam s kámošem/a popřípadě mladou/starou :P
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 25/03/2009 :  07:44:03  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
"Chapu hledani nekoho do skupiny je nesmysl, proc to zkouset o tom ta hra neni je to solovka." SARKAZMUS
Je mi jasne ze pri NORMALNI koupene hre se funguje tak jak ma.
Celou dobu jsem se jen pozastavoval nad tim ze v tom trialu to celkem hodne pokazili a ze tohle lidi urcite nenalaka kdyz je "nuti" hrat trial jako solovku.
A nezlobte se, ale nechapu co je na tom tak nepochopitelne?
Takze se omlouvam vsem kteri hraji plnou hru, ze jim vadi ze me vadi ze v trialu je tezke nekoho sehnat do skupiny diky omezenim ktera tam jsou a ze rozhodne nejsem spokojeny s tim ze misto toho abych si nasel spoluhrace tak jsem naleveloval postavu na vetsi level nez vyzadoval skupinovy quest a pak si ho radeji udelal sam = TOHLE MI VADI.
Pokud bych hral s kamarady tak to asi bude malinko lepsi, ale bohuzel se k tomu nedostali - jsem ve stredni vekove generaci kdy mame rodiny a deti (tak jako i hodne z Vas) a nebudeme si nic nalhavat tohle je muj konicek a jsem ochoten tomu tydne venovat vice casu nez oni. Co se tyka pritelkyne tak jsem ji kdysi ukazal NWN a to dohrala jen to potrebovala v cestine - coz tady bude asi kamen urazu (questy,komunikace).
Jinak se jeste pozastavim nad zvolenou ochranou, je to velmi jednoduchy zpusob, proste to trialistum zablokovat a hotovo misto toho aby se hledal nejaky rozumny kompromis jako napr v jinych hrach : neda se obchodovat (proti goldsellerum), omezeni pocet chatu / casova jednotka (proti spammerum). Nejsem priznivec plosnych reseni a tady to reseni se velmi nepovedlo.
Temito prispevky asi vyvolavam flamewar a to nechci, takze Vam dekuji za ucast k tomuto tematu.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/03/2009 :  08:01:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No jak se ti jinak hra líbí?
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 25/03/2009 :  08:08:55  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
Mno ak možem k tomu ja...
Klasicky problem vacsiny (asi vsetkych) online hier.
cim dalej od startovnej lokacie tak tym silnejsie potvory ktore boli aj v startovnej lokacie
(nechapem system kde na 10 lvl mam rovnaky problem s dajme tomu diviakom ako na 30 lvl (myslene ako priklad))
Nechapem proste presunovanie rovnakeho druhu moba smerom od startovneho mesta ma vyssi level..
Pochopim ze draky, trolovia, obri, orkovia... to sa da... ale nie prasce, vtaky, vlky (robit proste z kazdeho zvierata druh ktory ma 5,10,15,20,25,... level je blbost) a to som si isty ze existuje aj medved lvl 60 mob (nie elite, nie boss) ako aj boar lvl 55 (nie elite, nie boss) (vskutku nekontroloval som to, lebo na to nemam cas).

Edited by - Scathain on 25/03/2009 08:09:58
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 25/03/2009 :  09:16:08  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jak se ti jinak hra líbí?

Vsechno je vyborne (mam rad tolkienuv svet), dokonce i hlavni Epic Quests jsou prima (sice jsem jeste daleko nedosel ale bavi me to).
Vetsina questu se da udelat i o samote coz je na jednu stranu dobre ze se nemusim spolehat na to ze nekoho najdu, na druhou stranu je to zase takove smutne ze si v takove "skupinove" hre pochoduju sam. Mohli tam dat vice skupinovych questu v jedne linii - tj ze na sebe budou navazovat. - neberte to jako moudro, je to jen konstatovani co by se mi libilo
Takhle si plnim nejakou questovou linii a pak nekdy prijde zasek a najednou je vlozen jeden quest skupinove, takze se snazim nekoho sehnat na pomoc (zatim se mi jen jednou stalo ze ho taky potreboval splnit, vetsinou ho bud uz ma nebo vubec nema predchozi questy splnene) jenze pak questy v tomto deji pokracuji o samote. Tohle me trosku mrzi.
No hru jsem si objednal tak pristi tyden uz snad pujdou lepe sehnat lidi do party.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/03/2009 :  09:23:32  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A jak by sis to představoval??? Aby v Shire byli jen vlci lvl 10 a ti se nikde jinde nevyskytovali? Aby divočáci byli jen kolem Bree na odpovídajícím levelu a jinde se nevyskytovali? Čím bys proboha ty mapy chtěl zaplnit? Co za zvířata bys dal do lesů Trollshaws, když lvl 10 zvířata by tam byla k ničemu a na vyšší level už by nezbývaly druhy zvířat (protože přece divočák může být jen lvl 10). A co orkové? Dát je do questů kolem lvl 10, nebo si je nechat na questy kolem lvl 50?? Přece je blbé stupňovat jejich level.

V rámci možností se ve hře mění i velikost/textury, takže s vyšším levelem jsou zvířata obvykle větší, vypadají nebezpečněji (porovnej malého černého medvěda u Bree s obrovským Grizzlym v Trollshaws. Ale třeba goblina těžko uděláš jiného pro lvl 10 a pro lvl 60. To samé u třeba orlů, nemůžeš z něj udělat potvoru velikosti letadla.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/03/2009 :  09:30:01  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Vlada: Jo, skupinové questy mě taky štvou, v klidu si soluju Urughart a najednou je tam potřeba zabít draka, kterého sám nedám. Tři dny před branou Urughartu vykřikuju, že potřebuju grupu a všichni na mě dlabou (přitom jde jenom o toho jednoho draka, dál si vystačím sám, ale klidně to projedu znovu s těmi, co to potřebují) - ale prostě nikdo o ten quest už nejeví zájem. 4 hodiny ztracené každý z těch dní a výsledek žádný (ostatní questy v té oblasti mám hotové a jde mi jen o deedy). A známí ze hry nejeví zájem s questem jít pomoct. V takovém případě nezbude asi nic jiného než zatnout zuby a jít do nějaké gildy, kde se snad najde někdo ochotný pomoct.

Edited by - Drizzt DoUrden on 25/03/2009 09:30:27
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 25/03/2009 :  10:11:17  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Vlada: Jo, skupinové questy mě taky štvou, v klidu si soluju Urughart a najednou je tam potřeba zabít draka, kterého sám nedám. Tři dny před branou Urughartu vykřikuju, že potřebuju grupu a všichni na mě dlabou (přitom jde jenom o toho jednoho draka, dál si vystačím sám, ale klidně to projedu znovu s těmi, co to potřebují) - ale prostě nikdo o ten quest už nejeví zájem. 4 hodiny ztracené každý z těch dní a výsledek žádný (ostatní questy v té oblasti mám hotové a jde mi jen o deedy). A známí ze hry nejeví zájem s questem jít pomoct. V takovém případě nezbude asi nic jiného než zatnout zuby a jít do nějaké gildy, kde se snad najde někdo ochotný pomoct.

Jj presne tak , ted mozna placnu hloupost a mozna se mnou nebudete souhlasit ale "mozna" meli udelat vsechny Epic Quests(napr od Book 2-3) jen Fellowship nebo aspon Small Fellowship. Ano bylo by to neprijemne porad hledat skupinu aby jsi se pohnul v deji, nadruhou stranu by to museli delat vsichni takze by to snad nemusel byt problem najit si spolecnost, museli by osetrit aby tam musela jit opravdu skupina a nestacilo by ti aby jsi sel sam i kdyz na vyssim levelu. Mozna by to "ulehcilo" navazovani kontaktu , mozna by se lepe formovaly skupiny protoze by jsi porad hral s lidmi atd.. Ale jak rikam je to takove placnuti - nevim jak to chodi v guildach jestli jsou tam rovnomerne zastoupeny levely.

Ja bych se nebranil vytvorit si vedlejsi postavu kterou bych hral jen pokud by se sesla nejaka stejna parta - a prochazet dej spolecne jen pokud se sejdeme - treba 1x tydne na 2-3 hodky.
Tak jako se hraval AD&D (dracak) , cili ze vsichni by hrali za tuto postavu jen v te skupine , nikdo by neutikal levelem ani ukoly.
Treba pro me by to byla zabava a klidne bych to mohl hrat i RP

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 25/03/2009 :  10:30:27  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Jako cteni u snidane to neni spatny, ale naprskal jsem si drobky do klavesnice

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 25/03/2009 :  11:10:34  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

A jak by sis to představoval??? Aby v Shire byli jen vlci lvl 10 a ti se nikde jinde nevyskytovali? Aby divočáci byli jen kolem Bree na odpovídajícím levelu a jinde se nevyskytovali? Čím bys proboha ty mapy chtěl zaplnit? Co za zvířata bys dal do lesů Trollshaws, když lvl 10 zvířata by tam byla k ničemu a na vyšší level už by nezbývaly druhy zvířat (protože přece divočák může být jen lvl 10). A co orkové? Dát je do questů kolem lvl 10, nebo si je nechat na questy kolem lvl 50?? Přece je blbé stupňovat jejich level.

V rámci možností se ve hře mění i velikost/textury, takže s vyšším levelem jsou zvířata obvykle větší, vypadají nebezpečněji (porovnej malého černého medvěda u Bree s obrovským Grizzlym v Trollshaws. Ale třeba goblina těžko uděláš jiného pro lvl 10 a pro lvl 60. To samé u třeba orlů, nemůžeš z něj udělat potvoru velikosti letadla.

Nemyslim si ze svet fantasy (tolkienovho obzvlast) je nuteny a zvazovany rozmiestnenim fauny vo svete. Zoberme si priklad orkovia, preco napriklad by to nemohli robene tak ze na 10 lvl bojujes prevazne s goblinmi s goblin bossmi (odpovedajuceho levelu cca+- 10) ale na 20 bojujes s orkami ktory maju goblinov ako chamrad v tabore na upratovanie(nepredstavuju ziadnu hrozbu - sedy... ani neutocia, skorej by mali utekat od teba) a ako bos by bol trebars nejaky half-orc (alebo naopak to nehra rolu teraz ).
A postupne to bolo robene takym stylom... (uzemne zonovanie)
a nie tento pripad ked na 10 lvl stretnem goblina ktory sa vola Janko Hruska(lvl 12), a na 30 lvl stretnem goblina ktory sa vola Janko Hruska a ma lvl 32. to mi pride troska chore

Bez ohladu na to ze nie vzdy je nutne nasilu len aby bol zaplnat svet nezmyselnymi spawnami (neviem si realne predstavit fungovanie vlka 10m od diviaka ty hej ?) a ano ja viem ze to nie je realna skutocnost ale virtualna hra. len proste ma taketo detaily zabolia lebo viem a urcite to vedia aj oni, ze sa to da spravit lepsie, len treba mat volu.

Bez ohladu na to co si myslim o zaplneni a celkoveho zaspawnovani sveta (veru na 30lvl toho clovek moc este nenacestuje) si myslim ze to je jedna velmi paradna hra. grafika by sice mohla byt lepsia, ale je pomerne dost detailna a uchvatna. Herne principi su vcelku dobre a je to proste LOTR. V tom to ma najvacsi naboj...

Silno uvazujem medzi Lotr online a Darkfall.. co su diametralne odlisne hry...
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/03/2009 :  11:57:47  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Mě hra vyhovuje taková jaká je, sice moc nemusím shánění grup na questy, ale když už se podaří dobrá parta, je to super. Jinak si jedu svým tempem, dělám na co mám zrovna náladu a to mi vyhovuje. Graficky je myslím hra na dobré úrovni (některé oblasti v Morii jsou úchvatné, dohlednost je také úžasná, žádná mlha o padesát metrů dál), hudba sice po čase ustoupí a člověk ji ani nevnímá, ale po prvních návštěvách second hall v Morii si člověk uvědomí, že je to ta správná hudba pro LOTRo. Ke štěstí mi chybí jen nějaká oblast s více spawnama lvl 60 mobů, aby bylo kde campit second age věcičky (ty tři místa v Morii na začátku Loth jsou už dost provařené.

Meddy: nevím, jestli to byla narážka na mou reakci, ale každému vyhovuje jiný systém, rád hraju onlineovky, abych zůstal v kontaktu s ostatními, ale grupen hraní mě moc nebere, beru to jako příležitostné zpestření.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 25/03/2009 :  13:19:29  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nechapem proste presunovanie rovnakeho druhu moba smerom od startovneho mesta ma vyssi level..

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/03/2009 :  14:10:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
a co je na tom spatne? ty jdes od startovaci pozice a cim si dal tim mas vetsi level ... krysy jdou od ty samy startovaci pozice a cim jsou dal tim maj vyssi level ..

vsichni rostou stejne ... podle me je tohle vporadku

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 25/03/2009 :  14:16:11  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jo, ale když jdeš zmlátit veverku v Praze a pak v Bruselu, tak tě ta Bruselská nesejme na 2 rány, jen protože je víc na západ :) Ale to bude asi problém všech levelovacích her...

Edited by - WereHamster on 25/03/2009 14:21:38
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 25/03/2009 :  14:26:31  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Jo, ale když jdeš zmlátit veverku v Praze a pak v Bruselu, tak tě ta Bruselská nesejme na 2 rány, jen protože je víc na západ :) Ale to bude asi problém všech levelovacích her...

Pockej pockej, aby ses nedivil takova zapadni bruselska vyzrana veverka ma plno sil, ale ta prazska co ma sotva co do huby ....... ja si myslim ze jsi uvedl spatny priklad

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/03/2009 :  16:13:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
problem vsech her to neni ... jen vsech s levelem .. zkuste hry bez levelu tam vas tohle nepotka

Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 25/03/2009 :  18:15:42  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Je to online hra - levelováním hráče roste obtížnost monster na dané mapě, kam se hrač "levelově" posouvá. Goblin na mapě pro začátečníky asi nebude stejně silný jako v raidové instanci lvl 60. Pokud se přes to někdo nedokáže přenést, rád bych mu oznámil, že ani on (jeho postava) není stejná na lvl 10 a o pět map dále na lvl 45. Jistě by byla velmi zajímavá a masové hraná onlinovka, kde by postava levelovala, ale monstra by zůstávala stejná, ale já mám radši verzi, jaká je (možná jsem trošku divný). Pokud sem začnete tahat veverku z Prahy a z Bruselu a srovnávat RL a online hru, je to diskuze (a to mi odpusťe) absolutně k ničemu ...

Plakat, že nemůžete najít partu - mno, pokud vyrazíte do světa onlinovek, aniž se zapojíte do nějaké komunity či sami nějakou nevytvoříte se svými přáteli, a pak si myslet, že se o mě budou lidé (hrající většinou ve svých kinech či domluvených partách) prát, je naivní a stěžovat si na to znamená, že jste tak nějak nepochopili, o co jde. Tím neříkám, že to není nepříjemné a občas se to stává každému, ale někomu mimo komunity guildovní či kamarádské se to logicky bude stávat pořád (tj čekání na pickup). Pokud chceš hru odsolovat a do ničeho skupinového se kromě pár těžkých questů nezapojovat, je nutné přijmout tento fakt. Je to stejné, jako kdybych vyrazil ven do hustého deště bez pláštěnky a deštníku, a pak si stěžoval na forech, že jsem zmoknul ...

Tím tě (vás) nechci nijak hanit, ale fakt mi přijdou některé posty zde jako totální nepochopení principu Lotra, a potažmo onlinovek jako takových, pardon ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 25/03/2009 18:16:45
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 25/03/2009 :  18:33:22  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
Ruzne Levely stejnych monster..
Není to problém monster, ale samotneho systemu levelovani. Proč levelovat? Proč takové astronomické číslo jako lvl60? Nestačí 20? Nebo nelevelovat vůbec jako ve starem SWG? Chápu systém levelů, možná usnadňuje vývoj hry. Štve mne ale, že to vývojáři přebírají jako mantru. Kde je nějaká invence?
System povolani v SWG mi prisel daleko lepsi a svobodnejsi, bohužel ho nikdo neokopiroval (nebo o tom nevim). Povolani bylo mozne kdykoliv zmenit a build prebourat uplne od zakladu. atd. atd. O tom už ale bylo napsáno hodně.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/03/2009 :  20:03:42  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
eve, ffxi, ultima, darkfall

hry ktere sli jinou cestou nez lotro, eq2, wow, vg, aoc, war a dalsi, par je, znam jen ty nejproflaknutejsi, ale jsou tu lide kteri by ti jich vyjmenovali podtstane vice, jen hledat

lastfm

Edited by - Rashaverak on 25/03/2009 20:04:59
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 26/03/2009 :  01:26:38  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Lotro je hra využívající leveling a potažmo tomuto systému podřízená pravidla - to jest nejen systém tvorby postavy, ale také mimo jiné zvyšování levelů (mobů, questů etc) při posunech o další kusy území dále a s postavou, jejíž levely se skrze tento postup zvyšují. To je daný neměnný fakt od spuštění Lotro serverů. Na argumenty typu "Je to blbost, že zabiju veverku v Kraji a už ne veverku o 5 map (20 levelů) vedle" nebo "Proč levelovat? Proč takové astronomické číslo jako lvl 60? Nestačí 20?" ani vcelku nejde napsat žádná odpověď ...

Edited by - Trimanius on 26/03/2009 01:28:19
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 26/03/2009 :  06:43:49  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Tak vcera jsem dokoncil Ered Luin Quests , krome jedne linie ktera se mi neodhalila mam vsechno. Trvalo mi to cca 25 hodin i se zacatecnickymi obtizemi. Musim rict ze vcera se mi darilo sehnat partu velmi rychle a to dokonce dvakrat.
Jedine co mi prislo zvlastni - jak se rychle respawnuji zabite potvory. Nez sem se probil k jadru questu tak se za mnou zase vsichni objevili a ja se musel protloukat i ven.
A druha vec - trosku "blbe" se orientuje v Questech co mam hotove , asi bych uvital kdyby se hotovo questy radily podle navaznosti - takovy tree aby slo videt co na co navazovalo nez jen seznam 50 hotovych questu a ja se musel prolouskavat jestli uz neco mam nebo nemam (kdyz se me spoluhraci zeptali).

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 26/03/2009 :  09:20:10  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
system UO nebo co sem slysel i Darkfallu je naprosto stejnej akorat uroven se nejmenuje level, ale procento skillu
jako v uo taky nedate moba s magic 25 kde vam silnejsi kouzla fizujou a kouzlem ktery nedava zadnou dmg, tak jako treba v lotru moba o 10 lvl vejs
postup jak se dostat na vyssi level nebo vyssi skill v uo je naprosto stejnej , mlaceni mobu nebo nejhur makrovani
Go to Top of Page

hofal
Starting Member

25 Posts

Posted - 26/03/2009 :  09:44:46  Show Profile Send hofal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlada

Tak vcera jsem dokoncil Ered Luin Quests , krome jedne linie ktera se mi neodhalila mam vsechno. Trvalo mi to cca 25 hodin i se zacatecnickymi obtizemi. Musim rict ze vcera se mi darilo sehnat partu velmi rychle a to dokonce dvakrat.
Jedine co mi prislo zvlastni - jak se rychle respawnuji zabite potvory. Nez sem se probil k jadru questu tak se za mnou zase vsichni objevili a ja se musel protloukat i ven.
A druha vec - trosku "blbe" se orientuje v Questech co mam hotove , asi bych uvital kdyby se hotovo questy radily podle navaznosti - takovy tree aby slo videt co na co navazovalo nez jen seznam 50 hotovych questu a ja se musel prolouskavat jestli uz neco mam nebo nemam (kdyz se me spoluhraci zeptali).

Co se toho tyka LOTRO to resi take. Jestlize jsi s ostatnimi ve fellowshipu tak nad kazdym ze zadanych questu vidis stav ostatnich hracu. Tedy zda jsou napred ci pozadu v dane linii. Takze kdyz se nekdo pta zda uz mas hotovej jeho quest akorat neumi pouzivat quest log, protoze tuto informaci si dokaze zjistit sam.
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 26/03/2009 :  10:44:29  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hofal
Co se toho tyka LOTRO to resi take. Jestlize jsi s ostatnimi ve fellowshipu tak nad kazdym ze zadanych questu vidis stav ostatnich hracu. Tedy zda jsou napred ci pozadu v dane linii. Takze kdyz se nekdo pta zda uz mas hotovej jeho quest akorat neumi pouzivat quest log, protoze tuto informaci si dokaze zjistit sam.

To co pises je mi zname, je tam vides sipka dopredu dozadu nebo prsten to jsem pochopil. Jak pises tak on musi videt jestli jsem pozadu v linii nebo popredu , ale co se stane pokud ja jsem linii nezacal?
Dalsi vec je ze pokud ja nemam rozdelanou tu linii tak nevidim co on ma za rozdelane ukoly a tudiz mu nedokazu pomoct - musi mi to vypsat. (aspon jsem na to neprisel jak si zobrazit linii ukolu ktere ja mam hotove ale on jeste ne).

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/03/2009 :  10:47:46  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

system UO nebo co sem slysel i Darkfallu je naprosto stejnej akorat uroven se nejmenuje level, ale procento skillu
jako v uo taky nedate moba s magic 25 kde vam silnejsi kouzla fizujou a kouzlem ktery nedava zadnou dmg, tak jako treba v lotru moba o 10 lvl vejs
postup jak se dostat na vyssi level nebo vyssi skill v uo je naprosto stejnej , mlaceni mobu nebo nejhur makrovani

ackoliv z jisteho pohledu se muze zdat stejny, ve skutecnosti jsou v nem podstatne rozdily. Zatimco v uo cerstve vytvoerna postava muze zabit jakkoliv vyspeleho nepritele, v level based hrach nepredamaguje ani autoregen, v uo ho kdyz je afk zabijes, v level based hrach ne :)

dale, jestli mas v uo skill 80 nebo 120 porad mas pomersne slusnou sanci, minimalne se zucastnit pve akce a trochu pomoci, v level based hrach ma snad hrac ve wowku na lvl 60 sanci zucastnit se raidu pro lvl 80 ? A toto je uz velmi podstatny rozdil.

V eve je to jeste markantnejsi, mozna soupere neznicis ale ve skupine se zkusenymi hraci uz mas svoje misto a muzes byt dulezitou soucasti i jako novy hrac kdyz ti reknou co delat. Zkratka level based system alespon pri jeho soucasne implementaci v hrach ktere znam je zmetek a chyba z meho pohledu, vyrazne omezuje moznost hrat s kamarady. Natesti treba ve vg, eq2 nebo ffxi maji docela fajn berlicky jak tomu castecne zabranit ale porad je to jen castecna pomoc

lastfm

Edited by - Rashaverak on 26/03/2009 10:48:35
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/03/2009 :  10:53:01  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlada

quote:
Originally posted by hofal

To co pises je mi zname, je tam vides sipka dopredu dozadu nebo prsten to jsem pochopil. Jak pises tak on musi videt jestli jsem pozadu v linii nebo popredu , ale co se stane pokud ja jsem linii nezacal?
Dalsi vec je ze pokud ja nemam rozdelanou tu linii tak nevidim co on ma za rozdelane ukoly a tudiz mu nedokazu pomoct - musi mi to vypsat. (aspon jsem na to neprisel jak si zobrazit linii ukolu ktere ja mam hotove ale on jeste ne).

Pokud ten quest nemas nebo nemaji oni, daji se ty startovaci questy nasdilet. Nemusis jit k NPC, staci oznacit partaka, prislusny quest a dat share.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/03/2009 :  11:59:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

V eve je to jeste markantnejsi, mozna soupere neznicis ale ve skupine se zkusenymi hraci uz mas svoje misto a muzes byt dulezitou soucasti i jako novy hrac kdyz ti reknou co delat. Zkratka level based system alespon pri jeho soucasne implementaci v hrach ktere znam je zmetek a chyba z meho pohledu, vyrazne omezuje moznost hrat s kamarady. Natesti treba ve vg, eq2 nebo ffxi maji docela fajn berlicky jak tomu castecne zabranit ale porad je to jen castecna pomoc

no zrovna v eve taky nezabije novej hrac afk jinyho naskillvanyho hrace kvuli regenu

ve wow muzes byt jako level 1 v parte s kamarady level 80 a muzete spolecne zabijet moby level 1-83 bez problemu ... ale budes platnej stejne jako v eve

novej hrac at dostane sebelepsi rady a sebelepsi podporu tak neudela v eve nic ... leda az naskiluje skilly na elektronickej boj a to u zabere tak 2 mesice ... za 2 mesice udela clovek ve wow 2 postavy level 80

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 26/03/2009 :  12:02:35  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
Raveshrak: tak to uz zalezi na konkretni hre jak je nastavena, ale v principu je to uplne to samy, wow netreba porad predhazovat ;-)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/03/2009 :  13:10:30  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
...

Přesně tohle jsem slýchával, když jsem zkoušel EvE. Než budeš platnej tak to potrvá dlouho a skiluj tohle a pak tamto. To jsem to raději zabalil a zkusil Lotro s tím, že tam udělám za měsíc max lvl (v tu dobu 50lvl) a mohu se krásně bavit s kámošema v raidech a PvM.

Vše je to, ale o tom kolik máš na hru času a jaký styl hraní tě baví. Někdo má rád hokej, protože je akční a kontaktní a jinej raději volejbal.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/03/2009 :  14:19:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle
...

Přesně tohle jsem slýchával, když jsem zkoušel EvE. Než budeš platnej tak to potrvá dlouho a skiluj tohle a pak tamto. To jsem to raději zabalil a zkusil Lotro s tím, že tam udělám za měsíc max lvl (v tu dobu 50lvl) a mohu se krásně bavit s kámošema v raidech a PvM.

Vše je to, ale o tom kolik máš na hru času a jaký styl hraní tě baví. Někdo má rád hokej, protože je akční a kontaktní a jinej raději volejbal.

u eve nejde o to kolik casu mas na hrani ale o to kdy si zacal ...

Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 26/03/2009 :  17:34:32  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
quote:
" ...vyser si oko a zakop sa, lebo ak si na to nezvyknes tak budes mat tazky zivot ..."

Věkem se blížím ke 40, onlinovky hraji také už nějaký ten pátek a jakmile se začnou užívat podobné věty, nedělá mi žádný problém dialog z mé strany v klidu ukončit, což tímto činím. Neber si to osobně, asi jsi to ani nijak zle nemyslel a přihlížím k tomu, že daná slova vytrhávám v kontextu, nicméně nic to nemění na tom, že jakmile začnou padat podobná vyjádření, je nejlepší přestat reagovat. Jsem však rád, že zaznívá podstatné - ať si každý najde a hraje to svoje namísto hraní a hanění toho, co se mu nelíbí a hrát nechce ...

Edited by - Trimanius on 26/03/2009 17:41:29
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 27/03/2009 :  08:02:46  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Muzu se zeptat kdy probiha udrzba serveru (pravidelna , jestli se delaji aktualizace ve stejny den atd..)?
Co jsem si vsimnul tak nejaka odstavka byla v utery od rana do odpoledne a pak dalsi ve stredu dopoledne.

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 27/03/2009 :  13:56:29  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
quote:

A cital si si preco bola odstavka ?

A dneska bola udrzba medzi 6.00 - 6.30 (GMT) cize 7.00 - 7.30 (GMT+1 - nasho casu)

Dekuji za odpoved myslel jsem spise jestli je odstavka na udrzbu pravidelne kazdy tyden ve stejny cas a den? Spis je to informativne, v SWG jsem vedel ze v utery nemusim chodit z prace driv jak v 19:00 to vetsinou koncila udrzba ktera zacinala tusim ve 13:00 (bylo to pravidelne kazdy tyden). Ale tady to vypada ze odstavky delaji v rozumny dopoledni cas takze to bude asi v pohode.

Uz mi prisla hra a divam se na letak na ty 3 ingame items co si muzu vybrat. Ma cenu si ted neco vybrat a vzit? (abych se pak po mesici hrani nebil do hlavy ze jsem ti to nevzal uz predtim)
Je tam na vyber:
2x nejake dekorace do domu,
4x sady nejaky lektvaru,
Horn of the dwarrowdelf,
The stone of the dwarf-deeps,

Horn of the Dwarrowdelf Unique
Slot: Inventory
Bind on Acquire
Cooldown: 1h
Duration: 15m
Description:
On Use: +10 Radiance
"When used, the Horn of the Dwarrowdelf will fill you with hope."

The Stone of the Dwarf-deeps
Binds On Acquire
Type: Bauble
Pocket
+3 to Vitality
On Use: +5% Out of Combat Run Speed (Duration: 5m)

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 27/03/2009 :  17:21:35  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Nejvetsi vyuziti ma ten horn. Pocket je prakticky k nicemu, dekorace ti taky nepomuzou a ty lektvary nejsou zas tak super, aby melo vyznam si je na nejakou situaci setrit. Horn mas naporad, sem tam si na cestach hodis +10 radiance. Sice je to prd, ale lepsi nez dratem do oka.

The Lord of the Rings Online
Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 01/04/2009 :  18:05:26  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Tak tohle se mi jeste nestalo , grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dneska se chci prihlasit a napsalo mi to ze neni aktivni ucet, tak jsem sel na https://cogaccounts.codemasters.com/ a tam po prihlaseni do uctu mam napsano banned ,
Reason for Ban: >10 accounts created

To si krucipisek delaji srandu nebo co - zbyvaji mi jeste tri dny trialu, ale vice me stve ze mam doma uz koupenou originalku. To si mam jako zalozit novy ucet a hrat od znovu ?

Jeste abych uklidnil pripadne zarikavace, tak pred 1,5 rokem jsem si zalozil nejaky ucet na trial na muj email AAAA . A ted kdyz jsem si opet zkusil trial tak jsem pouzil jiny email BBBB. No a pak jsem si vzpomel na login do prvniho uctu tak jsem tam v tom prvnim lotro uctu zrusil ten email AAAA a dal jsem tam CCCC a u druheho ted mnou zalozeneho uctu jsem zrusil BBBB a dal tam to AAAA , jenze to jsem delal minuly tyden. A dneska ban ? At mi ukazou kde jsou ty ucty ?
Potreboval bych vedet kam se mam obratit. (jsem ted v takove razi ze mam chut se jim na to vykaslat a tu hru co mi prisla dat do sklepa do krabice a vykaslat se jim na to).

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/04/2009 :  18:11:35  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
https://cogaccounts.codemasters.com/billing-support.php

Zkus to treba tady, nedelal bych z toho aferu. Podobne veci se obcas stanou kazdemu provozovateli MMO.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000