Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 Druhá strana mince Darkfallu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 23/03/2009 :  08:53:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Beru svou kritiku grafiků Aventurine částečně zpět - Icycle skutečně VYPADÁ trochu jako krápník.

Má to jedinou drobnou chybičku - ten krápník letí BOKEM Což zase ve výsledku vypadá dost šíleně

btw mam uz i draci dech, to kouzlo vypada dobre... funguje zatim jen na malou vzdalenost, je to instant hit. po tom co se trefis tim navadecim paprskem z tebe vylitne takovej proud ohne, takova snura do cile :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 23/03/2009 :  11:09:27  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by Marigold

Beru svou kritiku grafiků Aventurine částečně zpět - Icycle skutečně VYPADÁ trochu jako krápník.

Má to jedinou drobnou chybičku - ten krápník letí BOKEM Což zase ve výsledku vypadá dost šíleně

btw mam uz i draci dech, to kouzlo vypada dobre... funguje zatim jen na malou vzdalenost, je to instant hit. po tom co se trefis tim navadecim paprskem z tebe vylitne takovej proud ohne, takova snura do cile :)

no doufam ze to nejka poladej,bo to je fakt opruz takhle se vykaslat na takove drobnosti jako efect kouzla
aspon jak v tehle japangringindgame "ikdyz je FRee"

http://www.runesofmagic.com/en/videos,id17,art_fighting.html

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 23/03/2009 11:11:05
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 23/03/2009 :  12:11:05  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

no doufam ze to nejka poladej,bo to je fakt opruz takhle se vykaslat na takove drobnosti jako efect kouzla
[/quote]
No jen tohle ne... takovejhle cirkusbych rozhodne nechtel na svym monitoru videt... zlatej rampouch letici bokem.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 23/03/2009 :  12:28:09  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.runesofmagic.com/en/videos,id17,art_fighting.html

Moc netušim jak tahle "grindovačka" souvisí s topicem "Druhá strana mince Darkfallu" ...mimoto se jedná o projekt Taiwanského developera, kterej v evropě provozuje Německá firma Frogster...takže ani výraz "japangrindgame" neni moc trefnej. Jestli jsi nám tím chtěl říct že by měl DF bejt takováhle diskotéka, tak imo...proboha ne

..tak trochu k věci :) Efekty kouzel a animace by mohly bejt samozřejmě lepší, ale na hratelnosti to určitě nepřidá. Moc se mi líbí jak tu grafiku hry kritizujou lidi který viděli pouze pár screenshotů. V pohybu vše vypadá zcela jinak, důležitou roli hrajou stíny, celkové "nasvícení" a celková "dynamika". Faktem je že spousta hráčů si hodně nastavení prostě "povypíná" (co nejmíň trávy a stínů), protože pak v PvP "lépe" vidí :D ...pak se na netu občas objevujou screenshoty jejichž vypovídací hodnota o skutečné kvalitě grafiky hry je téměř nulová

http://soundcloud.com/unvorsum
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  12:59:16  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Pro me jediny druhy strany mince ktery DF ma jsou:

1) Nedostatecne az temer zadne info o hre. Nikdo poradne ani nevi jak svou postavu jet aby nakonec vypadala tak jak si predstavuje on a nejak si ji nezkurvil.
2) Speedhackri, exploteri, afk macro. Tohle me fakt stve a to v poradi v kterym sem to napsal. Lidi co macrujou uz i vcelku chapu. Klikat 3 hodiny na nodu fakt zabava neni. Afk uz by u toho ale clovek byt nemusel. Nicmene tohle je to nejmensi. DOufam ze ty speedhackery a bugery brzo pochytaj daj jim ban a hra bude do pul roku od tehle luzy ocistena aspon trosku.
3) Agliment. Dost me sere kladnej agliment. Je strasne jednoduche ho nabrat a momentalne mi nejvic kazi hru.

Vim ze tu plno z vas vytahne kecy o tom jak tahle hra ma byt HC a ze je to tak spravne. Kulovy, tohle tu hru uplne kazi. Nevadi mi ze umru, nevadi mi ze me lootnou a nevadi mi ze me muze zabit i vlastni. Diky tomuhle nesmyslu (kladnej agliment) ale litaj po svete socky uplne nahy. Zevlujou na spawnech a cekaj az ma nekdo malo. Zabijou ho jednou ranou do zad, kompletne lootnou a bezi to schovat do banky. Pak zase nazi na spawn. Kdyz je zabiju rovnou co je uvidim, tak z nich nic nemam, nehlede na to ze se do me vetsinou pusti jeste i ostatni lidi co sou kolem.

Rozhodne musi upravit pomer zabity enemy at da 1 agliment a tvuj at ti sebere treba 20-40. Momentalne lidi pouzivaji agliment jako farmu. Dokonce nektery guildy alfaru normalne raidujou spawny u alfaru a zabijej je, jen aby se zbavili +100 aglimentu.

Jakej ma tohle smysl? Komu to pridava na zabave? Kazdej je jednou na strane toho co je ganknutej.

Tahle hra je tak ze 30% zaplnena nomanerskejma kokotama co tu hru nechteji hrat, chteji ji kazit ostatnim. Treba banda tri nahejch blbecku co stoji deno denne u banky v hlavnim meste. Strili lidem do mountu, lidi v brnku kickujou do toho acidu tam a snazi se jim bloknout cestu aby tam umreli. Zkusili to i na me, jenze sem se jim z toho dostal. Kazdopadne je to demence. Nejsem zadnej carebear, ale co je moc to je moc. Tahle hra ma bejt 18+ a silne pochybuju ze temhle chudackum je 14. Nerikam aby se z toho delala hra kde nemuzes zabit koho chces, lootnout co chces, ale nechci stav kterej vyhovuje jen naprostejm ignorantum, bez jakychkoli moralnich zabran. Umoznuje jim delat si absolutne co se jim jen zlibi a to beztrestne. Horsi herni komunitu sem vazne v zadne jine hre nevidel. V DF se sesel opravdu ten nejvetsi odpad. Nastesti sem konecne v klanu a tyhle problemy pujdou castecne mimo me. Odkazanej sam na sebe ve svete DF je ale vazne frustrujici pain. Aspon mi to ale dalo lekci. Zjistil sem jaky proste lidi sou a neni tezky si domyslet jak by nas RL svet vypadal kdyby tu vladlo bezpravi jako v DF. Lidi sou vazne nejdementnejsi stvoreni zijici na tehle planete :). My by sme se tu bez tech pravidel vazne do par tydnu vyzabijeli vsichni :D.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 23/03/2009 :  13:10:33  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
takovej whine :D, jen blazen zabiji neco u startovnich mest kde se zdrzujou prudici s noob halou a trenkama

Edited by - †… Havran …† on 23/03/2009 13:12:12
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 23/03/2009 :  13:32:30  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
for Mandorallen: víš že jsem rád, že DF je a že je jaký je a umožňuje to co píšeš? Ať si všichni gankeři z ostatních mmorpg seberou a jdou lootovat do DF, aspoň se kultura a úroveň ostatních her pozvedne. A já proč je najednou třeba ve wowku tak málo rougů ve hře - všichni gankeři odtáhli za full lootem do DF

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  13:45:35  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

takovej whine :D, jen blazen zabiji neco u startovnich mest kde se zdrzujou prudici s noob halou a trenkama

Jo, to uz sem taky zjistil no :D. Jako to bylo fakt vo nervy, chodit s nakym brnkem na koboldy :D. S clanem se pro me hra obratila o 180 stupnu. Ona teda byla zabava i predtim, ale sam si nikde moc nezafarmis. Na humanech lovit sam sice slo, ale driv nebo pozdeji si lehnul. A ty socky co litaj v newbie vecech po spawnech a jen prudi to je vazne na mrtvici :). Uklidnenim pro me muze byt to, ze pro tyhle socky tam taky ta hra konci. Dal se podle me ani nedostanou a uz vubec neodvazi :D. Takze to vlastne muze AV nechat tak jak to je ^^.

Edit: 2 Rimsy

Ja sem taky rad ze je DF jakej je. DF me bavi vic nez kterakoli jina hra a nemam nic co bych ji vytknul. Az na par kokotu co ve hre jsou a za ktery AV nemuze je ta hra proste dokonala. Teda mensi upravy, hlavne v chatu, friend listu, mape apod by to urcite sneslo, ale nic zasatdniho co by kazilo dojem ze hry. Kralovsky se bavim. Chtel sem jen zminit to co si myslim o systemu bezpravi a beztrestnosti v DF. Kdyby byli vsichni hraci stejni jak tech 30 procent naprostejch kokotu v newbie lokacich, tak tu hru muzou zavrit a nebo otevrit jen startovni lokaci u kazde rasy. Temhle lidem by to totiz bohate stacilo.

Edited by - Mandorallen on 23/03/2009 13:50:10
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/03/2009 :  14:27:16  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Tahle hra je tak ze 30% zaplnena nomanerskejma kokotama co tu hru nechteji hrat, chteji ji kazit ostatnim.

Píšeš že nejsi care bear, ale tadle věta dokazuje přesnej opak

Neexistuje nic jako "kažení hry ostatním", ty lidi hrajou stejnou hru a jsou její součástí. To že jim nejsi schopnej vzdorovat značí jen na tvoje herní selhání

P.S. Ano grieferům většinou není 14, to je spíš těm co píšou nářky na fóra

Edited by - Isac on 23/03/2009 14:36:48
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 23/03/2009 :  14:52:49  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
to Mandorallen:
vsichni porad chteji vic a vic RL gamesku myslim, ze je ten prulom tady

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/03/2009 :  15:05:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
tak at to udelaj na jednu smrt ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 23/03/2009 :  15:28:39  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

Tak to uz tady bylo...
A ja hraju DF a dobre se bavim... hru, kde bych jednou umrel a musel znova zacinat hrat nechci a nikdy bych ji nehral.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 23/03/2009 :  15:31:18  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
1, Velmi snadny drop itemu nez target zemre.
2, Odlog postavy pred tim nez target zemre.

To mi celkem vadi .
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  15:41:08  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Isacu prosimte. Nerikej mi ze si opravdu myslis ze tihle ubozaci, kteri maji zapotrebi tohle delat jsou ti rozumove dal, starsi, vic skilled a ja nevim co, nez ti ktery tohle sere?

Me nevadi ze to muzou delat. At si to delaj, ale at mam proboha moznost mu to nejak vratit. Co si ale vezmu na nahym typkovi kterej s klidem celej den beha po hlavnim meste a drbe do tebe. Za nim dalsi dva sasci co ho hned resujou.

Podle me by ve mestech proste veze byt nemely vubec. Newbie zbrane by meli byt useless tak aby si s ni zabil stezi jednoho goblina a do nahe socky aby padali hity 4x vyssi.

Edited by - Mandorallen on 23/03/2009 15:48:08
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:00:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Tak to uz tady bylo...
A ja hraju DF a dobre se bavim... hru, kde bych jednou umrel a musel znova zacinat hrat nechci a nikdy bych ji nehral.

zadny umru a musim hrat znova .. proste umres a konec

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:01:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Mandorallen: Těžko říct jestli jsem ubožák, rozumově dál, starši a víc skilled :) Griefing mě ale rozhodně baví.

Řešení jak podobným situacím zabránit je několik, jen je potřeba se snažit víc ve hře než na fóru.

Mimochodem nejde o nic nového, podobné akce (spíš ještě horší) umožňuje/umožňovala i Ultima.

Edited by - Isac on 23/03/2009 16:02:11
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:04:45  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tak to uz tady bylo...

zadny umru a musim hrat znova .. proste umres a konec

na tom by asi moc nevydelali
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:05:19  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevadi ze to muzou delat. At si to delaj, ale at mam proboha moznost mu to nejak vratit.

Tenhle pristup bohuzel mnoha "ubah skillah" hracum na tomhle foru nevysvetlis a budes povazovan za care bear.

Pamatuji si, jak jsem jeste ve WoW psal, jak mi vadi nemoznost branit se proti high lvl gangerum. Nevadilo mi, ze me zabije, ale to, ze proti tomu nebylo mozne nic udelat. Kdyz relognu nebo zavolam partu lidi, tak ho zabijem a on se spawne o par kroku vedle a bude jeste mnohem radeji, protoze misto aby sral hru jednomu, tak ji sere cele skupine. Kdyby tehdy slo kompletne vyplenit mesta, nebo kdyby hrbitovy musely byt obsazene, aby se na nich dalo spawnout...

Ted uz jen cekam, kolik lidi mi vpali do tvare jak nejsem dost HC :D

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 23/03/2009 16:11:00
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:08:01  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak to uz tady bylo...

Ono by to slo udelat. Staci udelat jednoduche expeni a tezke hledani a udrzeni equipu. Hmmm.... proc jen me napadlo Diablo 2?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:25:26  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ok :). Asi nema smysl o tomhle diskutovat. Stejne jak nema smysl diskutovat o tom kdo je tu whiner. Sleduju ze kazdej se v te hre bavime jinak. Ty dorazenim newbie, behas po hlavnich mestech nahatej opruzujes lidi jen proto ze to proste hra umoznuje. Spamovani chatu apod., ja zase tim ze jedu k humanum a tam se snazim hrat pvp. Obcas nekde pofarmim a do mesta si zajedu doplnit zasoby. Je to vlastne jenom hra a kazdyho jak vidim bavi neco jinyho.

Ja rozhodne newhinuju. Nebranim se jakekoli uprave hry aby byla jeste vic HC. Klidne at zabiji kdo chce, koho chce, kde se mu zlibi a kolikrat se mu zachce. Proste zrusit agliment uplne, nebo ho nastavit tak aby se z nej neprofitovalo. Fat nemam zapotrebi vzdycky kdyz mam 100 aglimentu vlitnou do newbie lokaci vzkosit par chudaku.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:30:45  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

quote:

Nevadi ze to muzou delat. At si to delaj, ale at mam proboha moznost mu to nejak vratit.

Tenhle pristup bohuzel mnoha "ubah skillah" hracum na tomhle foru nevysvetlis a budes povazovan za care bear.

Pamatuji si, jak jsem jeste ve WoW psal, jak mi vadi nemoznost branit se proti high lvl gangerum. Nevadilo mi, ze me zabije, ale to, ze proti tomu nebylo mozne nic udelat. Kdyz relognu nebo zavolam partu lidi, tak ho zabijem a on se spawne o par kroku vedle a bude jeste mnohem radeji, protoze misto aby sral hru jednomu, tak ji sere cele skupine. Kdyby tehdy slo kompletne vyplenit mesta, nebo kdyby hrbitovy musely byt obsazene, aby se na nich dalo spawnout...

Ted uz jen cekam, kolik lidi mi vpali do tvare jak nejsem dost HC :D

Tak ve wow mi ganker nevadil. Je to sice otrava, kdyz ti kempi lokaci/farm spot apod clovek o 10+ lvlu vejs. Resnout se a utect ve wow neni problem. Zmenit lokaci taky ne. Tohle je ale neco jinyho. Me nevadi gankovani. Nevadi mi ze me rozjede tlupa orcu na mountech kdyz se vracim do mesta s baglem plnym logu. Vadi mi socky co behaj s holou prdeli, blokujou te otrvaujou tak dlouho az proste jedno z nich natnes. To je jak naci mali cigani, nebo bezdecka a pankaci co te otravujou tak dlouho nez jim rozmlatis ksicht a pak te vydiraji, nebo se slitujes a das jim neco aby ti uz dali pokoj. Proc? Protoze on je socka a neumi si na to vydelat? Proc se s temahle lidma musi clovek spinit a musi je tolerovat?

Edited by - Mandorallen on 23/03/2009 16:34:37
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/03/2009 :  16:59:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vadi mi socky co behaj s holou prdeli, blokujou te otrvaujou tak dlouho az proste jedno z nich natnes. To je jak naci mali cigani, nebo bezdecka a pankaci co te otravujou tak dlouho nez jim rozmlatis ksicht a pak te vydiraji, nebo se slitujes a das jim neco aby ti uz dali pokoj. Proc? Protoze on je socka a neumi si na to vydelat? Proc se s temahle lidma musi clovek spinit a musi je tolerovat?

Vidis to me vadi taky a proto se jim vyhejbam, proste nechodim tam kde se zdruzuji a pokud se nahodou vyskytnou ve vetsim mnozstvi tam kde jsem ja proste se seberu a jdu pryc. Ono je to trosku o sebeovladani a trosku o tom ze kdyz me prudi nekdo na kom si nic nevemu ba naopak muzu stratit tak si ho proste nevsimam. Plati i na RL a pohybovani se v nejakych ghetach

Black
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/03/2009 :  17:06:59  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Pravda Blacku, ale uz sem si pomalu zacinal myslet, ze tu vsichni s isacem to jeho nadseni pro tenhle druh zabavy sdilite :D.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 23/03/2009 :  17:33:28  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pravda Blacku, ale uz sem si pomalu zacinal myslet, ze tu vsichni s isacem to jeho nadseni pro tenhle druh zabavy sdilite :D.

vsichni ucite ne ale nekteri se stydi ozvat protoze by od radoby drsnaku mohli byt narceni z nedostatku drsnactvi

lastfm
Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 23/03/2009 :  17:34:06  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Zpusob obrany je pomerne jednoduchy. S dostatkem faction standingu muzes zabit modraka a neriskujes zcervenani. Taky me ze zacatku celkem vadilo, ze me sejmul modrak, zcervenal a za 2 minuty jsem ho potkal ve meste a byl modrej. Polozil jsem si otazku - co s tim muzu delat? Vzapeti jsem si odpovedel - hovno...

Takze proste od te doby, misto abych se rozciloval, jdu na uzemi lidi nebo trpu, par jich zabiju, mam standing, nasledne potkam orka/mahirima, ktery me predtim gankl nebo vim, ze je z guildy faction exploiteru a bez reci ho sejmu (nebo on me, holt riziko povolani). Lide jsou ruzni a bavi je ruzne veci. Z vlastni zkusenosti muzu prispet prikladem - na DP jsem mel Tragedyho nebo Dark Doomera za nejvetsi kokoty, ktery nemaj nic jinyho na praci, nez mi zneprijemnovat zivot. V soucasne dobe je to tak 10+ let, co jsem je poznal v realu a povazuji je za sve dobre pratele. Z tohoto pohledu argument, ze grieferum je vzdy max 15 let a jsou to vzdy irl hovada, nemuze obstat.

Taky moc nechapu, proc se tu nekteri lide drive, nez prednesou svuj nazor, alibisticky obrni tvrzenim, ze pokud si nekdo mysli neco jineho, je to hardcore srac a mysli si o sobe buhvi co a vsechny ostatni povazuje za carebears. Je to stupidni...

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 23/03/2009 :  18:17:04  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Taky jde o jednu vec a to o to, ze az bude ve hre 10x vic lidi nez ted nebude nikdo tolik tyhle lidi vnimat, muj nazor je, ze to co delaji proste k ty hre patri. Nekdo nebo neco te proste musi srat aby se clovek udrzel na pozoru. Z kazdy situace se neco musis naucit, bud budes nadavat nebo se naucis tem lidem vyhybat, nebo se proste svleces a pujdes ho zmlatit tak abys o nic neprisel kdyz dostanes nakopano.. Nebo je lidi vyzenou jakousi domobranou atd. atd. reseni je spousta. Jen si myslim, ze tyhle lidi ac nevedomky davaji tomu vsemu urcitou jiskru navic. Nekdo to delat musi

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 24/03/2009 :  00:03:25  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Musím souhlasit se Sutechem, soudit někoho podle toho jak hraje nějakou počítačovou hru, to je teda dost odvážný.

Nejsem si vědom toho, že by k Darkfallu byl nějakej návod jak ho hrát správně, tak abych náhodou někomu "nekazil hru".

Neměl bych si náhodou někde stěžovat, že mi kazí hru lidi co se v PvP brání a neodevzdájí mi věci rovnou ?
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 24/03/2009 :  00:26:30  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ac nas to sere nebo ne, tyhle smejdi k df proste patrej. Ja budu mit ze zacatku hry zafixovany 2 kreteny s prijmenim "Bones" a budu si je dlouho pamatovat a snad i kosit a kosit a kosit. Kazdopadne beznadej me taky vytaci - kopnuti do acidu a nasledne zablokovani atp. Ale holt to k tomu patri. S nalestenym brnkem mezi chatru nelez... S vyholenou hlavou do chanova nelez...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 24/03/2009 :  08:37:08  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nesrovnaval bych PK z UO s lidma, ktery jsem tu zminoval. PK mi nevadi, nebo mozna trosku jo, ale beru to tak ze patri ke hre a rozhodne je nepovazuju za maly decka. Bejt PK muze byt kazdej, ale ne kazdej na to ma.

Lidi o kterech sem mluvil ja s PK nemaj nic spolecnyho. Kdyz bych je chtel prirovnat k nekomu z UO, tak by byl nejvhodnejsi clovek co se motal u boju ve mestech, cekal az PK vbehne do safe zony a spustil macro na "guards, guards, guards".

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 24/03/2009 :  08:55:34  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Jukni se na http://looterslair.com/ a v menu vyber episodes.

Dopředu varuji, tento web může navždy změnit tvůj pohled na hraní !
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/03/2009 :  09:19:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mno, taky jsem pochopil, ze v tyhle hre to ma solo hrac tezky tak jsem se pridal do clanu a vcera o pulnoci grindoval solo spawn, aby me nikdo zase neobral. Tal ted uz neco vydrzim! Takhle jsem byl porad naked, jen mel slusny skilly

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 24/03/2009 :  13:03:59  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesrovnaval bych PK z UO s lidma, ktery jsem tu zminoval. PK mi nevadi, nebo mozna trosku jo, ale beru to tak ze patri ke hre a rozhodne je nepovazuju za maly decka. Bejt PK muze byt kazdej, ale ne kazdej na to ma.

Lidi o kterech sem mluvil ja s PK nemaj nic spolecnyho. Kdyz bych je chtel prirovnat k nekomu z UO, tak by byl nejvhodnejsi clovek co se motal u boju ve mestech, cekal az PK vbehne do safe zony a spustil macro na "guards, guards, guards".

Pokud by nejaky PK bylo natolik blby, ze by vbehlo do safe zony, tak si chcipnout zaslouzi za terminalni stupiditu . A tim se opet dostavame na zacatek diskuze, a sice k faktu, ze vetsina ganku a griefu je v podstate zbytecna a postizeny si za ne muze svoji blbosti...

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 24/03/2009 :  15:33:30  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
bad ass PK budou, až si DFO zaslouží to první M v MMORPG

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 24/03/2009 :  16:08:40  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Co to placas? Prijde ti tohle porad malo massive? V ktere jine mmo si to videl?
http://www.youtube.com/watch?v=Cn-bloV4QR4&feature=related

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 24/03/2009 :  16:48:15  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Díky neinstancovanému světu je tadle hra víc massive než kupa jinejch MMO.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 24/03/2009 :  17:56:29  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Jasně, jenže 1 server s limitem 10k je pro bandu těch nejhorších zvrhlíků zoufale málo

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 24/03/2009 :  22:45:59  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
A když hraješ jinou MMORPG (nebudu dávat příklad, aby nebylo zas flame), která má 20 serverů, ale každý server s 3K lidmi, tak je to nějaký rozdíl? Myslím, že těm co už hrajou je jedno kolik, těch serverů je.

Edited by - Scrat23 on 24/03/2009 22:46:32
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 25/03/2009 :  10:46:42  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
ano, je tam rozdil :) na tech serverech potkavas na kazdem o 2/3 min lidi nez na jednom s 10k :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>

Edited by - Marwyn on 25/03/2009 10:47:29
Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 25/03/2009 :  11:38:00  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
to je rozdiel ako SVINA, nechcel by si rovno PvP MMO, kde bys bol sam na celom serveri? To bys bol KING... DaBest.

Aj malemu decku musi byt jasne, ze mas 10.000 superov a mat 3000 superov je rozdiel, aj ked beries len nejake male precento z nich, ze su dobri.

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/03/2009 :  12:14:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
takze kdyz je tam vic lidi tak vlastne muzes vic vyniknout ... je tam sice 3x vic tech dobrych ale to je male procento ... je tam taky 3x vic tech spatnych a to je velke procento :)

cim vic lidi tim vic prasaren ... slusny lidi nebudou videt

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 25/03/2009 :  12:45:30  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Už někdo zkoušel naplánovat celoserverový sraz? Na nějakém místě, aby se tam všichni avataři vešli? Je v eule zákaz masivního shromažďování?
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 25/03/2009 :  12:49:31  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jj dlouho nespadl server je potreba tomu pomoct...

Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 25/03/2009 :  13:07:45  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scrat23

A když hraješ jinou MMORPG (nebudu dávat příklad, aby nebylo zas flame), která má 20 serverů, ale každý server s 3K lidmi, tak je to nějaký rozdíl? Myslím, že těm co už hrajou je jedno kolik, těch serverů je.

ano ,napsal si to trefne "ti co hrajou, tem je to jedno"
ti ostatni sou nasraní o neco vice

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/03/2009 :  17:49:17  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Zachvili se dozvime, ze Darkfall je sracka, protoze je malo uctu a serveru a tim ze nemuzou hrat ostatni, tak tim je ta hra spatna

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 25/03/2009 :  20:56:18  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Zachvili se dozvime, ze Darkfall je sracka, protoze je malo uctu a serveru a tim ze nemuzou hrat ostatni, tak tim je ta hra spatna

pokud to je reakce na mne

-v zadnem pripade nerikam ze DF je "sracka" rad si to zaparim bez ohledu na -,+ ,bugy,hacky,exploit....

i kdyz potech letech to mohly dotahnout dale,ale maji prostor ke zlepseni, >end

-1 server neni problem,naopak, [treba eve ,xx 000 lidi]

- ANO mam osobni problem vs organizace, kdyz ma zajem hru koupit,"slovy zaplatit,dat penize" nekolik xx 000 lidi a nejsou ochotni/schopni rozjet/zvysit kapacity.

a este potom dostat >5x BAN [s1jednim N] za to ze se clovek pta kdy to pujde.

>to mi pripada doslova budto jako tyrani hracu,ci naproste diletanstvy

opravdu mne nabavy porad koukat na DF REALTV chanell

Edited by - Trasher on 25/03/2009 20:59:16
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/03/2009 :  11:39:22  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

-1 server neni problem,naopak, [treba eve ,xx 000 lidi]

no EVE bych zrovna s timhle nesrovnaval - pochybuju ze DF bezi na clusteru z 70x IBM LS20 (tj 140x2.4GHz Opteron :) ...

Jinak se tu posledni dobou vyrojilo mracno prodeju (samozrejme vsichni prodavajici najednou zjistili ze vubec nemaji cas a je jim strasne lito, ze tuhle super hru musi poslat dal....

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/03/2009 :  12:21:40  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pokud dobře počítám, mračno čtyř prodejů.. Trošíčku sis zapřeháněl, že
Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 27/03/2009 :  14:40:22  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
Hádám, že zlom nastane během pár dnů, kdy se potvrzuje další hraní a výběr na 1 / 3 / 6 měsíců platba...takže během týdne můžeme asi čekat nějakou zprávu co bude dál...jestli druhý server a další prodej

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 27/03/2009 :  17:05:20  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
...
Also, we'll offer more client sales starting on Monday 4PM GMT for a limited number of copies and possibly every day next week as we further upgrade server capacity at the end of this week.
...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/03/2009 :  19:18:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
taky mi tam sviti 1 posledni den a nevim, zda obnovit.
DF je skvela hra, ale ten cas - to je proste pravda.
Poslednich 14 dni loguju jen na hodku dve, tak abych tezil matros.. a vysledek? nemuzu jit na zadnou akci, protoze proste nemam prachy na mounty, na armory.. na ztratu.

je to asi jako raidovani ve wowku..taky clovek musel farmit aby moh jit progress.. tady jak clovek nefarmi tak nema. A samozrejme nejlepsi je ve 2-3 se nekam ulejt a farmit :)) ale to chce cas..

Samozrejme druha strana mince je i to, ze si clovek po mesici rekne, ze ma porad holou prdel a to neni koser ;))) /pokud teda ten dotycnej negrindil a nehral fest../

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000