Author |
Topic  |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 20:09:57
|
Pořád není žádná CZ/SK guilda pro Orky a Mahirimi ? Kdo hraje za Orka nebo Mahirima ať to sem napíše mohli bychom dát něco dohromady. Nejlépe nějakou menší, přátelskou guildu.
|
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
|
| |
Morticia
Starting Member

74 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 18:11:32
|
Duvodu proc minimalne hracu hraje za obe tyto rasy je nekolik, kdyz probehnes tohle forum nekolik jich najdes. Zejmena ork je skutecne idealni cil pro kanony.
|
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
Edited by - Morticia on 13/03/2009 21:26:03 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 21:09:26
|
Hm jedine co vim ze tady Mandoralen jeste s par lidma zalozili particku u Alfaru :)) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 07:09:25
|
Alfari vypadaji jak male decka to se mi na nich fakt nelibi.. |
 |
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 18:23:10
|
Ja hraju v Ork/Mahirim guilde, ale samozrejme neni CZ/SK... |
Gunglir - Lotro Akhabet - AoC Crom |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 20:42:38
|
quote: Originally posted by Silenter
Alfari vypadaji jak male decka to se mi na nich fakt nelibi..
Ale chovaji se jako dospeli ...  |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 15/03/2009 : 08:38:53
|
quote: Ale chovaji se jako dospeli ... 
no většinou když jsem potkal toho malé špunta jak na mě běží s halapartnou a smrtí v očí tak dvě střely z luku na blízku 2xsek a zdrhá, 5šípů do zad a konec :) to už se mi stalo asi 5x a když mě někdo zabil tak to nikdy nebyl alfar  Ale nikoho z té Vaší krysí guildy jsem ještě nepotkal |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 15/03/2009 : 11:26:52
|
jen vice psu a orku, jejich hitbary jsou pochoutka pro decka se sviticima wocima  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 12:16:33
|
Ahoj, začínám hrát v pondělí teda pokud to už povilí:) Rád bych založil Guildu těchto 2 ras CZ/SK. Ta hra má velky Potenciál a rád bych ho využil:) snad:)) Proto se můžem domluvit a něco vytvořit. Pokud chceme vytvořit typ hry o území které vývojáři slibujopu tak by bylo dobré to podchytit od začátku a vést to nějakým směrem, aliance se pak dá různě domluvit. S vedením guild mám z WoW a EVE tak snad zase takový tele nebudu. ale každopádně bych to chtěl dát nějak dohromady. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 12:29:45
|
quote: Originally posted by Ossiris
Ahoj, začínám hrát v pondělí teda pokud to už povilí:) Rád bych založil Guildu těchto 2 ras CZ/SK. Ta hra má velky Potenciál a rád bych ho využil:) snad:)) Proto se můžem domluvit a něco vytvořit. Pokud chceme vytvořit typ hry o území které vývojáři slibujopu tak by bylo dobré to podchytit od začátku a vést to nějakým směrem, aliance se pak dá různě domluvit. S vedením guild mám z WoW a EVE tak snad zase takový tele nebudu. ale každopádně bych to chtěl dát nějak dohromady.
mas moji naprostou duveru |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 12:41:28
|
quote: Originally posted by Ossiris
Ahoj, začínám hrát v pondělí teda pokud to už povilí:) Rád bych založil Guildu těchto 2 ras CZ/SK. Ta hra má velky Potenciál a rád bych ho využil:) snad:)) Proto se můžem domluvit a něco vytvořit. Pokud chceme vytvořit typ hry o území které vývojáři slibujopu tak by bylo dobré to podchytit od začátku a vést to nějakým směrem, aliance se pak dá různě domluvit. S vedením guild mám z WoW a EVE tak snad zase takový tele nebudu. ale každopádně bych to chtěl dát nějak dohromady.
A kolik planujes mit v te guilde lidi? Orcove a Mahirimove jsou nejmin hrana rasa a na jejich uzemi je uplne mrtvo. Pochybuju ze poskladas dohromady vic nez 10 lidi z CZ/SK komunity. Jestli chces international guildu, tak pochybuju ze se nekdo vubec prida. Kazdej pujde raci do vetsi guildy, ktera uz nakej hamlet, nebo mesto ma a aktivne se zapojuje do boju o uzemi.
Kazdopadne GL! |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 12:54:49
|
Počet lidí je přece o tom kolik se jich přidá, samozřejmě v téhle hře max počet a kvalitu. Guilda je jedna věc, spojenectvý druhá a to vše by tu mělo být možné. Takže pokud budeš mít guildu kde budou orkové, lykani a třeba elfové tak není problém, každý může různým způsobem operovat ve svých rodných městech na začátku a ve volném prostoru mohou být spolu. Jde jen o domluvu a věřím že časem se počty těhle ras navýší, protože co zatím vím tak hodně lidi z WoW hraje Alfary protože se jim líbí ten ´´ evil char´´ ale jde o to že spousta z nich si neuvědomuje jak v týhle hře bude hrát důležitost spojenectvý a využití npc pro města, alespoň co jsem četl v článkách, A je začátek vše se ještě rozjede, vemte si že teď jede jeden server a jakých spoustu lidí čeká na spuštění. Proto nevidím důvod se bát založit guildu těchto 2 ras a potom to případně nějak přispůsobit, vše jde když se chce hlavně to che mít cíl:)) Elfové mi tak nevadí ale takový trpaslíky a humany bych dal na black list:)) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 13:16:52
|
Prosim, prosim budes muj ucitel ? |
Black |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 13:30:11
|
quote: Originally posted by Black
Prosim, prosim budes muj ucitel ?
ucitel pravopisu? :) |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 13:35:47
|
Ossirisi ja chapu ze mas velky plany. Nejspis si myslis ze vlezes do hry, zalozis clan a za dva tydny v nem budes mit 50 lidi, budete mit hamlet, silnou alianci a budete dobyvat ostatni mesta.
Doporucuju ti ale napred tu hru hrat a pak si delat nejaky iluze o tom co vsechno v te hre budes chtit dosahnout. Ver mi ze je to vsechno uplne jinak nez jak si to ty ted predstavujes.
Doporucuju se zase vratit nohama na zem, koupit ucet, zahrat si to a kdyz vydrzis prvni dva tydny tak pak mozna zacit zvazovat vytvoreni nake guildy, nebo se spis k nekomu pridat. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 13:44:49
|
Za prvni dva tydny bude mit v bance 200g a 1 mounta. Bude chodit nahej na gobliny a bude permanentne mrtvej ... |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 13:51:20
|
Počkej, počkej...takovýho něco mám v bance já, a to už to hraju skoro měsíc. A pěkně nasranej goblin shaman si mě dá k večeři fpoho!  |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 14:35:20
|
Je fakt, ze za Orky a cokly hraje malo lidi, nebot jsme geneticky indisponovani  Zas na druhou stranu vetsina pvp je stejne o zergu, takze je to jedno - kdyz me jumpnou tri alfari pri fightu s trollama, tak jsem mrtvej tak jako tak a totez se stane, kdyz tri mahirim jumpnou alfara. Ve finale je to uplne sumak, kdo za co hraje, ja osobne jsem moc souboju jeden na jednoho nemel, bud kazdy hned zdrha anebo je na jedne strane presila.
Co se tyce zakladani mesta, taky jsem po par tydnech hrani zjistil, ze realita je zcela jina, nez nase puvodni predstavy - mista je malo a Hyperion massive zerg se tezko pretlaci. Ted jsme uzavreli alianci s par mensima guildama, je nas ted asi 90 a zkusime zabrat nejaky hamlet a mozna to i prezijem 
Nazev EVE korporace by me taky zajimal, uz jen proto, ze Cesi nemaji po predvedeni sve "loajality" k BoBu moc dobrou povest  |
Edited by - Sutech on 27/03/2009 14:37:45 |
 |
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 15:40:33
|
Děkuji že mě chcete vyvarovat padu z výšky do rality, ale aby jsi mohl něco stavět je potřeba guilda, aby jsi měl guildu tak potřebuješ lidi proto ten post a shanění lidi do clanu. Ten ´´ plán ´´ co jsem napsal nebyl myšlený že to bude hned. Když začínáš podnikat musíš mít vymyšlený plán a alespoň částečně vědět co chceš. Ne nejdříve začít a pak teprve přemýšlet co a jak. Jinak k EVE. Jsme stále spojenci BoBu.
A omluvte můj pravopis, opravdu nejsme kamaradi:) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 16:00:05
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Za prvni dva tydny bude mit v bance 200g a 1 mounta. Bude chodit nahej na gobliny a bude permanentne mrtvej ...
   |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 16:03:14
|
Me to neva, ja se zasmeju i kdyz tam mas hrubky. |
EvE |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 16:03:19
|
Šel bych do toho už mám skušenosti s velkou guildou, ale nebylo to nic moc když nejsou nějaké dobré společné akce. Měli jsme pěkné velké město o které jsme bugem přišli a GMka nic nevrací... Takže možná lepší guilda 10lidí co hrají často a dělají spolu různé akce než velká a naho... A jestli to trochu neoptimalizují tak ty boje o město 200+ lidí jsou nehratelné...(Pokud nemáš Intel Core i7 a 2x Ati4870 a i tak je velký sešup fps)
|
 |
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 16:18:32
|
Silenter: tak já se ti pak ozvu.
Gorthaur - Nemáš něco společného s BH ve WoW? může to být jen shoda jmen, proto se ptám. |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 27/03/2009 : 16:44:17
|
Neco s nima spolecnyho mam, nepletes se. |
EvE |
 |
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 28/03/2009 : 04:24:30
|
quote: Originally posted by Silenter Měli jsme pěkné velké město o které jsme bugem přišli a GMka nic nevrací...
Tys byl v Orks R Us? |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 28/03/2009 : 08:15:43
|
quote: Originally posted by Sutech
quote: Originally posted by Silenter Měli jsme pěkné velké město o které jsme bugem přišli a GMka nic nevrací...
Tys byl v Orks R Us?
JJ jeste porad jsem. |
 |
|
|
Topic  |
|