Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 První dojmy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:19:50  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
Funguje Vám to teď ? nejede mi oficialni forum ani account pri Could not authenticate.
Co zase dělají.....

DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:26:40  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
takze klasicky behaci pvp jako v ultime? hrozna predstava :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:28:40  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stirius

Ono by bylo i docela zajímavé udělat, aby za kill modrého ti alignment klesl na 0. Třeba i ze 100. Prostě jsi zabil svého, tak jsi svině a máš nula. Nebo třeba vždy na -5. Potom by si lidi dávali sakra bacha, jestli si budou hrát na debily a killovat vlastní rasu.

To by byl teda hodně brutální postih. Ikdyž přesvědčením nejsi PK, tak se stejně občas najde nějakej looter, kterýho prostě buď zabiješ nebo tě bude x hodin prudit. A díky bohu, že to tadle hra umožňuje.

Edited by - Isac on 06/03/2009 11:29:09
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:41:20  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
zajimavy prvni dojmy, zacatek vlakna super, parada. Zase je to pryc.

Edited by - imhotep on 06/03/2009 11:41:59
Go to Top of Page

zetelious
Starting Member

9 Posts

Posted - 06/03/2009 :  13:20:39  Show Profile Send zetelious a Private Message  Reply with Quote
Mne sa podarilo hru kúpiť už v pondelok 23 februára, takže som slintal do štvrtku, a až potom som si zahral. Chvíľu pretože únava z práce si vyžiadal spánok, na druhý deň bol DF nehrateľný kôli sync problémom. Ale už som bol spokojný, account bol, hru som hral, ostalo čakať na patch. Ten prišiel v sobotu a víkend mohol začať. Nikdy predtým som sa tak nebavil pri žiadnej inej hre sobotu som si fasa poquestil nazbieral gear, aj do zásob a išiel spokojne v noci spať.Nedeľa - keď ma naháňal nejaký magor, alebo lepšie nejaký magory zato že som ich sekal buď mečom, alebo aoe, samozrejme nechtiac. Tak ma zabili, raz, dvakrát, trikrát, štyrikrát:) a bol som holý ako na začiatku. Nervy, panika, zúfalstvo, otriasol som sa, povedal som si že to nejako dostanem naspäť. Potom prišiel pondelok, večer, z roboty som si na chvílu sadol k DF že teda niečo lootnem z mobov. HA. Jeden smrad na mňa zaútočil, dvakrát takže bol z neho rogun na dlho - zabili sme ho ešte s jedným týpkom čo bol opodial. GANK a obrovský loot. Jeho batoh sme plienili asi 2 minúty, tak si viete predstaviť čo tam bolo vecí..... Jedným šmahom som mal späť výbavu stratenú za celý víkend a DF bol zrazu kurevsky atraktívny :) Ten tlkot srdca pri hrabaní lootu z jeho hrobu myslím nemusím zdôrazňovať. 300/890 :) A tú atmosféru keď sa budú biť clany proti clanom, to musí byť úžasný zážitok. To bude heartattack jeden za druhým, hh
DF 10/10, nevadia mi bugy, nevadia mi crashy, nevadí mi server offline, kým budú veci opravovať a nebudú počúvať tých skurvených usmrkancov ako sa stalo v aoc tak tu budem sakramentsky dlho pobehovať a tešiť sa zo super atmosféry. Prajem všetkým veľa pohody a takých super pocitov z hry ako mám ja čím skôr.
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 06/03/2009 :  13:37:33  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zetelious

Mne sa podarilo hru kúpiť už v pondelok 23 februára, takže som slintal do štvrtku, a až potom som si zahral. Chvíľu pretože únava z práce si vyžiadal spánok, na druhý deň bol DF nehrateľný kôli sync problémom. Ale už som bol spokojný, account bol, hru som hral, ostalo čakať na patch. Ten prišiel v sobotu a víkend mohol začať. Nikdy predtým som sa tak nebavil pri žiadnej inej hre sobotu som si fasa poquestil nazbieral gear, aj do zásob a išiel spokojne v noci spať.Nedeľa - keď ma naháňal nejaký magor, alebo lepšie nejaký magory zato že som ich sekal buď mečom, alebo aoe, samozrejme nechtiac. Tak ma zabili, raz, dvakrát, trikrát, štyrikrát:) a bol som holý ako na začiatku. Nervy, panika, zúfalstvo, otriasol som sa, povedal som si že to nejako dostanem naspäť. Potom prišiel pondelok, večer, z roboty som si na chvílu sadol k DF že teda niečo lootnem z mobov. HA. Jeden smrad na mňa zaútočil, dvakrát takže bol z neho rogun na dlho - zabili sme ho ešte s jedným týpkom čo bol opodial. GANK a obrovský loot. Jeho batoh sme plienili asi 2 minúty, tak si viete predstaviť čo tam bolo vecí..... Jedným šmahom som mal späť výbavu stratenú za celý víkend a DF bol zrazu kurevsky atraktívny :) Ten tlkot srdca pri hrabaní lootu z jeho hrobu myslím nemusím zdôrazňovať. 300/890 :) A tú atmosféru keď sa budú biť clany proti clanom, to musí byť úžasný zážitok. To bude heartattack jeden za druhým, hh
DF 10/10, nevadia mi bugy, nevadia mi crashy, nevadí mi server offline, kým budú veci opravovať a nebudú počúvať tých skurvených usmrkancov ako sa stalo v aoc tak tu budem sakramentsky dlho pobehovať a tešiť sa zo super atmosféry. Prajem všetkým veľa pohody a takých super pocitov z hry ako mám ja čím skôr.

Pod to bych se podepsal. Na PvP jsem byl zatim skoro vždycky jako oběť, ale s Elliel už ujsem se ocitl i na straně těch úspěšných. Dva orkové u sebe měli tuny věcí a mě srdce fakt tlouklo o sto šest, aby nepřišli zpět s kamarády
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/03/2009 :  13:58:52  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by imhotep

zajimavy prvni dojmy, zacatek vlakna super, parada. Zase je to pryc.

No svým příspěvkem si tomu taky moc nepomohl :)

Já osobně jsem ze hry celkem překvapen, moc nadějí jsem do toho teamu nevkládal.

Herní systém je odvážnější než jsem čekal, včera jsem ve hře viděl několik parádních akcí, který mě přesvědčily, abych protrpěl nějakej ten trening a že se ještě nakonec jako griefer celkem pobavím
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/03/2009 :  15:31:16  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Muze mi tu nekdo prosim popsat ten boj? Jak probiha boj postav ktery uz sou naskillovanejsi? Je to vazne jen o tom umet se trefit, behat prepinat mezi lukem a meele nebo meele a magii, nebo sou tam i nejaky healy, buffy, aury apod. kterejma se da ten boj zpestrit a jejich kombinovani muze boj ovlivnit. Nejaky slow effekty apod.? Jak pripadne funguji, jak se ziskavaji a tak.

Laka me to cim dal vic, ale porad sem uz trosku opatrnejsi po zkusenostech z AoC a WHO. Nerad bych se spalil znovu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2009 :  18:46:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze za par dni bude net plnej prodavani uctu.. navic ted je temer nemozny koupit ucet od Aventurine..

Zatim sem nevidel nikoho kdo by mel nejakej skill na zbrani ale az budu v hlavnim meste tak se ti podivam u vendora..u tech vendoru v ostatnich mestech je u skillu prd..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 06/03/2009 :  23:31:00  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Můj první dojem mi kazí skutečnost, že první lokace na zabíjení jsou 3 goblini na každém ze tří spawnů, tedy asi 9 goblinů pro počáteční vesnici humanů. Pravidelně je obíhají nepřátelé, to není nic neobvyklého, akorát že o ty moby se bud lidé perou a nebo když jsem chtěl nalákat jednoho, stejně se na mě seběhli všichni tři=kaša.

<cool signature here>
Go to Top of Page

zetelious
Starting Member

9 Posts

Posted - 07/03/2009 :  16:33:00  Show Profile Send zetelious a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Muze mi tu nekdo prosim popsat ten boj? Jak probiha boj postav ktery uz sou naskillovanejsi? Je to vazne jen o tom umet se trefit, behat prepinat mezi lukem a meele nebo meele a magii, nebo sou tam i nejaky healy, buffy, aury apod. kterejma se da ten boj zpestrit a jejich kombinovani muze boj ovlivnit. Nejaky slow effekty apod.? Jak pripadne funguji, jak se ziskavaji a tak.

Laka me to cim dal vic, ale porad sem uz trosku opatrnejsi po zkusenostech z AoC a WHO. Nerad bych se spalil znovu.

Ja si uzivam zabitie kazdeho jedneho mizerneho moba, o to viac ma tesi gank v pvp, staci ti to takto? neviem ti to vysvetlit nejako podrobne. takyto boj som v mmorpg este nezazil... da sa to prirovnat k morrowindu asi najpresnejsie.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 07/03/2009 :  16:56:50  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja si uzivam zabitie kazdeho jedneho mizerneho moba, o to viac ma tesi gank v pvp, staci ti to takto? neviem ti to vysvetlit nejako podrobne. takyto boj som v mmorpg este nezazil... da sa to prirovnat k morrowindu asi najpresnejsie.

spis popis jak ten boj probiha, a ne ze si to uzivas, kazdej si prvni tejden novou hru "uziva"....
Go to Top of Page

zetelious
Starting Member

9 Posts

Posted - 07/03/2009 :  20:12:02  Show Profile Send zetelious a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:

quote:

spis popis jak ten boj probiha, a ne ze si to uzivas, kazdej si prvni tejden novou hru "uziva"....

tym som myslel ze ma to zabitie moba bavi, neodtukam to. V inych hrach som sa tesil len na loot ale teraz pristupujem k mobovi s respektom, s rozumom, lebo ide o vela, ide o moj gear.
postup :) : zoberem luk, namierim a palim najprv ponad ciel lebo je daleko, cim sa priblizuje tym mirim nizsie, postupne cuvam. medzitym ten smrad robi klucky skoro ako clovek. zacne zdrhat tak ho musim nahanat. ak sa dostane velmi blizko tak vytiahnem mec a idem melee. Stava sa velmi casto ze ten zmrd nie je sam, aj ked to na prvy pohlad tak nevypada, v tom pripade nieco zhltnem nech sa mi regeneruje stamina a health rychlejsie. kuzla moc nepozivam, radsej luk, pretoze na kuzla mam postih koli armoru, na sipy nie. ked si davam vyrovnaneho a lepsieho moba tak mozem zabudnut na take nieco ako dvoch po sebe. ty smradi beru dost vela hp a vela stamky miniem v boji, takze to treba doplnit lebo nikdy neviem kto ciha za stromom a caka na to az budem na tom zle nech ma dorazi.
asi tak, proste to nebezpecie ze ta zabiju a zoberu ti vsetko co mas z tejto hry robi unikat, z obycajneho " staci sa trafit do moba" je tym padom nieco viac, treba to proste vyskusat. ale dufam ze som ti to trosku osvetlil.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 07/03/2009 :  22:22:37  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Co me ale zajma je, jestli kdyz uz se k tobe ten mob dostane tak jestli do nej jen tupe mlatis dvema utokama, nebo se da nejak kombinovat? Proste mi prijde ze jen machani mecem me dlouho bavit nebude. Jako chapu ze je to ted asi fun.

Doufam ze s tim morrovindem je to spis jen joke. Protoze combat byl na morrowindu ta nejvetsi nuda. Morrowind byl skvelej kvuli pribehu rozhodne ne combatu.

Stridani mece a luku je sice zajmavy ale na meele bych chtel mit proste vic nez jeden utok. Takze co teda chapu tak tam healeri asi nejsou co? Naky komba apod asi taky ne. No uvidim, kazdopadne si to asi zkusim hjen co to pujde koupit.

Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 08/03/2009 :  11:49:22  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co me ale zajma je, jestli kdyz uz se k tobe ten mob dostane tak jestli do nej jen tupe mlatis dvema utokama, nebo se da nejak kombinovat? Proste mi prijde ze jen machani mecem me dlouho bavit nebude. Jako chapu ze je to ted asi fun.

Doufam ze s tim morrovindem je to spis jen joke. Protoze combat byl na morrowindu ta nejvetsi nuda. Morrowind byl skvelej kvuli pribehu rozhodne ne combatu.

Stridani mece a luku je sice zajmavy ale na meele bych chtel mit proste vic nez jeden utok. Takze co teda chapu tak tam healeri asi nejsou co? Naky komba apod asi taky ne. No uvidim, kazdopadne si to asi zkusim hjen co to pujde koupit.

to je vec nazoru, pze me combat v morrowindu bavil moc :) Laka me to cim dal vic :)

o_O

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/03/2009 :  17:05:03  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Každopádně srovnání s Morrowindem je více než pádné. Rozhodně je zřejmé, že se tam autoři hodně inspirovali.

Grafika je ve hře docela pěkná. Takový lepší Morrowind :-) A má to hutnou atmosféru.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/03/2009 :  19:05:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kdybych si to mohl aspon koupit.. Z tech reakci mam chut do toho jit, jenze ziskat acc, to bude porod.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 08/03/2009 :  19:40:25  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co me ale zajma je, jestli kdyz uz se k tobe ten mob dostane tak jestli do nej jen tupe mlatis dvema utokama, nebo se da nejak kombinovat?

Zatím se moc kombinovat nedá, ale různé lepší útoky si můžeš dokoupit...ale i tak boj probíhá hodně akčně. Vypadá to, že jsi jeden na jednoho, najednou dostaneš ránu odněkud. Zjistíš, že si hajzlík mrňavej zavolal lučišníka nebo kouzelníka. Do zad dostáváš 2x dmg, takže se snažíš koukat okolo a zároveň mlátit toho, co máš u sebe a hledáš odkud přišla rána abys mu byl aspoň čelem. Když máš štěstí a jdeš jen na jednoho, tak se snažíš kolem něj točit, abys mu dával rány z boku. Třeba na obouruční sekeru mám nějaký údery, že si ho přitáhnu víc k sobě, takže to pak bude jednodušší a nebude snad tolik utíkat.

Ještě lepší je boj ve více lidech...jeden tankuje a ostatní se snaží mu dávat rány do zad...je to pořád v pohybu. Tím, že můžeš měnit styl útoku na hlavu nebo ze široka, tak celkem v pohodě můžeš útočit na dva moby najednou...když se ti náhodou podaří, že stojej před tebou...prostě boj je o něčem jiným...celý je to postavený na adrenalinu boje ne na tom, co vybereš z mrtvolky...

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

Zarel
New Member

303 Posts

Posted - 09/03/2009 :  05:56:31  Show Profile Send Zarel a Private Message  Reply with Quote
Převládají dobré pocity...Překvapilo me to.
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 09/03/2009 :  09:02:30  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Hraju od pátku a zatim jsem nadšený.
Atmosféra jako prase. Pořád sem posranej až za ušima:))
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2009 :  09:35:05  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No sleduju ze je vlastne asi uplne jedno jak ten boj probiha. Podle me je to hlavni lakadlo FFA, kdy clovek klika mysi jak o zivot jen aby neprisel o veci co ma u sebe. Takze vlastne ten boj ani moc nesleduje :D.

Podle reakci tady to vypada ze to opravdu zabava bude. Tak snad se mi to podari v brzke dobe a driv nez ten projekt skonci koupit a zahrat si to :).

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 09/03/2009 :  10:24:10  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

No sleduju ze je vlastne asi uplne jedno jak ten boj probiha. Podle me je to hlavni lakadlo FFA, kdy clovek klika mysi jak o zivot jen aby neprisel o veci co ma u sebe. Takze vlastne ten boj ani moc nesleduje :D.

Podle reakci tady to vypada ze to opravdu zabava bude. Tak snad se mi to podari v brzke dobe a driv nez ten projekt skonci koupit a zahrat si to :).

Mandoralene vyzívám tě aby si tu přestal plácat, zakoupil si acc a koukal pařit jak vzteklej ! Berenovi vzkazuji to samé .. vaše další absence této hře je neomluvitelná .. od UO je tohle plní mmo které mě dokáže zrychlit tep, zvednout hladinu adrenalinu a zpotit dlaně tak, že mam vedle klávesnice papírový kapesníky abych potem nevyskratoval klavesnici !!

Boj možná vypadá jednoduše, ale v UO jsi taky neměl 15 speciálních úderů mečem a komba jaka to byla prdel, tady spočívá zábava v jiných věcech ..

příkladem .. včera si tak šlapu na svůj oblíbený spawn a už z dálky slyším jak tam bojuje Mahirim ( poznam podle vlčího vrčení při boji ) tak jsem se k němu přiblížil kolem budový mlýna a zaćal ho řezat, zdrhnul do prvního patra, přeskočil mlýnské kolo do řeky vyběhl na břech vyhodil si mounta a zdrhá, vyhodil jsem svýho mounta a honim ho, honim ho 15 minut pres 1/3 mapy to už nás doběhl i Palias ( kámoš na VT ) Mahirim už mě na chatu píše ať mu dám pokoj, že už mi nepoleze na spawn .. ale vidí že to nemá cenu, tak logoutne, tím pádem mu tam zůstane mount, ukradneme mounta a když už jsme tam kde jsme, tak se vydáme na Alfary, nejdřív zaůtočíme na hráčstké město, ale tam jich bylo moc, tak jsme jeli dál a potkali 2 Alfary na dracích chvíli se oťukáváme a pak Paliasovi padne client .. odlákám Alfary od něj a když jedes sleze z draka aby mě ustřílel lukem, tak to otočim a draka mu ukopu .. jenže i mého mounta to stojí moc životů a tak mě ho na ústupu ustřílí ten zmetek pod zadkem .. Alfaři nasraní ztrátou draka už mě jen jedou vítězoslavně dorazit, ale když vyhodim z báglu to prase co jsem ukradl Mahirimovi a ujíždím vesele do dáli .. tak se nestačej divit a jen mě píšou oba tell / ty máš v PvP 2 mounty ? WOW .. nerozmlouvám jim to, přeci jim nebuud tvrdit že nejsem takovej profík, že to bylo dílo náhody ...

Co má s tímhle společnýho to že v DF nemáš mrtě speciálních úderů :) mazej si pořídit acc ..

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 09/03/2009 10:27:42
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 09/03/2009 :  10:29:16  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

ffa si myslim ze ani ne, to je i treba v aoc, spis full loot je neco staronovyho, zalezi jak dlouho to nadseni z toho vydrzi, ja jeste mesic dva pockam, az budou reporty jak to vypada s pvp s top vybavou a skillama, a az se poradne rozjede gankovani :- )
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/03/2009 :  11:35:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach
ffa si myslim ze ani ne, to je i treba v aoc, spis full loot je neco staronovyho, zalezi jak dlouho to nadseni z toho vydrzi, ja jeste mesic dva pockam, az budou reporty jak to vypada s pvp s top vybavou a skillama, a az se poradne rozjede gankovani :- )

Kdo si pocka.... ten se urcite docka....
Jen by bylo asi fer, rict tem cekatelum, ze cim vic budou cekat, tim vic budou na zacatku trpet. Vyhodou snad pro ne bude uz dostatek matrose na rychlej trenink.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2009 :  12:08:02  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ok M.C. :D. Ja to chapu uz od zacatku, ale ty videa z boje me proste dost odrazujou. Jako s berenem do toho urcite pujdeme + asi jeste jeden typek z wowka od nas z guildy. Problem je ale ze nemuzeme sehnat account. Navic jsem pred 3ma mesicema zacal znova po dlouhe pause s wowkem a vylevelil si maga a palata a chtel sem hrat areny :D. Tak ted nevim cemu dat prednost.

Nejspis to udelam jako Arach. Pockem mesic dva. Do te doby bude vic informaci, bude jasnejsi jestli to neni jen hype a zaroven se to snad i vic odladi. Doufam ze bude uz taky mozny si koupit hru bez problemu. Kazdopadne, jestli v te hre vydrzis M.C. tak si bud jistej ze nas tam s Berenem potkas :).

Jedine me napada ze by nekdo vymenil acc do DF za acc ve wow. Mag 80 a palat 80 za uplne cistej acc do DF. To bych mel pak jasno. Jen doufam ze bych to zas za tri mesice neexpil znova. Tech hypu bylo uz totiz vcelku dost a z AoC sem byl nadsenej stejne jak ty ted.

Budeme na tebe cihat za stromceky, trosku ti zprijemnit ty tvoje toulky krajinou a aby si mel taky o cem pak vypravet tu na imperiu ^^.

Tak snad za mesic - dva cus.

Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 09/03/2009 :  12:21:35  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
No ja asi uz driv, protoze me wow absolutne nebavi a sem tam jen kvuli kamosum, kteri stejne pomalu prestavaj hrat. Problem je ze koupit tu hru je ted skoro nemozny, tak zatim skilluj co potrebujes at ti pak nemusime davat naskok.

EvE
Go to Top of Page

Zluke
Starting Member

6 Posts

Posted - 09/03/2009 :  12:28:10  Show Profile Send Zluke a Private Message  Reply with Quote
no me uz zacinaji pomalu dochazet nervy, hru se snazim tyden koupit a stale nic. davam jim 2 - 3 dny, v EvE vychazi zajimavy content asi znovu refreshnu acc a na slavny Darkfall se z vysoka ............
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/03/2009 :  12:41:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zluke

no me uz zacinaji pomalu dochazet nervy, hru se snazim tyden koupit a stale nic. davam jim 2 - 3 dny, v EvE vychazi zajimavy content asi znovu refreshnu acc a na slavny Darkfall se z vysoka ............

Ok.. sme radi ze to vime Pozdravuj v EVE.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2009 :  13:28:29  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GORTHAUR

No ja asi uz driv, protoze me wow absolutne nebavi a sem tam jen kvuli kamosum, kteri stejne pomalu prestavaj hrat. Problem je ze koupit tu hru je ted skoro nemozny, tak zatim skilluj co potrebujes at ti pak nemusime davat naskok.

Ne ze si to objednas bezeme! Poslu ti account a jak to budes zkouset koupit tak to paralelne koupis i pro me. Nechci tam trcet v newbie lokacich DF sam. Pojizdenej lidma co kolem sebe metou firebally na vsechny strany a ja po nich strilel jednu modrou kouli.

Je fakt ze me wowko taky moc nebere, ale kdyz sem ted tri mesice leveloval dve postavy 1-80 tak se mi to tak rychle nechce opoustet jen kvuli nakymu hype, kterej muze nakonec dopadnout stejne jako AoC a WHO.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/03/2009 :  13:45:46  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mam otevrenej Darkfall accLOLmanagement a cekam az to pujde koupit, jenze kdy... to je strasny

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 09/03/2009 13:48:09
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/03/2009 :  16:28:36  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Hmm, nechci prudit, ale já jsem v 19.50 zapnul stránky DF account management, 15 minut refreshoval, ignoroval hlášky o refresh banu, protože to stejně nefungovalo a pak to prostě koupil a bylo :-)

První večer co jsem se rozhodnul to koupit. Možná něco děláte špatně :-)
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2009 :  16:33:47  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
A nechces treba stejnej postup dneska zopakovat s mym accountem? :)

Asi nema smysl sem psat za uplatu, protoze to te asi motivovat nebude, ale treba bych ti mohl delat dva dny ve hre otroka :D.

Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 09/03/2009 :  16:38:33  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
to je aky kseft... tak to sa oplati podla mna :p
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/03/2009 :  16:39:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nechces treba stejnej postup dneska zopakovat s mym accountem? :)

Asi nema smysl sem psat za uplatu, protoze to te asi motivovat nebude, ale treba bych ti mohl delat dva dny ve hre otroka :D.

Refreshoval jsem stránku kde je update account information, (resp. mačkal jsem to tlačítko update, což není refresh stránky, takže možná proto nefungoval ten refresh ban) protože to Tě pak hodí na shop přímo.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2009 :  16:43:52  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Hmm. Dneska zkusim a snad to vyjde. Jestli ne, tak od zitrka plati ta nabidka dvou dnu otroceni a navic k tomu prihodim wow ucet s palatem a magem lvl 80.

Jen doufam ze to nebude fail :D.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/03/2009 :  18:48:31  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No ja dneska nejak refreshoval kolem 2. hodiny a uz jsem zadaval CVV2 a najednou nic, a product temporarily sold out.. Tak jsem to asi nestihnul. Dneska vecer to snad dam.

EDIT: Aha, tak ja jsem mel datum narozeni 98 misto 89, nejakej miss-roll Tak me to treba nepustilo pri orderu dal kvuji tomu datu? Protoze ta hra je 18+..

EDIT: Tak a maj pretizenej web, zacina tam byt u refreshe velkej delay, takze uz to vidim jak se mi sekne registrace....

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 09/03/2009 19:03:51
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 10/03/2009 :  08:39:07  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Me taky ne, ale ja to vcera ani nezkousel. Prekvapive me bavilo wowko tak sem hral to :). Dneska to mozna zkusim v tech 17:00 jak psal rodier.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 10/03/2009 :  09:19:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
pánové toto je topic o prvních dojmech z DFO, ne o čekačce na koupi či o tom jak se Vám líbilo wowko

Noe

Go to Top of Page

Morticia
Starting Member

Morticia

74 Posts

Posted - 10/03/2009 :  09:32:57  Show Profile Send Morticia a Private Message  Reply with Quote
Dnes rano zena vstavala na sluzebku do Londyna nejak v 5:00 tak jsem jakmile bouchli dvere a odjel taxik na letiste prestal delat ze spim a bleskem pres koupelnu ke kompu a spustil to.

Vypada to dobre, za tu hodinu a pul co jsem to paril jsem pochopil ze tahle hra nebude zadna prochazka ruzovym sadem a nikdo te nepovede za rucicku formou tady mas deset questu a jdi tam a tam sleduj sipecku na mape. Pekne drsna realita a to je fajn.

Dobre je kdyz si pred zapocetim stahnete z internetu nejaky guide nebo si to ze zacatku zpustite v okne a ctete si to protoze interface a ovladani se dost lidi od typickych onlinovek z posledni doby, spis pripomina fist person akci nebo Morrowind. Zabiti mych prvnich goblinu a zkouska ruznych tezicich skillu probehli bez potiti. Se tesim na vecer a prvni pvp testy.

A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!"
Mrs. Svine, Reservoir Dogs

Edited by - Morticia on 10/03/2009 13:27:51
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 10/03/2009 :  14:17:32  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

pánové toto je topic o prvních dojmech z DFO, ne o čekačce na koupi či o tom jak se Vám líbilo wowko

jj,vsak je to ve spravnym topicu,muj prvni dojem z DFO je uplne stejnej :)
refreshovani stranky v prohlizeci :)
vcera tam byla navic dobra past,protoze tam byl celej den ten cervenej cudlik "Order Now" ale nefungoval .
coz byla zasadni zmena v cele gameplay!
Vsichni mackali cudlik misto obnovovani stranky v prohlizeci.
jen tak pro jistotu,co kdyby to pustili :)

Smash teh buttooon!

www.boiians.cz

Edited by - Dynty on 10/03/2009 14:25:51
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 10/03/2009 :  14:27:01  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

...
Smash teh buttooon!

Ja sem si napsal aplikaci na refresh stranky s upozornenim kdyz zmizi hlaska "teporarily sold out" a ta me prozradila kdyz se obevil ten proklatej nefunkcni button :D tim me totalne dostaly. Jinak stejne skusenosti s DF zatim :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 11/03/2009 :  02:38:30  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
No musim rict ze jde o muj 1 a opravdu 1 dojem.. ovladani to ma vskutku nevsedni,ano grafika je hnusna svet je opravdu velkej a uplne pustej hral jsem sice jen cca 2 hodky ale nepotkal jsem naprosto nic co bych mohl zabit ,sekat newbi mecikem do tezaru se mi moc nechtelo co kdyby typek nahodou nemakroval-)stejne jsem nakonec chcip (nejaka podivna voda ci co me sejmula)zakladni mec mi zustal takze aspon neco ... zitra testnu nekoho tim mecikem posimrat -po 14 denim orderfallu vic nezvladnu upadam do koma a tesim se na dalsi 0,5 gigovej patch .
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 11/03/2009 :  09:58:14  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milamber

(nejaka podivna voda ci co me sejmula)

kyselina :D

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 11/03/2009 :  14:35:37  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

quote:

heheh no z vypnutym zvukem bych to vubec nedoporucoval
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 11/03/2009 :  14:42:20  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Krajec

quote:

heheh no z vypnutym zvukem bych to vubec nedoporucoval

no s vypnutym zvukem bych nedoporucoval v DFO cokoliv

Noe

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 11/03/2009 :  15:30:51  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Já to taky koupil první den co jsem se rozhodl, že si DFO koupím, tak vám držím palce.
Zatím mi chybí víc spawnů, o to se ale víc leknu když na mě něco naběhne, u jednoho velkého stromu na nás naběhli takoví malí hajzlíci, že nebyli přes trávu vidět, chvíli trvalo než jsme zjistili co to do nás kouše

<cool signature here>
Go to Top of Page

Lictor
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/03/2009 :  15:41:43  Show Profile  Visit Lictor's Homepage  Send Lictor an ICQ Message Send Lictor a Private Message  Reply with Quote
No na prvni dojem z me strany je uz trochu pozde, ale podelim se s vama o svuj celkovy dojem ze hry. Hra je podle meho uplne super, velice se mi libi. Neni to presne ta hra, o ktere jsem cetl v onech 5 let starych Developer's Journalech od Kjetila, ktere zpusobovaly, ze jsem zacinal pocitovat temer sexualni excitaci. Ale preci jen zakladni vlastnosti, kvuli kterym jsem na tu hru cekal (svoboda rozvoje postavy diky skill systemu, full loot, kvalitni svet jako stvoreny pro PvP a RP) jsou tam. Po te dobe, co Darkfall hraju muzu s klidnym svedomim rict, ze ji mohu vsem doporucit. Krome toho, stejne jako nekdo dalsi tady jsem nemel zadne vetsi problemy s preorderovanim - proste jsem se (kdyz ten maras tehda zacal) urputne proklikal az k tlacitku BUY a bylo. Jak uz to taky nekdo napsal - je to firma hlavne zapalenych programatoru a to peklo s objednavanim a tak je cena za to, ze (ne)muzeme hrat tuto originalni hru.

Pokud jde o konkretnejsi prispevek k dojmum, tak napisu neco ohledne mahirimu. Jednak proto, ze asi 90% casu jsem hral prave vlkodlakem a take proto, ze vim, ze tady mahirimem nikdo asi moc dlouho nehral ani hrat nebude. V bete jsem si hral za alfara a mahirima (mel jsem i lidskou postavu, ale tou jsem nehral) abych si vyzkousel, jak velky rozdil delaji ty rozmery hitboxu obou extremnich modelu hernich postav. A citelny rozdil tam byl a porad je. Kdyz hrajete alfarem mate pocit vetsiho dosahu vasi secne zbrane a je tezsi vas trefit coz poznate tak, ze je vubec mozne se vyhnout zasahu behem boje treba s goblinem tim ze ucouvnete. To s Mahirimem proste nejde - bud bojujete a pak i kdyz ucouvnete tak vas goblin stejne zasahne nebo uhnete, ale pak ho netrefite ani vy. Dalsi veci je i ten problem, ze kdyz jsem mahirimem hral, tak s cimkoliv byste nebojovali (krome monstroznich mobu jako troll lord a vetsich), tak porad cumite do zeme. nejhorsi to je samozrejme s Alfary, kdy mate pocit, jako byste slapali na krysy, ktere kolem vas pobihaji. Je to opruz hlavne proto, ze se tak zmensuje pojem o tom, co se kolem vas deje. Nereknu uz to, ze kdyz chcete mirit mecem (a tim padem mate automaticky zapnuty pohled 3 osoby) na neco dole (treba Alfar), tak mate crosshair v hrudniku a nevidite poradne svuj cil, coz treba mne strasne rusi. Je tam jeste spousta jinych veci jako to, ze Mahirim trci do vysky jako vez a jde ho i z dalky velice dobre videt (i kdyz pridreply je stejne vysoky jako pridreply elf, coz jsem otestoval a je to dost zvlastni), a to, ze jim nedali 4-nohy beh, ktere z teto puvodne oblibene rasy udelaly totalni losery.

Je tam toho vic, ale uz musim koncit.

Edited by - Lictor on 11/03/2009 15:44:39
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/03/2009 :  18:57:57  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Sem prihodim pro me kladne stranky hry ktere na me vybafly z pohledu novacka :

Patcher taha vysokou rychlosti, hezka hudba u launchera , vybornej ping ve hre, grafika prekvapila (cekal jsem to horsi), FPSka vubec nepadaj, drzej se vysoko, optimalizace mi prijde zdaril, libi se mi krev na avatarovy, dobra atmosfera, propracovanej look armoru a zbrani ktere padaji z pocatecnich mobu

REVOLUTION

Go to Top of Page

Socialka
Starting Member

20 Posts

Posted - 11/03/2009 :  20:48:02  Show Profile Send Socialka a Private Message  Reply with Quote
Hmm,nepřišel jsem jak to přepnout do 3 person pohledu....nebo to nejde? Je na to nabindovaná klávesa F11,ale nedělá to nic..
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 11/03/2009 :  21:31:19  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Socialka

Hmm,nepřišel jsem jak to přepnout do 3 person pohledu....nebo to nejde? Je na to nabindovaná klávesa F11,ale nedělá to nic..

Třetí pohled se zapne pokud držíš melee zbran a zmačkneš R

<cool signature here>
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000