Author |
Topic  |
|
iqtiq
Starting Member
4 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 17:06:01
|
Poll Question:
Tak jo vy srabici porad tady ctu jak se tesite na pvp a jak ste kurva hardcore hraci jelikoz ste kdysi daaaaavno hrali UO ale zrejme nechapete jedu vec takze kdyz to nechapete ja vam to jednoduse vysvetlim i tadle hra je jako kazda jina bohuzel neni jen pro hardcore PvPery ale i pro srabiky kterejch bohuzel je dost i na tomdle foru, takze pokud si srab, myslim tim fakt hustej srab ze jenom na foru pises jak hustej si PvPer ale v DF budes pod krovim delal craf, tak se das k humans,dwarfs,elfs (je jich nejvic, je to nejvetsi aliance a jenom srabi a crafteri hrajou v tydle alianci) pokud si PvPer ale preci jen si treba tolik neveris nebo si trosicku srab tak se das k Orc/Mahirim no a pokud si fakt HC PvPer nebo si veris tak se s tebou rad setkam jako Alfar. A proc vlastne pisu tendle topick...protoze kurva VETSINA ceskejch guild je v human/dwarf/elf alianci a to me docela sere. Tak co si i ty dalsi srab?
|
|
|
| |
zorz
Starting Member
5 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 17:41:55
|
Já sem naopak rebel, takže bych asi začal za člověka nebo trpaslíka a zabíjel lidi/trpaslíky/elfy, samozřejmě ostatní taky. Tomu bych říkal hc pvp Kdyby se sešla parta takovejch vyvrhelů, mohla by to bejt sranda. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 17:59:39
|
quote: Originally posted by iqtiqpokud si srab,.. tak se das k humans,dwarfs,elfs (je jich nejvic, je to nejvetsi aliance a jenom srabi a crafteri hrajou v tydle alianci
Me uplně stačí přečíst si tohle, abych si udělal dost pŕesný obrázek o tom, že zakladatel topicu je idiot s velmi úzkým pohledem na hru, který nevěnuje pozornost jiným aspektům výberu rasy jako je jejich historie, sympatie z předešlých her, respektování přání většiny kamarádů atd.
K tomu abych zjistil že je tento člověk sám srábek nad srábky mi stačí to že si tu na tenhle vtipnej topic musel založit novej avatar, neměl koule na to udělat to pod svým normálním.
Nu a předpokládám že ten člověk DF asi ještě nehraje, protože jinak by věděl že lidský území je největší masakr ve hře, nejklidnější je naopak zřejmě orčí, ale je to lokalita od lokality hodně záleží na rozložení hráčských měst. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 18:03:13
|
Nějak nechápu smysl tohodle topicu ani co tím chtěl básník říci, ale asi takhle. Pokud jsi opravdu HC PvPer tak je ti nějaká rasa s prominutím ukradená, protože pojedeš PK. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 18:19:01
|
quote: Originally posted by bitch
Nějak nechápu smysl tohodle topicu ani co tím chtěl básník říci, ale asi takhle. Pokud jsi opravdu HC PvPer tak je ti nějaká rasa s prominutím ukradená, protože pojedeš PK.
omyl ... pokud chce jet opravdu HC tak bude jedinej modrej na serveru |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
iqtiq
Starting Member
4 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 19:01:32
|
M.C Warior: cece skoro bych rekl ze si neuveritelne inteligentni clovek a ze dokazes ostatni prokouknout, ale nanestesti opak je pravdou. Na tomto forku sem se zaregistroval prvne a i ve hre me najdes pod timto nickem. Hra je zalozena na tom ze si clovek vybere hned ze zacatku obtiznost PvP, dwarf/elf/human to maji jednodussi jelikoz stojej proti nejmene rasam a i kdyz zezacatku na tom tvym radoby "humanskym" uzemi je to TED masakr nezustanes tam navzdy a v pozdejsim stadiu to budes mit jednodussi nez ork/mahirim tuplem o to vic nez Alfar. Je fakt ze mi to moc nevyhovuje tendle krapet nevyrovnanej system ale je to o kurazi. Pokud este budete mit nejaky vtipny prispevky jako warior napiste sem i za co hrajete a nick at si pak mame o cem pokecat ve hre a at vidime ze negativne na to reagujou jen dwarf/human/elf hergot fix mela to bejt bžunda ale zacina to nabirat obratky Vsem zdar! |
 |
|
Dynty
New Member

310 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 19:23:34
|
ahoj trole urcite te samotnyho prekvapilo kolik lidi ti skocilo na bajtu,vid ?:) davam ti 2/10 jelikoz jsi do hlasovani zahrnul spravnou volbu:) |
www.boiians.cz |
 |
|
iqtiq
Starting Member
4 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 19:29:04
|
Danty: diky ze stojis na moji strane, lolnul jsem si bez ty spravny odpovedi by to nebylo ono ale koukam ze prilis moc lidi to vzalo moc k srdci vsem zdar! |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 20:21:23
|
Lol me pripada jak kdyby ste nikdy nebyli na DF foru. Kdo stravil na DF oficialnim foru aspon jeden rok tak uz je na forum troly imuni a tak leda se nad nima zasmeje.
A navic Humans FTW  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
imhotep
Moderator

219 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 10:12:58
|
omg co je je? moderujte a banujte to je na bliti btw docela me mrzi ze si lhal, stim jmenem ve hre. Skodaa |
_________________________ Mummy returns...
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 10:49:41
|
imhotep: je to diskuzní fórum, snažim se to tady moderovat minimálně, protože vím jak by to dopadlo, nikdo by sem nepsal :) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 11:00:42
|
quote: Originally posted by Isac
imhotep: je to diskuzní fórum, snažim se to tady moderovat minimálně, protože vím jak by to dopadlo, nikdo by sem nepsal :)
To si nemyslím, takovýhle lidi tu nikdy chybět nebudou.. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 11:06:03
|
quote: Originally posted by Octopuss To si nemyslím, takovýhle lidi tu nikdy chybět nebudou..
Me docela pobavil.... ten kluk je fakt vtipnej!  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 11:22:00
|
quote: Originally posted by Kuzmik
quote: Originally posted by Octopuss To si nemyslím, takovýhle lidi tu nikdy chybět nebudou..
Me docela pobavil.... ten kluk je fakt vtipnej! 
Ja sem se taky zasmal. Hlavne jak vidim vysledky toho pollu  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
iqtiq
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 16:20:25
|
ehm. ehm. tak jo pani chiligani koukam ze ste tu uzavrena parta mladych trosicku namyslenejch (idiz rekneme si to na rovinu kdo by se tomu divil u moderatoru ze?) homo(sapiensu) takze az sem priste budu psat nejakej podobnej prispevek o cemz fakt pochybuj nadepisu tam "DEMENTI to je FTIP" za toho dementa se samozrejme omluvim (ale jen nekterejm ) asi ste cekali na DF moc dlouho, a vite jak to chodi diz jste moc dlouho bez zastrcny zacina vam sperma tlacit na strop a zacinate bejt nervozni. Ale pobavil jsem se a jsem rad ze jsem pobavil i dalsi sice jich bylo pramaaaaaalo ale i to jest uspech. Takze mir s vami. |
 |
|
Awrel
New Member

135 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 16:30:41
|
Jo když to frajerovi nevyjde, všechno byl vtip - čtvrtá možnost
Příště vynech ta sprostá slova, pak to možná bude trapnej vtip, takhle je to fakt dementní vtip. |
<cool signature here> |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/03/2009 : 19:31:20
|
dal jsem ze jsem srab. a vis ty co? hraju za troj alianci human-elf-dwarf .. a vis ty co? je to pekne zkurvena volba. protoze za to hraje nejvic lidi a tudiz nejvic deti a demence - nekteri tam proste schvalne prasi a nemaj ani spetku slusneho chovani [to nemas pvp nic spolecnyho].
nejsem srab prijit o dobrou vybavu, ale je to skoda. hra se tak moc nehybe.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 21:47:15
|
Ale ale, podle absence gramatiky, dakritiky, interpunkce a velkých písmen další převtělení "Bottenanna"..  |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 00:00:40
|
iqtiq: je tady podezrele klid (nez nekomu nekdo rozkope v darkfallu babovicku nebo nez nekdo zalozi prvni fnuk topik), takze je urcite dobre zes prisel mistnim forum skillerum delat saska, vlna antirodierovstvi uz taky presla.... |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 05:45:16
|
Presel jsem k lidem a PvP je tu dost. Respektive k Elfum a libi se mi to tu hodne. Je tu mnohem mene lidi nez kolik jich bylo u Alfaru. A preci jen volnejsi lokace jsou prima. I ty mesta jsou lepsi a prostredi to same. Tudiz jsem spokojenej. Ano sice jsem prisel o vyhodu vysky, ale to se da prezit :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
|
Topic  |
|