Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Pirates of the Burning Sea [now free]
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 20/02/2009 :  10:46:28  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
2Durrbar : jak si mezi postavama přehazuješ itemy/dublony ?

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 20/02/2009 :  14:07:28  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

2Durrbar : jak si mezi postavama přehazuješ itemy/dublony ?

pres AH:
itemy: obe 2 postavy u stejneho Auctionera - lupnu to tam za 1db, quick relog a beru ...
prachy: dam nejaky junk item na AH za velky obnos, relog, nakup ...

@Rodier: more je IMHO seamless, instance u PvE fightu nevadi, u PvP fightu se po urcitem case instance otevira a friends ti muzou prijit na pomoc (pry se to da jeste vice urychlit/otevrit pres flairs/signals ale to jsem jeste nezkousel)

kazdopadne v 1.14 budou pridavat PvP skirmish a casem snad dojde i na overhaul OS (open sea)
jako vetsi problem vidim nizky pop (i kdyz mam dojem, ze se stale zvetsuje) a gankovani, pripadne farmeni lowbies na Marks of Victory ...

- Mad Eye Durrbar (cutt/ Roberts EU)
- Hannes van Cleef (bucc/ Roberts EU)

Edited by - Durrbar on 20/02/2009 14:08:17
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 20/02/2009 :  15:51:02  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
ok,dík

Go to Top of Page

Crazy.Cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 21/02/2009 :  00:38:15  Show Profile  Visit Crazy.Cz's Homepage Send Crazy.Cz a Private Message  Reply with Quote
Zdarec,hraje někdo z vas na serveru Antigua? ja tam mam 2 učty a ještě tam hraje jeden kamoš oba hrajeme za piraty...pokud tam někdo hraje nebo začina tak mužu hodně pomoct.. moje icq 245-333-358 tak kdyžtak někdo napište a pokecame..

http://potbs.ic.cz

Blackbeard=Gomez Ibarra-Cuthroat LVL 50
Antigua=C r a z y-NO Brit LVL 50

Edited by - Crazy.Cz on 22/02/2009 01:54:05
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 22/02/2009 :  14:38:56  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar

Zdarrr,

njn, lidi na Roberts prilis moc neni, zato ale nenarazis na vylozene idioty.
Uvidime jak to pujde dal, dnes/zitra bude velky content patch 1.12, tak se mame na co tesit ...
Ja osobne jsem zatim velmi spokojen ... free roaming v Karibiku je to, co me bavi ...
hodne zdarrru a dobry vitr ...

Fifteen men on the dead man’s chest-
Yo-ho-ho and a bottle of rum!
Drink and the devil had done for the rest-
Yo-ho-ho and a bottle of rum!

- Durr ...

na tu otazku ohladom populacie ti rad odpoviem :D asi pred silvestrom sme sa presunuli na Blackbeard nasa piratska socka Its Huge Son :D najlepsi hraci :) (uz nejsom u skandinavcov), co je asi 25 ludi plus The Caribien Connection, co je asi 35 ludi....a na blackbearde sme sa spojili :) takze ti radim transferni svoj character tiez...je tu viac pvpcka, pb kazdy den a aspon by som mal konecne nejakeho kamosa s ktorym nemusim kecat po anglicky alebo nemecky :D viac info na http://www.burningsea.com/pages/transfer/....ja som dlho vahal ci sa presuniem...ale neolutoval som.....zrovna vcera som dostal zadara Pherc :D a v mojich dokoch (po 2mesacnej pauze) su Achilles,Interpid,Herc Sleek, Capri MC(7dr), Fallen Refit s 27,6 basic speed....a v dokoch necertifikovany Pherc a Red Devil :D

a jj na tie skirmishe sa strasne tesim konecne si nacvicime lepsiu taktiku pre 6vs6 pvpcka....co sa tyka toho ja robim len pvp...eco robim len tak orkajovo...s moveciek mam peniaze...a obcas dam nieco leadrovi nasmu napriklad...15 mast brace,first rate a on my da za to 5 runner rigov,5 waddingov a ostatne mody :) a v pvp flare nefunguju...to iba na OS da signal ze mozu ostatny vstupit...v pvp mozes stupit hockedy do casoveho limitu...napriklad ked nejaka lama pred tebou uteka a vyhne sa ti tym ze trafi npc a omylom to je piratske npc ty vstupis a killnes ho...

Yurekk: ohladom presuvania ja som pouzil trial account,ktory som potom rozsiril :) ale spravne hovori Durrbar...alebo tak ze niekomu doverujes :D ja mam stale u typkov more materialu a dlzia mi herc sleek :D

Milan: v kazdom patchi je vela novych veci...co sa zmenilo zavazne tak to je AvCom fight, zmeny vetru, nova ekonomika...vzhlad Herculesa konecne :D

Narm: no civilian lodky si mozes kupit v shope, fallbacky mozes ziskat z misii...a ostatne treba craftit alebo kupit...kupovat neradim strasne drahe.... ale kupit na ne material za dobru cenu tak to jo....najprv treba mat original lod... tu musis craftnut...napriklad: craftnes raa frigat v shipyarde....a teraz musis mat book recipe pre raa mc alebo sleek alebo heavy...a teraz len doplnis najcastejsie je to par diel a par dreva co potrebujes...a mozes kraftnut Raa MC...no tym prides o Raa normalny deed :)

POTBS:
Blackbeard=Jaqomo Foltini-Cutthroat LVL 50 (VooDoo)

Edited by - jaqomo on 22/02/2009 15:08:53
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 23/02/2009 :  22:42:59  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
transferom o nic nepridete...ani o lvl a ani o vase veci....po transfere ste zo vsetkymi vecami iba na inom servre...z poloprazdneho serveru Roberts sa (durrbar pozdravuj Jonathana Smitha, Tikkyho,Huntera,Henryho,Si da sorcerera....) premiestnite na server kde je Portbattle niekedy i 3krat za den ;)....a z Antigua-y, nevyvazeneho (pozdravujem Chatoe, Pax-a, Kidd Blanc-a a cely Yacht Club a este Sovereign Society) do vyvazeneho....

Davam navrch.....

Durrbar - presunie character na Bleackbeard
Chlapci z antigua-y - presunu tiez....

A uz budeme 4 hraci CZ/SK na jednej strane ;D

mozno si date otazku ze preco nepresuniem ja.... no transfer mozete urobit s kazdou postavou iba raz...a ja uz som to vyuzil...a na robertse mam spaniela privatera, a na antigue naval officera brita.

POTBS:
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 24/02/2009 :  08:05:10  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
navrh je to sice mozna zajimavy, ale ja mam chary vytvorene v XII/08 a I/09
... do transferu muzou chary vytvorene pred 19/11/2008 a po pravde, noveho pirata zakladat uz nebudu, to bych radeji nekde zkusil Nat ...

EDIT: jinak jsem vcera cetl, ze FLS chce docasne transfery disablovat ...

- Mad Eye Durrbar (cutt)
- Hannes van Cleef (bucc)

Edited by - Durrbar on 24/02/2009 08:14:58
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 24/02/2009 :  16:42:28  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

navrh je to sice mozna zajimavy, ale ja mam chary vytvorene v XII/08 a I/09
... do transferu muzou chary vytvorene pred 19/11/2008 a po pravde, noveho pirata zakladat uz nebudu, to bych radeji nekde zkusil Nat ...

EDIT: jinak jsem vcera cetl, ze FLS chce docasne transfery disablovat ...

- Mad Eye Durrbar (cutt)
- Hannes van Cleef (bucc)

som myslel ze mas skorej, ja mam charactery zalozene 6/08 :D a druhy ucet tusim v oktobri :D neviem, mozno si dam pirata i na robertsi...sak na lvl 50 to mas za tyzden :)

to budem furt s tymi amikmi tam :((((( nepises aky lvl mas na svojich charakteroch.... asi zrusim privatera...sak to je iba lvl 16...

a uvidime sa tam....

POTBS:
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/02/2009 :  16:59:40  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
tak uz sme traja na Blackbearde.....takze ked sa chcete pridat tak sa tam napojte,presunte...a v hre piste mailom na mena characterov:

Gomez Ibarra
Jaqomo Foltini

postupne bude forum a gomez spusta stranku...

POTBS:
Go to Top of Page

Mossad
Starting Member

22 Posts

Posted - 05/04/2009 :  04:15:39  Show Profile  Send Mossad an ICQ Message Send Mossad a Private Message  Reply with Quote
Proc vlastne nehrajete na tom evropskem 'Robertsovi'?
Jinak po procteni zde jsem se dal na Blackbeard, ale obcas mi to trochu laguje...

Killer 86%, Explorer 66%, Socializer 40%, Achiever 6% - Test Your BQ

Dp - Ironfist'z [Brotherhood] / Sold

Let the flamewar begin!
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 04/06/2009 :  14:31:30  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Zdar,
otestoval jsem si trial a byl jsem prijemne prekvapen.
Hraje te to jeste nekdo? Par informaci by se hodilo.
Napr. Za jak dlouho na max lev.a co pak dal?
Diky
Tauron
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 12/06/2009 :  12:24:32  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
jj...stale sme tu na Blackbearde...za piratov

POTBS:
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 18/06/2009 :  14:12:44  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Hodila by se informace o rozdilech v profesich.
Porovnani cutt. a bucc. + a - .
Porovnani zbran. spec.
Diky.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/06/2009 :  23:38:21  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
porad o piratech uvazuju ale zkousel jsem trial a moc se mi nelibil ten zacatek.. jake je to dal? Predstavuju si velke otevrene more kde lze potkavat ostatni.. obevovat neobjevene uzemi? nebo co vte hre vlastne jde.. rad bych si zahral proste ovladani lode.. strelbu.. rabovani.. ale trial na mne pusobil stylem piratske wowko s moznosti vyjet na more.. neboli umorne questy questy questy.. zatimco ja bych radeji akci

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 22/06/2009 :  09:06:20  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

porad o piratech uvazuju ale zkousel jsem trial a moc se mi nelibil ten zacatek.. jake je to dal? Predstavuju si velke otevrene more kde lze potkavat ostatni.. obevovat neobjevene uzemi? nebo co vte hre vlastne jde.. rad bych si zahral proste ovladani lode.. strelbu.. rabovani.. ale trial na mne pusobil stylem piratske wowko s moznosti vyjet na more.. neboli umorne questy questy questy.. zatimco ja bych radeji akci

to co od toho chceš by teoreticky,až na ty nekonečný instance,platilo kdyby byla ve hře lognutá hromada hráčů,což ale není pravda,populace je totiž mizerná.
Mluvím z cca 3 měsíce staré zkušenosti kdy jsem měl v SOE lancheru měsíc zadara.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/07/2009 :  04:27:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak ja se teda hodne tesim na tohle..snad to bude mit i nakej MP

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33323&r=top

fakt nadhera :)

mno tady jaqomo mi psal ze ho to bavi ze porad hraje.. ze kazdy den RVR 24vs24 atp..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 03/07/2009 04:28:45
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 03/07/2009 :  13:09:59  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Přemýšlím, že to prubnu, kampak mám vlézt? :o)

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled)
(WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
(TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled)
(AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled)
(SW:TOR) - New hope?
Go to Top of Page

Crazy.Cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 03/07/2009 :  19:03:38  Show Profile  Visit Crazy.Cz's Homepage Send Crazy.Cz a Private Message  Reply with Quote
Zdar,eskymak stručně jestli to chceš začit hrat tak začni jedině za pirata protože je to jedina profese kde si mužeš čornout loď a pro začatečnika je to idealni pač těch lodi ve hře ztratiš hodně a u jinych profesi si je musiš koupit sice to u bucca neni zas tak extra protože muže použivat čornute lodě z aukce ale u ostatnich profesi musiš kupovat original lodě a ty sou dost drahe jinak ve hře jezdiš jak pako z přistavu do přistavu plniš questy a ziskavaš prachy a jak si na 50lvl s dobrou lodi tak se mužeš pustit do pvp.. a všichni co chcete začit tak poďte na blackbeard mame to tam docela dobře pokucene a mužeme vam dost pomoct s jaqomem..

Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 03/07/2009 :  21:12:09  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

quote:

to co od toho chceš by teoreticky,až na ty nekonečný instance,platilo kdyby byla ve hře lognutá hromada hráčů,což ale není pravda,populace je totiž mizerná.
Mluvím z cca 3 měsíce staré zkušenosti kdy jsem měl v SOE lancheru měsíc zadara.

to uz neplati po tomto novom patchi co bol teraz Milestone16 je tu brutal hracov na Blackbearde...vela ludi sa presunulo z Antigua-y...

napriklad z mojho friendlistu je online 25 ludi s mojej society 8 :) a to mam vo friendliste iba kamosov co robia pvp so mnou...

teraz zmenili elite dropy...ze su castejsie tak na OS ludia fleetkuju jak o zivot :)
---------------------------------------------------------------------
porovnanie pre eskymaka:

BU:

+viac resist, speed
+lode, mozes mat Treason co je velka lod na urovni 2nd rate
+group buffy
+crew, ma rozne passive skilly na resist posadky
-nemoze cornut lod (take command)
-nema taky turning
-nema dmg a nema tolko toogle skillov

CU:

+moze cornut lod
+viac turning,dmg, je sviznejsi
+viac dmg and toogle skillov
+viac debuffov
+TMTD (nesmrtelnost na 30 sekund)
+lode Pirate Hercules, Fallen Refit
-resist
-nema temp defence skill

a uz viac ma nenapada lol

POTBS:
Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 04/07/2009 :  00:17:43  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
Zdravím lidi, jako úplný začátečník bych vás rád požádal o několik rad a pomoc. Hru mám jeden den, zaregistroval jsem se, použil klíč, měl bych mít 30 dnů zdarma, ale žádá to po mě abych se upsal, podepsal (subscribe). Je tento krok nutný, ikdyž mám těch 30 volných dní? A potom, co to udělám, mě to přesměruje rovnou na hru? Omlouvám se za tak diletantské dotazy
Go to Top of Page

Crazy.Cz
Starting Member

3 Posts

Posted - 04/07/2009 :  19:48:56  Show Profile  Visit Crazy.Cz's Homepage Send Crazy.Cz a Private Message  Reply with Quote
jalipuk:jj musiš tam hodit ten subscribe jinak tě to do hry nepusti ale neboj prachy ti to veme až ti skonči těch 30dni..

Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 05/07/2009 :  13:18:41  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
Dostal jsem se až ke kroku

Select Payment Source
Please review this page carefully. Questions? Try our FAQ.

PAYMENT SOURCE

NOTE: This payment source will also be used for this game's future recurring subscription (and Station Players subscription, if any) charges.

VISA(****83)
Update Use Other Source

Security Number:

We ask for this extra number for your security. It verifies for us that the card is in your physical possession.

The number often appears as a 3-digit number on the back of your card.

Some card types (such as American Express) use a different number of digits and/or display the number on the card's front.

PROMO CODE

The Promo Code you have entered is not valid. Please try again.

Apply

Confirm Your Selections
SUBSCRIPTIONS Total:
Pirates of the Burning Sea Subscription
Next charge of $14.99 occurs on 8/4/09 (plus applicable taxes) $0.00
Discount: - $14.99
Order Total:
Tax: $0.00
Order Total: $0.00

Back Cancel Complete Purchase

---- avšak nechce mi to vzít klíč a zdá se, že i to třímístné číslo na kartě se jim nehodí... --- předchozí krok byla volba mezi placením "regular" za oněch 15 dol., nebo "station" za 29 dol., dával jsem regular. --- postupuji alespoň krokově správně?

Děkuji ti za tvoji předešlou odpověď a pomoc
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/07/2009 :  20:50:26  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
me prijde ze mas vsecko OK - promo code..tam nic nevyplnuj to je k reklamnim ucelum :)

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/07/2009 :  21:52:07  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vyzkousel jsem, docela zajimavej napad, ale neni to mu salek caje

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/07/2009 :  14:52:47  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
Stále se mi to nedaří. Přihlašuji se STATION.COM, tak jak mě vede registrace. Zvláštní je, že pokud zkopíruji informace o vyplnění karty a jména do Wordu, tak se pod kolonkou "country" kde mám CZECH REPUBLIC objeví další podkolonka s "upřesněním" - Alabama. Do PROVINCE jsem uvedl rovněž Czech Republic, tak už nevim v čem mám chybu - jestli to není samotnou kartou (např. omezení na platby do zahraničí atd.) tak veškeré zážitky z hry budou jen zde na chatu, páč netušim, kdo by mi mohl poradit.
Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/07/2009 :  14:55:58  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
Stále se mi to nedaří. Přihlašuji se STATION.COM, tak jak mě vede registrace. Zvláštní je, že pokud zkopíruji informace o vyplnění karty a jména do Wordu, tak se pod kolonkou "country" kde mám CZECH REPUBLIC objeví další podkolonka s "upřesněním" - Alabama.
Ta se však na původní stránce, z které byly informace zkopírovány, neobjevuje. Do PROVINCE jsem uvedl rovněž Czech Republic, tak už nevim v čem mám chybu - jestli to není samotnou kartou (např. omezení na platby do zahraničí atd.) tak veškeré zážitky z hry budou jen zde na chatu, páč netušim, kdo by mi mohl poradit.
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 10/07/2009 :  18:11:26  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jalipuk

Stále se mi to nedaří. Přihlašuji se STATION.COM, tak jak mě vede registrace. Zvláštní je, že pokud zkopíruji informace o vyplnění karty a jména do Wordu, tak se pod kolonkou "country" kde mám CZECH REPUBLIC objeví další podkolonka s "upřesněním" - Alabama.
Ta se však na původní stránce, z které byly informace zkopírovány, neobjevuje. Do PROVINCE jsem uvedl rovněž Czech Republic, tak už nevim v čem mám chybu - jestli to není samotnou kartou (např. omezení na platby do zahraničí atd.) tak veškeré zážitky z hry budou jen zde na chatu, páč netušim, kdo by mi mohl poradit.

Jediný co mě napadá je, že nemáš aktivovanej limit pro platby po netu...platil jsi už tou kartou něco ? Většina Českejch bankovních institucí při zřízení klasickýho účtu nastavuje horní limit platby na 0 Kč, což v praxi znamená že platby jsou povoleny, ale abys mohl dannou platbu usutečnit, musíš limit zvýšit (tuším že KB a Č. spořitelna maj minimální limit na 5000 Kč denně), což uděláš jen tak, že si zajdeš na pobočku kde ti provedou potřebný změny

....nic jiného mě nenapadá, vim že už s tim mělo pár lidí problém, to že je karta "embassovaná" vždycky neznamená že s ní jde po netu platit .)

http://soundcloud.com/unvorsum
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/07/2009 :  22:40:25  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

285602248 - pridaj si ma a napis mi, a ja ti cez ventrilo a cez icq porafim. poslem ti screeny co kde vyplnit.

POTBS:

Edited by - jaqomo on 10/07/2009 22:42:17
Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/07/2009 :  23:35:57  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
Děkuji ti Murdy a Jagamo za pomoc a rady. V pondělí zajdu do banky a zkusím zjistit, jak je na tom moje karta. A když to nepujde, napíšu na icq Jagomovi.
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 11/07/2009 :  17:40:16  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Děkuji ti Murdy a Jagamo za pomoc a rady. V pondělí zajdu do banky a zkusím zjistit, jak je na tom moje karta. A když to nepujde, napíšu na icq Jagomovi.

to mozes i ked to pojde :D na blackbearde za pirata alebo spanika...no radsej za pirata mam socku s 36 clenmi...takze i ked to mas na mesiac zatim, tak ti pomozeme :D a sto % ta to bude bavit...mna brutalne bavilo ked som cakal na dalsie lvli a rozmyslal aku lod si vybrat.

tak ked ti to pojde a dostahujes hru tak mi napis...

tu si kuknite moje video z piratov :) sice su to iba screeny ale su good

http://www.youtube.com/watch?v=t5gqnIRQdEM

POTBS:

Edited by - jaqomo on 15/07/2009 12:18:38
Go to Top of Page

jalipuk
Starting Member

6 Posts

Posted - 18/07/2009 :  14:31:24  Show Profile Send jalipuk a Private Message  Reply with Quote
tak jsem se ptal v bance, kartu mám pro takové placení aktivovanou, ikdyž nemám internet banking. Takže by to jít mělo. Pak tedy buď dělám chybu v postupu - někde už v základních krocích, nebo jsem outsider, mám peška a asi si nezahraju
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 18/07/2009 :  19:17:44  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jsem se ptal v bance, kartu mám pro takové placení aktivovanou, ikdyž nemám internet banking. Takže by to jít mělo. Pak tedy buď dělám chybu v postupu - někde už v základních krocích, nebo jsem outsider, mám peška a asi si nezahraju

ja ti pomozem :D inak na BB sme uz traja cesi...no ja som taky polocech :D rodinu mam v litvinove a zline :D hehe ale proste sme 3ja co sa dohovorime :D

POTBS:
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 22/07/2009 :  12:38:04  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr vsem,

premyslim, ze si PotBS znova resubnu a kouknu co je noveho ...
Nevite nekdo jak je to s transferama? Chary mam na Roberts/EU a uvazuju o prechodu na BB

- Durr ...
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/07/2009 :  08:28:55  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdarrr vsem,

premyslim, ze si PotBS znova resubnu a kouknu co je noveho ...
Nevite nekdo jak je to s transferama? Chary mam na Roberts/EU a uvazuju o prechodu na BB

- Durr ...

transfery nejsu...pokial si nemaz zalozene charaktery v danom case...co si hovoril ze nemas...tak nemozes sa transferovat...ale ked ces mozes lvlovat za pirata alebo spanika :D chloe uz ma lvl okolo 30ny. alebo za spanika ale to sme tam len gomez a ja...gomez ma 3 chary na lvl 50 a ja iba 2...

POTBS:
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 27/07/2009 :  08:58:02  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr,

tak jsem to resubnul a zalozil buccaneera na BB (Hannes van Cleef) ...

- Durr ...
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 23/11/2009 :  15:14:05  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
30 denny trial po ktorom si nemusite kupovat hru :) pokial planujete hrat tak tu je kod BoardingParty11 dajte vediet sem alebo mne na icq 285602248 a zahrame si...sme na Blackbearde za spanikov :)

POTBS:
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 10/12/2009 :  19:31:47  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Akce na steamu za 65kc ,- jdu do toho :)
http://store.steampowered.com/app/24140/

Edited by - Mag1cWalker on 10/12/2009 19:31:56
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/12/2009 :  20:42:53  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja zkousel trial a podle me je to otresna hra. Populace veskera zadna, ale hlavne ze si zakladali na namornich bitvach, coz je ale typicky nudnej MMO souboj s trochu upravenym systemem pohybu. Delovy koule nemaji zadnou fyziku, neni potreba mirit, ale jen nastavit lod do vysece. Proste nebavilo to.

MMOs failed.
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 20/02/2010 :  23:45:13  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
no ja som spat na robertsi...za pirata...kedze dovolili transfery a este dali merge...takze za vecer sa da vydiet 300+ hracov..

no nemusi to kazdemu sadnut...treba si zvyknut...ale suboje na mori su supa!!!

POTBS:
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 20/02/2010 :  23:46:50  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Ja zkousel trial a podle me je to otresna hra. Populace veskera zadna, ale hlavne ze si zakladali na namornich bitvach, coz je ale typicky nudnej MMO souboj s trochu upravenym systemem pohybu. Delovy koule nemaji zadnou fyziku, neni potreba mirit, ale jen nastavit lod do vysece. Proste nebavilo to.

tam nejde o to sice ze musis zamierit tam ide o taktiku, skilly, prisposobenie, mody a lod... a gule maju fyziku...a cele je to takmer realne...

POTBS:
Go to Top of Page

fremenblue
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/03/2010 :  18:38:06  Show Profile Send fremenblue a Private Message  Reply with Quote
Hojte lidi hraje pirates of burning sea ještě někdo ? Uvažuji že bych začal protože hrát za piráty těhle her je strašně málo. Když tak dejte vedět jaká je populace a kde bych měl začít díky.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/03/2010 :  06:36:56  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem to kdysi zkousel a moc se mi to teda nelibilo

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/10/2010 :  21:24:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Dear Current and Former Pirates of the Burning Sea™ Subscribers,

This e-mail is to inform you of upcoming changes to your Pirates of the Burning Sea™ ("PotBS") account. On or around November 22, 2010, PotBS will become a free to play game, with an optional monthly membership plan called the Captain’s Club at a cost of $14.99 per month (plus applicable taxes). This means that new PotBS players will no longer need to purchase the game client or a subscription to access and play much of the game. However, certain premium content will only be available to Captain’s Club members, Premium Players, or must be purchased from Treasure Aisle, the in-game store.

Neboli od 22. Novembera (listopad?) budou pirati uplne zadarmo.
Doufam ze to tu hru ozivi, docela bych si ji zahral zadarmo se urcite vyplati :) nebyla zas tak spatna..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/10/2010 :  21:33:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://www.burningsea.com/play/

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 27/10/2010 :  08:04:39  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr,

tak k PotBS se rad opet vratim ... Jsem zvedav co "Power & Prestige" zmenil/pridal ...

- Durr ...
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 30/10/2010 :  10:40:46  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.burningsea.com/play/

quote:

Zdarrr,

tak k PotBS se rad opet vratim ... Jsem zvedav co "Power & Prestige" zmenil/pridal ...

- Durr ...

to som rad. my uz cakame :D my sme mali s crazym tiez nejaku pauzicku... ale tak opät vo forme a killujeme co sa da.

takze pirati a roberts server

zoznam CZE/SVK hracov

jaqomo (every day)
crazy (every day)
joe (every day)
chloe (every 2nd day)
marcus (semi, after f2p)
colticek (after f2p)
vladimir (teraz ma vela prace takze obcas inak kazdy den)

este tu mame 4 slovakov ale to su taky wowkari 14-18 rocny a boja sa byt na TS uz neboli tyzden v hre asi dosiel BP subscribe a mozno sa objavia ked bude f2p. a 1-2 cesi co zatial lvluju pomalym tempom.

TS3 je 78.111.226.54 port 8859 heslo together. musi vas potom niekto regnut :) mozem i ja. channel mame Hate Crew to je nasa socka proste premenovane VooDoo, plachty vsetko mame.

ako hra je good ked budete mat lvl 50, lode atd...iba lognete a pvpcko fighty :)

Power a Prestige pridal penalty stacking...uz ta nebude chytat khan ktori ide 40 knots :D ale zase ty nebudes moct mat na capriciux mc 56 dock dmg :) a zmenili lode ze warship ma vacsiu sancu a je ju tazsie zabit. a plati cim viac armor DR mas tym je ta tazsie zabit. ale plati das debuffy a dmg a je tramtara :D priali port governacy mozes byt guverner ostrova, upravovat offence/defence v RvR, znizovat Tax rates, labor/doubloon pri krafteni.

POTBS:

Edited by - jaqomo on 30/10/2010 10:42:27
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 01/11/2010 :  09:20:58  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr a dik za info ...
dufam, ze sa co najskor uvidime ...

- Durr ...
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 05/11/2010 :  09:31:49  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr,

dotaz pro aktivni hrace(piraty), jake buildy u BU+CT mate?
Mrknul jsem se na talent builder a "naklikal" zatim toto (k optimalu to ma asi jeste daleko):
http://www.gumworm.com/index.php?id=185 CT-52405333
http://www.gumworm.com/index.php?id=187 BU-24345151

co se tyce AVcomu, nejspis asi zvolim Fencing ...
diks za tipy ...

- Durr ...
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 07/12/2010 :  15:14:35  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Hraje to jeste nekdo aktivne?
Hra me nechce najit Vase charaktery.Server by mel souhlasit.

Ze zacatku je to prijemna hra uvidime co dal)

Edited by - Eskymak on 07/12/2010 15:17:30
Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 18/02/2011 :  17:54:26  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskymak

Hraje to jeste nekdo aktivne?
Hra me nechce najit Vase charaktery.Server by mel souhlasit.

Ze zacatku je to prijemna hra uvidime co dal)

no kazdy mame ine meno :) napriklad ja Deadnight Warrior alebo ine alty... uz to moc nehrajeme... lebo FLS su sprosty a pokazili celu tu hru.

POTBS:
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000