tenhle topick se asi nepodaří udržet aktivní ... zeje to tu prazdnotou a nudou :-/
Tak kdyz to tu z celeho fora hrajem asi tri :-)
A jinak Dark Seer je opravdu zatim dost k nicemu, ale blyska se na lepsi casy. Videl jsem changelogy na 6.58 a ten jeho speed pujde castit na enemy jako slow + iluze z jeho ultimatky budou davat 80% (o 30% vic nez davaji ted...)
tenhle topick se asi nepodaří udržet aktivní ... zeje to tu prazdnotou a nudou :-/
Tak kdyz to tu z celeho fora hrajem asi tri :-)
A jinak Dark Seer je opravdu zatim dost k nicemu, ale blyska se na lepsi casy. Videl jsem changelogy na 6.58 a ten jeho speed pujde castit na enemy jako slow + iluze z jeho ultimatky budou davat 80% (o 30% vic nez davaji ted...)
Mozna bude i hratelnej jinde nez na "acku" :-)
Myslim že víc jak 3 .. :-)
Jinak to heslo co máš v podpisu - tím se tedkon řidim také - diky že ta dota tu je (ta se aspon zlepšuje) narozdíl od těch new mmo plychet..
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
Tak premyslim jak ozivit tuhle sekci. Napiste kazdy nejakou funny strategii. At uz item/skill build nebo kombinace heru na linku. Nemusi to byt uplne to nejpouzitelnejsi :-)
Zacnu:
Dark seer + gondar = neviditelny palici stit uz od lvlu 1 :-)
Je treba koupit na zacatku urcite basilus + mozna i nejaky mana poty. Taky je to samozrejme velmi lehce countrovatelny sentry wardama, ale ty se na acku kupujou az tak po trech ctyrech umrtich :-)
Tak premyslim jak ozivit tuhle sekci. Napiste kazdy nejakou funny strategii. At uz item/skill build nebo kombinace heru na linku. Nemusi to byt uplne to nejpouzitelnejsi :-)
Zacnu:
Dark seer + gondar = neviditelny palici stit uz od lvlu 1 :-)
Je treba koupit na zacatku urcite basilus + mozna i nejaky mana poty. Taky je to samozrejme velmi lehce countrovatelny sentry wardama, ale ty se na acku kupujou az tak po trech ctyrech umrtich :-)
Absolutně own duo na lajnu je Strom+Lich=Spuštěním ultimatek naraz rozsekate všechno =)
Co se itemu tyče tak se u vybraných heru držim zašlích klasik.. jinak experimentuji (Chen & Buriza,atd)...
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
Hodne silnej str hero. Na zacatku ma silnej h rush ne hery ve forme skillu tidebringer pak variaci na swap od Shendelezary. Plus leckdy pouzitelnej nuke se zpozdenim a zajimavou ulti.
Nicmene uz ho nekolikrat nerfli a planuje se nerf dalsi.
Podobna Invokerovy kdyz ho jedes na dmg z veci a bilo modry koule. Ma escape skill (jako invoker) diky ulti max attack speed (muzes jet dmg botky a desolator jako invoker) long range nuke (jako invoker) plus velmi zajimavej stun, kterej kdyz se povede, tak da stun dvema herum na 4 sekundy.
Nicmene stejna chyba jako u invokera. Dmg hero je to jen na konec early game az na uvod late game. Pak muzes mit killu kolik chces a diky base attack speed a tomu ze ses int bez life leeche o dmg relativne prijdes.
Navic mi prijde, ze je tezsi ji rozjet a neumirat s ni nez u toho vokera.
Absolutně own duo na lajnu je Strom+Lich=Spuštěním ultimatek naraz rozsekate všechno =)
Own linek je spousty, ale to uz kazdej hral :-)
Pridam: Tiny + Techies = a hoooooop a buuuuum
Je to vyrazne lepsi ted kdyz se Toss automaticky vzdy trefi. Ale jsou to proste techies ve hre, takze jako vzdy musite dat do mid game tak 7 killu, aby se ten hero vubec vyplatil...
Ja uz nehraju :( jaci jsou tam novi heroes? Posledni zmenu jsem zaznamenal toho maleho str robota co se pritahuje k ostatnim :)
Clockwerk, ten je muj oblíbený :)
Nemam ho rad, ale je rozhodne dobrej :-) Ale taky ho uz nekolikrat nerfli...
Nahodou str hero kterýho stavim na agi a k tomu má spella jako nejakej int hera.. Ano, Clockwerk je maser kdyz ho dobře zahraješ.. Ale je pravda že stěch novějších heru mu hodně šlape na paty Admiral Proudmoore.. Kar-Chee hravaš na ačku?
taky hraju no ... "umim" to za jeden char u sentinelu
Jakej? :-)
no, takovou babu, co ma pasivni ultimatku +5agility/level mysim a muze strilet ledovy sipy .... dost HP a DD ... neco pro me no
Že by Traxes?? :) Muj první hero byl Dragon knight... Kdyz jsem dotu hral tenkrát prvně na lance ,tak jsem zadnyho heru nez dragona nevolil, stavěl jsem mu dřevěnou nohu a jinak jsem celej invertář zaplnil Plate mailem - byl jsem ohromnej tank a mel jsem stoho strašnou radost :) ...no jo, kde sou ty časy:) ......
Kar-Chee v PM máš ip atd. na naše VT.. Když mě tam někdy uvidíš tak se zastav a dame hru. Poslední dobou tam chodí docela dost lidí a všichni hrajou jen a jen dotu. :)