Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The Chronicle of Spellborn
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 14/12/2008 :  00:38:21  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak co nejake novinky uz to sosam :-) tak jsem zvedavej :-)

je v tom dost PvP??? to vite o to mi jde predevsim :-) Prave hraju Warhammer ale grafika v teto hre - myslim ty krive tvary me hrozne zaujali:-) (screeny se mi libi vic nez napriklad AoC ... sem zvedavej jak to bude vypadat nazivo)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/12/2008 :  10:17:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

tak co nejake novinky uz to sosam :-) tak jsem zvedavej :-)

je v tom dost PvP??? to vite o to mi jde predevsim :-) Prave hraju Warhammer ale grafika v teto hre - myslim ty krive tvary me hrozne zaujali:-) (screeny se mi libi vic nez napriklad AoC ... sem zvedavej jak to bude vypadat nazivo)

PvP tam je. Az na startovni zony a nekolik mest je moznost pvp vlastne vsude (nevim jak na pve serveru). Muzes zabijet i guildovni hrace pokud nejsou ze stejneho Housu.

V pohybu Unreal 2.5 vypada asi 100x lepe nez na screenshotech.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/12/2008 :  09:40:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak už tahám :-)
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 19/12/2008 :  08:32:38  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Tak to taky zkouším. Zatím se plácám ve startovním městě na levelu 3, takže mám jen povrchní dojmy.
Proti grafice nemám námitek, líbí se mi. Pěkně zpracované rozdíly mezi dnem a nocí, při pohledu na noční nasvícení některých budov jsem docela tajil dech, oheň taky pěkný. Animace postav neurazí.
Hudba a zvuky výborné, chybí mi hlasový projev u NPC, ale to je jen detail.
Na hře mně ale asi nejvíc přitahuje systém skill decku - váleček do kterého nasázíte skilly, které chcete používat. Při každém použití některého ze skillů v první řadě válečku se váleček pootočí a odhalí druhou řadu skillů, zase jeden vyberete a použijete, váleček odhalí další řadu skillů, atd. Zní to asi zmateně, ale hlavně jde o to, že to člověka donutí přemýšlet dost dopředu o tom, jak se bude odehrávat boj. Taky je potřeba targetovat.
Jinak UI je wow-like, což je pro mně, zkostnatělého wowkaře rozhodně plus.
Potěšující je taky úroveň general chatu, tedy zatím.
Obtížnost je vyšší - 2x mě zabil mob, a jednou skok z výšky, kterou jsem pokládal za malou :) (pro srovnání používám WoW a AoC)

EDIT: Review:
http://www.eurogamer.net/articles/the-chronicles-of-spellborn-review?page=1

Edited by - Bajaja on 19/12/2008 13:21:18
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 19/12/2008 :  13:38:59  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zdarne hru rozbalil, updatoval, regnul se, ovsem kdyz ji spustim, tak me to po zadani username a passwordu nenajde zadny "Universe" (server predpokladam) Poradite?

WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off
VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off
WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off

Edited by - Deesel on 19/12/2008 13:39:24
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 19/12/2008 :  13:43:10  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Potvrzovací mail po registraci jsi dostal? A kliknul na odkaz v něm?
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 19/12/2008 :  14:01:00  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bajaja

Potvrzovací mail po registraci jsi dostal? A kliknul na odkaz v něm?

Jasne bez toho by me to myslim nepustilo ani pri zadani passwordu pro vstupu do hry...

Edit: Ha uz to z nejakeho duvodu jde aniz bych neco udelal :-)

Edited by - Deesel on 19/12/2008 14:01:53
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/12/2008 :  14:01:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zedek

Tak jsem zdarne hru rozbalil, updatoval, regnul se, ovsem kdyz ji spustim, tak me to po zadani username a passwordu nenajde zadny "Universe" (server predpokladam) Poradite?

Kazdy den je maintance window mezi 13:00 - 14:00. Je to napsano v launcheru.
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 19/12/2008 :  14:02:42  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Kazdy den je maintance window mezi 13:00 - 14:00. Je to napsano v launcheru.

Tim to bylo, moje chyba ze to nectu

Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 19/12/2008 :  15:24:17  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Tak vypada to dobre, jen se taky trosku szivam s valeckem Jen nechapu jak Tvuj synek VT mohl dat na lvl 8, 3 moby lvl 30...nejspis dobrej oddil (STS Chvojkovice Brod)

Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 21/12/2008 :  09:21:53  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si také nainstaloval tCoS, zatím se mi celkem líbí, hraju na PvP international serveru. Při registraci jsem si dal United Kingdom, česká republika mi nešla. Na jakém hrajete serveru? A ještě se chci zeptat: sehnali jste někde krabicovou verzi?
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 22/12/2008 :  08:55:28  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Já jsem na international PvP serveru, ale neplánuji to hrát, jen to zkouším. Kdyby mě náhodou přestal bavit WoW, tak budu hrát Spellborn.

V rámci bezplatné startovní lokace je jedno město a dvě přilehlé oblasti, postavu lze dotáhnout na lvl7, což zabere pár večerů. Jinak je finální lvl 50.

Mobové se respawnují dost rychle a okamžitě jsou agresívní, prosekat se například napříč lesem plným vlků je docela otravné. Taky proto, že i lowlvl potvory v počtu větším než 2 dají člověku co proto. Utíkat není problém :)

Hudba mě trošku začala vadit, je dost melancholická, naštestí lze vypnout. Vlastně, ta hra mi přijde celá taková, .... furt někde poletuje listí, vysoko nad hlavou není obloha ale strop s otvory, propouštějícími denní světlo...

Smrt člověka teleportuje k oživovacímu oltáři a musí se na místo probít znovu. Postih za smrt je ztráta dočasných bonusů. Na PvE k tomu asi nebude docházet často, na rozdíl od PvP, kde je lepší na bonusy zapomenout (psali si to v chatu zkušenější hráči, já to sám nezkoušel, protože startovní zóna není PvP).

Systém "váleček" je výborný a jsem si jist, že sestavit skill deck na vyšších levelech slušně zavaří mozek.
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 22/12/2008 :  20:53:35  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
stahnul sem to zkusil sem to a smazal sem to treba me darkfall oslovi vic

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 23/12/2008 :  10:25:37  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo program na zmenu Ipcka? Rad bych prekonal IP ban, abych si mohl zaplatit hru
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/12/2008 :  10:50:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hokiag

Nemate nekdo program na zmenu Ipcka? Rad bych prekonal IP ban, abych si mohl zaplatit hru

zkus nakou free proxy ... i kdyz pochybuju ze chces platit hru kde si dostal ban na ip ... to spis chces zas nekoho okrast :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 23/12/2008 10:51:17
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 23/12/2008 :  11:05:03  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

stahnul sem to zkusil sem to a smazal sem to

diky bohu za to

Je to netradicna hra, co je velmi dobre, bezny WoW konzument v nej nenajde "tu svoju" zabavu. Je to uz vidno v general chate, je proste uplne iny.

Par veci mi trocha vadi, ale iba jedna zasadne. Po hocijakej smrti ide cely PvP lvl dole. A keby medzi napr PvP lvlom 0 a 2 nebol tak OBROVSKY rozdiel, ani by ma to nestvalo. Privital by som, keby to nebol cely lvl, ale iba urcite %. Dost potom naserie, ked vas odzadu mrdne lvl 18 PKcko ako lvl 6 a stratite cely lvl.

Trocha moze zarazit aj questing, ked ste zvyknuti na questy z WAR alebo AoC a robi vam problem prekladat quest texty z angliny (co je JEDINY mozny zdroj infa) ... ludia spominali v general chate, ze neskor treba tuzku a papier :) hura

Inac ale maximalne pozitivny dojem, uz len ten general chat, jednoznacne vidno, ze to hraju RPG veterani.

P.S. Ak si toto precita clovek, s ktorym som bol v parte dve noci dozadu s mojou rogunou, pisni mi dnes v noci pls, hra nevie dat do f listu cloveka, co je offline (alebo som zle pisal tvoje meno, sorry). Rerollol som defensive wara a dal ho na lvl 7 za dve hodky :) Bude lahsia grupa ...

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 23/12/2008 11:10:10
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 23/12/2008 :  11:26:34  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
Add ten IP ban problem, jeden vecer o tom bola diskusia na par hodin. Bohuzial nikto nevie ako to bude neskor, niekto dokonca strasil, ze postavy budu zmazane/IP zabanovane (playerov mimo Nemecka/Francuzka/Beneluxu)

Ja sa ale pytam, naco su tam potom tie international servery, ked oficialne pre krajiny mimo Nemecka/FR sa hra spusta niekedy koncom Januara ... preco su tam tie servery ? Pre ludi z Beneluxu, ktori nechcu ist na FR/DE servery ?

Ze vraj su to servery umiestnene v USA .. hmm, neviem, ak ano, preco boli otvorene zaroven s FR/DE servermi ?

Neverim, ze bude ban/IP block, preco by mi to robili, ked im platim ? Ja som ucet urobil v robote, HP IPcka je original nemecka ..nemal som problem.

Jediny jeden problem vidim teda v pingu, na US prime time serie pes, ked tam bude hrat vela ludi z EU

MMO traveller
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 23/12/2008 :  18:54:17  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Jak jsi jim zaplatil? ja to zkousel taky, ale jeste mi neprisel potvrzovaci mail. Hraju s ceským IPčkem, F2P mi jede normálně.

Na accountu mam u billing information:
Subscription: One Month Subscription (recurring)
Status: Processing...

U order history detail mám tohle:
21/12/2008 13:35 One Month Subscription (recurring) 12.99 € OPEN
No detail available for this order

Je to na pytel, nemůžu s tím nic dělat.

Mam Visa kartu embussovanou, nikdy jsem s platbami neměl problém. Poraďte prosím

Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 23/12/2008 :  18:55:02  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:
Originally posted by Hokiag

zkus nakou free proxy ... i kdyz pochybuju ze chces platit hru kde si dostal ban na ip ... to spis chces zas nekoho okrast :)

To jsem nepochopil
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 23/12/2008 :  20:18:42  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Tak už je to dobré, mám subscription. teď by mě jen zajímalo, jak mám smazat předchozí účet
Go to Top of Page

Blooderine
Starting Member

45 Posts

Posted - 24/12/2008 :  00:10:08  Show Profile Send Blooderine a Private Message  Reply with Quote
No vyzkoušel jsem, to co mi dovoluje ten "tutorial" zdarma (runemage Bloodie)
Pochvala je určitě za originální a FPS styl boje. Za vtipný questy. Je to sice klasika, zabij 5 kusů od každýho moba na mapě a oběhni všechny NPC v zóně s dopisem, ale vymysleli hezký příběhy, který mi staly za to číst. Taky je zajímavej systém, kde brnění je jen na vzhled a neovlivňuje boj.

Jenže jsem se nikde nedočetl, co je vlastně smysl hry. Na webu mají 1 instanci pro lvl 30-35. Žádný siege, nebo velký PvP bitvy, raidy, housing, pochybnej craft. Je tam nějaký místo o který se vyplatí vůbec bojovat?

PS: Greydawn - mohli jsme se bavit "československy" :D Sorry za ty zmatky kolem Q, ale dal si mi asi 10 sekund na hledání té kombinace odpovědí a pak si tam poslal minibosse a já neveděl vůbec co se děje
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 24/12/2008 :  14:02:41  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blooderine

No vyzkoušel jsem, to co mi dovoluje ten "tutorial" zdarma (runemage Bloodie)
Pochvala je určitě za originální a FPS styl boje. Za vtipný questy. Je to sice klasika, zabij 5 kusů od každýho moba na mapě a oběhni všechny NPC v zóně s dopisem, ale vymysleli hezký příběhy, který mi staly za to číst. Taky je zajímavej systém, kde brnění je jen na vzhled a neovlivňuje boj.

Jenže jsem se nikde nedočetl, co je vlastně smysl hry. Na webu mají 1 instanci pro lvl 30-35. Žádný siege, nebo velký PvP bitvy, raidy, housing, pochybnej craft. Je tam nějaký místo o který se vyplatí vůbec bojovat?

PS: Greydawn - mohli jsme se bavit "československy" :D Sorry za ty zmatky kolem Q, ale dal si mi asi 10 sekund na hledání té kombinace odpovědí a pak si tam poslal minibosse a já neveděl vůbec co se děje

no smejem sa teraz :) ale tak bandit bossa sme dali, to je podstatne

inac hral si vyborne, perfekt dps a bolo vidno, ze vies ako funguje deck, mohli by sme nieco podniknut, solo je neuveritelne hard

problem je, ze je tam malo ludi na ten obrovky svet, chekni mapu a dole mas roll-on menu so shardami ... ale na serveri je malo ludi (nevedia, alebo sa boja ojebat IP-check) :) treba pockat do EU-US releasu

zatial obieham mapy, ktore su mi dostupne, ale ufff, dava mi to zabrat pretoze treba davat obrovsky pozor, aby som nescipol, PvP rank lvl 4 mi dal +3 body na kazdy atribut, co je viac ako 4 !!! klasicke lvl-upy ... ma skoro porazilo, ked som skocil do jednej jaskyne a pad ma zabil .... lvl down

na lvli 9 si mozes zvolit frakciu, treba prespekulovat, kde to bude najvyhodnejsie ... je toho dost, ale solo je fakt ohromne tazke, treba mat uplne dokonale zostaveny deck a maximalne ho vyuzivat

Brnenie a zbrane su naozaj iba na vhlad, to co mas na sebe je lvl 1, mam uz ale questy kde su rewardy lvl 5 ... nedava staty, zhanas iba "sigily", je to klasicky gemming ako vo wowku, chesta helma zbran maju sockety, a zhanas sigily s rovnakym tvarom , ako sockety, ak si pamatas, z toho bandit bossa padol sigil na zlepsenie healu, pisal som ti aby si ho vzal, to bol sigil do zbrane

brnca a zbrane su az do lvlu 50, videl som niekde obrazky, vyzeraju majestatne, craft je do pohody, vsetko vysvetlene na homepage

videl som aj PvP videa, skoro rovnaky styl boja ako v DAOC ...male, ale maximalne efektivne grupky daju cokolvek

je toho vazne mnoho, ale ludi je zatial malo ...

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 24/12/2008 14:11:33
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 24/12/2008 :  14:06:03  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn

P.S. Ak si toto precita clovek, s ktorym som bol v parte dve noci dozadu s mojou rogunou, pisni mi dnes v noci pls, hra nevie dat do f listu cloveka, co je offline (alebo som zle pisal tvoje meno, sorry). Rerollol som defensive wara a dal ho na lvl 7 za dve hodky :) Bude lahsia grupa ...

"Deesel" jmeno me :-) Bohuzel ted nehraju, protoze jsem na vanoce u rodicu, ovsem 27.12. uz na to opet vlitnu ;-) Jen jsem mel problem se zaplacenim, nejak se me to seklo a ted je to porad v procesu "recurring" :-(

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 24/12/2008 :  14:13:20  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"Deesel" jmeno me :-) Bohuzel ted nehraju, protoze jsem na vanoce u rodicu, ovsem 27.12. uz na to opet vlitnu ;-) Jen jsem mel problem se zaplacenim, nejak se me to seklo a ted je to porad v procesu "recurring" :-(

jop, dobre som si pamatal ... skusam uz tri dni ti pisat a nic :) dobra sprava teda, ze 27-meho lognes, nieco podnikneme urcite, budem zhanat tolko infa, kolko len bude mozne

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 24/12/2008 14:13:51
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 24/12/2008 :  14:17:04  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jop, dobre som si pamatal ... skusam uz tri dni ti pisat a nic :) dobra sprava teda, ze 27-meho lognes, nieco podnikneme urcite, budem zhanat tolko infa, kolko len bude mozne

Super uz se tesim...jen doufam ze nebude problem s tim subscribe ...

edit: Tak jsem ted koukal a mam 3 den recurring, co s tim?:-(

Edited by - Deesel on 24/12/2008 14:57:07
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/12/2008 :  18:26:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Subscribci proved pres gingerproxy.com (doporucuji nejdriv soucasnou gimplou zcancelovat).
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 24/12/2008 :  19:07:23  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:

Subscribci proved pres gingerproxy.com (doporucuji nejdriv soucasnou gimplou zcancelovat).

Problem je ten, ze ac mackam cancel jak o zivot, tak to nic nedela a je to porad processing :-(

Asi budu muset zalozit novy account...Nic jineho me nenapada.

Edited by - Deesel on 24/12/2008 19:17:22
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/12/2008 :  19:27:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Zkus to pres jiny prohlizec registrovat.
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 24/12/2008 :  19:38:40  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Zkus to pres jiny prohlizec registrovat.

BINGO!!! Mozilla subscribe zrusila
Dekuji za napad Spajdre

Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 25/12/2008 :  01:00:10  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cau, rad se s Tebou seznamim ve hre. Hokiag, Void Seer
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 25/12/2008 :  10:36:16  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Nejede mi account, co vám?
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 25/12/2008 :  10:37:34  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
to iste :(

nejde mi prihlasit do hry, ja len dufam, ze to je kvoli nejakej maintenance alebo vypadnu login servera :(

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 25/12/2008 10:38:51
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 25/12/2008 :  11:20:53  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
To Hokiag: 27.12. vecer jsem tam, pokud hra bude fungovat ;-)

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 25/12/2008 :  12:01:17  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
Unfortunately it`s not all shiney. The whole gamestructure is incredibly hardcore, oldschool RPG. Questdescriptions require concentrated reading, and even then some things remain puzzling. You get send across wide areas, running around till your shoes are bloody. Mobs are quite agressive and hard to avoid. Attributes and some skills can be a bit confusing at times. Cut short, there are almost no aids for players. Some might appreciate that, but I am quite sure the mass of players tends to be annoyed from the first quest on. It almost feels like SIL doesn`t want to welcome new players, and would be rather interested in pulling everyone off with a tough start. Based on my impressions from two servers, I am worried they succeed there.

browsujem fora, kym su login servery dole (ludia sa uz stazuju na forach, nie sme jedini)

toto je jeden z dobrych postrehov, vystihol to velmi dobre

MMO traveller
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 25/12/2008 :  13:02:17  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Jo, ty questy jsou masu, fakt to chce prositat poradne. Jinak doufam, ze to zas tolik lidi neodradi... je to skoro jak Eye of Beholder, kde jsem si musel kreslit mapu na ctvereckovany papir... a u Dungeon Matera taky
Go to Top of Page

Blooderine
Starting Member

45 Posts

Posted - 25/12/2008 :  23:18:55  Show Profile Send Blooderine a Private Message  Reply with Quote
Musím potvrdit, že je to fakt hardcore...žádný okřížkování mapy jako v AoC. Najdi 10 krabiček na celé mapě a hotovo :) Na druhou stranu, nemyslím že by bylo nutný si dělat poznámky na papír, chce to jen ty questy přečíst a dá se to hned pochopit.

A je pravda, co psal Greyhawk, že solovat je dost o hubu. Mobové mají obrovský aggro a malej respawn. Každej boj chvíli trvá, takže se 3 mobama naráz už jde do tuhýho. Nejsou žádný HP poty, léčení je na začátku hodně omezený (jen life tap - určitá část dmg jde do životů). Snaha dostat se ke Q itemu uprostřed lesa většinou končí útěkem s 5 mobama za prdelí, postupný čištění je díky respawnu hodně problematický.

Zkusil jsem to na měsíc zaplatit než vyjde Darkfall, jsem zvědavej jaký to bude dál. Jinak ten návod jak jste psali výš funguje. Platil jsem to v Mozille (v IE to nešlo) přes gingerproxy.com.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 28/12/2008 :  13:08:20  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
definitivne som sa rozhodol ze budem hrat tuto hru. dotiahol som to na lvl 19 zatial a neviem si to vynachvalit, ludi je celkom dost na vyssom lvli, questy su uplne senzacne, strasne tazke, ale v grupe je to fun, nasli sme s kamosmi aj nejake instancie, sice pre vysoky lvl, ale je ich dost. dostal som sa aj k nejakym rewardom, su tam uplne awesome zbrane (trident, HUGE sekyry, swordy ...rewardy su aj recepty na zbrane/armor/sigily, je sice miziva sanca ze budete mat vsetok matros potrebny na craft, ale ked ukraftite, bude velka sanca, ze budete jediny vlastnik tej zbrane, som hrdym majitelom Enclave Hero Swordu, mal som luck na resources drop :) ) , perfektne armor sety, cim vyssi lvl, tym vacsi skilldeck, mam teraz deck 4x4 a je celkom obtiazne to zmasterovat :) su tam aj komba, opener skilly, kombo pointy a finishery, cim viac kombo pointov, tym vacsi efekt finisher skillu ... vrelo odporucam

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 28/12/2008 13:10:16
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 28/12/2008 :  19:17:07  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Rekl bych, ze melee chary maji velkou vyhodu proti magum... pri kouzleni totiz nemuzete uhybat, tudiz jste odkazani na to stat na miste a cekat, zda prezijete, redukovat damage a lecit se. Rekl bych, ze tenhle system je dost nespravedlivy. Na zacatku sjem hral roguu deathhanda a mob me pri boji prastil vzdy tak dvakrat... nadherne se da uhybat.

Dalsi problem vidim v tom, ze vsichni hraji bud za Shroud nebo Rune, nikdo za Maul, Silver nebo Torque, coz nechapu.

Jinak je hra dost fajn. Jedu o dost pomaleji nez Greyhawk, jsem desaty level. Cekam, jestli sezenu nekoho s Torque nebo Silver gildou, abych se pridal
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 29/12/2008 :  01:32:39  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
Ja zatim dosti bojuju s ovladanim hry,furt si nemohu nastavit to prave orechove,bohuzel to bude asi tim,ze to nejde:) Dost me vadi ze v combatu nefunguje klasika -podrzet pravy tlac. mysi+levy =dopredu.. misto toho postavicka bojuje:(

BTW: Funguje tam nejak leceni ala regenerace po bitve? Je docela opruz cekat silene dlouhou dobu,nez se me zdravi doplni.

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 29/12/2008 :  02:02:21  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Na ten combat si casem zvyknes. Regeneraci urychlis tim ze si sednes. Ja to mam na klavese "x" ;-)

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 29/12/2008 :  08:15:14  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
alebo HP regen food. K nezaplaceni. Ak solujete, je to "must", celkom nakladna zalezitost, ale urcite potrebna. Da sa kupit v kazdej taverne.

Healing je rieseny dost drsne. Healer, ak sa to da tak nazvat, v hre totiz nie je vyslovene classa na heal, musi zakuzlit takzvane life tap kuzlo na moba, do ktoreho ked ludia v parte mlatia, vracia im to cast dmg do hp. A este k tomu to musi byt "cast skill", myslim, ze melee hpcka nevracia :) Neviem, ako to je na vyssich lvloch, ale co som pocul, tak raid boss fighty su o dodgovani utokov bossa :)

EDIT: posledne tri dni som questil/huntil/farmil v lokacii zvanej Ringfell (lvl 16+), kde mi popadalo HAFO broken itemov, objavil som aj skrytu lokaciu, kde som nasiel bandit grupky lvl 26 s respawnom asi 30 sekund, ktori dropuju broken Royal armor set itemy. Cely nateseny som po troch dnoch konecne nabehol do hlavneho mesta, s inv PLNYM roznych zbrani, shieldov, armor setov, spodneho pradla :) Ze to vsetko opravim a vymenim satnik. Prdlajs .. kovac opravuje broken itemy IBA na recepty a kazdy recept potrebuje tri az 5 kusov surovin na craft ... nakoniec som z asi 40tky receptov ukraftil iba RUNE Chainmail kosielku pod brnco, iba na to som mal materialy. Ale stastny som, vyzera neuveritelne dobre, cierna kosela s bielymi svietiacimi runami vpredu a vzadu :)

Royal armor set je nakoniec lvl 37 a potrebuje uplne sialene materialy, snad za rok poskladam vsetky recepty, a MOZNO aj nieco ukraftim :)

Zhanat matros moze byt peklo (zatial mam iba dobru skusenost, potreboval som jeden druh suroviny na craft Hero swordu, zakrical som v zone kde som bol, ozval sa mi hrac a vytradovali sme nejake suroviny), da sa to dat realizovat jedine cez trade medzi hracmi, v hre neexistuje auction house a resources su desiatky druhov :) i love hardcore

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 29/12/2008 08:44:39
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/12/2008 :  19:32:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Zatím musím říct že to je hodně dobrý.

Grafika:

Zatím co sem viděl tak desing a stylovost grafiky je perfektní, technická stránka je špička aby ne, je to kvalitní sice postarší jestli se nepletu UE 2.5

V grafickém menu jde nastavit třeba oproti WARu hodně věcí, bezproblémově funguje AA (max 8x) i AF (max 16x) a co je duležitější když narvete vše naplno tak je grafiká užasná a běhá opravdu plynule bez tearingu (v-sync funguje dobře) žádný šílený poklesy fps pod 30.

Sound:

Hudba je užasna už před nějakým rokem jsem si stahoval ukázky a Jesper Kyd je v herní hudbě pojem. hudbu bych se nebál nazvat přímo esoterickou (léčivo, relaxační) ale záleží jak komu sedne.

Efekty už sou výrazně slabší teda zatím co sem slyšel.

Konečně mam pocit u hraní který jsem chtěl (a moc) zažít u WARu v zaří ale který se nedostavil jak sem čekal. Pocit z objevování tajemna nové hry, dneska bude dlouhá noc.

Svrběj mě prsty vyklepat číslo kreditky a zaplatit to ale jelikož nevím jak to bude s IP blokací a International servery tak fakt nevím, pokud někdo víte něco o tomhle problému jak to bude až zpřístupněj UK tak sem s tím.

Takže kdo chce si vyzkoušet opravdu atmosferickou hru tak neváhejte.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 30/12/2008 :  07:55:06  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

hudbu bych se nebál nazvat přímo esoterickou (léčivo, relaxační) ale záleží jak komu sedne.

Konečně mam pocit u hraní který jsem chtěl (a moc) zažít u WARu v zaří ale který se nedostavil jak sem čekal. Pocit z objevování tajemna nové hry ...

Presne tak, a to je zaciatok pomerne slaby a prve lokacie su priemerne. Ako keby autori mali predstavu typu "urobime zaciatok slaby aby sme to prefiltrovali od spiny (wow deti) a pre tych, ktori sa preluskaju cez zaciatok, to masivne vybalime"

V newbie zone je pomerne casto diskusia, ako "this combat/game suxx, this game is hard, graphics is lol, where is mana, i need autoattack, bye, i am quitting" :) takze tento filter je mi viac ako prijemny.

po lvli 10, akonahle vas High House posle do "hlavneho mesta", sa to naplno rozbehne, po pristupe k dockom a naslednym cestovanim sa spristupnia lokacie, ktore su tajuplnou atmosferou maximalne nabite, casto som mal pocit, ako ked som hral Wizardry 8 a ako lvl 10 som vyliezol na Aerie Peak, ak viete o com hovorim :)

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 30/12/2008 07:56:01
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 30/12/2008 :  16:38:22  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Hra je fakt moc pěkná, ale to jsem říkal. Asi nejvíce healů má můj void seer, dokážu dávat vracení životů za melee daamge i za cast damage. Myslím, že pro melee chary je vyhýbání naprosto nepostradatelné, protože healy spíše přihealovávají, já si vrátím tak 35% damage, kterou dám, jako heal.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/12/2008 :  23:07:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Me se to taky moc libilo, ale radeji si pockam na lednovej launch verze pro USA/UK a zbytek EU (nas). Rozhodne bych neplatil neco, kde mam zablokovanou IP a tudis neni jasny jestli mi nekdy jen tak nezrusej ucet protoze zjisti, ze se na nej napojuju ze zakazane IP.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 30/12/2008 23:45:36
Go to Top of Page

Deesel
ex zedek

145 Posts

Posted - 30/12/2008 :  23:11:04  Show Profile  Send Deesel an ICQ Message Send Deesel a Private Message  Reply with Quote
Kde jsi se docetl, ze by to mohlo byt zadara?

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/12/2008 :  23:18:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deesel

Kde jsi se docetl, ze by to mohlo byt zadara?

Tak bohuzel.. zatim meli vzdycky vsecko free2play.. Spellborn ale bude mit F2P jen zacatek, stejne jako ta eu verze..

1. Will The Chronicles of Spellborn be Free 2 Play?
- Yes and No. TCOS will be free to download, and will have a free zone where you will have the chance to learn the game. Once you reach Fame level 7and get approximately 90% towards Fame level 8, a gameplay limit will occur. The player will be able to continue accepting new quests and killing monsters, however no fame in any way shape or form will be gained. Because of this, quests are not able to be completed either. There will also be no PeP gained or item drops and players will be restricted to travel within Hawksmouth and Aldenvault.

2. Will there be an item mall?- No. Although TCOS has the F2P area, it is a predominately a P2P game, and thus will not have any sort of item mall in it whatsoever. You will still be able to trade between players and sell items to NPCs though.

3. How much is the monthly rate going to be?
- Currently is being listed as $15/month.

Zatim tam maj jen betu no :(
http://spellborn.acclaim.com/

V kazdem pripade, tak at tak, i kdyby byl Spellborn sebelepsi hra. Maji proste obchodem dohodnute, ze Cesi u nich nesmi hrat = pokud na to prijdou, mate ban. A za to to myslim nestoji. Je to hrozna demence :(

z fora:

So far it's fact, that Acclaim is keeping all of it's servers strictly blocked (IPwise, not just registration) for any non-acclaim territory and likewise Frogster/Mindscape do the same.

So, since NA and half of the rest of europe including UK are Acclaim'ed, there's about no, zero, nil chance that UK players will ever join us on our "international" servers.

International in our (Frogster/Mindscape) case means all countries that are not Acclaim (i.e. netherlands, norway, germany, swizerland, france, etc).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 30/12/2008 23:45:19
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/12/2008 :  23:36:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
z Oficialnich stranek Spellbornu na Acclaimu:

First, the countries Acclaim has publishing rights to. North America, South America, United Kingdom, Albania, Andorra, Australia, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Italy, Israel, Latvia, Lithuania, Malta, Moldova, Poland, Romania, Serbia & Montenegro, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain and Turkey.

+ tam maj napsano, ze budou mit servery v evrope pro evropske hrace = evropske herni casy a zadne pingy.

Tak se mi zda, ze Acclaim nakonec provozovani tehle hry zvladne mnohem lepe nez puvodni vyrobce :)

http://phpbb.acclaim.com/spellborn/viewtopic.php?t=286

Edited by - Rodier on 30/12/2008 23:44:14
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 31/12/2008 :  00:21:48  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Nejsem ais nejbystřejší, ale proč by mi zabanovali účet, když jim platím...
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 31/12/2008 :  07:07:54  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
ja ti to skusim vysvetlit :)

pretoze Spellborn ma troch providerov :) dementne imo, pre 50 hracov (obrazne povedane) 3 firmy

ja som zaplatil/vytvaral ucet z roboty, z nemeckej IPcky, sice mam v ucte napisane Slovakia ... ale budiz, platim providerovi, ktory spravuje ten nas Deiquonril server, mali by prizmurit oci nechat ma hrat

ale kludne si mozu tiez povedat "aha, Slovakia IP, zabanujeme ho whatsoever, nezajem, ze nam plati"

tusim sa da ojebat aj toto, skrz nejaky program ako SocksCap32, ked si najdes nejaky nemecky proxy a assignes ho na exe subor Spellbornu, potom sa to bude tvarit, ze to ide z DE IPcky ...a mozes veselo hrat dalej

a pokial to budem chciet hrat, budem musiet pockat na udesne pomaly Acclaim do konca januara, vytvorit novu postavu na ICH novom serveri ...a vsetok cas, co som stravil na international serveri, pojde doprdele :)

uvidime, mozno ale nakoniec bude vazne lepsia volba, zacat odznova na novom serveri spolu s MNOHYMI hracmi pri launchi, a zuzitkovat nadobudnute skusenosti z int servera ...

MMO traveller
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000