Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Runes of Magic
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 17/12/2008 :  19:42:54  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

No, ale hra samotna je strasliva. WoW lite se vsim vsudy. Tady se nesnazi nicim odlisit, naopak - udelat co nejpresnejsi kopii WoW. Je to kycovyty humus (treba v porovnani se Spellbornem).

Me se to naopak docela zamlouva. Jako free kopie, je tahle hra presne to, co se od ni ocekava. Jednoducha zabava pro jeste svatecnejsi hrace nez hrajou ted WoW.
SpellBorn se odlisuje jedine tim bojovým systemem. Jinak je to podle mne jen dalsi kopie WoW, Potazmo Everquestu. Opravdu originalni hru snad prinese az Darkfall.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/12/2008 :  14:57:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Cokoliv co ma item mall nemuzes nazyvat free hrou. Je to naopak vyrazne drazsi nez klasicka casova subscribce.

Mix subscribce a microtransakci je imho nejvetsi hracske zlo (pricemz subscribce muze byt sikovne schovana jako dalsi microtransakcni item (napr. mesicni pristup k urcitym zonam, petum etc.).

Edited by - VT on 18/12/2008 15:01:42
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/12/2008 :  18:34:01  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Mix subscribce a microtransakci je imho nejvetsi hracske zlo (pricemz subscribce muze byt sikovne schovana jako dalsi microtransakcni item (napr. mesicni pristup k urcitym zonam, petum etc.).

tak tomudle přesně odpovídá Travian :)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 20/12/2008 :  12:48:19  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Cokoliv co ma item mall nemuzes nazyvat free hrou. Je to naopak vyrazne drazsi nez klasicka casova subscribce.

Taky ale zalezi, jestli jses k temto microtransakcim nucen, nebo je rozhodnuti ponechano na tobe.
Co jsem zatim zatim vypozoroval, tak diamanty budou pro toho kdo si hru bude chtit spise zprijemnit. (+exp, lepsi mount, pet na okrasu atd).
Stejne jako v Travianu jsem zatím spokojen jen s free standardem. Na to obcasne zahrani je to dostacujici.
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 13/02/2009 :  13:19:57  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Na bonuswebu vyšlo preview http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/runes-of-magic-world-of-warcraft-zadarmo-fde-/clanek.A090207_130817_bw-pc-preview_das.idn

Hra to není nijak objevná, spíš ted čekám, jak tam zpracují pvp. N druhou stranu, nepadá a není zabugovaná, dá se to hrát.

<cool signature here>
Go to Top of Page

Jeety
Starting Member

3 Posts

Posted - 15/02/2009 :  14:34:24  Show Profile Send Jeety a Private Message  Reply with Quote
Zdravim poradite mi z Runes of Magic??kdyz se zkusim prihlasit zadam account a password tak mi to napise account or password error a ja nevim co ztim 3x sem si zkontroloval udaje a porad mi to nejde [/quote]
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/02/2009 :  20:28:51  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeety

Zdravim poradite mi z Runes of Magic??kdyz se zkusim prihlasit zadam account a password tak mi to napise account or password error a ja nevim co ztim 3x sem si zkontroloval udaje a porad mi to nejde

1)Account se musi jeste aktivoat po emailu
2)nebo je server dole
3)Nebo jsi zadal neco spatne. Zjistis prihlasenim na jejich web stranky.
4) a nebo neco uplne jineho. Tezko rict.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000