Author |
Topic  |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 19/11/2008 : 18:04:08
|
Straceno rád bych viděl zpět ty symby co sem ti pučil. Doufám že čteš aspoň forum protože logovat prej neloguješ.
|
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
|
| |
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 19/11/2008 : 22:25:59
|
quote: Originally posted by Soudcze Doufám že čteš aspoň forum protože logovat prej neloguješ.
Klingon?  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 21/11/2008 : 17:12:18
|
Ten uz je davno v Americe. |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 22/11/2008 : 22:56:51
|
quote: Originally posted by Soudcze
Straceno rád bych viděl zpět ty symby co sem ti pučil. Doufám že čteš aspoň forum protože logovat prej neloguješ.
naco ti budu symby ked koncis?:))) a myslim ze sa ich us nedozijes :)) co si pametam tak nehra kvoli tomu ze mu vsetko hackly a isiel do tej ameriky;))) |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 23/11/2008 : 20:00:50
|
quote: Originally posted by snehulienka
naco ti budu symby ked koncis?:))) a myslim ze sa ich us nedozijes :)) co si pametam tak nehra kvoli tomu ze mu vsetko hackly a isiel do tej ameriky;)))
Já nekončím enom momentálně nemám čas. Jo heckly ho a potom si začal pučovat věci aby mněl aspoň neco na sebe, ale nakonec přestal hrát uplně bez toho aniž by to vratil. |
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 16:12:56
|
všechny symbi co byly na stracene po haku sem dal postavě hardcoore..jeto mírně složitější pls napiš mi soupis symbů jaký si stracene pučoval
|
Edited by - Xix on 25/11/2008 16:13:14 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 21:31:58
|
quote: Originally posted by Xix
všechny symbi co byly na stracene po haku sem dal postavě hardcoore..jeto mírně složitější pls napiš mi soupis symbů jaký si stracene pučoval
Ty si pekne nezodpovedny teda, alebo to je ten druhy? ja uz mam v tom zmatok. |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 17:23:03
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Ty si pekne nezodpovedny teda, alebo to je ten druhy? ja uz mam v tom zmatok.
jeto jaksi zamotanější tak hnedka nesuď .p /symbi se pokusim vrátit jestli nejsou teďka nějak op |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 23:52:06
|
ja uz si nepamatuju co jsem ti za symby daval, ale vim ze esly jsi je dal nekam jinam a nekomu jinemu, tak je prihod k tomu balicku lapkovi a on najde nekoho komu se hodej z czabpnc |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 27/11/2008 : 10:32:59
|
jeto jaksi zamotanější tak hnedka nesuď .p /symbi se pokusim vrátit jestli nejsou teďka nějak op
Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi. |
Ubytovanie na orave |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 27/11/2008 : 10:35:59
|
jeto jaksi zamotanější tak hnedka nesuď .p /symbi se pokusim vrátit jestli nejsou teďka nějak op
Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi. |
Ubytovanie na orave |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 27/11/2008 : 17:17:29
|
Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi.
nemusis to sem davat 2x :p |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 27/11/2008 : 18:48:40
|
já sem se na ao vysral do 3dnů po hacku pak si straca nějak vypucoval symbi a vysral se nato taky..za nějakej čas sem řešil ne nondrop itemy věděl sem že věčina zřejmě byla z cza tak sem se ptal nabodu (anpe tys určitě několi x online)nikdo se neozíval..grasme byl takovej vytopovanej odkoho by asi mohli bejt a ten mi řek že už neví co počoval a že muto je jedno..a pak tak nějak skratově sem to dal tamtomu magorovi |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 08:46:41
|
hh, naco si to hazet na mulu kerou muzes logovat po froznuti :) to radeji nekoho cizeho obdarujes kdo jde kolem ... (vecma co nejsou tvoje). |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 12:48:08
|
quote: Originally posted by snehulienka
Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi.
nemusis to sem davat 2x :p
+2>+1  |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 17:22:07
|
No tak přesně nevím co sem pučoval protože sa ně nekam ztratil ten seznam. Rozhodně tam ale nebyli head,ear,left hand a určitě tam byla leg,chest, right hand, a buď right wrist/arm možná aj obojí, jinak si to nepamatuju. |
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 19:56:21
|
hm no tak mi právě mzizla postava i s míma posledníma věcma..počkal bysi až bude nějaká akce?dam ti pak full 75 merc |
Edited by - Xix on 03/12/2008 19:57:15 |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 05/12/2008 : 19:50:08
|
tak ne to byla rk2 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 06/12/2008 : 00:50:10
|
tak ne to byla rk2
Blaznis? kupis char na ebay a ked na to fc pride ma lapka banana! |
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 06/12/2008 : 16:05:38
|
Metak zase prisel s novym zbozim? |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
Edited by - nekrotyrael on 06/12/2008 19:34:07 |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 06/12/2008 : 16:48:18
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
Metak se prisel s novym zbozim?
S |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 07/12/2008 : 13:44:15
|
S
Pokud to dáš najak dohromady abudeš to chtět vyřešit napiš ně na icq/mail.Mám ho tu uvedené. |
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 13/12/2008 : 18:34:05
|
S
Pokud to dáš najak dohromady abudeš to chtět vyřešit napiš ně na icq/mail.Mám ho tu uvedené.
noo psal se mti na icq asi 3x a eště smi neodpověděl .x |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 14/12/2008 : 20:59:05
|
Tak zkus mail icq mám možná bloklé a nevím který ten kontakt si ty:-) Nebo bude stačit dyž ně pošleš tvoje icq číslo. |
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 15/12/2008 : 13:51:27
|
já sem Ali G.. 496 877 779 |
 |
|