Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Stracenooooo!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 19/11/2008 :  18:04:08  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
Straceno rád bych viděl zpět ty symby co sem ti pučil.
Doufám že čteš aspoň forum protože logovat prej neloguješ.

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 19/11/2008 :  22:25:59  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

Klingon?

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 21/11/2008 :  17:12:18  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Ten uz je davno v Americe.

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/11/2008 :  20:27:05  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

Ten uz je davno v Americe.

Jojo potkal jsem ho tam.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 22/11/2008 :  22:56:51  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

naco ti budu symby ked koncis?:))) a myslim ze sa ich us nedozijes :)) co si pametam tak nehra kvoli tomu ze mu vsetko hackly a isiel do tej ameriky;)))

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 23/11/2008 :  20:00:50  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

quote:

naco ti budu symby ked koncis?:))) a myslim ze sa ich us nedozijes :)) co si pametam tak nehra kvoli tomu ze mu vsetko hackly a isiel do tej ameriky;)))

Já nekončím enom momentálně nemám čas.
Jo heckly ho a potom si začal pučovat věci aby mněl aspoň neco na sebe, ale nakonec přestal hrát uplně bez toho aniž by to vratil.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 25/11/2008 :  16:12:56  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
všechny symbi co byly na stracene po haku sem dal postavě hardcoore..jeto mírně složitější
pls napiš mi soupis symbů jaký si stracene pučoval

Edited by - Xix on 25/11/2008 16:13:14
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 25/11/2008 :  21:31:58  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

všechny symbi co byly na stracene po haku sem dal postavě hardcoore..jeto mírně složitější

Ty si pekne nezodpovedny teda, alebo to je ten druhy? ja uz mam v tom zmatok.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 26/11/2008 :  17:23:03  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:
Originally posted by Xix

jeto jaksi zamotanější tak hnedka nesuď .p /symbi se pokusim vrátit jestli nejsou teďka nějak op
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 26/11/2008 :  23:52:06  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
ja uz si nepamatuju co jsem ti za symby daval, ale vim ze esly jsi je dal nekam jinam a nekomu jinemu, tak je prihod k tomu balicku lapkovi a on najde nekoho komu se hodej z czabpnc
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 27/11/2008 :  10:32:59  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

jeto jaksi zamotanější tak hnedka nesuď .p /symbi se pokusim vrátit jestli nejsou teďka nějak op

Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 27/11/2008 :  10:35:59  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

Prepac ale hned nesudit? Dostal si vybavu na rozbehanie stracenej, a co si urobil? Dal/Predal na postavu Hardcore, z toho co viem ziadny hardcore nieje clenom cza. Takze z toho mozeme vsetci sudit len jedno. A vacsina a nas nebude sudit nezodpovedny, ver mi.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 27/11/2008 :  17:17:29  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

nemusis to sem davat 2x :p

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 27/11/2008 :  18:48:40  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
já sem se na ao vysral do 3dnů po hacku pak si straca nějak vypucoval symbi a vysral se nato taky..za nějakej čas sem řešil ne nondrop itemy věděl sem že věčina zřejmě byla z cza tak sem se ptal nabodu (anpe tys určitě několi x online)nikdo se neozíval..grasme byl takovej vytopovanej odkoho by asi mohli bejt a ten mi řek že už neví co počoval a že muto je jedno..a pak tak nějak skratově sem to dal tamtomu magorovi
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 28/11/2008 :  08:46:41  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
hh, naco si to hazet na mulu kerou muzes logovat po froznuti :)
to radeji nekoho cizeho obdarujes kdo jde kolem ... (vecma co nejsou tvoje).

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 28/11/2008 :  12:48:08  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

nemusis to sem davat 2x :p

+2>+1

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 29/11/2008 :  17:22:07  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

No tak přesně nevím co sem pučoval protože sa ně nekam ztratil ten seznam.
Rozhodně tam ale nebyli head,ear,left hand
a určitě tam byla leg,chest, right hand, a buď right wrist/arm možná aj obojí, jinak si to nepamatuju.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 03/12/2008 :  19:56:21  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
hm no tak mi právě mzizla postava i s míma posledníma věcma..počkal bysi až bude nějaká akce?dam ti pak full 75 merc

Edited by - Xix on 03/12/2008 19:57:15
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 05/12/2008 :  19:50:08  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
tak ne to byla rk2
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 06/12/2008 :  00:50:10  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

tak ne to byla rk2

Blaznis? kupis char na ebay a ked na to fc pride ma lapka banana!

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/12/2008 :  16:05:38  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Metak zase prisel s novym zbozim?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Edited by - nekrotyrael on 06/12/2008 19:34:07
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/12/2008 :  16:48:18  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

Metak se prisel s novym zbozim?

S
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 07/12/2008 :  13:44:15  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

S

Pokud to dáš najak dohromady abudeš to chtět vyřešit napiš ně na icq/mail.Mám ho tu uvedené.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 13/12/2008 :  18:34:05  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

S

Pokud to dáš najak dohromady abudeš to chtět vyřešit napiš ně na icq/mail.Mám ho tu uvedené.

noo psal se mti na icq asi 3x a eště smi neodpověděl .x
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 14/12/2008 :  20:59:05  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
Tak zkus mail icq mám možná bloklé a nevím který ten kontakt si ty:-)
Nebo bude stačit dyž ně pošleš tvoje icq číslo.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 15/12/2008 :  13:51:27  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
já sem Ali G..
496 877 779
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000