vubec nevim kde jsem na tuhle mmo narazil ;-D ale prisel mi mejl ze zacala beta.. vypada to dost podobne jako WoW.. ale prijde mi to az moc dobry na to, ze by to bylo zadarmo
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Uz sem pres mesic regnutej a dnes to ma zacit, tak jsem zvedav... Pry budou posilat pozvanky na vlny takze kdyz nebudu mit stesti ted tak treba priste... Doufam
Ja ho uz dostal, asi pred pul hodkou.. Hru jsem hral zatim tak 20 minut za scouta ale uz ted muzu rict ze je to defakto korejsky WoW podoba se mu jak graficky tak interfacem celkove...
Ja ho uz dostal, asi pred pul hodkou.. Hru jsem hral zatim tak 20 minut za scouta ale uz ted muzu rict ze je to defakto korejsky WoW podoba se mu jak graficky tak interfacem celkove...
Už mi to taky chodí. Souhlas. Wow jak vyšité. Akorát to nemá tu atmosféru. Expeni je pomalejší. Docela se mi líbí pár vychytávek. Jako třeba. Na mapě dáš "GOTO" a postavička tam sama doběhne. Zatím se mi to docela líbí.Hraji na prvním serveru. Postava Milford.
ahoj nevite kde se da jeste sehnat beta key? chci jen zkusit jestly to na mem pc vůbec pojede mam amd sempron 3100+ 1024mb ram a ati radeon x1300 512mb
ahoj nevite kde se da jeste sehnat beta key? chci jen zkusit jestly to na mem pc vůbec pojede mam amd sempron 3100+ 1024mb ram a ati radeon x1300 512mb
Jinak jak uz poznamenal tady kolega Mag1cWalker je to na zpusob korejskeho WoW :) Je to prece jenom este closed beta, budou wipe, preklad neni uplne hotov a osobne mi nesedi zvukova stranka hry.
Btw ohledne beta keye, mam obavu, ze ten uz nesezenes.
myslim ze na te konfiguraci ti to pojede. jestli nevis co hrat, mrkni na www.mmosite.com je tam hafo free mmorpg ktere jsou delane na tvoji konfiguraci. Nejlepe asi Perfect World.
Necha se to hrat, grafika je totalni WoW, povolani maj mene abilit/kouzel nez ve WoW, ale s ohledem na to ze kazde postave volite 2 povolani, pricemz z prvniho mate primarni i sekundarni skilly a z druheho jen sekundarni, tak uz to dava slusny pocet skillu na postavu i slusny pocet kombinaci povolani + na strankach jsou 2 nevyplnene povolani, takze se s vyvojem postav jeste pocita.
Questy jsou take ala WoW, takze klasicka tuparna, zabij, seber, prines ..
Funguje housing, zatim jsem si jen vzal jednu svetnici a dal to moc netestoval, ale je to hodne prijemny, ze tuhle vlastnost hra ma, byt se nasledne, dle informaci na webu necha dost rozsirovat, navic slouzi jako jakasi satna nejen obleceni, ale i postav, jestli jsem to dobre pochopil, tak po vstupu do bytu se muzete menit na ostatni chary na vasem accu, takze je velmi jednoduchy i presun materialu a equipu.. tohle wow neumi.
Co se craftingu tyce, jen jsem ho zdalky schledl, me to nikdy nebavilo, ale videl jsem rudy k tezeni, kyticky ke zbirani a tusim parezy k tezeni dreva .. takze asi i tahle stranka bude rozume zastoupena ..
Minusi - pocatecni instance nebyli moc vypiplane .. ale na lvl 8 jsem spis prolejzal takovy diry do zeme s kteryma se nikdo nesral ani ve WoW, takze vyssi dungy budou doufam podstatne hezci, engine urcite umoznuje delat minimalne stejne zajimave dungy jako ve WoW, zda je nekdo udela, nebo zda jiz ve hre jsou, nevim.
- protivnici v uvodni lokaci jsou detinsti, prvni vec do ktere aseknete mec, je houbicka se stitem, dal uz se to zlepsuje .. pavouci a vlci .. doufam ze u tohodle stylu nezustane a prejde se na vymlacovani humanoidu s prislusnymi vlastnostmi.Btw dostal jsem se k zabiti nejakych 2 mini bossu a jeden daval hromady stunn a druhym byl pavouk, ktery behem boje kladl vejde, ktera bylo treba nicit, takze i bossici jsou v tehle hre slusne nascriptovatelni.
Zaverem .. nehral jsem zatim dlouho, lvl 8, ale tahle hra je proste zkopirovany WoW. Tzn ma vsechny jeho prvoplanove vlastnosti + housing, pokud si nekdo vyhraje s dungy a moby, tak to bude prijemna free alternativa wowka.
na mmorpg.com byl giveaway. holt musis pockat az zas budou nabirat lidi a jeden ti poslou mejlem, nebo az bude dalsi rozdavani.
tak mam taky 1 invite tak kdo chcete.. napiste :) icq 10905813 nebo mejl vnmost@seznam.cz
Líbí se mi zvlášť magic resist a armor, ničení věcí, housing, ovládání. Grafika není tam vymalovaná jako ve wow, spíš mi to připomíná lotro. Už ted v bete mají vychytávky které jinde nejsou ani po releasu. Určitá možnost customizace postavy, nevím jestli se to na top lvlu všechno sejde, ale ted můžu rozdělovat body..
Me na tom stve, že to je zase instance. Tím odpada sedění v domečku a sledování lidí okolo. Zároven vybavování domu je spíše jen pro sebe než pro okolí. Přeci jenom zvát lidi do instance aby se šli podívat na tvuj nabytek zavání nějakou uchylkou. Ted ale nevim jakou. Me grafika spise pripomina WoW než Lotro. Asi věc názoru.
Včera pustili open betu, dokonce i na čas... Hra jede plynule, serverů je 6, na eng pvp serveru včera běžely 4 kanály, je to podobný systém jako v guildwars, dá se lehce přepínat v rámci jednoho serveru.
No, ale hra samotna je strasliva. WoW lite se vsim vsudy. Tady se nesnazi nicim odlisit, naopak - udelat co nejpresnejsi kopii WoW. Je to kycovyty humus (treba v porovnani se Spellbornem).