Author |
Topic  |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 22:20:42
|
Připravovaná MMORTS, grafika opět vypovídá o lehké inspiraci u warcraftu, což nevidím jako -
No, možná to bude tim, že to asi kutí grupa, která má na starosti vznik DOTY.
Svítí jim tam BETA SIGN UP, takže signupuju .)
http://leagueoflegends.com/index.php
|
Edited by - Dash on 10/10/2008 22:24:14
|
|
| |
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 08:23:16
|
Kdes prisel na to, ze to je MMORTS?  Mne to prijde jako modernizace doty. Coz ale neni vubec spatny  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 13:53:37
|
No byla to jen otázka času něž se někdo ujme perfektní hratelnosti co má DoTA, zabalí to do krabice a prodá :)
Jen jsem tak trochu doufal, že to udělá Blizzard, škoda :-) Mohli z toho udělat Warcraft IV :) |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 23/10/2008 : 16:30:01
|
tou grupou ktera ma na starosti vznik doty myslis koho ?
afaik dota je custom mapa ktera mela v prubehu let nekolik ruznych autoru kteri si to predavali ( eul, icefrog atd. ), ale v zivote sem neslysel o nejaky "skupine"
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 24/10/2008 : 18:32:02
|
quote: Originally posted by Isac
No byla to jen otázka času něž se někdo ujme perfektní hratelnosti co má DoTA, zabalí to do krabice a prodá :)
Presne. Jen me prekvapuje, ze jim to tak dlouho trva  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 26/10/2008 : 17:10:36
|
No, že MMORTS proto, že na něco jako je DOTA neexistuje oficialně žádný označení, stejně jako DOTA, kde se komninujou prvky akční hry, rts a rpg, stejně i tohle je mix žánrů ... MMO v pravym slova smyslu to nejspíš nebude, ale to neni plno her, jako třeba GUNZ the Duel, taky se nejedná tak moc úplně o MMOFPS a přitom mezi ně zapadá. Prostě to má ze všech žánrů nejblíž ke strategii s rpg prvkama.
To ohledně doty ... 1. je to vidět už z námětu a navíc, všude se o Riot Games píše jako o týmu lidí, kteří kdysi založili původní DoTA mod pro W3. Tak nevim, já toho o historii doty moc nevim i když jsem dotu hrával :)
Každopádně jsem na to dost zvědavej.
|
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 26/10/2008 : 20:05:44
|
stary |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 27/10/2008 : 18:21:04
|
quote: Originally posted by Dash
No, že MMORTS proto, že na něco jako je DOTA neexistuje oficialně žádný označení, stejně jako DOTA, kde se komninujou prvky akční hry, rts a rpg, stejně i tohle je mix žánrů ... MMO v pravym slova smyslu to nejspíš nebude, ale to neni plno her, jako třeba GUNZ the Duel, taky se nejedná tak moc úplně o MMOFPS a přitom mezi ně zapadá. Prostě to má ze všech žánrů nejblíž ke strategii s rpg prvkama.
To ohledně doty ... 1. je to vidět už z námětu a navíc, všude se o Riot Games píše jako o týmu lidí, kteří kdysi založili původní DoTA mod pro W3. Tak nevim, já toho o historii doty moc nevim i když jsem dotu hrával :)
Každopádně jsem na to dost zvědavej.
Je jedno jake zanry to mixuje a jakou zkratku z toho nakonec vyvodis. Az ji budes mit, tak pred ni proste nedas MMO. Bude to normalni multiplayer. Stejnej jako treba ve Warcraft 2... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 27/11/2008 : 08:11:44
|
Nevim, uvidime. Jasny MMO k tomu nedas, pokud to bude zanrove pribuzny dote. I tak se vetsinou vsechny ciste online hry radit k mmo a jinym online titulum. |
 |
|
|
Topic  |
|