Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Nově připravovaná MMORTS od tvůrců DOTA allstars
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/10/2008 :  22:20:42  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Připravovaná MMORTS, grafika opět vypovídá o lehké inspiraci u warcraftu, což nevidím jako -

No, možná to bude tim, že to asi kutí grupa, která má na starosti vznik DOTY.

Svítí jim tam BETA SIGN UP, takže signupuju .)

http://leagueoflegends.com/index.php

Edited by - Dash on 10/10/2008 22:24:14

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 13/10/2008 :  08:23:16  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Kdes prisel na to, ze to je MMORTS?
Mne to prijde jako modernizace doty.
Coz ale neni vubec spatny

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 14/10/2008 :  13:53:37  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
No byla to jen otázka času něž se někdo ujme perfektní hratelnosti co má DoTA, zabalí to do krabice a prodá :)

Jen jsem tak trochu doufal, že to udělá Blizzard, škoda :-) Mohli z toho udělat Warcraft IV :)
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/10/2008 :  16:30:01  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
tou grupou ktera ma na starosti vznik doty myslis koho ?

afaik dota je custom mapa ktera mela v prubehu let nekolik ruznych autoru kteri si to predavali ( eul, icefrog atd. ), ale v zivote sem neslysel o nejaky "skupine"

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 24/10/2008 :  18:32:02  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

No byla to jen otázka času něž se někdo ujme perfektní hratelnosti co má DoTA, zabalí to do krabice a prodá :)

Presne. Jen me prekvapuje, ze jim to tak dlouho trva

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 26/10/2008 :  17:10:36  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, že MMORTS proto, že na něco jako je DOTA neexistuje oficialně žádný označení, stejně jako DOTA, kde se komninujou prvky akční hry, rts a rpg, stejně i tohle je mix žánrů ... MMO v pravym slova smyslu to nejspíš nebude, ale to neni plno her, jako třeba GUNZ the Duel, taky se nejedná tak moc úplně o MMOFPS a přitom mezi ně zapadá.
Prostě to má ze všech žánrů nejblíž ke strategii s rpg prvkama.

To ohledně doty ... 1. je to vidět už z námětu a navíc, všude se o Riot Games píše jako o týmu lidí, kteří kdysi založili původní DoTA mod pro W3. Tak nevim, já toho o historii doty moc nevim i když jsem dotu hrával :)

Každopádně jsem na to dost zvědavej.
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 26/10/2008 :  20:05:44  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
stary

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 27/10/2008 :  18:21:04  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

No, že MMORTS proto, že na něco jako je DOTA neexistuje oficialně žádný označení, stejně jako DOTA, kde se komninujou prvky akční hry, rts a rpg, stejně i tohle je mix žánrů ... MMO v pravym slova smyslu to nejspíš nebude, ale to neni plno her, jako třeba GUNZ the Duel, taky se nejedná tak moc úplně o MMOFPS a přitom mezi ně zapadá.
Prostě to má ze všech žánrů nejblíž ke strategii s rpg prvkama.

To ohledně doty ... 1. je to vidět už z námětu a navíc, všude se o Riot Games píše jako o týmu lidí, kteří kdysi založili původní DoTA mod pro W3. Tak nevim, já toho o historii doty moc nevim i když jsem dotu hrával :)

Každopádně jsem na to dost zvědavej.

Je jedno jake zanry to mixuje a jakou zkratku z toho nakonec vyvodis. Az ji budes mit, tak pred ni proste nedas MMO. Bude to normalni multiplayer. Stejnej jako treba ve Warcraft 2...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/11/2008 :  17:02:42  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
A co třeba: http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/demigod-bitvy-polobohu-07b-/clanek.A080319_100503_bw-pc-preview_das.idn
?
O tom už se píše taky nějakou tu dobu...

Prvním tvůrcem doty, co si pamatuju já, byl Guinsoo... to byly ještě nějaké ty beta verze...

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 26/11/2008 17:05:10
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 27/11/2008 :  08:11:44  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Nevim, uvidime.
Jasny MMO k tomu nedas, pokud to bude zanrove pribuzny dote. I tak se vetsinou vsechny ciste online hry radit k mmo a jinym online titulum.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000