Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Bubbák alive
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 02/10/2008 :  13:20:14  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Nazdááár prdi, jak to de? :) Nějaký nový Burďánci nebo metalový skupiny ? (AC/DC)? A co noví členové? A co ti "staří"? Prostě - jak se vede?

Sorráč že sem onehdá (ježiš to je zas slovo) tak vypadnul bez rozloučení, ale přelítla mi přes hlavu muška (nebo spíš moucha?) že si udělám radost a místo sezení u počítače přesednu na motorku :)
Spolu s lehce vyhrocenou situací ohledně mých neúčastí na na raidech sem prostě froznul account a neřešil to. Stějně tu jeden problémovej Bubbák určitě nikomu nechyběl :)

Nicméně už se pomalu schyluje k zimě takže se asi zase brzo zastavím provětrat tu mojí Byrogimpatku.

A jako třešničku na závěr zasílám videjko co sem stříhal a ozvučil, je to z tréninku z téhle neděle na Strahově (Pozn.: jsem ten v modrý kombinéze a černý helmě)

http://www.youtube.com/watch?v=_x-ilf1Q7uA

Zatim zdar a burdeny vzhůru!

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 02/10/2008 :  13:49:50  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
konečně! nikdo mi nechce dělat xp totem, tak teď ty levly poletěj nahoru...
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 02/10/2008 :  13:54:31  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unforgettible

konečně! nikdo mi nechce dělat xp totem, tak teď ty levly poletěj nahoru...

Jasná věc, furt mám naperkováno na full xp :D Jen ještě nevím kdy přesně zas zaplatím, ale máš u mě rezervovanou první inf misi kámo ;)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/10/2008 :  15:10:18  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

Nazdááár prdi, jak to de? :) Nějaký nový Burďánci nebo metalový skupiny ? (AC/DC)? A co noví členové? A co ti "staří"? Prostě - jak se vede?

Sorráč že sem onehdá (ježiš to je zas slovo) tak vypadnul bez rozloučení, ale přelítla mi přes hlavu muška (nebo spíš moucha?) že si udělám radost a místo sezení u počítače přesednu na motorku :)
Spolu s lehce vyhrocenou situací ohledně mých neúčastí na na raidech sem prostě froznul account a neřešil to. Stějně tu jeden problémovej Bubbák určitě nikomu nechyběl :)

Nicméně už se pomalu schyluje k zimě takže se asi zase brzo zastavím provětrat tu mojí Byrogimpatku.

A jako třešničku na závěr zasílám videjko co sem stříhal a ozvučil, je to z tréninku z téhle neděle na Strahově (Pozn.: jsem ten v modrý kombinéze a černý helmě)

http://www.youtube.com/watch?v=_x-ilf1Q7uA

Zatim zdar a burdeny vzhůru!

A kde jsou v tom videu ty motorky?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 02/10/2008 :  19:21:15  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
need numbers! wb bubaku. vytahni mopeda dame 11 vylet za wilem a dame spicha s bee vezmu trandaka ;)
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 02/10/2008 :  20:55:36  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
a to jako odcházíte s tema hrackama zaseklýma v prd*lkách?
bože zdá se mi to nebezpečný, takovýhle malý stroje..víc než ty velký.

Mamma is playin'
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/10/2008 :  10:25:35  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

need numbers! wb bubaku. vytahni mopeda dame 11 vylet za wilem a dame spicha s bee vezmu trandaka ;)

mam zas rozkuchanou ruku, pro me sezona skoncila :o/ ale muzete prijet za mnou :op

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama

Edited by - B8M on 03/10/2008 10:26:35
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/10/2008 :  10:27:44  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

a to jako odcházíte s tema hrackama zaseklýma v prd*lkách?
bože zdá se mi to nebezpečný, takovýhle malý stroje..víc než ty velký.

kdyz se vohaknes je to prakticky bezpecny :o) a kdyz ti dojde benzin tak to hodis pres rameno a jde se .op

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 04/10/2008 :  09:16:44  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
tak tak, s chranicema a helmou se ti prakticky nemuze nic stat, kdyz padas z vysky 45 cm na zem :) Jinak v zakladu to lita se mnou az 60 km/h po rovince.

Jinak jezdej na tom i lidi co maji velky masiny a rikaj ze takhle se nikdy na motorce nevyblbli, takze naky kouzlo to asi ma ;) No a je to pro me kazdopadne prijemne zpestreni po 2 rocni parbe AO, ale jak rikam, brzo tu mame zimicku takze se zase stavim zkratit si volny cas.

Ja si ji hlavne poridil proto ze tuhle malou jeste utahnu financne a mam na to prostory, kdezto na velkou nemam papiry, garaz, zkusenosti ani penize..

Se klido nekdo nekdy stavte na Strahove na pívo podivat se a vyzkouset...

Zatim cus, jedu ladit, kamos si ji vcera koupil taky tak to dem postelovat a zabehnout :)
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 04/10/2008 :  11:26:43  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen
...

Se klido nekdo nekdy stavte na Strahove na pívo podivat se a vyzkouset...

...

takze pocitam ze na ni prijedes do RH ne ;p
a tam ji vyzkousi pulka cza :o)

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/10/2008 :  19:49:40  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
bydlim pod strahovem. merim dva metry. ty na me mas bubaku takovou smulu ;) uz na nich mam neco najezdeno. i kdyz sede jsem na ni nikdy nejel. mozna me brzdej kolena ;) jaj!;)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 04/10/2008 :  19:50:54  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
S tim se nemuze na verejny komunikace, musel bych tam dat blinkry, zrcatka, svetla, odrazky a vysoky praporek a mozna naky dalsi upravy.. takze nasrat :) Je na to potreba auto (autem do hospy ee) a jeste k tomu mam celkem velkou tasku (naradi, chranice, kanistr a spoustu dalsich picovinek)..

Zitra jdu trenovat na Strahov, dneska sem totiz konecne doladil novy brzdy a poradny rychlopal, takze zitra je cas na trenink.. a pak zeny a show ;)

Stavite se nekdo?
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 04/10/2008 :  19:55:01  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

bydlim pod strahovem. merim dva metry. ty na me mas bubaku takovou smulu ;) uz na nich mam neco najezdeno. i kdyz sede jsem na ni nikdy nejel. mozna me brzdej kolena ;) jaj!;)

O vysku moc nejde, nejvic je poznat vaha. A ja sem malej (170 cm) a lehkej (60 kg) takze pohoda ;) Jde o to ze ty nohy musis zalomit chodidlama smerem dovnitr do motorky takze ikdyz mas dlouhy nohy, tak ti akorat budou trcet do protismeru, jinak no problem :D
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 17/10/2008 :  16:39:37  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Tak mi to nakonec froznuli hned jak sem reaktivoval na to city AI takze sem sel spat. Neprosla platba, coz se asi dalo cekat kdyz na uctu nic nebylo :)

Vyplata uz ale dorazila takze se konecne dnes nebo o vikendu zastavim.

A kdo se zastavi v nedeli na Strahove zajezdit na mini? ;)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 17/10/2008 :  16:41:13  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
ja su v praci, ale po ceste zpet kolem dvojky trojky ti prijdu masinku klido zasednout :)
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 17/10/2008 :  16:44:07  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
To je akorat, chodime tam tak na jednu az druhou. A vem si pumpicku, mozna budu muset nahustit kola na takovou vahu :D

Jestli nebude prset tak se klido stav, ale jeste se asi domluvime presneji in-game...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000