Author |
Topic  |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 08:12:23
|
Vydaval jsem ze skladnice Nuzgovi a zjistil jsem ze asi neni moc QL 300 Kyr'Ozch Viralbots, asi bude potreba zas udelat nejak to City raideni. Potom jeste druha vec. Nano chtel po me taky 2 veci viz. forum -> Skladnice: Backpack # 26: QL 300 Intelligent Right Arm Symbiant, Support Unit Aban
Bagl jsem nenasel a i pri prohledani nepojmenovanych baglu jsem nenasel tento symb. Nano se koukal ze ho nikdo nepozadoval na foru. Kde je? Mozna jsem asi jenom slepy, tak bych se chtel ujistit.
|
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
| |
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 10:32:09
|
quote: Originally posted by alexxxx
Vydaval jsem ze skladnice Nuzgovi a zjistil jsem ze asi neni moc QL 300 Kyr'Ozch Viralbots,
Nejsou, nechodí se city a je to spotřebák který si každý musí většinou kupovat v gsm. Co se dostane na sklad z toho mála tak je za chvíli pryč.
quote: Originally posted by alexxxx
Backpack # 26: QL 300 Intelligent Right Arm Symbiant, Support Unit Aban
Na skladě není, mám ho už u tranďáka. Jinak poslední export je již nějaký ten měsíc starý takže nesedí spousta věcí co v seznamu je a skutečnost je jinak, včetně dalších báglů s číslem a itemů v jiných báglech než udává export. Do konci měsíce bude export nový. |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
nanoinstance
New Member

172 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 11:00:13
|
Tak hlavně, že se ten symb neztratil a nějakej Revi ho nemá v gms za 500m :) |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 11:14:01
|
quote: Originally posted by nanoinstance
Tak hlavně, že se ten symb neztratil a nějakej Revi ho nemá v gms za 500m :)
to bych musel mít přístup na skladnici, a první co bych udělal, že bych smazal celou skladnici    |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 13:35:02
|
Diky za osvetleni a za brzky novy export |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
|