Author |
Topic  |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 13:20:14
|
Nazdááár prdi, jak to de? :) Nějaký nový Burďánci nebo metalový skupiny ? (AC/DC)? A co noví členové? A co ti "staří"? Prostě - jak se vede?
Sorráč že sem onehdá (ježiš to je zas slovo) tak vypadnul bez rozloučení, ale přelítla mi přes hlavu muška (nebo spíš moucha?) že si udělám radost a místo sezení u počítače přesednu na motorku :) Spolu s lehce vyhrocenou situací ohledně mých neúčastí na na raidech sem prostě froznul account a neřešil to. Stějně tu jeden problémovej Bubbák určitě nikomu nechyběl :)
Nicméně už se pomalu schyluje k zimě takže se asi zase brzo zastavím provětrat tu mojí Byrogimpatku.
A jako třešničku na závěr zasílám videjko co sem stříhal a ozvučil, je to z tréninku z téhle neděle na Strahově (Pozn.: jsem ten v modrý kombinéze a černý helmě)
http://www.youtube.com/watch?v=_x-ilf1Q7uA
Zatim zdar a burdeny vzhůru!
|
|
| |
Unforgettible
New Member

263 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 13:49:50
|
konečně! nikdo mi nechce dělat xp totem, tak teď ty levly poletěj nahoru...  |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 13:54:31
|
quote: Originally posted by Unforgettible
konečně! nikdo mi nechce dělat xp totem, tak teď ty levly poletěj nahoru... 
Jasná věc, furt mám naperkováno na full xp :D Jen ještě nevím kdy přesně zas zaplatím, ale máš u mě rezervovanou první inf misi kámo ;) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 15:10:18
|
quote: Originally posted by Metacrawen
Nazdááár prdi, jak to de? :) Nějaký nový Burďánci nebo metalový skupiny ? (AC/DC)? A co noví členové? A co ti "staří"? Prostě - jak se vede?
Sorráč že sem onehdá (ježiš to je zas slovo) tak vypadnul bez rozloučení, ale přelítla mi přes hlavu muška (nebo spíš moucha?) že si udělám radost a místo sezení u počítače přesednu na motorku :) Spolu s lehce vyhrocenou situací ohledně mých neúčastí na na raidech sem prostě froznul account a neřešil to. Stějně tu jeden problémovej Bubbák určitě nikomu nechyběl :)
Nicméně už se pomalu schyluje k zimě takže se asi zase brzo zastavím provětrat tu mojí Byrogimpatku.
A jako třešničku na závěr zasílám videjko co sem stříhal a ozvučil, je to z tréninku z téhle neděle na Strahově (Pozn.: jsem ten v modrý kombinéze a černý helmě)
http://www.youtube.com/watch?v=_x-ilf1Q7uA
Zatim zdar a burdeny vzhůru!
A kde jsou v tom videu ty motorky? |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 19:21:15
|
need numbers! wb bubaku. vytahni mopeda dame 11 vylet za wilem a dame spicha s bee vezmu trandaka ;) |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 20:55:36
|
a to jako odcházíte s tema hrackama zaseklýma v prd*lkách? bože zdá se mi to nebezpečný, takovýhle malý stroje..víc než ty velký.
|
Mamma is playin' |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 03/10/2008 : 10:25:35
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
need numbers! wb bubaku. vytahni mopeda dame 11 vylet za wilem a dame spicha s bee vezmu trandaka ;)
mam zas rozkuchanou ruku, pro me sezona skoncila :o/ ale muzete prijet za mnou :op |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
Edited by - B8M on 03/10/2008 10:26:35 |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 03/10/2008 : 10:27:44
|
quote: Originally posted by charis
a to jako odcházíte s tema hrackama zaseklýma v prd*lkách? bože zdá se mi to nebezpečný, takovýhle malý stroje..víc než ty velký.
kdyz se vohaknes je to prakticky bezpecny :o) a kdyz ti dojde benzin tak to hodis pres rameno a jde se .op |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 09:16:44
|
tak tak, s chranicema a helmou se ti prakticky nemuze nic stat, kdyz padas z vysky 45 cm na zem :) Jinak v zakladu to lita se mnou az 60 km/h po rovince.
Jinak jezdej na tom i lidi co maji velky masiny a rikaj ze takhle se nikdy na motorce nevyblbli, takze naky kouzlo to asi ma ;) No a je to pro me kazdopadne prijemne zpestreni po 2 rocni parbe AO, ale jak rikam, brzo tu mame zimicku takze se zase stavim zkratit si volny cas.
Ja si ji hlavne poridil proto ze tuhle malou jeste utahnu financne a mam na to prostory, kdezto na velkou nemam papiry, garaz, zkusenosti ani penize..
Se klido nekdo nekdy stavte na Strahove na pívo podivat se a vyzkouset...
Zatim cus, jedu ladit, kamos si ji vcera koupil taky tak to dem postelovat a zabehnout :) |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 11:26:43
|
quote: Originally posted by Metacrawen ...
Se klido nekdo nekdy stavte na Strahove na pívo podivat se a vyzkouset...
...
takze pocitam ze na ni prijedes do RH ne ;p a tam ji vyzkousi pulka cza :o) |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 19:49:40
|
bydlim pod strahovem. merim dva metry. ty na me mas bubaku takovou smulu ;) uz na nich mam neco najezdeno. i kdyz sede jsem na ni nikdy nejel. mozna me brzdej kolena ;) jaj!;) |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 19:50:54
|
S tim se nemuze na verejny komunikace, musel bych tam dat blinkry, zrcatka, svetla, odrazky a vysoky praporek a mozna naky dalsi upravy.. takze nasrat :) Je na to potreba auto (autem do hospy ee) a jeste k tomu mam celkem velkou tasku (naradi, chranice, kanistr a spoustu dalsich picovinek)..
Zitra jdu trenovat na Strahov, dneska sem totiz konecne doladil novy brzdy a poradny rychlopal, takze zitra je cas na trenink.. a pak zeny a show ;)
Stavite se nekdo? |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 19:55:01
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
bydlim pod strahovem. merim dva metry. ty na me mas bubaku takovou smulu ;) uz na nich mam neco najezdeno. i kdyz sede jsem na ni nikdy nejel. mozna me brzdej kolena ;) jaj!;)
O vysku moc nejde, nejvic je poznat vaha. A ja sem malej (170 cm) a lehkej (60 kg) takze pohoda ;) Jde o to ze ty nohy musis zalomit chodidlama smerem dovnitr do motorky takze ikdyz mas dlouhy nohy, tak ti akorat budou trcet do protismeru, jinak no problem :D |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 16:39:37
|
Tak mi to nakonec froznuli hned jak sem reaktivoval na to city AI takze sem sel spat. Neprosla platba, coz se asi dalo cekat kdyz na uctu nic nebylo :)
Vyplata uz ale dorazila takze se konecne dnes nebo o vikendu zastavim.
A kdo se zastavi v nedeli na Strahove zajezdit na mini? ;) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 16:41:13
|
ja su v praci, ale po ceste zpet kolem dvojky trojky ti prijdu masinku klido zasednout :) |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 16:44:07
|
To je akorat, chodime tam tak na jednu az druhou. A vem si pumpicku, mozna budu muset nahustit kola na takovou vahu :D
Jestli nebude prset tak se klido stav, ale jeste se asi domluvime presneji in-game... |
 |
|
|
Topic  |
|