quote:Originally posted by spajdr Kua já myslel že to je 12 možností na každou rasu a vona je to jenom jedna? meh
Je jich sice jenom 12, ale ve vysledku se ty tvare kombinuji s tim jak jsi si puvodne vytvoril postavu. Takze treba barva oci a ruzny tetovani se nemeni.
Potrebujem pomoct :).. mam CE doma ale stale mi hlasi ze moje cislo ne neplatne.. ani sa moc nedivim kedze su tam znaky ktore neviem rospoznat.. ci sa jedna o Z alebo 2 alebo 5 alebo S.. ten font je totalne nahovno :)... preto prosim niekoho s CE aby mi napisal postupnost cisiel a pismen v kode.. P ako pismeno a C ako cislo..
Nemůžeš ten kód fotnout a poslat na email? možná to dáme dokupy.
Mno mozno to nakoniec bude treba :)..ale tak som zvedavy..mometnalne som zaspamoval code request asi desiatkou roznych kombinacii :) pockam si co z toho vyleze
EDIT: Hlasim ze jeden z priblizne 30 pokusov sa chytil ..ale nemam sajnu ktory
Nemůžeš ten kód fotnout a poslat na email? možná to dáme dokupy.
Mno mozno to nakoniec bude treba :)..ale tak som zvedavy..mometnalne som zaspamoval code request asi desiatkou roznych kombinacii :) pockam si co z toho vyleze
EDIT: Hlasim ze jeden z priblizne 30 pokusov sa chytil
Mam otazku, je mozne niekde hru kupit elektronicky, tak, ze si ju netreba pred tym, ako dostanem kod na mail stahovat? mate s tym niekto skusenosti? kamaratovi sa nechce cakat na krabicu, rad by si ju rychlo zahral... pozical som mu moje CD-cka, len kod potrebuje svoj
Mam otazku, je mozne niekde hru kupit elektronicky, tak, ze si ju netreba pred tym, ako dostanem kod na mail stahovat? mate s tym niekto skusenosti? kamaratovi sa nechce cakat na krabicu, rad by si ju rychlo zahral... pozical som mu moje CD-cka, len kod potrebuje svoj