Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 černý muž pod bičem farmáře žil..
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Obojetnik
New Member

205 Posts

Posted - 18/09/2008 :  16:14:12  Show Profile Send Obojetnik a Private Message  Reply with Quote
a zaplakal, neboť zle se mu vedlo:

- tento deníček si začal vést poté co zabil 18 létajících krav a ani z jedné stříbrná zkumavka Viralbotova nepadla..

discuss

PS: pro představuju - co je to junk
PPS: to be continued - dneska jsem nakoupil cca 20 CRU

Kostq

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 18/09/2008 :  16:22:19  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
je to hnus velebnosti + když je člověk v pojeb orgu kde nedostane ani jedno supple - kdéééé těch Jamesonůůůů loňskééé sněhy souuuuu

AO Kocourek
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 18/09/2008 :  16:24:22  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Hustej farm :)

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 18/09/2008 :  17:13:10  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
kupujes cru? nesilis? :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/09/2008 :  18:35:24  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Ti dam nejake CRU kdyz mi nahlasis a ja lootnu 240 az 260 AI oko ;)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 18/09/2008 :  20:06:01  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

kupujes cru? nesilis? :)

A kde sou zadarmo ?

AO Kocourek
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 19/09/2008 :  00:02:52  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
vydam ti z private skladu, kliiid
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 19/09/2008 :  09:35:48  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No, s tim dropem by asi meli fakt neco udělat, protože tohle je pohřeb AI raidů ....

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 19/09/2008 :  09:50:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
No pro orgu co raiduje ACDC city smysl opravdu nema:-)
Ono vubec city raidy byly dycky spis na axp a fun. Tech viralu za ty dva roky, skoda mluvit...

Jinak mas fakt pech:-)
Idealni je chodit farmu se ctyrma accountama a keyfakerem. To uz se dost vyplati.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:01:35  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

No, s tim dropem by asi meli fakt neco udělat, protože tohle je pohřeb AI raidů ....

No ja nevim, sleduju ceny a zatim co pred pul rokem sme prodaval supple za 500m tak dneska na to prdim bo sem videl i pod 400m.
A to jich tam za 500 bylo tak 3 az 5ks, ted sem videl plne GMS za 400...
(je to tak mesic az 14 dni z5)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:07:56  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Nicméně stále je city potřeba minimálně na compilery, CR, vts, exterm oko, energo rukavice ...

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:22:19  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

Nicméně stále je city potřeba minimálně na compilery, CR, vts, exterm oko, energo rukavice ...

a bonusy, ne?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 19/09/2008 :  15:11:05  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:
Originally posted by Ufi

a bonusy, ne?

City AI "farma", raid ..

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Obojetnik
New Member

205 Posts

Posted - 08/12/2008 :  15:10:47  Show Profile Send Obojetnik a Private Message  Reply with Quote
takže přidávám slíbený update - něco málo čísel..

na 100 farem padnulo:
- 14 viralů (řekl bych o trochu lepší průměr, než kolik se obecně traduje - obvykle se uvádí 10%?..)
- 1x 240+ supple
- hromada nodropů (při dvou lidech na farmu pochopitelně nepadlo nic QL300..) - všiml jsem si, že z jednotlivých genů padají určité nodropy viz tabulka (samozřejmě pokud je 100 farem dostatečně velký vzorek..):

Další postřehy - dvakrát se stalo, že gen nedorazil vůbec - přitom CRU bylo v CC v té době dostatek (okolo 60%), ale nikde se neobjevil.. Je velice vhodné zapnout si timestampy v chatu, kde se vypisuje spam města - dá se podle toho dobře odhadnout kdy dorazí gen - vždy cca po 20min po schození štítu. Kombinace solda+adva je pro farmu dobře použitelná - solda na makru a adva občas heal, ale je dost dmg, takže pokud zrovna nedorazí lvl262hacker a s ním rimah, tak je to fakt pohoda. Po nějakých 50-60 farmách to přestává být zábava, těch posledních 10 farem jsem dodělal jenom silou vůle a i s ohledem na relativní dostatek credz jsem už prostě neměl motivaci..
Když to shrnu, tak bych AI farmu (bez lodi) jako základní výdělečnou činnost v AO asi spíš nedoporučil vzhledem k velice nevyrovnanému lootu viz tabulka, kde posledních 10 farem mně vydělalo skoro víc než předchozích 90, ale na druhou stranu je to celkem adrenalin (hlavně solo samozřejmě) a AXP je po patchi také celkem nezanedbatelně - z jedné farmy s Kocourem, tzn. vlny hacker+2addi jsem měl cca 45k AXP.

edit: všimněte si té fialové oblasti - farmy 72-80, když přišel ten Xoch ve farmě číslo 80, tak jsem fakt už skoro psal petici, protože to bylo krátce po patchi a říkal jsem si jestli to skutečně může být náhoda

Kostq

Edited by - Obojetnik on 08/12/2008 15:16:34
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 08/12/2008 :  15:34:54  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
No já si deníček nevedu, ale mám podobné zkušenosti. Jeden čas mě chodil samej Xoch (od toho mám tu hromadu low enduringů v bance). Drop různej, připadá mě, že od posledního patche se to zvedlo a dosahuju teď tak cca 20% droprate na ground farmu. Výjimkou jsou supple, cha gen mě sice chodí relativně často, ale za celou tu dobu co mám city mě padly 1 supple.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000