Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 AoC buddy key
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 29/08/2008 :  18:48:29  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:
Originally posted by B8M

Presne tak .o)

Jop Slegliku pisni mi na ajsko..

199725758 ?

mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu

Tys nebyl na srazu ze se divis?

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 30/08/2008 :  09:41:28  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

quote:
Originally posted by sleglik
199725758 ?

mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu

a kdo říká že to není správně :)

hehehe, beem je tehotna vietnamska nakupci se stehnama jako hroch ;)))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 30/08/2008 :  10:31:24  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
No tak jsem se na to podival asi 60 minut.....prvni dojem je, ze to neni spatne. To co jsem videl na povrchu. Uz jsem lvl 5 . Graficky je to zajimave. Dynamika softwaru je pekna, zadne dlouhe prepinani mezi aplikacemi. Zatim v poho....

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 30/08/2008 :  12:03:36  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
muhehe spatne jsi to opsal :op

119725758

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 30/08/2008 :  14:11:45  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

muhehe spatne jsi to opsal :op

119725758

už ti píšu

chybička se stala :)

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 30/08/2008 :  19:23:38  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
co tu saskujete s ICQ? to nemate u kazdeho postu icq ikonu ve ktere to cislo je?

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 31/08/2008 :  08:21:43  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
paja ho tam nema. nemam sanci primet ho k tomu aby logl a zbavil se veci co ma zbytecne dvakrat! ;)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 31/08/2008 :  09:44:52  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

... co ma zbytecne dvakrat! ;)

zbytecne dvakrat? To nevim o cem je rec, pokud neco nemam dvakrat (a vicekrat), jako bych to nemel vubec ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 31/08/2008 :  10:00:12  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

zbytecne dvakrat? To nevim o cem je rec, pokud neco nemam dvakrat (a vicekrat), jako bych to nemel vubec ;p

Takze ty nemas pansku "okrasu"

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 01/09/2008 :  00:09:09  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

quote:

kulky mam dve ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 01/09/2008 :  22:53:22  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

quote:

kulky mam dve ;p

A nad nima nic!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Notch
Starting Member

2 Posts

Posted - 25/10/2008 :  15:17:45  Show Profile Send Notch a Private Message  Reply with Quote
Ahojte, muzu poprosit o Buddy key na AoC? moc diky
n.johnson@seznam.cz
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,53 seconds. on eygor Snitz Forums 2000