Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Prostě to nejde..hotovo
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Darknt
Starting Member

38 Posts

Posted - 27/08/2008 :  23:19:34  Show Profile Send Darknt a Private Message  Reply with Quote
Jestli někdo chcete muj acc za karton cigaret tak dejte vědět..Nejspíš už další měsíc nezaplatím. Holt každý má buňky na něco jiného a tolik vzteku co jsem teď prožil nemá se zábavou nic společného.
Každý básní jak nerf NT..hate NT on BS..nemám pocit že bych byl postrach. Přitom jsem do tohoto charu dal i "sdrce" :-)
a credity ofc..)a.....nic.
900M v prdeli a.....nic.
Normální kokot.
Doma s mladou nikam nechodim..hraju do rana..nejim..pitny režim nemám.Výsledek --->2 rozbité klávesnice a zmrd co sedí před ss..
Ále ..dobrou

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 27/08/2008 :  23:29:16  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
cece, zober mladu niekam von.
kazdy krici nerf agenta a ten moj je tam jednohubka ;)
musis sa to len naucit hrat. ale stanov si cas od kedy do kedy :) kazdy neplatic sa doteraz vzdy vratil. btw tiez mi konci acc a premyslam. ale hehe noob nt mi za krabicku marsiek nestoji
radsej prestan fajcit a vyrazaj z mladov castejsie von, nech vie ze este zijes

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 27/08/2008 :  23:51:10  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darknt
Každý básní jak nerf NT..hate NT on BS..nemám pocit že bych byl postrach. Přitom jsem do tohoto charu dal i "sdrce" :-)

Az na BSku udelas 100k VPcek, tak se do toho zacnes dostavat.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 28/08/2008 :  00:39:43  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
tj na BS nemozes cakat ze budes vsetko kidlit ked si na 213 a nemas ani poriadne nana to ti kazdy resistne kazdy sme si na BS vytrpely svoje proste si to tam odlicuj nakup poriadne veci za VP dorob poriadny lvl a ono to pojde

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 28/08/2008 :  08:54:52  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Kdybych čel na BS s 213 engem tak budu trávit v deconu většinu času. Chce to pár levlů navíc a pořádně se vybavit, pak to jde. Navíc to není jen o tom equipu, ale i o schopnosti si poradit s protivníkama, což celkem trvá. Zkušený pvpeři znaj dobře slabiny ostatních classů a dokážou najít prostředky jak je překonat. Já sem pvp lama ale musim uznat, že když sem se dovybavil různýma bazmekama a pofarmil sem si ty VP na to co sem potřeboval, tak sem po nějaký době začal v deconu trávit míň času a taky ty killy šly celkem solidně nahoru. Každopádně doporučuju ti to tak neprožívat, uber trochu, nic ti neuteče a z hraní budeš mít zas radost.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

nimue
Starting Member

26 Posts

Posted - 28/08/2008 :  09:00:39  Show Profile Send nimue a Private Message  Reply with Quote
:o)))
..to mi pripomina moje fabulous antree na BS (s nimu na lvl 150). Po té scéně se mnou už nikdo na BS nechce jit :-))))

..a taky porad hraju :-/

Nimuei - adv 220
Cratka - s10 crat
Reedlatt - a zase crat
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 28/08/2008 :  14:01:41  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
nerf NT plx! ;p Sis vyrazil s lowbikem na BS jo? Hehehe, trpelivost, ale je to o nervy no. Nabouchej concealment a schovavej se, jak potkas neco osamoceneho a taky to nebude 220, doubl, dorazit a znovu hide :) Zacne te to bavit, uvidis :))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 28/08/2008 :  15:31:47  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

nerf NT plx! ;p Sis vyrazil s lowbikem na BS jo? Hehehe, trpelivost, ale je to o nervy no. Nabouchej concealment a schovavej se, jak potkas neco osamoceneho a taky to nebude 220, doubl, dorazit a znovu hide :) Zacne te to bavit, uvidis :))

Blbost, dej si týden v templu na spiritech a jsi 220 a pak se budou radši hidovat ostatni :)

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 28/08/2008 :  17:00:31  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Reknu ti to takhle... Muzes mit jakkoli nabusenej char, muzes mit ten nejlepsi equip a presto budes v pvp dostavat na prdel. Ano, AO je o equipu, ale hlavne je o skillu a to v pvp plati dvojnasob. Musis znat velmi dobre kazdou profesi, musis vedet jaka ma nana, co ta nana delaji, co v urcitych situacich pouzivaji, cim te muzou ohrozit a naopak kde jsou jejich slabiny a jak muzes ohrozit ty je. Znat svyho oponenta mozna lepe nez sam sebe to je oc tu jde. Pokud valis tupe do targetu doubly a triply tak se nediv, ze te to nebavi, takhle vyhravat nikdy nebudes. Na kazdou profesi plati jina taktika a jsou profese, kterym je se treba vyhnout. Dokud se tohle nenaucis tak te to nikdy nebude bavit, bo budes predem odsouzeny k prohre. Jedinej recept na tohle je denne pvpit a ziskavat zkusenosti, jedine tak docilis toho, ze budes lidi pojizdet a ne naopak. A ver mi, ze ntcko je momentalne jeden z nejvetsich killeru v pvp.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 28/08/2008 :  17:05:24  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nimue

:o)))
..to mi pripomina moje fabulous antree na BS (s nimu na lvl 150). Po té scéně se mnou už nikdo na BS nechce jit :-))))

..a taky porad hraju :-/

ja mal dojem ze tam nechces ist ty :)

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/08/2008 :  19:37:42  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Reknu ti to takhle... Muzes mit jakkoli nabusenej char, muzes mit ten nejlepsi equip a presto budes v pvp dostavat na prdel.

Ale prd. MR! 1234567890 :]

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000