Author |
Topic  |
|
Darknt
Starting Member
38 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 23:19:34
|
Jestli někdo chcete muj acc za karton cigaret tak dejte vědět..Nejspíš už další měsíc nezaplatím. Holt každý má buňky na něco jiného a tolik vzteku co jsem teď prožil nemá se zábavou nic společného. Každý básní jak nerf NT..hate NT on BS..nemám pocit že bych byl postrach. Přitom jsem do tohoto charu dal i "sdrce" :-) a credity ofc..)a.....nic. 900M v prdeli a.....nic. Normální kokot. Doma s mladou nikam nechodim..hraju do rana..nejim..pitny režim nemám.Výsledek --->2 rozbité klávesnice a zmrd co sedí před ss.. Ále ..dobrou
|
|
| |
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 23:29:16
|
cece, zober mladu niekam von. kazdy krici nerf agenta a ten moj je tam jednohubka ;) musis sa to len naucit hrat. ale stanov si cas od kedy do kedy :) kazdy neplatic sa doteraz vzdy vratil. btw tiez mi konci acc a premyslam. ale hehe noob nt mi za krabicku marsiek nestoji  radsej prestan fajcit a vyrazaj z mladov castejsie von, nech vie ze este zijes  |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 23:51:10
|
quote: Originally posted by Darknt Každý básní jak nerf NT..hate NT on BS..nemám pocit že bych byl postrach. Přitom jsem do tohoto charu dal i "sdrce" :-)
Az na BSku udelas 100k VPcek, tak se do toho zacnes dostavat. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 00:39:43
|
tj na BS nemozes cakat ze budes vsetko kidlit ked si na 213 a nemas ani poriadne nana to ti kazdy resistne kazdy sme si na BS vytrpely svoje proste si to tam odlicuj nakup poriadne veci za VP dorob poriadny lvl a ono to pojde |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 08:54:52
|
Kdybych čel na BS s 213 engem tak budu trávit v deconu většinu času. Chce to pár levlů navíc a pořádně se vybavit, pak to jde. Navíc to není jen o tom equipu, ale i o schopnosti si poradit s protivníkama, což celkem trvá. Zkušený pvpeři znaj dobře slabiny ostatních classů a dokážou najít prostředky jak je překonat. Já sem pvp lama ale musim uznat, že když sem se dovybavil různýma bazmekama a pofarmil sem si ty VP na to co sem potřeboval, tak sem po nějaký době začal v deconu trávit míň času a taky ty killy šly celkem solidně nahoru. Každopádně doporučuju ti to tak neprožívat, uber trochu, nic ti neuteče a z hraní budeš mít zas radost. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
nimue
Starting Member
26 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 09:00:39
|
:o))) ..to mi pripomina moje fabulous antree na BS (s nimu na lvl 150). Po té scéně se mnou už nikdo na BS nechce jit :-))))
..a taky porad hraju :-/ |
Nimuei - adv 220 Cratka - s10 crat Reedlatt - a zase crat |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 14:01:41
|
nerf NT plx! ;p Sis vyrazil s lowbikem na BS jo? Hehehe, trpelivost, ale je to o nervy no. Nabouchej concealment a schovavej se, jak potkas neco osamoceneho a taky to nebude 220, doubl, dorazit a znovu hide :) Zacne te to bavit, uvidis :)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 15:31:47
|
quote: Originally posted by Deka
nerf NT plx! ;p Sis vyrazil s lowbikem na BS jo? Hehehe, trpelivost, ale je to o nervy no. Nabouchej concealment a schovavej se, jak potkas neco osamoceneho a taky to nebude 220, doubl, dorazit a znovu hide :) Zacne te to bavit, uvidis :))
Blbost, dej si týden v templu na spiritech a jsi 220 a pak se budou radši hidovat ostatni :) |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 17:00:31
|
Reknu ti to takhle... Muzes mit jakkoli nabusenej char, muzes mit ten nejlepsi equip a presto budes v pvp dostavat na prdel. Ano, AO je o equipu, ale hlavne je o skillu a to v pvp plati dvojnasob. Musis znat velmi dobre kazdou profesi, musis vedet jaka ma nana, co ta nana delaji, co v urcitych situacich pouzivaji, cim te muzou ohrozit a naopak kde jsou jejich slabiny a jak muzes ohrozit ty je. Znat svyho oponenta mozna lepe nez sam sebe to je oc tu jde. Pokud valis tupe do targetu doubly a triply tak se nediv, ze te to nebavi, takhle vyhravat nikdy nebudes. Na kazdou profesi plati jina taktika a jsou profese, kterym je se treba vyhnout. Dokud se tohle nenaucis tak te to nikdy nebude bavit, bo budes predem odsouzeny k prohre. Jedinej recept na tohle je denne pvpit a ziskavat zkusenosti, jedine tak docilis toho, ze budes lidi pojizdet a ne naopak. A ver mi, ze ntcko je momentalne jeden z nejvetsich killeru v pvp. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 17:05:24
|
quote: Originally posted by nimue
:o))) ..to mi pripomina moje fabulous antree na BS (s nimu na lvl 150). Po té scéně se mnou už nikdo na BS nechce jit :-))))
..a taky porad hraju :-/
ja mal dojem ze tam nechces ist ty :) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 19:37:42
|
quote: Originally posted by bitch
Reknu ti to takhle... Muzes mit jakkoli nabusenej char, muzes mit ten nejlepsi equip a presto budes v pvp dostavat na prdel.
Ale prd. MR! 1234567890 :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|