Tak to soutěžit už nemusíš. Stačí si koupit standard s pre-orderem :) Edit: Pokud vyhraješ, rád od tebe CE odkoupím
takze tedy budou mit early acces na Xzone? Ja to tam mam predobjednany, ale nikde jsem se to nedocetl. Jestli to tam bude pak jsem happy a nic nepotrebuju. Jeste jsem nic v zivote nevyhral v zadny soutezi takze nedoufej a kdyby jo klidne to ji strelim
Tak na xzone foru p.Schovanec informoval že mají v jednání zatím nespecifikovaný ingame item pro předobjednávky ale o open bete a head startu kódech a regulerních bonus itemech zatím žádný nový info.
Mno ja už to vzal dneska z EAstore vyřízeno za pár minut zaplaceno paypalem.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
quote:Pre-ordering a standard edition from most of our partners will not automatically give you Open Beta access as we have said previously. We will however be announcing a list of 'preferred partners' who will be selling the pre-order with Open Beta access. A full list of these partners will be included with the main announcement this week, I can confirm that both the EA Store and D2D are preferred partners and so those of you who have already placed an order need not worry that you won't get what you were offered.
No jak jsem si myslel, zase jsem nic nevyhrál a pro jistotu jsem napsal jako náhradu u třetí otázky Imrika, což asi bylo teda blbě, i když wiki o tom šulinovi co tam je nic nepsalo
Já měl odpovědi správně. Ale jak už to u mne bývá, vyhrál jsem kulový, protože na soutěže mám smůlu. Vyplním i poslední kolo, ale dnes večer kupuju pre-order z D2D, protože nevěřím ve výhru. Škoda no. Klidně bych Xzoně dal 4k za CE :)
Já měl odpovědi správně. Ale jak už to u mne bývá, vyhrál jsem kulový, protože na soutěže mám smůlu. Vyplním i poslední kolo, ale dnes večer kupuju pre-order z D2D, protože nevěřím ve výhru. Škoda no. Klidně bych Xzoně dal 4k za CE :)
To napiš na xzone, třeba ti pošle správné odpovědi a dá ti pak přednost při losování
Mno taky jsem prd vyhral , ale koukal jsem ze skandinavci to maj cenove nejaky ujety. Finove prodavaj normalni verzi za 100 eur coz teda bych nejak nechtel. Aha tak ne vseci je tu dalsi obchod a ten to ma s preorder packem za 50
quote:Pre-ordering a standard edition from most of our partners will not automatically give you Open Beta access as we have said previously. We will however be announcing a list of 'preferred partners' who will be selling the pre-order with Open Beta access. A full list of these partners will be included with the main announcement this week, I can confirm that both the EA Store and D2D are preferred partners and so those of you who have already placed an order need not worry that you won't get what you were offered.
Jedina sance teda jak se dostat do Open bety je si koupit digital Warhammer online treba na EA store... pze soutez na xzone stejne nevyhraju:D
Taky to radši mohli z xzone všechno dát jako aukci a každý den by se dělala aukce o deset kusů, kdo by dal nejvíce z těch lidí, tak to by se pak prodalo, pan Schovanec by si tak více vydělal určitě, protože já bych dal více než dvojku, ale kurwa nebaví mě čekat pár dní než skončí další kolo soutěže, osrat bych to mohl. A nebo to hodit na aukro a hotovka
Jen tak pro informaci, pokud chcete platit za WAR na D2D paypalem, tak to nelze, ale EA store paypal přijme, ale hra je dražší o 7 liber. Takže já už mám objednáno. :-)
Jedina sance teda jak se dostat do Open bety je si koupit digital Warhammer online treba na EA store... pze soutez na xzone stejne nevyhraju:D
Taky to radši mohli z xzone všechno dát jako aukci a každý den by se dělala aukce o deset kusů, kdo by dal nejvíce z těch lidí, tak to by se pak prodalo, pan Schovanec by si tak více vydělal určitě, protože já bych dal více než dvojku, ale kurwa nebaví mě čekat pár dní než skončí další kolo soutěže, osrat bych to mohl. A nebo to hodit na aukro a hotovka
A taky jde o to že později bude mít Xzone dejme tomu 20+ kusu CE k prodeji normálně, protože ti lidé co soutěží tak prostě soutěží jen o preorder a CE odmítnou koupit.
Takže tím pádem dostane CE možnost koupit náhradník, bez preorderu nebo budou volně k prodeji dejme tomnu po 20. září, pěknej bordel.
EDIT: dnešní nové info od GOA manager ale německy tak kdo umí by mohl přeložit
Jen tak pro informaci, pokud chcete platit za WAR na D2D paypalem, tak to nelze, ale EA store paypal přijme, ale hra je dražší o 7 liber. Takže já už mám objednáno. :-)
Bude jeste nejaky patch pro close beta testery, aby dostali klienta do Open Beta verze, kterou si budou ostatni stahovat.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Bude jeste nejaky patch pro close beta testery, aby dostali klienta do Open Beta verze, kterou si budou ostatni stahovat.
Tak to je samozrejmost ne? Je prece jasny ze nemuzou pustit open betu na closed clientovi nenapatchovanym Ja prave nevim na co se ptal Dengalden jaky jiny patche.