Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 mrdat
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 02/08/2008 :  21:06:05  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
prave mi někdo kompletně smazal acc

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/08/2008 :  21:11:13  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
support@funcom.com

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 02/08/2008 :  21:51:00  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
o duvod vic zacit konecne "normalne" zit, parba a flink chteji celeho clovek ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 02/08/2008 :  21:52:58  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
je to tak 3-5 dnů z5 co se tě logoval nějakej týpek co si na ado hekách levlil omni postavu (jestli o tom nevíš tak ti napíšu nick..), docela blbec, ani nedokazal držet agro na sobě a vyjadřoval se jak malej klučina a imho to nebyl jedinej člověk co měl na tvůj acc přístup... :-( R.I.P. straco :'(
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 02/08/2008 :  22:04:50  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

o duvod vic zacit konecne "normalne" zit, parba a flink chteji celeho clovek ;p

od toho sem právě na půlku prázdnin utek teď sem si chtěl zapařit
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 02/08/2008 :  22:06:17  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unforgettible

je to tak 3-5 dnů z5 co se tě logoval nějakej týpek co si na ado hekách levlil omni postavu (jestli o tom nevíš tak ti napíšu nick..), docela blbec, ani nedokazal držet agro na sobě a vyjadřoval se jak malej klučina a imho to nebyl jedinej člověk co měl na tvůj acc přístup... :-( R.I.P. straco :'(

o tom vim, jesli toje ten koho si mylsim
rip se hodí .)dík zdár unfo
edit: hf s keepem

Edited by - Xix on 02/08/2008 22:08:53
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/08/2008 :  22:11:41  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:
Originally posted by Unforgettible

o tom vim, jesli toje ten koho si mylsim
rip se hodí .)dík zdár unfo
edit: hf s keepem

co to bylo za jantara? chceme vedet vice info!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 03/08/2008 :  00:06:02  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
[Czabot] Bubbar: [Healmeh]: hale ja vim, že me moc neznas ale znas stracu :) pujcil by jsi mi enfika na sec? jam am devila a chci vedet jestli ho mam twinkovat .. taky na docce mam taky ai armor tak nemusis mit strach že ti s nim neco udelam! dam ti heslo na ac ktere mam i na register.funom.com ktere nejde zmenit takže nemam zajem te nejak podelat:) jen to chci vedet jake to je za enfa .. a stracene veris tak mužes i mi :) pls ..
[Czabot] Bubbar: [Healmeh]: nemusis se bat ja to beru jako zabavu ne jako to abych nekoho podelal .. stracena mi veri mam jeho heslo a nikdy se mu nic neztratilo :) jen hci vedet zdali ma cenu nacpat do enfa 3B :) ..

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 03/08/2008 :  19:08:39  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

[Czabot] Bubbar: [Healmeh]: hale ja vim, že me moc neznas ale znas stracu :) pujcil by jsi mi enfika na sec? jam am devila a chci vedet jestli ho mam twinkovat .. taky na docce mam taky ai armor tak nemusis mit strach že ti s nim neco udelam! dam ti heslo na ac ktere mam i na register.funom.com ktere nejde zmenit takže nemam zajem te nejak podelat:) jen to chci vedet jake to je za enfa .. a stracene veris tak mužes i mi :) pls ..
[Czabot] Bubbar: [Healmeh]: nemusis se bat ja to beru jako zabavu ne jako to abych nekoho podelal .. stracena mi veri mam jeho heslo a nikdy se mu nic neztratilo :) jen hci vedet zdali ma cenu nacpat do enfa 3B :) ..

znam, věřim..
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  08:11:25  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
WTF? Nejak tomu vubec nerozumim...

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 04/08/2008 :  10:54:42  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
No minulej tejden sem potřeboval transfer před ss a byl tam/nabídl se Angelivory (nebo tak nějak)koukám Stráčovo alt to bude dobrý, dal sem mu věci , relog na soldu a píšu na czabota Stráčo sem na cestě z inf G a tys mi poslal ze Straceny tell jestli sme se na něčem domlouvali že nevíš o co jde, přijdu teda před ss a Angelivory mi věci dal (jem mi přejmenoval batohy , vtipálek) , takže tě měl asi lognutýho někdo jinej...

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/08/2008 :  12:02:58  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manatar

No minulej tejden sem potřeboval transfer před ss a byl tam/nabídl se Angelivory (nebo tak nějak)koukám Stráčovo alt to bude dobrý, dal sem mu věci , relog na soldu a píšu na czabota Stráčo sem na cestě z inf G a tys mi poslal ze Straceny tell jestli sme se na něčem domlouvali že nevíš o co jde, přijdu teda před ss a Angelivory mi věci dal (jem mi přejmenoval batohy , vtipálek) , takže tě měl asi lognutýho někdo jinej...

Tak to ze stracu logovalo vic lidi je snad znama vec.
A ty bagle ti sotva mohl pri transferu prejmenovat. :)
Nazvy baglu mas zapsane v profilu v AO adresari.
Kdyz si je hodis na jinej char tak maji defaultni nazev, pokud si je uz n ekdy pred tim nemel a nedaval jim jinej.

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 04/08/2008 :  12:17:00  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
No když mi ty bágly vrátil , tak jeden se jmenoval Tier4 a druhej hejhola (nebotakněco)

edit: jinak je to samozřejmě k nars*ání , snad se ti podaří zjistit kdo to byl...a práskneš ho tady

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...

Edited by - Manatar on 04/08/2008 12:35:02
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 04/08/2008 :  13:19:18  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manatar

No když mi ty bágly vrátil , tak jeden se jmenoval Tier4 a druhej hejhola (nebotakněco)

No pokud vím tak jména báglů jsou uložený v adresáři každého charu zvlášť a nepřenáší se transferem. Takže ty divný jména měls protože už předtím ty bágly byly přejmenovaný na tvým soldovi.
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 04/08/2008 :  21:38:27  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
co to je za sračky?

edit:mr gm se eště neozval du mi napsat eště

edit jeto pravda nebo ne?

Edited by - Xix on 04/08/2008 21:55:56
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/08/2008 :  22:19:04  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

co to je za sračky?

Sis zase neceho snupnul ne? Co jestli je pravda nebo ne?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 05/08/2008 :  06:29:06  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by Xix

co to je za sračky?

tywe nj sem byl zas smaštěnej a psal sem..na fc mrdky a sem taky .)) mno a ktomu sem i blbě čet....myslel sem na manataruv post akorát sem to jaksi včera uplně nějak jinak přečet :)..nc
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 05/08/2008 :  08:16:23  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

co to je za sračky?

nemas neste neco?

tywe nj sem byl zas smaštěnej a psal sem..na fc mrdky a sem taky .)) mno a ktomu sem i blbě čet....myslel sem na manataruv post akorát sem to jaksi včera uplně nějak jinak přečet :)..nc

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 05/08/2008 :  17:10:46  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

co to je za sračky?

nemas neste neco?

jontuje
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 06/08/2008 :  00:00:21  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Hele shanim nekoho kdo by mi twinknul postavicky, nevite nekdo o nekom kdo by to za me udelal? Jde mi o equipe a nahozeni brainu etc... Preferuji laskave zeny!
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 06/08/2008 :  09:36:42  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Hele shanim nekoho kdo by mi twinknul postavicky, nevite nekdo o nekom kdo by to za me udelal? Jde mi o equipe a nahozeni brainu etc... Preferuji laskave zeny!

Ja si klidne svoje postavy tvym equipem twinknu!

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/08/2008 :  10:34:24  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Tak vcera tato kauza mela zajimave vyusteni.
Pripojil se Stracena (takze WB z vetsnych koncin softwaroveho nebe). Pak si checknul jeste par svych charu, zjistil co se kde ztratilo. A zajimave bylo to, ze na charu/charech zustaly $$ ... cca 400m.

Pak obvinil fixpixe z toho ze mu to vybral on. S cimz bych klidne souhlasil, bo fixpix je zmrd. Ale to sledovali fixpixovi "kamosi", kteri sice neprimo potvrdili, ze fixpix je zmrd, ale ne takovy aby mu to vybral.

Naopak se podelili se zajimavou skutecnosti a to, ze fixpix a stracena meli stejnou zahadnou kamaradku Chloe/Obkeeper (toto spojeni dvou postav nebylo zcela potvrzeno). Tato kamaradka Chloe by mohla byt Australanka, z ktere byli fixpix se stracou na vetvi a po par dnech ji dali loginy, protoze jim slibila, ze jim cosi natwinkuje a to uplne zadarmo, ze vse plati ona. Nevim jestli byly v teto transakci nejake nude pics nebo neco podobneho.

Ale tak se zepry veci maji

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 06/08/2008 :  10:41:43  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
post pics plx!

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  11:38:51  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak vcera tato kauza mela zajimave vyusteni.
Pripojil se Stracena (takze WB z vetsnych koncin softwaroveho nebe). Pak si checknul jeste par svych charu, zjistil co se kde ztratilo. A zajimave bylo to, ze na charu/charech zustaly $$ ... cca 400m.

Pak obvinil fixpixe z toho ze mu to vybral on. S cimz bych klidne souhlasil, bo fixpix je zmrd. Ale to sledovali fixpixovi "kamosi", kteri sice neprimo potvrdili, ze fixpix je zmrd, ale ne takovy aby mu to vybral.

Naopak se podelili se zajimavou skutecnosti a to, ze fixpix a stracena meli stejnou zahadnou kamaradku Chloe/Obkeeper (toto spojeni dvou postav nebylo zcela potvrzeno). Tato kamaradka Chloe by mohla byt Australanka, z ktere byli fixpix se stracou na vetvi a po par dnech ji dali loginy, protoze jim slibila, ze jim cosi natwinkuje a to uplne zadarmo, ze vse plati ona. Nevim jestli byly v teto transakci nejake nude pics nebo neco podobneho.

Ale tak se zepry veci maji

poslal sem jí fotku mího bimbase a bylo to
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/08/2008 :  11:51:50  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak to nepostuj pls

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  11:54:47  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
jinak fc se i celou dobu neozval až teď gm že mi obnovil chary
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 06/08/2008 :  12:21:20  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

buh vi cos jim taky psal...

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:04:38  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Podle me tu fotku bimbase poslala Chloe

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:15:22  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:
Originally posted by Xix

buh vi cos jim taky psal...

haah n jasný ale zase sem takový mrdky nepsal..ale ten druhej mail by celkově vymletej .)))
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:25:51  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

já popravdě netušim jesli to je chlap nebo hnusná holka co dřepí u pc a skouší něco přes AO..(mezi náma opravdu nic nebylo .p ) ale dávala nějaký kačky a byla v pohodě a toco mělo bejt v budoucnu bylo gud pro všechny tak mi to přišlo v pohodě..)

edit: možná to taky je mladá pěkná australačanka .)..né moc pravděodobná možnost
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:36:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:
Originally posted by B8M

já popravdě netušim jesli to je chlap nebo hnusná holka co dřepí u pc a skouší něco přes AO..(mezi náma opravdu nic nebylo .p ) ale dávala nějaký kačky a byla v pohodě a toco mělo bejt v budoucnu bylo gud pro všechny tak mi to přišlo v pohodě..)

edit: možná to taky je mladá pěkná australačanka .)..né moc pravděodobná možnost

Takze ona ti za ty pr00n pixs platila?
Ale jo, jinak myslim ze byla v pohode, jen si na chvili vypujcila par kousku CC nebo co to bylo

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:41:21  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:
Originally posted by B8M

Ale jo, jinak myslim ze byla v pohode, jen si na chvili vypujcila par kousku CC nebo co to bylo

sem měl bejt budoucí AO gigol :)))
n nevim buď ten magor fixpix nebo ona snažim se to zjistit ale moc to nejde
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/08/2008 :  16:45:36  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:
Originally posted by B8M

A tak jo, nabuseny telo si na to mel, jen ti u toho troxe neco pro uspesneho gigola chybelo ;)
IMHO to byla ta "kocena", fixpix je zmrd a potreboval by do budky, to nic ale nemeni na tom, ze kdyz se dozvedel o tvojem "hacku" tak mel nalogovanyho Mrdoska 24hodin, nez mu FC zmenilo heslo na account (noob neumel to sam)

Ukaz nam co si psal do FC, hlavne ten druhe vysmazene mail ;)

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  17:03:12  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:

quote:
Originally posted by Xix

quote:
Originally posted by B8M

A tak jo, nabuseny telo si na to mel, jen ti u toho troxe neco pro uspesneho gigola chybelo ;)
IMHO to byla ta "kocena", fixpix je zmrd a potreboval by do budky, to nic ale nemeni na tom, ze kdyz se dozvedel o tvojem "hacku" tak mel nalogovanyho Mrdoska 24hodin, nez mu FC zmenilo heslo na account (noob neumel to sam)

Ukaz nam co si psal do FC, hlavne ten druhe vysmazene mail ;)

nasrat žádný mejli se postovat nebudu
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/08/2008 :  17:07:33  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Proc ne? Esli potrebujes pomoct s napsanim mailu, tak ti ho napisu

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/08/2008 :  18:03:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Alespon do vlakna pro zasmani! :]

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 06/08/2008 :  22:08:38  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xix

Proc ne? Esli potrebujes pomoct s napsanim mailu, tak ti ho napisu

proto že je vymletej..ne směšnej ale vymletej...jak sem byl dost a t osem byl tak sem se snažil napdat normální email....angličtina mi vtu chvíly moc nešla a eště sem to moc nedával...a nejspíš už žádný maily posílat nebudu takže ok

edit: a hafec chyb..))

Edited by - Xix on 06/08/2008 22:13:58
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 08/08/2008 :  18:02:37  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
n nic končim s ao tak setu mějte pěkně GL HF .)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 08/08/2008 :  20:10:03  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
at se ti dobre dari!

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 08/08/2008 :  20:46:24  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
jj a jeste jedna vec. never nikomu! jen detem. ty lhat a salit neumej ;) gl!
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 08/08/2008 :  20:46:30  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

NAIVKA . tak gl v RL a za 2 tyzdne ingame

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 09/08/2008 :  09:28:06  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:

at se ti dobre dari!

hhh až teď sen si tak nějak všiml pořádně twího nejvíc avatara..fakt hustej
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/08/2008 :  09:29:08  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

quote:

at se ti dobre dari!

Ty bys mel vazne ubrat s tema drogama.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/08/2008 :  09:48:57  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:
Originally posted by Xix

quote:

at se ti dobre dari!

Ty bys mel vazne ubrat s tema drogama.

nebo pridat, tezko rict co bude rychlejsi ;p ale dik za pochvalu, je to odraz meho vnitrniho klidu ;))

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 09/08/2008 :  22:26:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

koncite vsichni nebo jen nektery co hrali za stracenu?
porad vidim logovat :)

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 10/08/2008 :  13:52:44  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
kto je ten fixpix meno mi nieco hovori, ale neviem kam si ho mam priradit
edit: oprava chyby:))

To by sa sem nezmestilo

Edited by - snehulienka on 10/08/2008 13:53:56
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 10/08/2008 :  18:09:54  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:
Originally posted by Xix

koncite vsichni nebo jen nektery co hrali za stracenu?
porad vidim logovat :)

straca asi loguje a pochybuju že bude hrát dál
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 10/08/2008 :  18:18:00  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
fixpix je generál humurukský armády..brzo pude do krvavé války proti kravdrubům
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 10/08/2008 :  18:42:47  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
a kravdrubove v te velke bitve zvitezi, olaaa
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2008 :  19:06:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xix

Heh? :p

Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 11/08/2008 :  06:26:19  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by Xix

Heh? :p

neznáš kvadruby bo jak?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic