Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Diskuze na raidu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/07/2008 :  19:51:49  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tohle tema je tu jako volny ring pro diskuzi. Vychazi z posledniho bista.

Otazka: Ma RL na raidu dycky pravdu a vsichni ho s radosti poslouchaji a komentuji az po raidu? Idealne v tellech?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 27/07/2008 19:52:20

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/07/2008 :  19:54:41  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Podle mne ano. Uz jen proto, ze rada RL ma zkusenosti a vi co se muze vsechno stat. A proto ma smysl raidy podnikat pokud vidi sanci.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 27/07/2008 :  19:57:49  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Ne, vsichni sme si rovni a RL se nebude stavet nad nas!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/07/2008 :  20:07:38  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Otazka: Ma RL na raidu dycky pravdu a vsichni ho s radosti poslouchaji a komentuji az po raidu? Idealne v tellech?

Jiste, kdo promluvi, tak dostava /raid kick.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 27/07/2008 :  20:07:46  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Ja te dneska poslouchal.. rikal si zrusit pety, tak sem je zrusil.. rikal si !raid stop, tak sem sel afk... no a pak z toho byli akorat kecy, takze uz te nikdy poslouchat nebudu :p
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 27/07/2008 :  20:41:38  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

Ja te dneska poslouchal.. rikal si zrusit pety, tak sem je zrusil.. rikal si !raid stop, tak sem sel afk... no a pak z toho byli akorat kecy, takze uz te nikdy poslouchat nebudu :p

tato cast sa mi velmi paci. k teme neviem ci z radostou ale posluchat by mali. aj ked osobne si myslim ze sme mohli vybehnut na ostrov a tam cakat ci omni vaipnu alebo nie a nie cakat tam kde po zerg tnh prisiel train

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 27/07/2008 :  21:14:09  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

co to trepes??

nikdo ti nerekl nic o tom ze ses afk..
jen sem po tobe chteli def auru, ses vratil z AFK a misto abys ji nacaroval tak si zacal brecet.. pritom sme te jen pozadali o tu auru, nevim kdes videl nejaky kecy...

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 27/07/2008 :  21:16:09  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

quote:

tato cast sa mi velmi paci. k teme neviem ci z radostou ale posluchat by mali. aj ked osobne si myslim ze sme mohli vybehnut na ostrov a tam cakat ci omni vaipnu alebo nie a nie cakat tam kde po zerg tnh prisiel train

nj, ale to sme nechteli, vyuzit jejich portal...
a sotva bychom se tam nekde schovali pred zergem, lidi tam behaji vsude..

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 28/07/2008 :  09:47:59  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets
co to trepes??

jen sem po tobe chteli def auru, ses vratil z AFK a misto abys ji nacaroval tak si zacal brecet.. pritom sme te jen pozadali o tu auru, nevim kdes videl nejaky kecy...

Ale prosimte... jakmile ste rekli ze chcete auru tak sem zalezl vedle Anpeho a nahodil ji.. a stal sem tam az do wipu. Takze kdyz uz ses do me pustil ze tu "trepu" (jen sem si trosku ze srandy rypnul do tojeho) tak priste aspon pravdu, dik.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 28/07/2008 :  10:22:06  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by petrpets
co to trepes??

Ale prosimte... jakmile ste rekli ze chcete auru tak sem zalezl vedle Anpeho a nahodil ji.. a stal sem tam az do wipu. Takze kdyz uz ses do me pustil ze tu "trepu" (jen sem si trosku ze srandy rypnul do tojeho) tak priste aspon pravdu, dik.

Jestlize jakmile znamena 2 minuty tak jo.. Anpe ji chtel c tom nejvetsim srumci jak se bezelo nahoru...

A brecel si jak malej ze nadavame tak nekecej. Pritom jedine co sme ti rekli bylo abys nacaroval def auru.

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 28/07/2008 :  10:48:49  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
nemel jsem moc casu sledovat kdy naskocila, ale domnivam se ze az na ss pop place. chtel jsem ji sakra driv. mozna se mejlim. btw obecne pro craty. aura a debuffing initu je bezpodminecne nutna zalezitost pri vstupu nahoru k ss. docky nemaj cas rozdavat ubt
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 28/07/2008 :  12:34:28  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Ano

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 28/07/2008 :  14:21:30  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Myslím že RL se má poslouchat a konat dle jeho pokynů. Druhá věc je zda je možné ty pokyny komentovat, tady je těžký asi najít tu hranici, protože si myslím, že ani nějaký velký komentáře a ani úplnej zákaz komentářů nejsou dobře. Myslím, že tam je to hlavně na RL jak má moc chuť diskutovat o těch námitkách. Pokud to je tak že lidi plkaj, ale poslouchaj, tak je jen na něm kolik má času s nima argumentovat na raidchannelu. Pokud neposlouchaj, tak pak je to plně v jeho kompetenci, jestli je nějak "odmění" nebo jestli to nechá tak. Já sám RL nejsem, tak nemůžu tohle moc soudit, ale myslím, že je to hodně na RL jak moc se do toho nechá vtahnout. Toť můj názor.

PS: Já nekomentuju RL často, popravdě sem to udělal jen několikrát za tu dobu co hraju, ale už jsem to udělal, takže odsudek komentářů opravdu nemůžu udělat....

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 28/07/2008 :  15:41:22  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
RL je buh!!! vypnout mozek a sledovat chat pripadne poslouchat pokyny!! Jsou situace kdy neni cas ani misto pro vic hlav vic vi.. RL je CML (centralni mozek lidstva). Komentare po raidu, pripadne tell pomluvy jsou povinne!!! :o)

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 28/07/2008 :  15:55:54  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Metacrawen

[quote]Originally posted by petrpets

Jestlize jakmile znamena 2 minuty tak jo.. Anpe ji chtel c tom nejvetsim srumci jak se bezelo nahoru...

A brecel si jak malej ze nadavame tak nekecej. Pritom jedine co sme ti rekli bylo abys nacaroval def auru.

Ano byli to tak 2 minuty a Anpe mas pravdu, nahazoval sem ji az nahore u SS, takze oprava: "jakmile jsem se vratil a zjistil jsem ze ji chcete tak sem ji nahodil a stal u Anpeho, coz mohli byt treba ty 2 minuty". Skoro od ty doby co sme vysli sem potreboval jit afk, jenze do ty doby nez sem cetl na botu ze to nema cenu a pak !raid stop sem si to nedovolil. A ted se tu resi ze se vam nedal auru ihned jakmile to nekdo napsal. Ne, nedal, byl sem umyslne afk s vedomim ze je konec raidu, a nahodou sem prezil a dostal se za vama nahoru, kde sem byl chvili zalezly za rohem opet afk a pak jsem jen vybehl, hodil auru a do toho nas nekdo natrainoval.

A misto aby se tu resili ty zmrdi co nas natrainovali, tak me tu, Petre, povidas ze jsem brecel jak malej. Nevim co tim myslis, tak mi to prosim objasni.

Edit: Petrpets: A brecel si jak malej ze nadavame tak nekecej. Pritom jedine co sme ti rekli bylo abys nacaroval def auru.

hm aha tak ted uz to nechapu vubec co rikas. Rekli ste mi JENOM at nahodim auru a ja brecel jak malej ze mi nadavate. Dava ti to smysl, Petre?

Edit2: mno ale mozna do me jen rejpes jako ja do tojeho a zbytecne se tu snazim prijit na to kdy a jak sem brecel jak dite? Jinak uz nevim, dam se podat!

Edit3:.. a nebo vis co - mas pravdu! Brecel jsem jak maly dite! Tak a je to venku, ano sem urvany maly dite. Tak a muzu zas pryc z Flame sekce, todle mi na mesic nebo dva stacilo.

Edited by - Metacrawen on 28/07/2008 15:56:30
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 28/07/2008 :  16:17:41  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
hele bubaku zadnej nerv to nejni... raid byl stoplej, mohl jsi treba skocit dolu o nic nejde, to co tu zminuje petr je takova nabalena koule kterou sis vyslouzil beehm celeho raidu, jako ze peti chodej kam chtej atd... vubec to neres, pust to z hlavy o nic nejde... reagoval jsi az kdyz jsi byl back, mozna je krapet problem ze jsi zacal vypisovat ze jsi byl afk a ze tohle a tamto a pak az cast aury, ale je to fuk, mohlo nam to pomoct, ale nikdo te za to jebat nemuze, byla to nase dobrovolna snaha neumrit a dat si ss... takze klidek
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 28/07/2008 :  18:16:19  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

A misto aby se tu resili ty zmrdi co nas natrainovali, tak me tu, Petre, povidas ze jsem brecel jak malej. Nevim co tim myslis, tak mi to prosim objasni.

ten trian bol zo zergu od ludi ktory sa tam nechavali killnut amick nas nan upozornoval s konciacim sa zergom a vecsina ludi ho aj cakala cize nieje co riesit aspon podla mna:))

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/07/2008 :  20:58:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Metacrawen

[quote]Originally posted by petrpets

Ano byli to tak 2 minuty a Anpe mas pravdu, nahazoval sem ji az nahore u SS, takze oprava: "jakmile jsem se vratil a zjistil jsem ze ji chcete tak sem ji nahodil a stal u Anpeho, coz mohli byt treba ty 2 minuty". Skoro od ty doby co sme vysli sem potreboval jit afk, jenze do ty doby nez sem cetl na botu ze to nema cenu a pak !raid stop sem si to nedovolil. A ted se tu resi ze se vam nedal auru ihned jakmile to nekdo napsal. Ne, nedal, byl sem umyslne afk s vedomim ze je konec raidu, a nahodou sem prezil a dostal se za vama nahoru, kde sem byl chvili zalezly za rohem opet afk a pak jsem jen vybehl, hodil auru a do toho nas nekdo natrainoval.

Edit: Petrpets: A brecel si jak malej ze nadavame tak nekecej. Pritom jedine co sme ti rekli bylo abys nacaroval def auru.

hm aha tak ted uz to nechapu vubec co rikas. Rekli ste mi JENOM at nahodim auru a ja brecel jak malej ze mi nadavate. Dava ti to smysl, Petre?

Edit2: mno ale mozna do me jen rejpes jako ja do tojeho a zbytecne se tu snazim prijit na to kdy a jak sem brecel jak dite? Jinak uz nevim, dam se podat!

Edit3:.. a nebo vis co - mas pravdu! Brecel jsem jak maly dite! Tak a je to venku, ano sem urvany maly dite. Tak a muzu zas pryc z Flame sekce, todle mi na mesic nebo dva stacilo.

Selbst Flamme?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 31/07/2008 :  22:21:46  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
me chybela jasnejsi koordinace v krizovce u TSS, kdy tank prolez a najednou pop, zustal sem a rikal si ze s Rendlosem 1-2 popy dame, ale to sem netusil, ze je Rendl jen na dualu a navic, ze "to" nedame asi sem mel prolyzt a chcipl by jen Rendl s aggrem, ale co, tak obetoval sem se asi by s emi libilo, kdyby RL zavelel stop, pomlatili bysme pop a lezli dal, na druhou stranu bylo riziko, ze by nas tam zdechlo vic, takze diskuze...

Dunbic, adv 220/26

Edited by - John Dunbar on 31/07/2008 22:23:34
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 01/08/2008 :  09:35:42  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
"Rekli ste mi JENOM at nahodim auru a ja brecel jak malej ze mi nadavate. Dava ti to smysl, Petre?"

Jestli to dava smysl je fuk, ale tak to bylo...
Mam si sand nechat vyjet log?

bubaku nacaruj def auru pls
co?? raid byl stoplej tak sem sel afk!
no a mas nejakej problem s nacarovanim def aury?
tak to je dobry stopnete raid a ted za vsechno muzu ja...

takhle si to nejak pamatuju, z tve strany to opravdu smysl nedavalo to mas pravdu...
nic o tom zes sel afk, nic o tom ze za neco muzes...

edit: neresil bych to tu, ale tys zacal viz. tvuj prvni post " no a pak z toho byli akorat kecy"

resit tady train zergu by bylo opravdu o nicem..

Edited by - petrpets on 01/08/2008 09:44:16
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 01/08/2008 :  11:08:49  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
dunbe. mlc ;) v ramci dobre vule jsi neposlechl rl ;) a neudelal click ;) neuposlechnuti znamenalo zbytecnou smrt bych rekl ;)
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 01/08/2008 :  13:08:21  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
počkejte až s váma budu chodit já, to bude teprv bordel!
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 01/08/2008 :  13:50:36  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unforgettible

počkejte až s váma budu chodit já, to bude teprv bordel!

Te parkrat nekdo kikne, sebere ti body a naucis se;)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000