Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Kdo ted aktualne hraje AO?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 16/04/2008 :  10:37:26  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Spousta pametniku zasira toto forum, tak uz nemam prehled kdo aktualne hraje a kdo ne :).
Zvlast kdyz jsem od prosince nelognul :).

Jak to vubec vypada, ma cenu to hrat dal?

Andanthe of Czech Anarchy

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 16/04/2008 :  10:44:32  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

Spousta pametniku zasira toto forum, tak uz nemam prehled kdo aktualne hraje a kdo ne :).
Zvlast kdyz jsem od prosince nelognul :).

Jak to vubec vypada, ma cenu to hrat dal?

ja hraju frooba v prumeru tak 15minut kazdej den
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/04/2008 :  10:49:03  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
ja 3x ale jestli paja nezaplati tak za par dni uz jen dual

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 16/04/2008 :  10:49:57  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Logni frooba a uvidíš. To sou votázky ...
A jinak jestli má smysl hrát AO je otázka, na kterou ti ve flamu odpoví všichni způsobem, kterej nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hlavně ti odpoví taky ty lidi, o kterých píšeš v první větě. A za další je otázka co tě baví, co od AO očekáváš a tak. Ale jestli ti stačí moje zcela bezcenná odpověď, tak jo, stojí to za to.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 16/04/2008 :  10:55:57  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

A jinak jestli má smysl hrát AO je otázka, na kterou ti ve flamu odpoví všichni způsobem, kterej nemá žádnou vypovídací hodnotu. Hlavně ti odpoví taky ty lidi, o kterých píšeš v první větě. A za další je otázka co tě baví, co od AO očekáváš a tak. Ale jestli ti stačí moje zcela bezcenná odpověď, tak jo, stojí to za to.

Stava sa z teba filozof :)
K otazke, ked sa toto pytas zrejeme uz mas v ruke kreditku a rozmyslal ci zaplatit :) tak nevahaj a ...

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/04/2008 :  11:22:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ti dam zasiram! Ja tu kvalitne konverzuju!;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 16/04/2008 :  11:22:54  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:
Originally posted by Philty

Stava sa z teba filozof :)
K otazke, ked sa toto pytas zrejeme uz mas v ruke kreditku a rozmyslal ci zaplatit :) tak nevahaj a ...

hmm spis ma jeste kocovinu ;pp
cenu ma hrat cokoliv, co te bavi, klidne i piskvorky s manzelkou ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 16/04/2008 :  11:27:59  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

mam jeste nejaky klice, snad nejaky bude fungovat, abych obcas mohl lognout na aorc pod svojim nickem!!!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 16/04/2008 :  11:35:23  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
osobne sem trochu skepticky s budoucnosti AO. Hraje cim dal min lidi(celkove), nekdo psal ze je to jen proste jaro/leto a na podzim zas zacnou lidi hrat, ale hodne starsich hracu z AO odchazi/odeslo. FC sipe nove veci jak na bezicim pasu = dalsi grind. Snazili se z AO udelat vicemene hru zamerenou na pvp(nemoznost sehnat vetsi mnostvi VP jinak nez na BS) a mechanika evady/nr/aad je zmrvena asi uz od LE, popr. nekteryma patchema, o nejake vyvazenosti mezi profesema nejde vubec mluvit ... Posledni uprava title systemu je tragedie,prakticky je ted z title pvp grind a za smrt neni zadny postih. Pvm me pripadne diky novym predmetum/nano/procs hodne zjednudusene, az na nejake ty ulety v pande :)
jen muj momentalni pohled na AO

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/04/2008 :  12:05:26  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by petrpets

mam jeste nejaky klice, snad nejaky bude fungovat, abych obcas mohl lognout na aorc pod svojim nickem!!!

majgot, prazske plat a bude somrovat o key... se picnu

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 16/04/2008 :  19:14:16  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inco

osobne sem trochu skepticky s budoucnosti AO. Hraje cim dal min lidi(celkove), nekdo psal ze je to jen proste jaro/leto a na podzim zas zacnou lidi hrat, ale hodne starsich hracu z AO odchazi/odeslo. FC sipe nove veci jak na bezicim pasu = dalsi grind. Snazili se z AO udelat vicemene hru zamerenou na pvp(nemoznost sehnat vetsi mnostvi VP jinak nez na BS) a mechanika evady/nr/aad je zmrvena asi uz od LE, popr. nekteryma patchema, o nejake vyvazenosti mezi profesema nejde vubec mluvit ... Posledni uprava title systemu je tragedie,prakticky je ted z title pvp grind a za smrt neni zadny postih. Pvm me pripadne diky novym predmetum/nano/procs hodne zjednudusene, az na nejake ty ulety v pande :)
jen muj momentalni pohled na AO

Taky si myslim, ze ta extremni aktivita vyvojaru AO v poslednim roce prisla trochu pozde. Proste zaspali. Kdyby na to nekaslali cele ty roky, mohlo to vypadat lip. Otazka je, zda vubec jde ozivit takhle starou hru. Jsem zvedavej na ten novy engine.

BTW mel bych mi jeste aktivni account, tusim, ze tak do konce kvetna, tak zkusim lognout :). Ale to bude zase tragedie, nebudu vedet jak si otevrit inventar a podobne :).

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/04/2008 :  08:57:05  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale to bude zase tragedie, nebudu vedet jak si otevrit inventar a podobne :).

to tys nekdy vedel?:) Mittra hotline ti porad radil po founu tak nemachruj :)))

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 17/04/2008 :  09:09:33  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Ale to bude zase tragedie, nebudu vedet jak si otevrit inventar a podobne :).

to tys nekdy vedel?:) Mittra hotline ti porad radil po founu tak nemachruj :)))

sak u fixera staci vedet kde ma fgrid ne ?
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 17/04/2008 :  09:23:25  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

no vsak ten bude tiez 'chvilu' hladat

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/04/2008 :  09:51:32  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lonillen

quote:

no von bude hledat i kde se vubec AO pousti :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 17/04/2008 :  10:51:07  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Fgrid nevim, ale co se tyce evacu, tak prsty si mozna jeste pamatuji tu spravnou kombinaci, ktera mi tolikkrat zachranila kejhak :).

Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 17/04/2008 :  12:06:08  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Fgrid nevim, ale co se tyce evacu, tak prsty si mozna jeste pamatuji tu spravnou kombinaci, ktera mi tolikkrat zachranila kejhak :).

http://img182.imageshack.us/my.php?image=fixer174wq0.png

tahak na evac

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 17/04/2008 :  12:18:04  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inco

quote:

quote:

quote:

http://img182.imageshack.us/my.php?image=fixer174wq0.png

tahak na evac

lol
to vypada ze hrat fixu je easy, cokoliv zmacknes tak zmacknes dobre
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000