Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Beast 7.-13.4.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 31/03/2008 :  16:07:21  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
V ramci predchozi diskuze Odding jinych org je nemozny, tudiz prime time kill Beasta taktez. Kdo ma vazny zajem jit v nestandardni hodiny - v noci?

Prihlaseni:
Alexxxxela - Enf
Feng - NT
Lapka - Doc
Ufan - Doc, Solda
Peta - Crat, Solda
Nuzg - Adva
Jurosik - Agent
Nailo - Solda nebo Doc

Aktualni pocet prihlasenych 10.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 04/04/2008 07:06:20

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 31/03/2008 :  16:39:59  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ty si poklad, muzes mne linknout predchozi diskuzi, kde se doslo k tomu, ze to nejde?
Krome Ufanova !join kbeast je tenhle topic, kde se k nicemu takovemu nedoslo (a linknu si post s fakty, kde se ukazuje, ze realita je jina, nez to, ze to proti omni/komukoliv nedate: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=27809#509254)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 31/03/2008 :  19:13:59  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
Já budu chodit v nestandardních hodinách.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 31/03/2008 :  19:50:06  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Special for TOje: Logni Shada a ne<>uj!!! Den po tom co zaclo chodit omni Zerg jsem chtel udelat Beasta znova. Ze pry to nema smysl znelo ze dvou hlasu a tim se skoncilo s Beastem. Pak jsem se ptal jestli se nekdo prekopal na PVM, zadna odpoved. Teorie o tom kdo jakou DMG muze mit jsou krasne, ale realita nastane v pondeli. Ja to pujdu vecer. Budu mit healt a DD v KT? O tom co by mohlo byt a je se koukni a logni prosim! Diky za poznamku k tematu. Takhle to vzdycky konci. Lidi tu maji napsat jenom jeden radek. "Ano jdu s XXXX charem". Ted se tu zacne resit kdo proc a skym. Zaloz si vlastni flame na to jestli muze CZA jit Beasta a nekoho odnout. Ja tu chci videt jenom aspon 12x ANO-NICK.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 31/03/2008 :  20:22:10  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
+1

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 31/03/2008 :  21:26:21  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
+2 (doc, sol)

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 31/03/2008 :  21:29:25  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

Special for TOje: Logni Shada a ne<>uj!!! Den po tom co zaclo chodit omni Zerg jsem chtel udelat Beasta znova. Ze pry to nema smysl znelo ze dvou hlasu a tim se skoncilo s Beastem. Pak jsem se ptal jestli se nekdo prekopal na PVM, zadna odpoved. Teorie o tom kdo jakou DMG muze mit jsou krasne, ale realita nastane v pondeli. Ja to pujdu vecer. Budu mit healt a DD v KT? O tom co by mohlo byt a je se koukni a logni prosim! Diky za poznamku k tematu. Takhle to vzdycky konci. Lidi tu maji napsat jenom jeden radek. "Ano jdu s XXXX charem". Ted se tu zacne resit kdo proc a skym. Zaloz si vlastni flame na to jestli muze CZA jit Beasta a nekoho odnout. Ja tu chci videt jenom aspon 12x ANO-NICK.

Special pro tebe. O tom co je mam prehled. Vidim ze tve organizovani a reseni problemu se sklada z "des/nejdes" a "svedeme to na todle a todle".
"Todle a todle" uz jsem vyvratil fakty jinde.

A takhle to vzdycky konci. Ja Alex napisu a vy lidi sami od sebe prijdete. A neprijdou.
Raidy se delaji tak, ze od rana do vecera nekoho ukecavas aby prisel, aby se zaridil misto hrani. Nikoliv tak, ze si vymyslis problem a pak cekas, ze kvuli neexistujicimu problemu lidi sami od sebe prijdou nekdy nekam. A diky tomu taky pak budes vedet, kdy je realne bista jit a kdy ne (protoze kazdyho znas, znas jeho zvyky, jeho nasazeni atd.) S nejakejma hernima prvkama to vubec nesouvisi.

Existujici problem, jak vam flamuju kazdy Beast topic je v tom, ze tu neni nikdo, kdo udela daleko vic nez to, ze nekam prijde, nebo napise jeden topic.

A pokazdy kdyz se ozves a vymyslis vymluvy a myslis si jakej si king ze udelas jeden post, kterej moc prace neda, kdyz je na co se vymluvit se ozvu. Je to vysmech lidem, co si tu praci s raidama opravdu dali.

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 31/03/2008 :  22:42:34  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
OK logni, ukecej si koho chces z CZA (hlavne Pvp lidi co se ti prekopou na 2 Beasty za mesic) a odni ve FFA v Prime time. Ja ti to tanknu. Jsem zvedavy kdo bude v prvni desitce dmg. Bavime se o dvou ruznych vecech. Ty rikas co by mohlo byt a ja rikam co je. Kazdy tady doufam ma uz obcanku a vi co muze. Kdyz nevi jsou tady hodne zkuseni hraci co radi poradi a nebo se staci kouknout na fora. Uz nebudu dal hazet hrach na zed nema to cenu.

Cau Puso tvuj King

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 31/03/2008 :  23:38:37  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kazdy tady doufam ma uz obcanku a vi co muze. Kdyz nevi jsou tady hodne zkuseni hraci co radi poradi a nebo se staci kouknout na fora. Uz nebudu dal hazet hrach na zed nema to cenu.

Pletes dohromady dve veci. Chtit, a umet. Mas problem s chtit a myslis ze to vyresis s equipem. A soucasne priznavas, ze to je o tom chtit se prevlict...

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 31/03/2008 :  23:54:00  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Jako dve maly decka...

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/04/2008 :  00:22:57  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Jako dve maly decka...

RIka adva zmrsenej pvp equipem urcite;-)

Edit: Nevim co je na tom za maly decko, kdyz komentuju kde je problem, diky za uznani:P

Edited by - tojejedno on 01/04/2008 00:23:51
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 01/04/2008 :  07:29:31  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
1+1 = kill machine!

1-tank solda
1-pvp crat

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 01/04/2008 :  07:47:47  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets
1-tank solda

Vafle uz neni dd solda?

quote:
Originally posted by Tojejonde
.... ze tu neni nikdo, kdo udela daleko vic nez to, ze nekam prijde, nebo napise jeden topic.

Pff co kecáš :)) víš jak spamuju každýho on-line a posílam sms kdyz si chci zahrát a mít lidi na raidu?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 01/04/2008 :  08:40:27  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Hmmm zajimava demagogie. Cituji:
a] "Pletes dohromady dve veci. Chtit, a umet. Mas problem s chtit a myslis ze to vyresis s equipem." - tady rikas equipem se problem nevyresi.
b] "A soucasne priznavas, ze to je o tom chtit se prevlict..." - tady rikas ze to je equipem

Takze hodnota tvojeho Tojeho prispevku secteno a podtrzeno:
--------------------------------------------------------------- (velka tlusta cara)

Toje = chudas, Alex = King

Tak a ted muzes zacit rozebirat pocasi a delat si tu ++

PS: Jestli mas utkvely pocit ze delam neco spatne, pojd, logni a ukaz mi to. Ted jsi nekdo kdo neni online a keca bla bla bla... Mas strach ze tvuj Shade pri pohledu na beasta a finalnim vyjeti dmg nebude v prvni desitce? Prestan porad kecat a ukaz se. Chces diskutovat s lidma o hre kterou nehrajes? OK. Je svoboda delej si co chces. Ale neflamuj mi tam kde se chci seriozne zeptat lidi jestli maji zajem jit!!!

Cau Puso tvuj King

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 01/04/2008 :  11:24:15  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
lexxxo :) pssst :)
Vratme se k jadru pudla...
Nic neslibuju, ten vikend budu pryc, v tejdnu urco nepujdu na bista kdyz mam bejt v praci... Jinak kdyz se to bude hodit, poupravim svuj cas abych se na raid dostal, OFC!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/04/2008 :  11:44:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm zajimava demagogie. Cituji:
a] "Pletes dohromady dve veci. Chtit, a umet. Mas problem s chtit a myslis ze to vyresis s equipem." - tady rikas equipem se problem nevyresi.
b] "A soucasne priznavas, ze to je o tom chtit se prevlict..." - tady rikas ze to je equipem

Add bé. Vidis tam to chtit? Asi ne, a to je tvuj problem.

quote:
Ale neflamuj mi tam kde se chci seriozne zeptat lidi jestli maji zajem jit!

Neptas se seriozne. Za prve jde o smysleny problem. Za druhe jde o to lidi presvedcovat a poznavat, ne vypisovat topicy na foru v tydnu kdy je ffa bist a cekat ze si z toho sednou na zadek.

PS: Flame z toho delas ty. Ja vim o cem mluvim

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 01/04/2008 :  12:05:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Vafle uz neni davno dd solda....
Kdyz vidim ze dd neni treba jelikoz jedinej OD je na bistu a tam nemame sanci...
Je fajn kdyz neco tankuje a hp ji neskacou jak jojo. ;)

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 01/04/2008 :  12:11:56  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Toje ty si dobry srandista. Vypsal jsem to tyden dopredu jen tak BTW... A jestli jde o smysleny problem ze CZA neodne cizi tym, tak pozaduji dukaz. Sloz mi hypoteticky KT. Skoda, ze jsi nebyl na poslednim Beastu. Vezmi a logni se. Neboj se toho. Z ceho mas strach?
Chtit prevlict se musi hrac ja nikoho k nicemu premlouvat nebudu. Jedem mesic se Beast jde 2x a jeden mesic treba vubec. Co mi asi rekne hrac ktereho bavi PVP? Zkus si sam dat tenhle dotaz a odpovez si. Zeptal jsem se jestli se nekdo zacal prekopavat na PVM. Podivej se sam na odpovedi.

PS1: Flame z toho delam ja? Pozastav se a zapremyslej, kdo tu zacal psat jako prvni neco jineho nez ANO jdu s tim a tim charem!

PS2: Chci vsechny ohromit at si nesednou na zadek, ale at se jim zadek zabori a spadnou celisti, hracky at na me zacnou hazet lajbiky a majtky (prelozim prazakum -> nejsou to zadne majetky, ale kalhotky)

Cau Puso tvuj King

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 01/04/2008 12:13:50
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/04/2008 :  13:28:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toje ty si dobry srandista. Vypsal jsem to tyden dopredu jen tak BTW... A jestli jde o smysleny problem ze CZA neodne cizi tym, tak pozaduji dukaz. Sloz mi hypoteticky KT. Skoda, ze jsi nebyl na poslednim Beastu. Vezmi a logni se. Neboj se toho. Z ceho mas strach?
Chtit prevlict se musi hrac ja nikoho k nicemu premlouvat nebudu. Jedem mesic se Beast jde 2x a jeden mesic treba vubec. Co mi asi rekne hrac ktereho bavi PVP? Zkus si sam dat tenhle dotaz a odpovez si.

Tyden dopredu? To si dobrej. Kdyz vypises bista na dalsi ffa tyden, otellujes a ukecas kazdeho mozneho bez nejakejch vymyslu o DD, tak mas jisty 4 bisty 1/5 a 2/5 a urcite nejaky dalsi. Ale to se musi resit realne problemy a musi se tomu venovaat hodne casu.

Izy. Smyslenej problem -> na bista je potreba KT na omni, jinak nema smysl jit -> nejde se.
Fakt -> Na bista je hlavne nutne vyrazit -> Pak se urcite z vic jak 20% zadari - http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=27809#509254

Realita -> Smyslenej problem -> Nikdo to nechce resit -> mame vymluvu -> Alex ma + za pokus o "organizaci"

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 01/04/2008 :  13:50:18  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Pánové, sledovat Alexovy emo záchvěvy a Tojeho panský rady je opravdu hodný sekce flame!
Ale k tématu řeknu jen to, že v takhle dlouhým období v neznámým čase nejsem schopnej slibovat účast. Navíc formulace v noci je teda dost vágní, nešlo by to nějak upřesnit?

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 01/04/2008 :  14:02:14  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem netušíte jak je to s timhle? (ptam se lidí co šli v poslední době zody/bísta) http://forums.anarchyonline.com/showthread.php?t=526231
Je to neschopnost zergu, nebo fakt nějaký úpravy v aggru mobů? Jen sem zvědavej...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 01/04/2008 :  14:12:33  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28696 tady mas cisla o DMG. Vidis nekde v cele nejakyho Enga, Crata, Enfa, NT atd.? Ted reknu neco co jsem nesledoval minuly ffa. Myslis ze sli kazdy den? Omni v 40-50 lidech? Pletu se? Porad vidis smysleny problem? Tu tabulku co uvadis je stara. Tehdy nechodili Omni v Coopu!

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/04/2008 :  14:42:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28696 tady mas cisla o DMG. Vidis nekde v cele nejakyho Enga, Crata, Enfa, NT atd.? Ted reknu neco co jsem nesledoval minuly ffa. Myslis ze sli kazdy den? Omni v 40-50 lidech? Pletu se? Porad vidis smysleny problem? Tu tabulku co uvadis je stara. Tehdy nechodili Omni v Coopu!

Jo, jeden pokus za cely ffa tyden a taky asi za dva mesice?
Omni SB je stary leta. ROTLO chodilo v 50ti lidech kdyz jsme bista davali. Rozdil byl v tom, ze jsme chodili a cas od casu si bista urvali. Bist neni 100% zalezitost. Meli jsme loot tak z kazdyho tretiho. Obcas jim nekdo zarval v KT, obcas wipe, obcas jsme sli sami.
Staci chodit a nevymyslet nesmysly. Uz se opakuji, ze?

Az tu ukazes, ze si zorganizoval bista az do lairu na odovacku 10x v prubehu tri ffa tydnu, a nemeli jste alespon 3x loot, tak ti prestanu tvrdit, ze problem je v odovani, ok?

Jak jsem psal, zacit muzes dalsi ffa tyden, kdy mate "4" dny vikendu. To znamena dohadovat se s lidmi uz ode dneska.

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 01/04/2008 :  23:05:29  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
O co se tu snazim? Neco NEdohodnout????? OMG... Popiras svoje slova. Ted mi rikas at neco dohodnu a kdyz to delam tak ti to vadi... nevim co chces. Nejsi zenska? Ta nevi co chce a dokud to nema neda pokoj.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl

Edited by - alexxxx on 01/04/2008 23:06:46
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/04/2008 :  23:33:05  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

O co se tu snazim? Neco NEdohodnout????? OMG... Popiras svoje slova. Ted mi rikas at neco dohodnu a kdyz to delam tak ti to vadi... nevim co chces. Nejsi zenska? Ta nevi co chce a dokud to nema neda pokoj.

Napsani jednoho postu<>organizovat a dohadovat.

Edited by - tojejedno on 01/04/2008 23:33:34
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 02/04/2008 :  08:59:26  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Kolik ti je roku? 2,5? Nebo lehce pres 30? Jestli mas zajem tak napises jdu, jestli ne tak nepujdes je to slozite? Ja nikoho donucovat nebudu!!!

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 02/04/2008 :  09:44:23  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolik ti je roku? 2,5? Nebo lehce pres 30? Jestli mas zajem tak napises jdu, jestli ne tak nepujdes je to slozite? Ja nikoho donucovat nebudu!!!

To je mozna ten problem, ono asi bude potreba par lidi presvedcit, ze maji zajem:)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/04/2008 :  10:22:59  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

To je mozna ten problem, ono asi bude potreba par lidi presvedcit, ze maji zajem:)

Nevím, ale pořádám raidy a rozhodně nikoho neukecávám, aby šel. Tam spíš lidi musím odmítat. Přijde mi divné přemlouvat někoho.

Člověka co musíš překecávát ti tam akorát bude házet kyselý ksichty. Takže pokud nechceš jít nechodit, nutit tě nebudu

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 02/04/2008 :  10:59:49  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, uz zacina prihorivat.
Ted jestli je CzA raid guilda s naborem orientovanym na raidy, nebo guilda spojena stejnym/podobnym jazykem, z ktere se ciste teoreticky muze stat raid guilda s radou omezeni.

2Zajic - Nevim jakou hrajes hru, za jakou guildu a jake mate vstupni pravidla a pravidla vubec, ale tipuji, ze urcite neberete libovolneho CZ/SK hrace a ta hra je "raidovaci" (rozumnej raidy jsou tam normalni naplni a hraci si toho jsou vedomi).

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 02/04/2008 :  11:31:10  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Já vůbec nerozumim tomu vo čem tady melete... CzA funguje pořád stejně jako vždycky. Četnost raidů je podmíněná jen počtem lidí on-line. Teď momentálně je zas lidí víc, než měsíc zpátky, takže fajn. Lidi na raidy chodí, tak taky fajn. Raidy bývaj veskrze úspěšný.... Kua co chcete jako řešit eště?

Philty - main, engie

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 02/04/2008 :  11:37:03  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Kua co chcete jako řešit eště?

sak ve flamu se resi prece jen pc++
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 02/04/2008 :  11:52:07  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ja nic neresim, Mr. Toje me uci jak mam shanet lidi na raid.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

nuzgcz
Moderator

172 Posts

Posted - 02/04/2008 :  12:21:44  Show Profile  Send nuzgcz an ICQ Message Send nuzgcz a Private Message  Reply with Quote
Jestli skoncite s tema kecama tady a zacnete se bavit o Bistu tak bych sel taky.Skousel jsem nejak vyhnat DD na advovi tak bych to rad skusil na tom slizakovi na konci Pande.

Nuzgcz 220/23
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 02/04/2008 :  12:52:05  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
zkusime tedy dneska lotvu ne? To bychom mohli... hodku lotvose a pak skaknout na city...
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 02/04/2008 :  12:52:25  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nuzgcz

Jestli skoncite s tema kecama tady a zacnete se bavit o Bistu tak bych sel taky.Skousel jsem nejak vyhnat DD na advovi tak bych to rad skusil na tom slizakovi na konci Pande.

BUMP :)
nema cenu tady honit vodu :-) proste teoreticky se nikdy nic nevyresi.. nejdulezitejsi je se domluvit na cas, sejit se.. a zkusit bista...
a nebejt nasrany kdyz z nej nebude loot... jde hlavne o akci a fun++
jinak ja si rozhodne nemyslim ze bez omni kt je nemozny ziskat loot... Chodi spousta clan orgu, tak proc by sme nemeli jit my.
staci jen do KT dat poradne DD a kdyz bude nas kt lepsi nez omni tak jim nepomuze ani SB :) omni SB bylo dicky a neni vsemocny-.. proc by jinak chodili jiny clan orgy na bista? proste sance na odd kohokoliv je vzdycky, a nemusi to bejt jen o nahode... Proste omni se daji oddnout, jinak by nechodli v ffa tydnu zadny clan orgy... coz chodi a uspesne... (byl sem na bistovy se spartou kdyz sem s nailo potreboval akutne prof star, a dokazali oddnout omni bez toho aby nekdo v omni kt lehnul) Tim nechci chvalit spartu nebo k nim davat aplikacku ;p Ale chci jen rict ze jde o to to zkouset a nebyt nasrany z neuspechu.. i kdyby to melo vyjit jednou ze tri pokusu :)
Hlavne fun++ ,pts++

a pc ++++

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/04/2008 :  14:09:25  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
S tymem shadu/MAcek by to slo, ale ty v CZA nemame :) V CZA se jelo vzdycky na dd soldy ale ty ted maji prd dmg oproti MA/shade... ;)

Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 02/04/2008 :  14:32:31  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tymem shadu/MAcek by to slo, ale ty v CZA nemame :) V CZA se jelo vzdycky na dd soldy ale ty ted maji prd dmg oproti MA/shade... ;)

No jasny ze nepostavime KT dream team :) Ale naky shadi sou na ceste, macko naky taky... a DD soldi zase tak ubozi nejsou..
omni ale taky nemaji vzdycky "ideal" kt, urcite ma spousta orgu podobny problem jako cza :-)

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:11:31  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
no ne tenkrat jsme taky nemeli sanci, ale dopadlo to tak ze jejich shade aggro bista /mozna k tomu adda/ neustal a loot byl nas... Stat se muze vsechno a neni duvod sance zahazovat... Jak rikam ja, mnozi se mnou nesouhlasi, jde o tu cestu a o zabavu... pak holt muzeme setrit, ale taky muzeme slavit :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:15:17  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REndlik

quote:

No jasny ze nepostavime KT dream team :) Ale naky shadi sou na ceste, macko naky taky... a DD soldi zase tak ubozi nejsou..
omni ale taky nemaji vzdycky "ideal" kt, urcite ma spousta orgu podobny problem jako cza :-)

Hehe shade je na ceste... myslis ze shade dingne 220 a bude top DD? Soldati nejsou spatny, vafle byla nej z cza na poslednim bistu a tusim celkove na 12 miste....
No ted uz s ni pocitat nemuzete, uz to neni dd solda... ;)

Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 02/04/2008 :  21:37:31  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe shade je na ceste... myslis ze shade dingne 220 a bude top DD? Soldati nejsou spatny, vafle byla nej z cza na poslednim bistu a tusim celkove na 12 miste....
No ted uz s ni pocitat nemuzete, uz to neni dd solda... ;)

Tak jasny ze to bude nakej cas trvat, ale jsou na csete :-)
Solda sice na spicku DD nedosahne, ale je klicovej pro KT...
Je fakt ze ma mensi damaz nes nakej smatlak, ale za to tymu poskytne reflect, 105 add all damaz auru, hordu...
a tydle buffy nakpnou damaz celeho kt, a hlavne pro to sou pak ve spicce smatlaci a macka... Takze kdyby kazdej mel rubat jen solo se self buffama, tak to bude rozhodne vyrovnanejsi...
vsadim se kdyby byl nakej kt bez soldy, tak jim klesne dps jak svina
...a to se pocita ;p
proste nejde jen to co solda sam o sobe nastrika :)))

Edit: Pocesteni (sice ne moc uspesne ale ;p )

Edited by - REndlik on 03/04/2008 01:50:33
Go to Top of Page

redvirus
Starting Member

39 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:34:52  Show Profile  Send redvirus an ICQ Message Send redvirus a Private Message  Reply with Quote
Tak jisty reseni by tu bylo, pockat na patch.....ale jak dlouhou?
quote:

The main code feature we are currently working on is the addition of a true raid interface for the game. This will allow for up to six groups to be linked into one raid group that is considered a single entity and allows for its own chat channels, loot rules and visibility of members health and nano status. It’s currently in development and we haven’t slotted it into a specific update just yet. It might make the 17.9 update but we haven’t reached the testing stage with it yet so we will have to wait a little while before announcing which update it will be included in. This will also allow us to produce raid instanced playfields in the future just for the members of the raid and balanced for the numbers involved just as we have done with the single team instances.

http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=525342

AO: Charley,Charlient

Edited by - redvirus on 03/04/2008 15:35:19
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:44:01  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
uvidi se jak to fc vykouma, ale zatim me to pripadne ze to pak bude spis o zergu a bude to zvyhodnovat velke orgy a coopy.

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:50:40  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No, upřímně nevim jestli nám to v týhle věci pomůže.
Bylo by to dobrý, pokud by udělali beasta instancovanýho, protože jestli si zaznamenal, tak až 6 !!!teamů může být posuzovaných jako jedna entita, takže pokud to nebude instance, tak se pak můžeme s CzA only bistem rozloučit skoro navždy, pač ho budou brát zerg coopy s lidma 30+ To je pro CzA defacto horší než odnout nějakou omni SB, pač sme rádi když dáme dokupy tak 4 týmy...

Edit. než sem to napsal a poslal tak to Inco shrnul za mne..

Philty - main, engie

Edited by - Philty on 03/04/2008 15:53:22
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 03/04/2008 :  16:00:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
No ten raid interface "nahradi/doplni" funkcnost botu. Nevidim nic, cemu by to mohlo pomoc. Raidovat se dalo i bez toho. Akorat byl opruz skladat tymy. Bez navaznosti na novy content nevidim jediny dopad na maly org vs zerg. Zergovat ve 30ti to jde i ted. Bota pusti kazdej nouma. A ani na to, jestli to pomuze nekomu zacit raidovat, nebo ne.

A chapu FC, ze nevi kdy to pusti live, protoze je to nedomysleny:-)
Zergu to nepomuze (bist, zodi a 42ku je to nedostatecny). Naopak, bude bordel nejenom s tymy, ale i dvemi+ raidy:-) A jinej content to nepotrebuje.
Nejspis je to priprava na tech 5 instancovanych raidu. Jen doufam ze nebudou x6:(

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 03/04/2008 :  17:22:58  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Zalezi ako budem ten tyzden pracovat, ale pojdem ++juro

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000