Author |
Topic  |
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 13:30:15
|
quote: Originally posted by AnpetuWi Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)
rofl, hunok rulez :)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 15:04:10
|
quote:
Originally posted by AnpetuWi
Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)
Jednou jeli dva sedláci úvozem, a aby se vyhnuli, museli s bryčkama zajet ke kraji zarostlému trnitými keři. Když se míjeli, první sedlák povídá: "Jáj, ker mi dere tvár!" Druhý nato odpověděl: "Aj mně ten ker tvár dere!" A ten první odpoví: "Miň ten ker!" Mezitím se koně vrátili na prostředek cesty a oba sedláci si to pochválili: "Už mi nedere ten ker tvár." Tento způsob mluvy se nakonec ujal v celé jihoslovenské nížině od Bratislavy až po Vojvodinu, a tak vznikla maďarština.
To by nebyl zas takovej problem.  |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 16:11:00
|
quote: Originally posted by Philty ale ninjalooter teda neni.
a ta memorka z ISka mu do invu skocila sama:) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 17:07:18
|
Fakt by me zajimalo kdo napsal ten post pod nickem "NT" pac byl hooodne ubohej a rikam na rovinu, ze anonymni pomlouvani je daleko horsi nez nejakej posranej ninjalooting... Kdyz nekdo neco ninjalootne tak ma alespon koule na to nest za to nasledky, nicmene clovek co anonymne pomluvi, a to i kdyz je to treba pravda, ne. Takze v tomhle pripade ja osobne stojim na strane Reviho at byl jakej byl a to ze ho Sparta odmitla beru jako neuspech nejen jeho vlastni, ale i nas (CzA) pac jsme si zase jednou "vylepsili" repku z mature guildy na guildu plnou decek. That's all folks a preberte si to jak chcete. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 01/04/2008 : 13:47:51
|
quote: Originally posted by bitch
Fakt by me zajimalo kdo napsal ten post pod nickem "NT" pac byl hooodne ubohej a rikam na rovinu, ze anonymni pomlouvani je daleko horsi nez nejakej posranej ninjalooting... Kdyz nekdo neco ninjalootne tak ma alespon koule na to nest za to nasledky, nicmene clovek co anonymne pomluvi, a to i kdyz je to treba pravda, ne. Takze v tomhle pripade ja osobne stojim na strane Reviho at byl jakej byl a to ze ho Sparta odmitla beru jako neuspech nejen jeho vlastni, ale i nas (CzA) pac jsme si zase jednou "vylepsili" repku z mature guildy na guildu plnou decek. That's all folks a preberte si to jak chcete.
no neda se jednoznacne rict, ze to byl nekdo z CzA, jako povest lidi predchazi a domnivam se, ze je spousta lidi z jinych orgu, co vi sve (uz jen podle zminovaneho bidovani z G na zerku)... a take si nemyslim, ze kvuli jednomu anonymnimu postu zrusi aplikacku docela pro ne dobreho charu at uz ho hraje jakejkoliv "mamlas" hehe, to zas spis svedci o ubohosti guildy spartanu imho. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 01/04/2008 : 16:05:35
|
quote: Originally posted by bitch
Fakt by me zajimalo kdo napsal ten post pod nickem "NT" pac byl hooodne ubohej a rikam na rovinu, ze anonymni pomlouvani je daleko horsi nez nejakej posranej ninjalooting... Kdyz nekdo neco ninjalootne tak ma alespon koule na to nest za to nasledky, nicmene clovek co anonymne pomluvi, a to i kdyz je to treba pravda, ne. Takze v tomhle pripade ja osobne stojim na strane Reviho at byl jakej byl a to ze ho Sparta odmitla beru jako neuspech nejen jeho vlastni, ale i nas (CzA) pac jsme si zase jednou "vylepsili" repku z mature guildy na guildu plnou decek. That's all folks a preberte si to jak chcete.
Na 99% to byl někdo z CzA. IP adresa toho příspěvku je z ČR ze sítě karnevalu. Jen tak pro info. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 01/04/2008 : 17:09:20
|
quote: Originally posted by Axarath Na 99% to byl někdo z CzA. IP adresa toho příspěvku je z ČR ze sítě karnevalu. Jen tak pro info.
Hmm tak tos mě nepotěšil, je to hnus, anonymní udání, chce se mi blejt z toho... Ale potešil mě Šťaby, že měl koule na to napsat to, co napsal Sparťanům. To má vode mě velkej BUMP a dokazuje, že sou tu lidi, který maj v sobě čest a smysl pro férovost! |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 01/04/2008 17:09:48 |
 |
|
nekrotyrae1
Starting Member
16 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 16:14:39
|
hm, myslel jsem, ze to trkne vetsinu cza. nt = nekrotyrael
|
86,67% KILLER. HALP GNAK!
AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 17:47:42
|
quote: Originally posted by nekrotyrae1
Hehe, koukam dva bany na forech v jednom tydnu, to zamrti:-) Ti snad pridelim jednu hvezdicku |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 18:16:49
|
no aspon, že ses přiznal :) |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:32:59
|
A ja ze nejaky Nanotechnician :) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 09:46:25
|
quote: Originally posted by tojejedno
Hehe, koukam dva bany na forech v jednom tydnu, to zamrti:-) Ti snad pridelim jednu hvezdicku
Za co prvy ban? nikde som to doposial nenasiel (na sparta bote ma to netrapi) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:35:33
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Za co prvy ban? nikde som to doposial nenasiel (na sparta bote ma to netrapi)
postoval tak moc ze zahltil imperko a ono to malem neprezilo !
 |
 |
|
nekrotyrae1
Starting Member
16 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 14:03:35
|
quote: Originally posted by BoSS_631
quote: Originally posted by tojejedno
Hehe, koukam dva bany na forech v jednom tydnu, to zamrti:-) Ti snad pridelim jednu hvezdicku
Za co prvy ban? nikde som to doposial nenasiel (na sparta bote ma to netrapi)
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13070 |
86,67% KILLER. HALP GNAK!
AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael |
 |
|
Topic  |
|