Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Spartans is imperium!!!!!!!!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 31/03/2008 :  13:30:15  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi
Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)

rofl, hunok rulez :))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 31/03/2008 :  15:04:10  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Originally posted by AnpetuWi

Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)

Jednou jeli dva sedláci úvozem, a aby se vyhnuli, museli s bryčkama zajet ke kraji zarostlému trnitými keři. Když se míjeli, první sedlák povídá: "Jáj, ker mi dere tvár!" Druhý nato odpověděl: "Aj mně ten ker tvár dere!" A ten první odpoví: "Miň ten ker!" Mezitím se koně vrátili na prostředek cesty a oba sedláci si to pochválili: "Už mi nedere ten ker tvár." Tento způsob mluvy se nakonec ujal v celé jihoslovenské nížině od Bratislavy až po Vojvodinu, a tak vznikla maďarština.

To by nebyl zas takovej problem.

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 31/03/2008 :  16:11:00  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
ale ninjalooter teda neni.

a ta memorka z ISka mu do invu skocila sama:)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 31/03/2008 :  17:07:18  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Fakt by me zajimalo kdo napsal ten post pod nickem "NT" pac byl hooodne ubohej a rikam na rovinu, ze anonymni pomlouvani je daleko horsi nez nejakej posranej ninjalooting... Kdyz nekdo neco ninjalootne tak ma alespon koule na to nest za to nasledky, nicmene clovek co anonymne pomluvi, a to i kdyz je to treba pravda, ne. Takze v tomhle pripade ja osobne stojim na strane Reviho at byl jakej byl a to ze ho Sparta odmitla beru jako neuspech nejen jeho vlastni, ale i nas (CzA) pac jsme si zase jednou "vylepsili" repku z mature guildy na guildu plnou decek. That's all folks a preberte si to jak chcete.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 01/04/2008 :  13:47:51  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Fakt by me zajimalo kdo napsal ten post pod nickem "NT" pac byl hooodne ubohej a rikam na rovinu, ze anonymni pomlouvani je daleko horsi nez nejakej posranej ninjalooting... Kdyz nekdo neco ninjalootne tak ma alespon koule na to nest za to nasledky, nicmene clovek co anonymne pomluvi, a to i kdyz je to treba pravda, ne. Takze v tomhle pripade ja osobne stojim na strane Reviho at byl jakej byl a to ze ho Sparta odmitla beru jako neuspech nejen jeho vlastni, ale i nas (CzA) pac jsme si zase jednou "vylepsili" repku z mature guildy na guildu plnou decek. That's all folks a preberte si to jak chcete.

no neda se jednoznacne rict, ze to byl nekdo z CzA, jako povest lidi predchazi a domnivam se, ze je spousta lidi z jinych orgu, co vi sve (uz jen podle zminovaneho bidovani z G na zerku)... a take si nemyslim, ze kvuli jednomu anonymnimu postu zrusi aplikacku docela pro ne dobreho charu at uz ho hraje jakejkoliv "mamlas" hehe, to zas spis svedci o ubohosti guildy spartanu imho.

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 01/04/2008 :  16:05:35  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Na 99% to byl někdo z CzA. IP adresa toho příspěvku je z ČR ze sítě karnevalu. Jen tak pro info.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 01/04/2008 :  17:09:20  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Axarath
Na 99% to byl někdo z CzA. IP adresa toho příspěvku je z ČR ze sítě karnevalu. Jen tak pro info.

Hmm tak tos mě nepotěšil, je to hnus, anonymní udání, chce se mi blejt z toho...
Ale potešil mě Šťaby, že měl koule na to napsat to, co napsal Sparťanům. To má vode mě velkej BUMP a dokazuje, že sou tu lidi, který maj v sobě čest a smysl pro férovost!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Edited by - Philty on 01/04/2008 17:09:48
Go to Top of Page

nekrotyrae1
Starting Member

16 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:14:39  Show Profile  Send nekrotyrae1 an ICQ Message Send nekrotyrae1 a Private Message  Reply with Quote
hm, myslel jsem, ze to trkne vetsinu cza.
nt = nekrotyrael

86,67% KILLER. HALP GNAK!

AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 02/04/2008 :  17:47:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrae1

nt = nekrotyrael

Hehe, koukam dva bany na forech v jednom tydnu, to zamrti:-) Ti snad pridelim jednu hvezdicku

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/04/2008 :  18:16:49  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

nt = nekrotyrael

no aspon, že ses přiznal :)

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/04/2008 :  09:32:59  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

nt = nekrotyrael

A ja ze nejaky Nanotechnician :)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 04/04/2008 :  09:46:25  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

nt = nekrotyrael

Hehe, koukam dva bany na forech v jednom tydnu, to zamrti:-) Ti snad pridelim jednu hvezdicku

Za co prvy ban? nikde som to doposial nenasiel (na sparta bote ma to netrapi)

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 04/04/2008 :  10:35:33  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

postoval tak moc ze zahltil imperko a ono to malem neprezilo !
Go to Top of Page

nekrotyrae1
Starting Member

16 Posts

Posted - 04/04/2008 :  14:03:35  Show Profile  Send nekrotyrae1 an ICQ Message Send nekrotyrae1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

nt = nekrotyrael

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13070

86,67% KILLER. HALP GNAK!

AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000