Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Dalsi newbik
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 26/03/2008 :  20:58:48  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsechny,
davam si pauzu od AO, tak sem stahnul, nainstaloval a dve hodky zkousel EVE. Musim rict, sice sem nikdy moc nemusel vesmirny hry, ale todle je zatim bomba.

Miluju slozity hry, sice sem zatim totalne ztraceny, ale chtel bych se tomu minimalne tehle 14 dni venovat, pak se uvidi.

S tim souvisi tenhle topic.. rad bych se pridal do nejake ryze Ceske copr, nebo alespon jestli je moznost pripojit se na nejaky chat kanal kde se mluvi cesky.

Hledam zkusene lidi kterym nebude vadit pomoct v nesnazich uplnemu novackovi, pokud budu potrebovat poradit. Jestli tu je nekdo takovy s mistem v corp, nejlepe nejake velke (cim vic lidi online, tim lip, to je jasny), rad bych kdyby mi sdelil co mam udelat abych se mohl pridat a jak to provest primo ve hre.

Diky a zatim

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/03/2008 :  10:02:45  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
zadna copr te neveme kdyz mas trial acc :) jinak si myslim ze kdyz napises havranovi (nekteri mu i prezdivaj "pvp bůh") tak ti urcite poradi

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/03/2008 :  10:30:31  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
presny postup si z hlavy nepamatuju zkus si pohrat se zalozkou chat urcite najdes cz/sk channel.

corpa te s trial accountem neveme

havran ti urcite rad poradi, ale mel bych se pri pripadnych radach na pozoru byt tebou

lastfm
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/03/2008 :  14:12:02  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ticho tam :)
ps: in game lord Greg nebo Havr4n

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7

Edited by - †… Havran …† on 27/03/2008 14:13:09
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 27/03/2008 :  16:56:45  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Mno, s trialem me corpa nevememe, rikate?
No dobre, sice uplne nechapu proc, ale ok.
Jinak od toho aby mi nekdo pomohl je tam rookie channel, takze nevidim duvod proc otravovat havrana.
Nicmene, je tam alespon nejaky cesky chat channel, kam si da pripojit ikdy nejsem v corp, a pokecat cesky?
Neco jako v AO, kde jsou chat kanaly kam muze kdokoliv bez ohledu na org (napriklad bot na PvP pro lvly 150-174). Chapete me?
Zkousel sem totiz nejak vytvorit dalsi zalozku v tom chat okne, ale neprisel sem na to. Mam tam jen ty 4 zakladni (local, constelation, rookie, corp - ta zakladni corp pro moji rasu)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/03/2008 :  17:02:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ten channel existuje, z hlavy nevim jak se tam dostat ale trvalo mi to asi 20 sekund se tam proklikat prvne tak na to snad jednou dojdes

prijdes mi jako ten typ ktery by definitivne mel napsat havranovi, jeho rady se ti budou hodit

lastfm

Edited by - Rashaverak on 27/03/2008 17:03:44
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/03/2008 :  17:21:37  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
chanel and mailing list - chanels - languages - czech/slovak

Go to Top of Page

ochotnik
Starting Member

13 Posts

Posted - 28/03/2008 :  12:41:50  Show Profile Send ochotnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

ticho tam :)
ps: in game lord Greg nebo Havr4n

lol ted delas chuvu or what x)))

kazdopadne GL s EVE ... pokud mas rad slozity hry tak si asi cvrknes protoze nak zhruba pochopit eve je tak na pul roku

rada na zaver: pokud nechces jak kkt rok skillit kraviny tak se zamer na jednu lod a tu maxuj (do pvp pro nooba je idealni bc/dictor, tusim ze v bc by se dalo solidne vydelavat na pve cemuz se asi ze zacatku nevyhnes... pve sux hard btw)

PS: pokud ti havra bude rikat at rovnou skillis capitalky tak si toho nevsimej ... je to freak x))
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/03/2008 :  14:09:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jj havr4n je dlasi otrok :D

capital ftw az kolem tebe bude nejaka otravna moucha v podobe intiku litat budes se mu moct smat :D

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000