Author |
Topic  |
|
Atonius
Starting Member
9 Posts |
Posted - 17/03/2008 : 14:33:15
|
Zdravím všechny,
Silver Lions je nový klan na serveru Laurelin, je nás zatím málo a vesměs všichni začínáme. Cílem našeho klanu není mít mraky členů, ale spíše úzce spolupracující komunitu kamarádů, kteří se vzájemně dobře znají.
Pokud budete chtít patřit mezi nás rádi Vás uvítáme, v takovém případě kontaktujte některou z následujících postav: Svatopluk, Bastyla, Eswald nebo Plesoun.
Zatim přeju hodně příjemných virtuálních zážitků ve Středozemi..
|
Edited by - Atonius on 17/03/2008 14:34:16
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/03/2008 : 09:40:11
|
V pravidlech RP serveru je, že nick který máš musí dodržovat pravidla RP. To Plesoun urcite nesplnuje (Svatopluk si nejsem jisty mozna Rohan nebo Gondor ma -luk)
Doporučuji si vytvořit novou postavu nebo počkat až tě někdo reportne a po dohodě s GM ti ten nick změní. Je to RP server tak to nekažte takovejma nickama. |
 |
|
honcka
Starting Member
11 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 13:33:36
|
hlavne nevim, jestli to ma cenu vubec rozjizdet novy cesky kinship, imho na to aby kin fungoval, je potreba tak min 20 lidi, protoze kazdy hraje jinak rychle a pak, kdyz je malo lidi je problem sehnat fellowship na pozadovanym levelu |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 13:57:28
|
To už je jejich boj bud to vyjde nebo nevyjde. Lepší je to zkusit a spálit se než to nezkusit a říkat si jak to mohlo být :) Držím klukům palce. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 15:18:00
|
Hlavne lotro vtomhle je celkem HC. Aby ta gilda vubec neco mohla, musi mit hodne clenu a existovat dlouho. Jinak budou mit prd a dokonce jim hrozi automatickej zanik
Co se tyce Plesouna - nevidim na tom nic proti RP. Vsadim se ze mezi dwarfama by se nasel nakej kterymu tak rikali.
Spis mi to cele prijde jako protimluv "cilem neni mit mraky clenu, uzce spolupracujicich kamradu.." a pritom si sem hodi inzerat.
A ano je pravda, ze pokud zacinaj, nejvetsi nesmysl je, zalozit si novej kinship. Akorat se budou placat v nevedomosti |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 17:43:14
|
Tak si myslíš, že je lepší být součástí nějakého velkého, který nehraje podle tvých představ a po nějaké době s partou kamarádů leavnout? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 20:56:12
|
urcite..ostatne tak sme to ted udelali my ;-)
parta lidi ..hrali sme pod anaruth order, rozkoukali se.. dojeli na max.. navzajem si tam vsichni pomahali.. a ja osobne i potrebuje abych v mmorpg videl ceskej chat..ale proste sme zjistili ze se snima nedohodneme ohledne raidovani a tak sme se trhli..
spis myslim ze byse se meli rozkoukat, hrat spolu a potom nekam jit.. a i v ramci te gildy treba hrat spolu..ale proste se rozkoukavat treba tam najdou v nejake te gilde vic pratel, navzajem si pomahat v kraftu.... no a potom se treba trhnout pokud by gilda nevyhovovala..
podle toho co on psal tak je presne nase gilda minena.. keepers of freedom. trhli sme se od AO hlavne proto, ze chceme chodit raidy v pohode a ne pod jejich fasisticky ladenym vedenim, chceme chodit all na Vt..proste pokec a pohoda. Myslim ze by i mohli bejt soucasti nas, nikdo by je do niceho nenutil protoze o tom to u nas je :))
Ten vetsi pocet lidi je zapotrebi hlavne proto, pokud chce mit jednou clovek gildovni dum, aby se zapnil lidma, trofejema..atd
edit- ted vidim ze ty si vlastne psal na AO fore ze chces vysvetleni, proc sme se trhli. Tak ja ti ho sem napisu, kratce a jasne.
1. stvalo nas, ze vedeni gildy odmitalo moznost udelat si permagrupy a chodit raidovat tak, jak to jednotlivejm clenum vyhovuje. Porad se odvolavali na to, ze ONI maj cas 1x mesicne a kdyby byli permagrupy, tak si nikam nezajdou (nechapou ze muze jit i randrom grupa..)
2. stvalo nas, ze vedeni gildy nedokazalo pouzivat ventrilo/teamspeak..etc pocas raidu - pouzivat ingame text chat v raidu je blbost
3. stvalo nas, ze kdyz uz nekdo z vedeni ten voice chat pouzil, tak vetsinou slo o fasisticky ladeny vylevy typu "co delas, delej, full damage, neflakejte se, proc ten stoji tam a ten tam..". Musi si uvedomit, ze nejsme 18ti lety kluci, ze vetsina z tech co se trhla uz sou tatove od rodin, lidi co to hrajou v klidku se sklenkou vina v ruce.. a rozhodne nejsme zvedavy na nekoho, kdo bude vyrvavat na VT jak blazen.. ostatne proto se uz pul gildy rozpadla driv..akorat mnoho lidi leavnulo cely lotro, takze AO vypada porad jako velka gilda, ale ve spicce je online minimum clenu.
btw taky je k zasmani ten DKP system. Nejdrive se s nechuti zavadi, potom se zrusi, potom se znova zavede s tim, ze 1/2 lidi vnem nema zaznam a tedy ani svoje body a kdyz se ty lidi ozvali, tak jim bylo receno, ze maj rict svemu RL.. kdyz vty gilde byli 3 RL co to dohromady sestavovali..
proste demence. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 20/03/2008 21:02:00 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 07:41:15
|
Rodier byl v AO? OMG jsem rad ze uz tam nejsem.
A btw Rodiere tvuj post je jako post od nejakyho 15letyho fakana co nesnasi autoritu a kritiku. Ventrilo je prave o tom aby tam RL na posuky co delaj vylomeni zarval, protoze po dobrem to na nektery ukrivdeny RL a GL nefunguje.
Zazil jsem v AO celkem dost raidu a muzu zodpovedne rict, ze patri k tomu lepsimu co se dalo ve svete MMORPG potkat. Jen jim to zjevne pokazili lide jako Rodier.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 07:44:35
|
Do pice Rodiere, co to zvanis za kraviny. Ty si fakt dement, a to jsem na tebe skoro za tu dobu co si hral v AO zmenil nazor.
1. Nikdo vam nebranil, ale perma grupa, uz ze sve podstaty, diskriminuje ostatni cleny, co by na raid chteli. Ale nemuzou, protoze je clenove perma grupy mezi sebe nevezmou, protoze proste nejdou "sehrani". Fakt uzasny system.
2. Zakladni podminkou pro ucast na raidu v AO je ventrilo minimalne na poslech. Tato podminka existuje od zalozeni AO, kdy jsem vsichni byli tezce low level. Pri normal hrani me osobne na ventrilo nikdo nedostane, nejsem zvedavej na pubertacky cinty byt dospelych lidi. Me to v hrani vyslovene rusi. V SWG za 3.5 roku hrani jsem na VT nebyl ani jednou a jaka to byla skvela parta. Rebelove i Impove na jednom chatu a bylo to super.
3. Pokud pulka raidu bude delat ptakoviny, tak bych taky rval jako tur. Jit do Riftu na pokec se sklenkou v ruce je kravina. Lidi je ve spicce online furt dost, ale dle tvych vlastnich slov z ingame chatu si se ooobr posledni dobou nudil. To je tvuj problem. zajimave je, ze nejvic kritiku se objevi vzdy, kdy zbabele zdrhnou. Nevidel jsem od tebe na internim foru jediny konstruktivni post. Proste odejdes a zacnes kolem vykrikovat, jak to stalo vsechno za hovno. Bravo. S DKP byl nejaky problem, nereknu jaky, protoze sam presne nevim o co slo.
Proste si dement
Veskery predchozi text je psan po te, co jsem pred chvili dorazil z celonocni vypravy nocni Prahou. Takze nejsem zplodit vsechno co bych rad, ale zase me to neomlouva za to co jsem vyplodil.
Darebaci.
|
Edited by - Almych on 21/03/2008 07:56:17 |
 |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 08:12:09
|
Ja myslim ze vsem lidem kteri imperium navstevuji je osoba RODIER vice nez dobre znama, a na zaklade techto znalosti prikladaji "vahu" tomu co zde napise 
Puvodne jsem nechtel reagovat ale prece jen alespon napisu vyjadreni druhe strany k tomu co zde napsal. Uvedomuji si ze sem ten post nepatri ale nebudu zakladat novy topik. Klidne to posleze promazte.
1. Rodier byl prijat do AO pod podminkou ze bude sekat dobrotu,coz az do sveho odchodu vicemene splnil
2. V gilde se po celou dobu choval jako typicky parazit. Vyuzival pomoci od vetsiny hracske zakladny aniz by sam naoplatku neco nabidnul. Ale tak ,proc nepomoci nekomu kdo pomoc potrebuje,prece nenechame jen tak placat clena kinshipu.
3. VT vyuzivame pri kazde vetsi akci,rozdil je v tom ze jeho pouzivani omezujeme pri akci na sdeleni taktiky,koordinaci postupu a dulezita hlaseni. To ze se pri samotne akci nebavime o tom kdo ma delsi pero,nepomavazuji za minus
4. Jeho popis raidovani a DKP systemu vubec neberte vazne. Ucastnil se jedineho raidu,jeste ne uplneho a kratkeho,poskladaneho na rychlo pres tyden a po jeho obsolvovani gildu opustil bez slusneho rozlouceni a s recma o impotentech
5. Reci o tom ze kvuli "veleni" prestala hrat LOTRO pulka clenu kinshipu...,a ze ve spicce gilda zeje prazdnotou je typicka rodierovina .
Sam za sebe jsem rad,ze tento odpad (rodier) gildu opustil a s pranim vseho nejhorsiho (od filcek po alzheimera) se s nim loucim
Proti dalsim "odpadlikum" (leavnulu celkem 8 lidi) nic nemam,a nemam duvod je nejak hanit. |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
Edited by - Lucas on 21/03/2008 08:18:40 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 09:22:53
|
Rodiere nezlob se na mě, ale tvůj názor na založení guildy je čistý parazitismus. Navádět někoho aby se přiživoval na nějaké guildě a ve finále když už bude soběstačný leavnul mi nepřipadá šťastné.
Ohledně leavu v AO všichni odešli slušně až na Rodiera. Také si pamatuji na rozlouční:"ahoj všichni a doufám, že v AO zustanou jen samí impotenti."
Lituji ty človíčky, kteří odešli s tebou a pokud jsou dospělí jak ty říkáš tak tam mezi nimi dlouho nezustaneš. :P
PS: Klukům co odešli z AO přeji hodně štěstí a doufám, že se v Middle často potkáme.
Sorry za OT. |
 |
|
stromx
Starting Member
17 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 11:55:18
|
Brat rodiera aka musila do gildy je holy nerozum a myslet si ze se "polepsi" pekna blbost;) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 12:28:41
|
quote: Originally posted by Atronach
Rodier byl v AO? OMG jsem rad ze uz tam nejsem.
A btw Rodiere tvuj post je jako post od nejakyho 15letyho fakana co nesnasi autoritu a kritiku. Ventrilo je prave o tom aby tam RL na posuky co delaj vylomeni zarval, protoze po dobrem to na nektery ukrivdeny RL a GL nefunguje.
Zazil jsem v AO celkem dost raidu a muzu zodpovedne rict, ze patri k tomu lepsimu co se dalo ve svete MMORPG potkat. Jen jim to zjevne pokazili lide jako Rodier.
Ano, to jsi zazil jeste AO raidovaci. Ted uz je spis jen AO "na hovno" :) a pokud bys poradne cetl co jsem psal, tak zjistis, ze na to VT prave RL nechodili.. jen minimalne a tak nejak nechapu proc to cele vztahujes na me. Ja stim nastesti ty zle zkusenosti nemel.. ale ostatni ano.
edit: pokud si pamatuji, byl jsem v AO jeste pred tebou, ale v dobe kdy jsi hral ja jsem nehral. Jinak bych te tam odsad vystipal. Za to, co jsi tam udelal na tebe nadavala pulka gilda..ostatne precti si nekdy AO fora debilku. |
|
Edited by - Rodier on 21/03/2008 12:38:03 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 12:36:39
|
Ja ze jsem na gilde parazitoval? Investoval jsem do jejich clenu nejmene 20 goldu. Meli jste PORAD to nejlepsi jidlo zdarma. Kdokoliv kdykoliv chtel, dostaval ode me ty nejlepsi veci zdarma. Rozdal jsem do gildy vice nez 15 zelvich paratu, pres 15 beryl shardu.
A co jsem dostal? NIKDY jsem od nikoho v gilde nic zadarmo nedostal. Za celou dobu jsem pozadal o vyrobeni 3 veci a na ty jsem matros dodal. Tak tady nepiste takovyhle kokotiny.
Co se tyce raidovani - ja nemluvil ze sve zkusenosti. Je pravdou ze s AO jsem byl v jednom raid napul randrom grupa ktera se nikam nedostala (nebyl ani guardian).
To co jsem tu napsal nebyl muj problem. Byl to problem ostatnich. Proto jsem ho tu napsal. A proto nepopiram to, co zde napsali ostatni ohledne raidovani (ze jsem s AO nikde poradne nebyl..) Chodil jsem radeji s jinejma, proc? Protoze za celej mesic gilda byla max v helegrodu.
Azkaban - neni to ciry parasitismus. Je to standardni vec. Podivej se do topicu o Age of conan, tam uz lidi predem domlouvaji gildu a zaroven je tam vsem jasny, ze co se rozkoukaji, leavnou a zalozi jinou. Problem tady je ten ze vetsina lamek v lotru nikdy nic jinyho nehrala, tak nevi jak to v zivote chodi. neni parasitismus jit do gildy, rozkoukat se, zjistit jak veci funguji a potom si udelat vlastni POKUD ti ta stala nevyhovuje.
nebo ty bys jako byl v gilde ktera ti nevyhovuje protoze nic nedela? a to stema impotentama - je vytrzene z kontextu. Rozloucil jsem se tam celkem v pohode, jen jsem nektere prirovnal kimpotentum, protoze nejsou schopni za mesic nikam vyrazit. s Vetsinou lidi jsem si tam rozumel a porad si snima pisu. Ostatne proc se tady asi ozvali ti, proti kterejm to bylo namirene? Potrefena husa se vzdycky ozve.
edit pro almycha - to co rikas zni fajn, ale proste to tak neni. Za celej mesic gilda nikde nebyla. Pokud bys nekdy raidoval v jine hre, vedel bys ze bez permagrup to nejde, protoze lidi nemaj disciplinu a proste se nesejdou.. ostatne viz to, ze byli za minulej mesic vyhlaseny nejmene 3 nebo 4 raidy a NIKDO se nesesel. Zkus hadat proc
a co se tyce ventrila - ja sam jsem PRO disciplinu, ale vzdycky se da dohodnout po dobrem. Co jsem slysel tak se nekteri chovali vazne jak gestapaci (JA to nezazil!! nerikam to ze sveho!) tak se potom nediv ze od vas uz 1/2 lidi utekla |
|
Edited by - Rodier on 21/03/2008 12:46:00 |
 |
|
dashiwa
Starting Member
3 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 12:37:09
|
Myslím, že tento topik je věnován guildě Silver Lions a ne debatě o AO, která zde má svůj vlastní topik. Lidé udělali to co udělali a já jen mohu doufat, že to povede k lepšímu jak v AO tak v rámci Keepers of Freedom. Místo spolupráce v rámci cz/sk komunity se děje právě opak díky podobným neštastným výlevům, přitom spolupráci se dle mého názoru nikdo nebrání.
Tímto se zároveň omlouvám za spamowaní v tomto topiku Atoniusovi.
Have A Nice Day |
WAR server KA -Dashiwa - shaman - CZDL |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 12:40:06
|
Presne tak. Ostatne co jsem dashiwo rikal? Ze vetsina (90%) lidi v AO jsou fajn lidi se kterejma jsem si rozumel a byo by fajn s nima i nadale mluvit.. raidovat..
bohuzel leadri gildy sou taci jaky sou a akorat to flame pokracuje i tady. aniz by byl duvod. Ja jsem sem napsal odpoved Azkabanovi a proc se sem zacali srat lidi jako je attronach a spol to vazne netusim.
Je to jen muj nazor (a take holy fakt) nacoz mam narook  |
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 14:29:15
|
quote: Originally posted by Rodier Ja jsem sem napsal odpoved Azkabanovi a proc se sem zacali srat lidi jako je attronach a spol to vazne netusim.
Ze by kvuli tomu ze jsou to VEREJNA DISKUZNI FORA? Pokud mas nejaky vzkaz pro nekoho zkus email/icq/foun.
Pokud to postnes sem, nediv se ze dostavas odpovedi.
Pokud jde o fora AO, nemam tam pristup protoze v AO nejsem a Lotra nehraju.
Ja mluvim za SVE hrani za doby kdy jsme raidovali, a tehdy to tak bylo. A pokud se ti nelibi, ze se nekdo kdo ma jine zkusenosti s raidovanim v AO ozve, sprdni toho 'nekoho jineho' kdo ti neco napovidal.
Pokud na me pulka gildy nadavala, zrejme k tomu mela duvod. Zajiste jsem jako jedinec zpusobil nenapravitelne skody a ted pulka gildy doma picha do voodoo panenky <g>
a jen tak na okraj vis ty vubec proc jsem odesel, nebo ti to zase 'jen nekdo povidal'  Typuji ze 'b' je spravne.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 15:47:00
|
nevim proc jsi odesel.. lidi mleli neco o tobe a dkp systemu.. je mi to fuk. Me proste sralo ze v AO se za mesic nic neudelalo a porad se odvolava na to, ze lidi co nehrajou tak by nemohli v perma systemu nic chodit..coz je logicky. kdyz je nekdo impotent, at si ho urizne a nesnazi se aspon uchcavat (metafora).
jinak pekna vizitka pro Silver Lions :-D |
|
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 16:30:16
|
Myslim ze jeste jedna poznamka a radeji to zamknu, flame muze bezet jinde |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 17:32:30
|
Mám štěstí, že už jsem dospěl do stavu, kdy už mi ani necuká v prstech a nesnažím se proti své vůli zmáčknout Reply, když vidím post od Rodiera. Ale chudáci v klanu Silver Lions, slušně jste jim protáhli Topic. Na druhou stranu, alespoň mám co číst, když se chci chvíli odreagovat od práce. Díky, kluci. Možná by mohl být dobrý závěr celého flamu takový - Rodier je rád, že vypadnul z AO. v AO jsou rádi, že vypadnul Rodier. Kluci z SL si nechají smazat 90% Topicu a zkusí svoje štěstí ... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
Garon
Moderator
62 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 20:36:46
|
Hodně štěstí Silver Lions... |
Anaruth Order Loremaster,grandmaster jeweller |
 |
|
Rasta