Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Pirates of the Burning Sea [now free]
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/09/2007 :  22:15:09  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Rodier ma pravdu, jemu verte. Pise recenze a hlavne mu chodi maily a zpravy primo od developeru her. Je to clovek vseznaly a ma vzdy ve vsem pravdu a hlavne uzasny prehled.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/09/2007 :  15:21:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak tady to neni ani o pravde ale spis o nazoru.
Kdyz se nekdo stiti instance kvuli spatne povesti instanci.. je to trouba

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

olmy
Starting Member

9 Posts

Posted - 04/10/2007 :  21:27:24  Show Profile Send olmy a Private Message  Reply with Quote
Vím, že pravděpodobnost je malá, ale moc se na POTBS těším a pozvánka v poště stále nikde, tak kdyby náhodou někdo už nechtěl hrát a nevadilo mu podělit se se mnou o betu , byla bych moc šťastná. Tak to byla asi nejdelší věta jakou jsem kdy stvořila

WoW..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/10/2007 :  23:03:38  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no zrovna dnes je stress test této hry otevřený pro všechny
http://www.fileplanet.com/promotions/potbs/
Go to Top of Page

livanec
Starting Member

6 Posts

Posted - 04/10/2007 :  23:36:20  Show Profile Send livanec a Private Message  Reply with Quote
Paráda, děkuji za info
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 05/10/2007 :  00:22:42  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
uz to sosam pln ocekavani

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 05/10/2007 :  15:28:28  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
tak uz hraju. nechcete sem vypsat vase ingame nicky? hlavne pirati

na lvl 1 se me podarilo potopit nakyho spanala uz akorat nak nechapu kde delat ty qesty ale jeste to vecer poradne prozkoumam grafika je super a neseka se to

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 05/10/2007 :  20:57:14  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
Pozeram, ze zase posunuli datum vydania, tentokrat na 22.1.08.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/10/2007 :  06:44:03  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Nj, treba grafika ma neskutecny mnozstvi chyb, takze se ani nedivim.
Ted jede stress test verejnych testeru az do pondelka. Tak se ani nezkousim lognout.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/11/2007 :  01:29:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak mi prisla pozvanka do closed bety :-D

nejak ted ale nemam cas takze bych ucet eventuelne zapujcil..
icq 10905813

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 09/11/2007 01:32:08
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 11/11/2007 :  19:36:54  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
No tak ja jsem ve hre taky

a kupodivu to neni nejhorsi,ale nevim platit bych asi za to nechtel

tak nevim

napiste mi na icq treba dame neco dokupy

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:06:50  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
prosim, nejste nekdo ve hre a zaroven klientem UPC, neshazuje vam poskytovet vase spojeni se serverem co pet minut jako lidem v EvE nebo v Tabula Rasa?
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/12/2007 :  16:21:01  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Char:Roger Cormiere
Strana: Spain
Server Blackbart (EU)

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 16/12/2007 :  13:49:55  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Char: Nogglli Guemaah
Strana: British
Server: Blackbart(EU)
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 23/12/2007 :  20:35:37  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Docela bych to skusil, pokud mate nekdo ucet o kterem vite, ze ho jiz nevyuzijete, budu vdecny za zapujceni :) Diky

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 23/12/2007 :  21:32:31  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Docela bych to skusil, pokud mate nekdo ucet o kterem vite, ze ho jiz nevyuzijete, budu vdecny za zapujceni :) Diky

Je open beta ...

Tady sem si po registraci vygeneroval klic .... http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=11

Tady sem si to bez registrace stahnul .... http://www.onlinewelten.com/database,id1900,pirates_burning_sea.html#downloads

Edited by - Vali. on 23/12/2007 21:34:40
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 25/12/2007 :  15:38:39  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Mohl by me nekdo kdo to hral vysvetlit o co v tehle hre jde?
Zatim jsem tu nasel jen plneni instancovych misi. Coz je nuda. Hral jsem par mesicu Voayage a tohle se me zatim zda jako chudej pribuzny.
Kde se da harvestit? Kde je nejaka divoka priroda s enemy mobama?
Housing tam asi taky nebude co?
Hmm a za tohle chteji mesicne platit?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/12/2007 :  20:51:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
bohuzel.
nechapu proc to udelali instancovane :( ale jinak je to dost fajn

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/01/2008 :  23:31:53  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Za chvíly to vyjde. Kdopak do toho půjde? Z obrázků a vidí to nevypadá špatně :)
Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 17/01/2008 :  19:45:45  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem si to poridil bohuzel jsem nehral betu takze docela tapu ... pokud ma nekdo zajem hrat s vice cechama tak hrajeme zatim ve 3 lidech na serveru Bonnet (EU-DE)...
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 18/01/2008 :  14:27:34  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unknown

vcera jsem si to poridil bohuzel jsem nehral betu takze docela tapu ... pokud ma nekdo zajem hrat s vice cechama tak hrajeme zatim ve 3 lidech na serveru Bonnet (EU-DE)...

Vy hrajete na čistě německém serveru? to ste slušný šílenci (teda pokud neumíte německy), nebo to EU značí i ostatní národnosti, protože 99% lidi nenávidí german servery.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

latu
Starting Member

3 Posts

Posted - 21/01/2008 :  18:56:50  Show Profile Send latu a Private Message  Reply with Quote
pry to vychazi zitra, no, uz je i recenze:
http://games.tiscali.cz/reviews/piratesburnsea/index.asp
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 24/01/2008 :  11:35:03  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unknown

Cus Unku .. postni sem jmena lidi co to tam hraje ... urcite se k vam behem nasledujicich 14 dnu s kamosem pridame
a klidne postni i nejake dojmy a pojmy
ciao

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 28/01/2008 :  17:15:42  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=xEeWT2wAspM

tak od mého účinkování v betě se nic nezměnilo,škoda,docela jsem se na tu hru těšil,tahle rychlorecenze na youtubu mluví za vše

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion

Edited by - Yurekk on 28/01/2008 17:17:02
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 29/01/2008 :  09:52:12  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

http://www.youtube.com/watch?v=xEeWT2wAspM

tak od mého účinkování v betě se nic nezměnilo,škoda,docela jsem se na tu hru těšil,tahle rychlorecenze na youtubu mluví za vše

hehe .. jo koukám na to .. ale vzhledem k tomu že jsem vždy byl silný úchyl na sid meier pirates atd atd atd tak me to zas tak nevadi :)
proste kdyz tam mam strilejici lod tak jsem spokojen :)

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Edited by - Shandor on 29/01/2008 09:52:36
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/01/2008 :  12:31:13  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no me stacilo 2 dny testovani v bete. V zibote sem nevidel tak hrozny pozemni souboje jak jsou tady

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 29/01/2008 :  12:58:51  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
jj ,moje první a poslední PVP v této hře bylo že maník mě zahákoval,přitáhl aniž by někdo z nás vystřelil z kanónu,nahrála se instance pro souboj posádek a započalo něco co bych nehrál ani na amize před deseti lety,zcestný pobíhání NPC,klikání na buglou ikonu pro výpad a beznadějné koukání se na své dva spolubojovníky,kteří se nějak zasekli na schodech můstku

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 13/02/2008 :  13:21:39  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
tak už to nějakou dobu hraju .. udělal jsem lvl 12 a hra mě pořád baví:
1)boje na moři jsou naprosto super - mnohem více o využití okolních podmínek (loď, vítr, počasí atd.) než o lvlu hráče
2)PVE na moři není špatné ale i tak má komp lepší AI než v normálním MMO
3)PVE na souši - jedním slovem shit je třeba tam dodělat nějakou činnost a grafiku
4)PVE na lodi a při dobývání pevností je hrozně zmatené ale časem se v něm dá najít řád
5)PVP na moři super
6)PVP na lodi atd. je sice zmatené ale mnohem více o taktice i když se to zpočátku zdá jako strašná holomajzna :)

zatím jsem v PVP dostal hrozně přes piču :) a to jednou když jsem omylem vplul do PvP zóny takže zkušenosti zatím nic moc ...
čekám tak na lvl 25

Ekonomickej systém je propracovanej až běda a nehodlám se o něm rozepisovat ... stejně na něj kašlu a potápim piráty :)

ale fakt ta hra není pro každýho .. doporučuji pouze lidem co dřív ulítli na Sid Meiers pirates

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Edited by - Shandor on 13/02/2008 13:23:52
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 13/02/2008 :  15:49:01  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Mohl by jsi me napsat kde hrajes ?
co vim tak to sice jeste nejaky cesi hraji ale netusim kde ja jsme diky Unkove absenci sam
mam lev 25
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 15/02/2008 :  00:15:39  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

Mohl by jsi me napsat kde hrajes ?
co vim tak to sice jeste nejaky cesi hraji ale netusim kde ja jsme diky Unkove absenci sam
mam lev 25

no cus .. Hrajeme s kamosem na serveru Roberts vetsinou vecer muj nick
James Darghan a jeho je Wortel Bozzchief oba privateeri .. jeho mozna jeste nekdy chytis jako freetradera Joachim Zvire. Pristi tyden nebudu hrat neb jsem v Rusku ale jeho tam na sto pro chytis
cus

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 15/02/2008 :  07:00:13  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
pokud vím tak nejdou posílat /telly k jiné straně,takže by ste kucí měli uvádět za,kterou side hrajete.

Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:31:03  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Njn taky me to doslo
ja hraju za anglicany
Tak se bohuzel stalo realitou kazdy hrajeme za jinou stranu
neni nad to kdyz to hraje minimum lidi hrat kazdy nekde jinde
pritom stacilo se Unka zeptat

Edited by - Nick on 15/02/2008 19:43:59
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 15/02/2008 :  12:40:42  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
Asi zatím není nějaký trial, že? Zdá se mi to docela zajímavé, ale zase ohlasy jsou dosti rozporuplné, takže nevím jestli to stojí za koupi
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 15/02/2008 :  13:38:16  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Trial existuje ale musis na nej mit kod
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 16/02/2008 :  00:23:59  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud vím tak nejdou posílat /telly k jiné straně,takže by ste kucí měli uvádět za,kterou side hrajete.

no ja jsem se Unka ptal ale bohuzel mi nepostnul odpoved :D
mno .. sme spanelaci

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 17/02/2008 :  13:22:44  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

quote:

mno .. sme spanelaci

sry nak jsem nepostrehl :( nechce se vam prejit k anglicanum? nevim jaky mate LVL ale ja sel za nickem na angl server aby nas bylo vic... hrajeto malo cechu tak je skoda to jeste takle tristit... kdyztak napis na icq
Go to Top of Page

D4rkSh4d0w
Starting Member

27 Posts

Posted - 25/02/2008 :  16:47:59  Show Profile  Send D4rkSh4d0w an ICQ Message Send D4rkSh4d0w a Private Message  Reply with Quote
Prodavam dobre rozehrany ucet, kontaktujte me na email: d4rksh4d0wcz@gmail.com

a nebo ICQ: 293 803 622
Go to Top of Page

Maximianus
Starting Member

1 Posts

Posted - 07/03/2008 :  10:18:36  Show Profile Send Maximianus a Private Message  Reply with Quote
Lidi, hrajete to teda někdo? Já jsem se prosóloval až na lvl 50, ale teď bych docela rád zapadl do nějaké guildy. Pokud to někdo hraje, ozvěte se, pls.

Jinak ke hře:
1/ Tahle hra rozhodně není pro sólisty. Velké RPG z ní asi nikdy nebude. Questů je sice hafo, ale už tak na 10 lvl člověk přijde na to, že jsou to stále ty samé úkoly a instance, pouze s posunutou obtížností, resp. s nějakými pozměněnými detaily (a samozřejmě odměnami).
2/ Základem úspěchu v téhle hře budou stoprocentně guildy (ve hře society), protože ačkoli top levlu se dá dosáhnout sólo (posledních deset levlů bylo čiré utrpení a nuda ...), dál se bez guildy už nedostanete. Takže jestli se někdo těší na řadovou bitevní loď 104 guns, bez guildy na ní může zapomenout, protože na ní nevydělá dost peněz i kdyby to hrál rok a přitom neutratil ani vindru. Myslím, že ani na řadovku třetí třídy (nějakých 72 guns) si sólista už nesáhne ...
3/ Určitě nejlepší jsou na hře PvP střety a úplně nej nej jsou bitvy o přístavy. Vzhledem k opravdu nechutnému systému pozemního boje (který ve spojení s věčnými lagy na Robertsu tvoří opravdu smrtící koktejl) moc nehákuju a snažím se překonat soupeře silou svých děl. Myslím, že systém námořního boje je (narozdíl od pozemního) tím nejlepším, jaký jsem zatím vyzkoušel. Někdo tady v topicu dříve zmínil Piráty Sida Meiera - bezva hra, ale srovnávat např. její námořní boj s bojem v PotBS je asi jako srovnávat Trabant s Rolls Roycem. V PotBS jde řádově o zcela jinou zkušenost a zážitek. Líbí se mi, že to není obyčejná mlátička typu vyšší level + lepší equip + lepší skily vždy zvítězí. Ten, kdo se naučí pro sebe maximálně využívat výhod, které mu dávají terén, vítr, konkrétní loď, vlastní skily, slabiny soupeře atd., si bez problémů může troufnout na podstatně silnějšího soupeře ... (samozřejmě s rezervou - s noob šalupou nad řadovou lodí nevyhraješ, i kdyby ses třeba posr.. ).
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 07/03/2008 :  13:23:25  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Par lidi to hraje ale na funkcni guildu to asi neda
3,5 cloveka hraje za anglicany na Robertsu (nejvyssi lev mam ja 28 a to jsem nemel moc cas ted hrat)
2 lidi na tom samymy serveru za spanely
Dalsi lidi neznam
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 10/03/2008 :  10:42:04  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No tak si to asi taky zahraju dam si anglany tak se treba uvidime

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech

Edited by - kajda on 10/03/2008 10:42:21
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/03/2008 :  13:33:24  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

no me stacilo 2 dny testovani v bete. V zibote sem nevidel tak hrozny pozemni souboje jak jsou tady

souhlas

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 10/03/2008 :  13:55:25  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

mno .. sme spanelaci

Jaká gilda? Já jsem v Bad Karma (lvl 50 NO, lvl 25 FT)

PS: jedině Roberts EU (nejvíc lidí v *evropském* časovém pásmu) a jedině Španělsko (Britů je tu už tak moc)!

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 10/03/2008 14:01:59
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 10/03/2008 :  14:00:03  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je tim, že AvCom (pozemní boje) původně v PotBS vůbec neměly být a teprve na základě požadavků testerů/průzkumu trhu k *velení lodím* FLS přidalo souboje avatarů. Ještě pořád je vidět, jaký je to nedodělek, ale vývojáři na tom (i třeba na modelech měst) tvrdě makají. Teď jde jen o to, jestli budete mít tu trpělivost

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 10/03/2008 :  14:51:01  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Tebe jsem Barone nahanel uz pred tim co ta hra vysla
nezdarilo a stejne i dalsi informacni sumy s ostatnima lidma
Vysledek je ten ze kazdy hraje nekde jinde
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/03/2008 :  16:46:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

To je tim, že AvCom (pozemní boje) původně v PotBS vůbec neměly být a teprve na základě požadavků testerů/průzkumu trhu k *velení lodím* FLS přidalo souboje avatarů. Ještě pořád je vidět, jaký je to nedodělek, ale vývojáři na tom (i třeba na modelech měst) tvrdě makají. Teď jde jen o to, jestli budete mít tu trpělivost

k cemu me je to ze makaj na necem co uz je 2 mesice nebo kolik venku :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 10/03/2008 :  17:31:44  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

k cemu me je to ze makaj na necem co uz je 2 mesice nebo kolik venku :)

Zkus si, prosím, uvědomit, že online MMOG nejsou nikdy *hotové* a VĚCHNY se neustále vyvíjejí (a 2 měsíce po uvedení na tom většina ostatních MMOG byla co do kvality systému ještě daleko hůř). Ale pokud ti současný obsah nevyhovuje a nemáš dostatek důvěry ve vývojáře, pak, samozřejmě, tato hra asi není pro tebe. Je tu ale spousta jiných, a jedna z nich ti určitě vyhovovat bude :o)
Já AvCom a) až tak nepotřebuji a b) jsem celkem spokojený s prací devů a mám v ně relativně dost důvěry, takže u PotBS zůstávám ...

Edited by - baron432 on 10/03/2008 20:19:48
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 10/03/2008 :  19:22:21  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No tak sem si zalozil postavu hraju za anglicany a menuje se Horatio Siddon. Mam Lvl 8 a je to Naval officer. Hral sem to uz v bete tak se aspon podivam co vsechno se zmenilo.

Este me tak napada hodlio by se to presunout z pripravovanych her. Uz moc pripravovana neni.

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend

Edited by - kajda on 10/03/2008 21:54:16
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 11/03/2008 :  13:36:23  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Šmarjá, další Brit! Už teď je Angličanů tak dvakrát tolik, co ostatních dohromady a pro zachování alespoň základní balance bude FLS *underdog* národům přidávat zajímavé item/XP/db bonusy ...
Pokud to takhle půjde dál, tak je do měsíce reset a hardcore hráči budou od Britů (kde naopak naroste počet líných, jdoucích jen za snadným výsledkem) přecházet k Francouzům a Španělům!

Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 11/03/2008 :  20:24:25  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No co se da delat ja nemam spanely a francouze rad (ani nevim proc) a za piraty se me hrat taky nechtelo. Proste Anglie byla jasna volba

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 12/03/2008 :  08:12:39  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

No co se da delat ja nemam spanely a francouze rad (ani nevim proc) a za piraty se me hrat taky nechtelo. Proste Anglie byla jasna volba

Já původně:
- chtěl hrát za Holanďany, jenže ti (pořád to vypadá, že jen *zatím*) ve hře nejsou hratelní.
- pak uvažoval o Francouzích, kteří podle původního záměru *národnostních bonusů* měli být nejblíže mému stylu hraní
- od začítku ignoroval Brity, protože k nim (a k Pirátům) jde automaticky většina amíků a hráčů příliš svázaných s historickým *Británie vládne mořím*. A protože nejvíc anti-briských provokatérů si schválně vybírá *slabé Španěly*, jsem tam i já

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000