Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 BAF !!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:25:55  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote

kdo se lekl ?

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:57:00  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
ja!
a protoze se z toho brzy stane nejctenejsi topic na imperku tak se ptam vsech Plzenaku esly nechteji akreditace na akci Zebrik /vyhlaseni hudebnich cen/, ktera se pravidelne dela nekde v Plzni... kdo chce, tell me...
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:59:13  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

ja!
a protoze se z toho brzy stane nejctenejsi topic na imperku tak se ptam vsech Plzenaku esly nechteji akreditace na akci Zebrik /vyhlaseni hudebnich cen/, ktera se pravidelne dela nekde v Plzni... kdo chce, tell me...

chlast zadarmo je v tom taky ?
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 28/02/2008 :  15:05:24  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:
Originally posted by AnpetuWi

ja!

chlast zadarmo je v tom taky ?

tywe, zelenou prej nedavaj!! ;)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 28/02/2008 :  15:06:08  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

tywe, zelenou prej nedavaj!! ;)

tak me pivo staci!
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 28/02/2008 :  15:51:52  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Kdy se to vodehraje? A kdopak tam zahraje?

Kdysi sem na pár žebříkách byl, ale pak sem to nějak vypustil z hledáčku tudle akci...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 28/02/2008 :  16:10:31  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
tak muzu se optat esly neni k mani nejake VIP, dam vedet...
Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 28/02/2008 :  22:35:03  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
no jo ja taky...lekl, az mi neco voni u nosu

Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000