Author |
Topic  |
|
Orias
Starting Member
49 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 09:47:42
|
Ahoj, chtěl bych po několika letech hraní začít hrát pořádně LOTRO, poradíte mi server, popř. guildu, která je dostatečně velká aby mělo cenu začínat s LOTRO? už jsem to zkoušel a jde opravdu hlavně o týmové hraní, takže bych rád našel server a guildu, která je velká, je tak rozličné množství levelů, lidi si pomáhají, atd, prostě klasika. Poradíte?
|
Život je příliš dlouhý na všechnu tu bolest, kterou přináší i příliš krátký pro lásku a radost kterou nám dává.... |
|
| |
M_Artin
Starting Member
9 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 10:44:10
|
Asi nejvice Cechu a Slovaku hraje na serverech Snowbourn a Laurelin a je zde i tedy vice cz/sk guild. Dale hraji nekteri na serverech Eldar a Gilrain. Nejaky CZ/SK lidi hrali snad i na nejakym nemeckym serveru, ale o tom vic nevim.
Jako sticky topicu muzes nejake info o guilde najit na tomto foru, popr. na komunitnich webech jako zejmena: www.lotrocz.com a nebo www.lotro.herniweb.cz, kde najdes odkazy na stranky kinshipů (guild) atd...
Pri pomoci s rozhodnutim, ktery server zvolit, resp. nezvolit, ti muzu dat akorat info o Nazdar kinshipu´na serveru Eldar, pricemz spise pocitam, ze zvolis Snoubourn nebo Laurelin, kde je vice Cechu a Slovaku Nazdar kinship - ELDAR server EU Anglictina nutna, coz ti treba nevadi, a navic nemame dost nizkejch lvlu (ani altu zrovna moc neni ale nejaky jsou), coz by ti mohlo vadit, pomahame si sice skoro furt, ale ne vzdy je cas hned. pocet hracu: (nevim z hlavy) 20-30 aktivnich na 50 levelu (asi deset cechu a slovaku) komunita: mezinarodni (cz, sk, uk, pl, swe, nl, gr atd...), vetsinou dospeli (teda v "") jazyk: eng (coz vyplyva z vyse uvedeneho) web: www.nazdar.phorum.cz forum: www.nazdar.phorum.cz/phorum
Zdar a zlom vaz pri vyberu. |
Eldar server: Captain Marthelion, Nazdar kinship. Lvl 50 R5, Berserker http://www.nazdar.phorum.cz Warleader Qwertz, Sig-R4, Cannon fodder Stalker Bonethrashville, R1, Scabby dog Weaver Pavouk, R1, Masochist Blackarrow Poseroutka, Sig-R3, Omfgstarloser **Navzdy pryc z LOTRO 10.2.2008, ale Nazdar kinship jede dal(LOTRO + AoC, WhO...** |
 |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 12:44:41
|
na serveru RP LAURELIN je to napr Anaruth order,ciste cesko-slovenska gilda http://www.anaruth-order.cz/ |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
 |
|
darlock
New Member

129 Posts |
|
Orias
Starting Member
49 Posts |
Posted - 27/02/2008 : 14:19:17
|
Tak jsem zvolil Lauerin, ale jsem v nějaké malinké guildě o 10 lidech, já myslel, že jsou všichni češi v jedné velké guildě... |
Život je příliš dlouhý na všechnu tu bolest, kterou přináší i příliš krátký pro lásku a radost kterou nám dává.... |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 28/02/2008 : 10:06:56
|
Mimo Anaruthu na Laurelinu tam vim jeste o mdk a o fatality. Obe jsou take jen cz/sk gildy co vim |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|