Author |
Topic  |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 07/02/2008 : 14:12:15
|
Koukam, ze BoBaci dostavaji tvrde na frak. Vim, ze nekteri z vas u nich hraji.. jake mate plany do budoucna?
Evidentne se cela koalice snazi bobaky naprosto znicit... az se jim to podari co nastane pak?
Zajimaji mne uvahy nad budoucim usporadanim vesmiru, bohapusteho flamovani se prosim vyvarujte. Diky
|
|
| |
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 07/02/2008 : 16:22:32
|
CCP posle par biliard a nejake ty BPs bobakum aby se vzpamatovali a vse pobezi jako predtim.
NMNL
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Havran
Average Member

1962 Posts |
Posted - 08/02/2008 : 08:44:55
|
koalice neni schopna obsadit ani system kdyz maj gangy ktery tvori 20 alianci s keryma posledni rok bobo valci.
bob se akorat stahl ze systemu ktery byli moc daleko od domova a ted se vsechno lip brani, delve se neda obsadit v podstate takze bych se toho moc nebal
btw: ja nevim jak ty ale ja kdyz se podivam na kb a vysledku boju nevim kdo dostava naprdel :D |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by -
Havran
on 08/02/2008 08:46:01 |
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 17:05:09
|
quote: Originally posted by
Havran
koalice neni schopna obsadit ani system kdyz maj gangy ktery tvori 20 alianci s keryma posledni rok bobo valci.
bob se akorat stahl ze systemu ktery byli moc daleko od domova a ted se vsechno lip brani, delve se neda obsadit v podstate takze bych se toho moc nebal
btw: ja nevim jak ty ale ja kdyz se podivam na kb a vysledku boju nevim kdo dostava naprdel :D
takze myslis ze prezijete?
ja jsem se vam na killboard nedival, me stacila politicka mapa  |
Edited by - hippygamer on 10/02/2008 17:10:39 |
 |
|
Havran
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 15:14:01
|
no a tj ta chyba politicka mapa je jedna vec bojiste je druha vec.
jinak samozrejme nevim stat se muze cokoliv bojuje se 24/7, kazdopadne bob se nerozpadne proc by to delal zejo |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
ochotnik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 16:56:32
|
quote: Originally posted by
Havran
bob se nerozpadne proc by to delal zejo
amen x)
Kazdopadne cela ta vec "bob is dead already" je trosku prehnana ... koalice ma Xkrat vic forum warrioru, co radi blijou na CAOD o kazdym carr killu. Jak rekl havra, politicka mapa vypada, tak jak vypada, protoze se nedalo kazdej den skakat z fontany do catche a jeste do pb. Ted je focus na Delve a zatim to vypada dobre. Sice je docela problem s TZ, protoze bob jako takovej je primarne EU a v US tz je to jeste vic nevyrovnany (poctem) nez normalne. Cas ukaze... Kazdopadne koalice je slepena jenom nenavisti k nasi mile organizaci a pokud by treba zabrali delve, tak se rychle rozpadnou, bze nebudou mit hnaci motor. Mno a pak nejspis nastanou funny casy pro ten ruzovej flek pod delve x) |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 20:34:25
|
 |
 |
|
Havran
Average Member

1962 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 09:21:23
|
tendle obrazek je lol v praci sem si ho nastavil na plochu :D |
|
 |
|
Havran
Average Member

1962 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 15:47:14
|
a mame tady novej baner  |
 |
|
|