Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Problém se spuštěním LOTR Online
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ancient Humusoid
Starting Member

38 Posts

Posted - 04/02/2008 :  23:26:38  Show Profile Send Ancient Humusoid a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
po delší době hráčské neaktivity, jsem se rozhodnul opět zabřednout do online hraní. Rozhodl jsem se zkusit LOTR Online, zatím týdenní trial, a pak se uvidí.
Ze začátku vše proběhlo bez problémů: Stáhnutá celá instalace, book 11, EU verze. Nainstalování hry, vytvoření accountu, pohoda.

Spustím poprvé hru, patchování v pohodě, vyberu server Laurelin, zatím vše v pohodě, kliknu, připojím se na server. Vytvořím si novou postavu a kliknu vstoupit do hry... A tady vždy končím... Naběhne obrazovka, kde je dole bar "game loading" a nic se neděje. Všechno skončí asi po dvou minutách hláškou: The connection to the server has been lost... a tak pořád dokola. Lognu na server, vyberu vytvořenou postavu, dám vstoupit do hry a konec...

Nevím kde hledat chybu... Internetové připojení mám bezdrát, neveřejná IP adresa, nastavení sítě DHCP automaticky, Firewall vypnut, Windows XP, čerstvá instalace bez zbytečných kravin...
Mám podezření na problém s providerem, ale jistej si nejsem, navíc netuším, co mu říci nebo čím argumentovat (nejsem žádnej odborník na tuto tematiku :-)...

Díky za jakoukoliv radu, Ancient

Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse
Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63
Ancient – AoC – Veterans – Demonologist

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/02/2008 :  00:27:01  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Skoro urcite mas zablokovany nejaky potrebny port. Nekde na ofic forech v tech topicu je popsano, co vsechno je potreba mit povolene. A doporucuji US fora, ty EU stoji za starou backoru.
Go to Top of Page

Ancient Humusoid
Starting Member

38 Posts

Posted - 05/02/2008 :  21:25:52  Show Profile Send Ancient Humusoid a Private Message  Reply with Quote
Díkec za radu,
porty co mají být otevřené jsem vyhrabal v technické podpoře, tak si zítra pokecám s providerem... Jediné, co mne fakt docela zmátlo je to, že jednou se mi podařilo připojit do hry, proběhl jsem tu začátečnickou pětiminutovku, ale jakmile jsem dal pokračovat do další části hry... tak loading a disconnect... A pak už jsem se do hry zase nedostal...
No, snad to zítra nějak rozlousknu :-)

Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse
Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63
Ancient – AoC – Veterans – Demonologist
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000