Edit: Pokud by to nekdo nechtel cist cele, tak jen navnada, nad tim jsem smichy brecel: "Vulgarni chovani na mezinarodni siti je porusenim telekomunikacnich zakonu.A to uz platilo za prvni republiky."
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Edit: Pokud by to nekdo nechtel cist cele, tak jen navnada, nad tim jsem smichy brecel: "Vulgarni chovani na mezinarodni siti je porusenim telekomunikacnich zakonu.A to uz platilo za prvni republiky."
to snad není možné, aby takový p*čus fakt existoval
Nechces mi rict, ze si z toho neco cetl vid?:-) Nejprve bych chtěl poprosit různé ”génie” s ubohým jedináčkem před svým jménem, popřípadě ty ještě větší ”supergénie” co nemají ani tento ubohý jedináček, respektive se zpravidla dokonce jedná o různé dvacetileté či ještě mladší sopláky, kterým teče mléko po bradě a kteří sice sami vůbec nic neumí, ale ve své ubohosti si tím více myslí, že již spolkli všechnu moudrost světa a již dříve než si jakoukoliv práci na těchto webových stránkách přečtou, tak s jejím obsahem (ač ho vůbec ještě ani nečetli!) zásadně již dopředu absolutně nesouhlasí a nejrůznější práce na těchto webových stránkách čtou pouze proto, aby mi pak mohli psát své jízlivé e-maily plné fanatické zloby a nenávisti ve kterých se s velikým rozhořčením rozplývají nad ”ubohou a dementní úrovní mých prací”.
:-))
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
To mě pobavilo, je to jen důkazem toho, že to že má někdo titul apriori nezaručuje, že to nejni totální mešuge. Je ale pravda, že zhovadilost tohodle chlapíka nabyla opravdu titánskejch rozměrů....
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
[Czabot] Bubbinka: Crite ty ses v 2M? [Czabot] Criters1: jj [Czabot] Bubbinka: ti dam baton, invite nebo leavni nachvili [Czabot] Criters1: jsem v tymu [Czabot] Bubbinka: tak leavni na sekundu [Czabot] Criters1: !leave [Czabot] Criters1 left the group.
[Czabot] Bubbinka: Crite ty ses v 2M? [Czabot] Criters1: jj [Czabot] Bubbinka: ti dam baton, invite nebo leavni nachvili [Czabot] Criters1: jsem v tymu [Czabot] Bubbinka: tak leavni na sekundu [Czabot] Criters1: !leave [Czabot] Criters1 left the group.
Do prvních dvou políček napiš svoje jméno a příjmení bez diakritiky! Potom klikni na "VISUALIZAR" a jen koukej. Načítání je trochu delší. http://www.tatuagemdaboa.com.br
edit:jestli umíte někdo portugalsky (snad je přípona .br brazílie) tak by mě zajímalo co říká...
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
..Futurama.. netyka se to AO, ale neco na zasmani to je, rozhodne. Zajimalo by me jestli by se nasel nekdo kdo ji ma komplet a ma moznost ji vypalit na dvdcka (popr. kdyby to byl nekdo z prahy mohl bych se stavit s diskem). Stahovat 13GB rychlosti 10kB/s.. se mi fakt nechce :(
..Futurama.. netyka se to AO, ale neco na zasmani to je, rozhodne. Zajimalo by me jestli by se nasel nekdo kdo ji ma komplet a ma moznost ji vypalit na dvdcka (popr. kdyby to byl nekdo z prahy mohl bych se stavit s diskem). Stahovat 13GB rychlosti 10kB/s.. se mi fakt nechce :(
Dik
keby si sa ozval pred mesiacom tak som to este mal ale us je to nenavratne prec
Dik
keby si sa ozval pred mesiacom tak som to este mal ale us je to nenavratne prec
Prvni obrazky z tojeho svatby? :) masakr :) fakt punk v nejryzejsi podobe :)
Hustýýýýýýýýýýýýýýý
Prvni obrazky z tojeho svatby? :) masakr :) fakt punk v nejryzejsi podobe :)
To sou modely, hajtla ss divizijon vole...
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Ty woe to je spíš k pláči, ale sestry sou gut to jo.
[Kinship] Rattfink: she said romania, i instantly thought "farmed title" and nearly burst out laughing [Kinship] Rattfink: fucking AO has destroyed me mentally :)
To [Revi]: zabiju potvoru na konci sveta To [Revi]: tak me rovnou naber do teamu To [Revi]: uz lftim [Revi]: nejde to nejak te nabrat To [Revi]: jakto? To [Revi]: je jasny ze ti to tam hodi ze nebude expa [Revi]: nemam "rozsviceno invite to team" To [Revi]: no tak si vem lead od cohena :) [Revi]: ajo :)))
[Atraitor]: My dad is a member of the Slovak Society To [Atraitor]: afk few [Atraitor]: kk [Atraitor]: last name is Landa [Atraitor]: don't know how common over there To [Atraitor]: Landa.. hmm.. I know one Landa, but hes Czech, not Slovak To [Atraitor]: its Daniel Landa, musician [Atraitor]: cool To [Atraitor]: is it him? o.O [Atraitor]: pretty sure Slovakia side though To [Atraitor]: dude, u son of Daniel Landa?? [Atraitor]: met some nice friends in college from Czeh Republic and Slovakia [Atraitor]: lol, sure I am
supa, asi si aj ja zalozim taku stranku zaspamujte priatelov, nech si chalan uzije
Uz to je nejspis odpojene
[Czabot] Criters1: ty kravo zrovna ted před barakem oživujou chlapka!! [Czabot] Alexxxxela: co delal [Czabot] Bubbinka: yay... co se stalo?? [Czabot] Criters1: venčil psa a je tuhej [Czabot] Bubbinka: omg.. dostal mrtvici nebo co? [Czabot] Jurosik: na vencenie psa sa zomiera?
[Czabot] Criters1: ty kravo zrovna ted před barakem oživujou chlapka!! [Czabot] Alexxxxela: co delal [Czabot] Bubbinka: yay... co se stalo?? [Czabot] Criters1: venčil psa a je tuhej [Czabot] Bubbinka: omg.. dostal mrtvici nebo co? [Czabot] Jurosik: na vencenie psa sa zomiera?
Poznamenam len ze chlapika bohuzial odviezli v ciernom vreci .
Poznamenam len ze chlapika bohuzial odviezli v ciernom vreci .
omg psa mam ale ze je venceni psa takle nebezpecny to me nikdy nenapadlo !