Author |
Topic  |
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 22:03:22
|
[Org Msg] Willma just left your organization.
|
Fengsuei Xiberius Menthor |
Edited by - Axarath on 07/10/2007 22:04:15
|
|
| |
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 22:31:06
|
huste drama |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 23:50:52
|
quote: Originally posted by paja2000
timto bych se chtel omluvit willowi, ze sem neudrzel svoje ego a musel jsem si hodit FA do pinka, aniz by byl called a pak mu na jeho prosty dotaz odpovedel Ne bez smajliku
myslis, ze to staci pajo? |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 00:13:24
|
No tak to byl mazec... Powim vam jedno... Je na case zavest pravidlo, ze kdyz rl ktery vede raid sam nerekne, jdu od toho /blba linka, real life, cokolivek/ tak ho proste nikdo z toho postu nedostane ani heverem. To co jsem dneska videl nebylo vubec pekny. RL vede lidi i treba do jisty smrti... je to na nem jak to odvede... O tom co se pak stane se muze strhnout tisice flamu a debat, ale je to na nem, on muze pozadat pomoc, muze kopnout z raidu koho chce. Podotykam ze kdyz je nekdo kopnutej tak nechapu duvod proc se vraci, pac to pravidlo se zavedlo zrejme kvuli tomu ze nekdo neposloucha a to ze ma pristup a moznost joinout znovu raid neznamena ze si ho joine a fakuje RL... I kdyby to myslel tisickrat dobre s celym zergem tak proste na to nema narok. Vychazim ciste z pravidel. Thole beru jak kua poruseni pravidel. Flame na toto tema...? |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 07:36:56
|
Co se vcera presne stalo? Mel jsem nakonec nejake povinnosti a nemohl jsem dorazit :(. |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 08:25:08
|
quote: Originally posted by commanche
Co se vcera presne stalo? Mel jsem nakonec nejake povinnosti a nemohl jsem dorazit :(.
Will delal bista, trosku se zdrzovalo v DB (na dmg buff) pak s nama vyrazili omni, takze chaoz... Will byl trosku podrazdenej z toho vseho takze pajovo solovani(pulovani nebo offtank, fakt nevim co tam delal) resil raid kikem... Tusim ze mu to nedovolilo kiknout nebo co (jestli nejde kiknout rl/admina, nevim) paja na to "hh" a will rekl ze logoutuje ... paja na to "baj" :)
nejak tak no... |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 08:51:51
|
quote: Originally posted by petrpets
Co se vcera presne stalo? Mel jsem nakonec nejake povinnosti a nemohl jsem dorazit :(.
Will delal bista, trosku se zdrzovalo v DB (na dmg buff) pak s nama vyrazili omni, takze chaoz... Will byl trosku podrazdenej z toho vseho takze pajovo solovani(pulovani nebo offtank, fakt nevim co tam delal) resil raid kikem... Tusim ze mu to nedovolilo kiknout nebo co (jestli nejde kiknout rl/admina, nevim) paja na to "hh" a will rekl ze logoutuje ... paja na to "baj" :)
nejak tak no...
jo a mezi tim jeste bylo ze me paja bude poslouchat kdyz to vedu ja a odpoved od paji byla NE a jinak peto, byl to pajuv fa pull, pres stairs do pinka, cim to zacalo... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 09:32:25
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by petrpets
nejak tak no...
jo a mezi tim jeste bylo ze me paja bude poslouchat kdyz to vedu ja a odpoved od paji byla NE a jinak peto, byl to pajuv fa pull, pres stairs do pinka, cim to zacalo...
tak jo no, ja ho nejak neobhajuju :) jen sem napsal co andy chtel vedet... to NE sem nepostreh |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 09:33:04
|
hm je pravda, ze prave chovani nekterych RL odradi spoustu dalsich RL v jejich dalsi snaze, pak muzem zakladat topici a dat RL vsem, situace bude porad stejne na picu. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 09:46:58
|
jste emo jeste ze hraju lotro |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 10:09:35
|
RL, ktery vede raid ma posledni slovo. Tecka. Pokud nekdo dela bordel a ohrozuje raid, ma dostat napomenuti a kick. Problem je v tom, kdyz dela bordel jiny RL. V zasade jsem proti tomu vymyslet nejaka pravidla a zavadet nejake sakce, protoze verim, ze jsme dobra parta a bez toho se obejdeme. Proto mi nejak nejde do hlavy ten Pajuv zkrat - ohrozil nejen raid, ale odradil Willa a mozna i dalsi od vedeni raidu. A na ego serte, neni dobrym sluhou v takovychto situacich. Tezko rict, kdo ho ma vetsi - Will nebo Paja, vysledek je kazdopadne dost na hovno. |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 10:33:12
|
Ja bych sebral Pajovi vsechny funkce, stejne skoro nehraje. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 10:48:05
|
quote: Originally posted by axtheb
Ja bych sebral Pajovi vsechny funkce, stejne skoro nehraje.
Jeste o tom nechte hlasovat;-)
Tohle by si měl ihned pořešit Ufan a rejpat by se mělo až v jeho rozhodnutí. Do tý doby to nemá smysl řešit.
PS: /org leave Paju delat blbosti neodnauci (I kdyz to posledni sebrani RL toho delikventa taky moc nepoucilo;-)) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 10:57:07
|
quote: Originally posted by tojejedno
PS: /org leave Paju delat blbosti neodnauci (I kdyz to posledni sebrani RL toho delikventa taky moc nepoucilo;-))
BTW to "/org leave" uz me docela vytaci. Stava se z nej univerzalni zpusob reseni osobnich problemu. Resp. je hovadina leavnout org, kvuli neshode s nekym - je to takova facka pro ostatni... |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 11:08:59
|
Nesouhlasim ani s tim, aby se Pajovi neco sebralo ani aby Will odcházel z orgu.
Topic jsem zakládal s úmyslem, abychom se příště takových věcí vyvarovali. Nestojím na straně ani jednoho ani druhého, stojím na straně CzA. Podle mě se ta situace dala řešit u obou "klidněji", ale občas každý ujede, nehodlám nikoho soudit. Doufám, že to dopadne dobře a Will se vrátí, dál bude dělat akce pro CzA a Paja taky.
Edit: Páč je mám oba rád - a už je to venku AMG  |
Fengsuei Xiberius Menthor |
Edited by - Axarath on 08/10/2007 11:09:41 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 11:24:17
|
quote: Originally posted by Axarath
Nesouhlasim ani s tim, aby se Pajovi neco sebralo ani aby Will odcházel z orgu.
Topic jsem zakládal s úmyslem, abychom se příště takových věcí vyvarovali. Nestojím na straně ani jednoho ani druhého, stojím na straně CzA. Podle mě se ta situace dala řešit u obou "klidněji", ale občas každý ujede, nehodlám nikoho soudit. Doufám, že to dopadne dobře a Will se vrátí, dál bude dělat akce pro CzA a Paja taky.
Edit: Páč je mám oba rád - a už je to venku AMG 
No co k tomu dodat, vystihls to moc hezky, Fengu! Taky si myslim, že by se tyhle věci měly řešit víc v klidu a ne uprostřed raidu, kdy neni na hádání čas. Ovšem myslím, že aktuální RL by se měl respektovat.A taky si myslim, že je špatný trucovat uprostřed raidu a leavovat kvůli tomu org. Takže u Páji je špatně příčina a u Willa následek... Omlouvá je jen jejich mladická nerozvážnost 
Edit. I když nejsou vlastně oni už v tomhle recidivisti? |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 08/10/2007 11:25:20 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 11:25:01
|
z toho kratkeho popisu problemu usuzuji, ze slo o klasickej pojeb jednoho rl druheho rl. Mechanizmus na reseni techto problemu je plne v kompetenci prezi, souhlasim s Tojem. Brat nekomu rl nebo kopat z orgu ci livovat, to uz je druha otazka, IMHO ani jedno ani druhe nicemu nepomuze. AAAle ja tam nebyl, tak drzim hubu ;PP |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 12:26:40
|
no comment sve uz jsem rekla Pajovi vcera vecer na TSku. Doufam, ze si aspon jedno slovo z toho zapamatoval...arogance.
kdyztak si ho Pajo pridej doslovniku. |
Mamma is playin' |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 12:50:37
|
No, pěkné hoši |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 12:52:22
|
Jeste by se tu mel k tomu vyjadrit Inee....  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 12:58:31
|
quote: Originally posted by Pedro
Jeste by se tu mel k tomu vyjadrit Inee.... 
lol anebo omg si můžeš domyslet sám, ne?  |
- |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 13:34:09
|
No will je opet cza. Ale je pravda ze tohle si musi vyresit will s pajou a prezou... dejte vedet kucka pak :) Ale sejri me tedy ze nekdo muze nekomu druhemu kua zkazit naladu a predevsim chut k hrani. To fakt nechapu... |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 14:25:57
|
videl bych to na pokutu!!
/org bank add 500m by mohlo stacit pajo!
:P |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 18:43:08
|
Hmmmm pekne Pajo pekne... a jaky bude trest? Jeden zvednuty prstik tytyty... |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:16:29
|
quote: Originally posted by Octopuss
jste emo
tak tohle.. bylo hustý :) |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:21:33
|
quote: Originally posted by Xix
jste emo
tak tohle.. bylo hustý :)
Jako "Emo" znamená elfsky "hovno" !!! |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:42:27
|
quote: Originally posted by Philty
jste emo
tak tohle.. bylo hustý :)
Jako "Emo" znamená elfsky "hovno" !!!
a víš co to znamená normálně?
EDIT: v anglický skratce
EDTI: elfština mi moc nejde sry |
Edited by - Xix on 12/10/2007 15:44:34 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:47:35
|
quote: Originally posted by Xix a víš co to znamená normálně?
EDTI: elfština mi moc nejde sry
Jo, vim, ale tohle psal klingon, tak bacha! To nemá s anglinou nic společnýho! |
|
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 15:51:28
|
Jo, vim, ale tohle psal klingon, tak bacha! To nemá s anglinou nic společnýho!
naco si mam dávat bacha?? |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 16:28:03
|
naco si mam dávat bacha??
na elfy |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 16:36:26
|
quote: Originally posted by axel999
naco si mam dávat bacha??
na elfy
na elfy milujici buttsecks :) |
Edited by - commanche on 12/10/2007 17:07:26 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 16:53:41
|
zrovna jsem chtel psat neco o pichani analu pres prujem a jiny chutovky... |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 22:44:32
|
zrovna jsem chtel psat neco o pichani analu pres prujem a jiny chutovky...
hmms mnam  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2007 : 15:47:23
|
quote: Originally posted by bitch
hmms mnam 
to znas, co? :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 12:10:48
|
hmms mnam 
tusim tu niekto z AO celkom zmagoril...  |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 13:46:40
|
quote: Originally posted by adorexuz
hmms mnam 
tusim tu niekto z AO celkom zmagoril... 
Neni to z AO, je to vrozene... |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 10:20:20
|
K tematu: Povazoval jsem tohle za vyresene, neni tomu tak. Vy dva, kterych se to tyka, vyreste si to mezi sebou. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 10:22:27
|
neni tomu tak
Neni tomu tak, nebo neni-li tomu tak? Pokud tomu tak neni, tak mi neber dramo z fora!!! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 10:36:48
|
neni tomu tak
Neni tomu tak, nebo neni-li tomu tak? Pokud tomu tak neni, tak mi neber dramo z fora!!!
No neni no... proste jeden delal hovadiny, druhy se nasral, prvni se ledabyle omluvil, druhy se urazil... perfektni drama, co bys chtel vic? :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 10:58:51
|
quote: Originally posted by commanche No neni no... proste jeden delal hovadiny, druhy se nasral, prvni se ledabyle omluvil, druhy se urazil... perfektni drama, co bys chtel vic? :)
Vice popsanych stranek:-) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 11:08:14
|
neni tomu tak
Neni tomu tak, nebo neni-li tomu tak? Pokud tomu tak neni, tak mi neber dramo z fora!!!
No neni no... proste jeden delal hovadiny, druhy se nasral, prvni se ledabyle omluvil, druhy se urazil... perfektni drama, co bys chtel vic? :)
takovych co se urazilo tu je....
petrdoc napr.... jako urazil sem se leavl org, druhej den vychladl a na akce sem chodil dal.... s ufan kdyz se nepohodnu tak mu ani na telly druhej den neodpovidam... ale ze bych jako nechodil na cza akce...
no kdyby nechodil will tak to i pochopim... ale ze nechodi ostatni...
pripomina mi to prihodu z 7me tridy, jak vychovatel dal facku (nebo co) jedny holce ze tridy kera se pak rozbulela... no na to zacal bulet zbytek lolitek...
cza = banda holcicek hehe
 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 11:13:29
|
quote: Originally posted by petrpets cza = banda holcicek hehe

Ja Ufanovi předal bandu chlapů! Na mně tohle nehodíte! |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 11:54:59
|
jak jsem uz uvedl, ovsem jestli uz k nejakemu reseni doslo, to tu nikde nevidim, takze to beru furt jako otevrenou vec. Pokud se to srovna, urcite zas bude dychatelneji...;) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 12:11:03
|
quote: Originally posted by Deka
jak jsem uz uvedl, ovsem jestli uz k nejakemu reseni doslo, to tu nikde nevidim, takze to beru furt jako otevrenou vec. Pokud se to srovna, urcite zas bude dychatelneji...;)
aha, ja myslel ze ti to laguje....
edit: ah ted sem si precetl to "jsem" tys tam ani nebyl... nevis no co se presne stalo a hned zacnes "lagovat"
|
Edited by - petrpets on 16/10/2007 12:24:28 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 12:41:42
|
To delas pro dusnejsi dusno Peto?
Rikam si mam deku sebou, jdu pullnout nejakyho toho crete a nebo limnose kdyz tam bude. Pullnu, samo na prd /ucim se/ a tahnu sebou adda... OK deka je u sopecky, pomuze, neresim to... deko? Deko? DDekooo? Deka po chvili padl... Jemu jen conection mne dva peti a pak i ja... to jen k te jeho vysokohorske ubah lince z me zkusenosti... ze vcerejska |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 12:45:35
|
quote: Originally posted by Deka
jak jsem uz uvedl, ovsem jestli uz k nejakemu reseni doslo, to tu nikde nevidim, takze to beru furt jako otevrenou vec. Pokud se to srovna, urcite zas bude dychatelneji...;)
No ja nevim, jak by se tohle melo resit. Osobni vztahy jsou osobni vec, musi si to vyresit mezi sebou. Co se tyce delani bordelu na raidech, verim, ze se nakonec dokazeme domluvit jako lidi. Koneckoncu, nekdo nedavno prohlasil, jaka jsme to skvela komunita (v reakci na sbirku pro Jana). Ja osobne jsem ochoten tolerovat prilezitostne vystrelky, parkrat me par lidi taky nasralo, ale preslo me celkem rychle. A pokud nekdo bude zneuzivat tolerantnost komunity, tak se zlou se potaze. I velky Paja, pokud bude opakovane prudit na raidech, ktere nevede, bude mit problem, protoze lidi na nej zacnout kaslat. Rekl bych, ze to jako kontrolni mechanismus docela funguje. A extremni pripady by pak mohl resit prezident :). |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 12:58:01
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Rikam si mam deku sebou, jdu pullnout nejakyho toho crete a nebo limnose kdyz tam bude. Pullnu, samo na prd /ucim se/ a tahnu sebou adda... OK deka je u sopecky, pomuze, neresim to... deko? Deko? DDekooo? Deka po chvili padl... Jemu jen conection mne dva peti a pak i ja... to jen k te jeho vysokohorske ubah lince z me zkusenosti... ze vcerejska
neco k veci mas? |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 13:05:39
|
Hmm, koukam, ze se brzy rozhada i zbytek :). |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 13:08:34
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Rikam si mam deku sebou, jdu pullnout nejakyho toho crete a nebo limnose kdyz tam bude. Pullnu, samo na prd /ucim se/ a tahnu sebou adda... OK deka je u sopecky, pomuze, neresim to... deko? Deko? DDekooo? Deka po chvili padl... Jemu jen conection mne dva peti a pak i ja... to jen k te jeho vysokohorske ubah lince z me zkusenosti... ze vcerejska
njn cela tady ta dira v kterej ziju ted prechazi na vyssi rychlost adsl, neda se nic delat, ale kdyz co 10minut konfiguruji zrovna vecer lajnu, nenadelam nic. Nakonec mi to vcera padlo jeste 8x nez sem to zabalil uplne. Zajimave je, ze to vadilo jen AO, kdyz jsem pro testovaci ucely rozjel LCh, tak v pohodce to pul hodiny valilo, pak sem zas zkusil AO a sup, nez jsem si dal cigo tak disconnected. Snad uz se to nebude opakovat, pro jistotu jeste jednou resnu modem a diagnostiknu ho (vcera pritom diagnostika vse v poradku hehe).
quote: Originally posted by petrpets aha, ja myslel ze ti to laguje.... edit: ah ted sem si precetl to "jsem" tys tam ani nebyl... nevis no co
hehe peto, tenhle pohled me pobavil :)) Mno laguje, to nevim, ono to fps 2-7 se mozna ani lagem nazvat neda, a kdyz se mi na 3minuty zastavi cas a pak to diskonektne tak to asi taky neni tak uplne lag, ale mas recht, jeste k tomu vsemu mi to laguje :)
ale k veci, ja nehodlam delat ofuky kvuli pajovu extempore nekde, kde sem ani nebyl, i kdyz teda ze zkusenosti vim, co je to za prudu rl vs rl (viz. lehke drama s city raidem vs tchu pro pametniky :). Zajima me pouze, zda prislo nejake reseni ze strany Ufiho (a orgu) nebo se to preslo s usmevem a doporucenim stylu "wille ty si chobot ze se nasiras kvuli takovej picovine", pac to je imho dost dulezite pro dalsi chod orgu, a to hlavne proto, ze se to v takovem pripade BUDE opakovat. Konkretne u toho (popr. jeste hure v kuzi Willa) byt nechci, nic vic.
quote: Originally posted by commanche A extremni pripady by pak mohl resit prezident :).
tohle se me osobne jevi jako jeden z nejextremnejsich pripadu, co CzA zazilo. Pokud si dokazes predstavit jeste extremnejsi pripad, tak ten snad nikdy nenastane - jinak potes koste ;P |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 13:12:19
|
jo, pajovi ufan sebral RL, ale to ses neobtezoval zjistit, jen tu hudrujes.... |
 |
|
Topic  |
|