Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Gods & Heroes
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 06/10/2007 :  15:57:55  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
Jestlize chcete do bety a mate vytvorenej ucet na jejich ofic webu tak utikejte sem: http://community.godsandheroes.com/closedbetacodes/

Rozdava se omezeny mnozstvi klicu.. tak rychle! ;)

http://www.mmorpg.cz

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 06/10/2007 :  16:16:39  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Už jsme dva :)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 06/10/2007 :  17:17:28  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
3

porad me to pise ze acc neni v databazi pritom uz mam schvalenej acc na forum

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 06/10/2007 17:24:35
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/10/2007 :  17:26:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mam zalozenej ucet tam a kdyz chci ziskat beta key, tak mi to pise, ze ten ucet neni v jejich databazi :/

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 06/10/2007 :  17:32:26  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
jak jsem psal.. ten ucet uz musite mit vytvorenej z drivejska.. nove vytvorenej to nevezme

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/10/2007 :  17:33:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
jenze tys nic takovyho nepsal

REVOLUTION

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 06/10/2007 :  17:35:11  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
ach jo :(

Edited by - MA3X on 06/10/2007 18:11:24
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 06/10/2007 :  18:10:58  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
POZOR

ZiELL prodava BETA klice piste mu na icq

posledni kousky !!!!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/10/2007 :  18:19:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Takze jak se dostat do bety.

Nejdriv si zalozit acc na jejich webu, pak si udelat registraci do bety (tim se zada mail do jejich databaze) zde: http://community.godsandheroes.com/betasignup/betasignup.php

a posledni krok: http://community.godsandheroes.com/betacodes/

have fun.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 07/10/2007 01:44:25
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2007 :  01:36:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

Nabidka, ktera se neodmita: http://community.godsandheroes.com/betacodes/

E-mail not found in database
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/10/2007 :  01:44:41  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by ZiELL

Nabidka, ktera se neodmita: http://community.godsandheroes.com/betacodes/

E-mail not found in database

edited, viz nahore.

REVOLUTION

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2007 :  04:27:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
You can play the game until: 7. říjen 2008 3:24:40 GMT+01:00
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/10/2007 :  11:27:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Niceho takovyho jsem si nevsimnul, ale nechapu to. Ted by meli momentalne vzit do bety uplne kazdyho. Maj jen jeden server s low populaci.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 07/10/2007 :  11:38:37  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Jen bych upozornil že všechny vytvořené učty přidávají do databaze ručně!! proto dochází k .... E-mail not found in database, name not found in database atd. chvilku to trvá než vytvořej člověku učet aspoň tohle se dá ohledně toho najít na foru.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 07/10/2007 11:39:58
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2007 :  17:40:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tuhle hru budu asi hodně milovat, hlavně když se nedostanu ani k blbému vytvoření postavy :)

Game:: Initialize: Error initializing the graphics system, please verify DirectX9.0c is installed and the video drivers are up-to date.

Nějaká reinstalace DX 9.0c (august release) samozřejmě nepomohla, stejně jako spuštění hry pod Win XP SP2 compatibility mode.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/10/2007 :  17:52:17  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo, mne se strasne zacalo sekat logo vyrobce atd kdyz to nabihalo, pak mi to zamrzlo a game crash. Tohle asi 2x. Pak mi 3x nenabehl launcher. A asi po hodinovy pauze mi to slo v klidu, ale porad nemam koupeny 2GB ram, takze se mi to trha, bohuzel

REVOLUTION

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/10/2007 :  18:12:53  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
jak jste stahli toho clienta?
Me se pres odkaz pri regiustraci stahnul asi 40mb patcher a pres toho me to nechce vubec nic stahnout. Jednou to nenabehne, podruhe se to sekne pri logovani. A kdyz to konecne nabehne a logne, tak to zamrzne pri stahovani nejakeho patche.
Nema nekdo odkaz na toho 3GB clienta?
Dik
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2007 :  18:13:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Už jsem to rozjel. Grafika je naprosto úchvatná, ještě lepší jak v Guild Wars, no zatím asi nejhezčí MMORPG co jsem měl tu čest hrát.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/10/2007 :  18:36:06  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Stahovani 3GB clienta funguje v klidu, jsem zvedavej.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2007 :  18:43:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Po rozbalení to má kolem 10GB tak mějte místo
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/10/2007 :  18:58:46  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
grafika je uchvatna mam to na max krome stinu ty sem vypnul a slape to jak hodinky zatim zkousim mystica a krome posrany animacky u castu sem nevidel jinou chybu

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/10/2007 :  19:20:51  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

a stahujes to pres ten patcher nebo rovnou z nejakeho linku celejch 3Gb?
edit: OK uz se to rozjelo pres ten patcher i me. Asi byli pretizeni.

Apropo, to ze ucty pridavaji rucne se me moc nezda. Vytvoril jsem si ucet a hned(priblizne do 10s) jsem si mohl vygenerovat vlastni klic.

Edited by - Milan on 07/10/2007 19:32:11
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/10/2007 :  19:34:16  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vsechno slo rychle a pekne..registrace, klic,..jsem na 800MB a dnes se na to uz nepodivam :-( bohuzel ...Muze to jet takovych 300kB..no nevim nevim, jestli to stihnu. Nechce se mi to pocitat :-)).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 07/10/2007 19:35:04
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 07/10/2007 :  20:52:45  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:
Originally posted by Shemiramoth

a stahujes to pres ten patcher nebo rovnou z nejakeho linku celejch 3Gb?
edit: OK uz se to rozjelo pres ten patcher i me. Asi byli pretizeni.

Apropo, to ze ucty pridavaji rucne se me moc nezda. Vytvoril jsem si ucet a hned(priblizne do 10s) jsem si mohl vygenerovat vlastni klic.

to nevim ja vytvořil tři učty a u všech bylo "name not found in database" když sem chtěl vygenerovat key, a jak řikám na foru sem se dočet o manualním přidávání tak nevim.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/10/2007 :  23:19:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Nevim o cem to mluvis. Ja, MA3X a bratr jsme meli acc s betaklicem do 5min. Jen se podivej jak jsem popisoval ty kroky.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/10/2007 :  02:11:56  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak po naprosto šíleném maratonu mam key taktéž, přidanej na acc a připravenej na stahování klienta.

Jak jedou ty servery? jen sobota?

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/10/2007 :  14:22:03  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
servery jedou v pohode zkusil jsem si vsechny postavy do lvl 3 ale nejzabavbejsi je asi hunter takze toho budu hrat zatim lvl 4 qesty celkem zabavny lokace nadherny

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/10/2007 :  14:29:00  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

servery jedou v pohode zkusil jsem si vsechny postavy do lvl 3 ale nejzabavbejsi je asi hunter takze toho budu hrat zatim lvl 4 qesty celkem zabavny lokace nadherny

Zatím stahuju klienta dneska, se k tomu nedostanu ale čím dál tím víc jak čtu beta forum, se bojím nějakého technického problému a jestli to vůbec spustim nebo jestli se zaseknu na nějakém erroru.

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 08/10/2007 :  15:04:00  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Tak ucet slo vytvorit v pohode a key sem taky bez problemu ziskal ... ted sosam clienta a navecer to zkusim ... je tam nejaka ceska komunita aby bylo s kym pokecat?

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/10/2007 :  15:18:17  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
To nevim kolik je v betě Czech playeru na pokec ale na beta foru je sekce Non-English Language Speakers Forum, kde si můžem v pohodě založit topic a probírat věci tam. Už sou tam Poláci , Rusové a spousta jinejch.

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 08/10/2007 :  15:24:53  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
tak to je v pohode ... jinak mas jakej nick ve hre?
to pro pripad ze bych te tam nekde potkal

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/10/2007 :  15:29:13  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
co se tyce erroru u stahovani patche, brachovi to slo na poprve v pohode, Ziell taky v pohode, ja to musel stahovat nevim proc 3x protoze to hodilo error na konci rano se me stalo ze hra se sama vypla kvuli nakymu erroru mapy napsal sem to do bug listu tak snad to opravej

Ceska komunita asi jeste neni ale sem pro neco zalozit

jeste jeden poznatek, jde si najmout pomocnika (pocitac, kterej se da ridit) kdyz nemuzete sehnat lidi do pt je to dobra pomoc pri qestech

pri vytvoreni postavy si vybirate z bozstva ktery budete uctivat a pak se vam odmeni special skillem ja sem zvolil apolla tak sem zvedavej prvni qest pro boha byl easy zmacknul sem jeho sosku a portlo me to k nemu kde sem s nim promluvil celkem hezkej qest

Edited by - MA3X on 08/10/2007 15:31:06
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 08/10/2007 :  15:35:06  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
no zbyva mi poslednich 400Mb ... tk snad radeji ani moc nestras ... nebo se leknu a utecu od toho

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/10/2007 :  16:01:53  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno jo no tak sem to odsral na konci stahování patcher nahlásil error 20 a jelikož tenhle problém má né málo lidi podle fora a já si nemužu dovolit tahat takové objemy dat kvůli mému skvělému netu s FUP furt znova a znova sem mimo betu.

Tak si to užijte a až tyhle dětské nemoci MMO beta klientů opravěj možná se přidám kurňa.

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/10/2007 :  17:11:30  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Mno jo no tak sem to odsral na konci stahování patcher nahlásil error 20 a jelikož tenhle problém má né málo lidi podle fora a já si nemužu dovolit tahat takové objemy dat kvůli mému skvělému netu s FUP furt znova a znova sem mimo betu.

Tak si to užijte a až tyhle dětské nemoci MMO beta klientů opravěj možná se přidám kurňa.

to mas smulu no ja to tahal 3x ale stalo to za to

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 08/10/2007 :  18:06:14  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Zatim nemam stalej char, ale hra vypada slusne ale trosku me zarazi ta grafika. Prijde mi jako kdyby se ty modely postav k ty krajine vubec nehodily. Takovej pocit jsem mel kdyz jsem se dival na videa z DAoC. Proste pandulaci podstrceny do nejakyho sveta

REVOLUTION

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/10/2007 :  18:44:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Mě to přijde jak LOTRO s jinou grafikou
Ty boje jsem takové nemastné neslané, jinak zatím v pohodě.
Co ale hra nabídne jiného oproti ostatním MMORPG, není to špatná hra, ale aby bylo za měsíc dva co dělat :)
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 08/10/2007 :  19:34:22  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
tak sem to sosnul ale nejde mi se prihlasit ... zasekne se to v loginu a nic

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/10/2007 :  21:14:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
to je normoš Petře, už je dole pár hodin, ale nějak zapomněli hošíci napsat proč přesně.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/10/2007 :  21:51:37  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
server je down a je nakej patch

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 09/10/2007 :  00:46:57  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
jeste jeden dotaz ... ono se to da hrat jen ve vokne neobo to jde hodit nejak do fuu screenu?

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 09/10/2007 :  09:50:42  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
da se to hodit do fullscreenu hledej

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 09/10/2007 :  15:49:15  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
nemuzu hledat kdyz se nemuzu lognout ... pise mi to pro zmenu ze nejsem v databazi ... tohle me teda nebavi ... at se jdou bodnout

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 09/10/2007 :  16:31:54  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
tak jsem si na zkousku udelal jeste jeden ucet ... kupodivu to slo ... jen dotaz ...server je dole?

Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 10/10/2007 :  15:15:41  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
sice mi naskoci login ale to je vse ... pak se tam objevi dalsi okno zrejme na vyber servru ale to je vecne prazdny ... nevite nekdo proc to?

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 10/10/2007 :  15:34:34  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
http://www.curse.com/articles/details/3327/

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 10/10/2007 :  15:43:18  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak projekt bol pozastaveny, prednost ma Star Trek Online.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/10/2007 :  16:30:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no lol
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 10/10/2007 :  16:50:00  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Sakra, nez jsem mel cas to testnout tak to zrusej. Pritom to vypadalo nadejne. Napr. grafika byla dost pekna. Jeste kdyby vychytali animace a bylo by to mozna i hratelny.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 10/10/2007 :  17:07:15  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
rofl tak to sou dobry idioti

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/10/2007 :  18:22:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
jeden obrázek ze hry, trochu máznutý
http://i22.tinypic.com/2ds4bdf.jpg
pro ty, co se do hry nedostali.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000