Author |
Topic  |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/08/2007 : 10:15:07
|
Mam taky dotaz, uz su v hre velke kasarny, ale kedze nejdu stavat v hlavnej dedine tak je nemyslitelne aby sa ta armada ktora sa v nich robi dala uzivit .... ako je to najlepsie robit ? Ja s tym nemam ziadne skusenosti.
Ty vyrabas vojakov a posielas si nonstop obilie na vyzivu, alebo ich vyrabas, posielas ich ako podporu vsade mozne a potom ked potrebujes masivny utok tak to ich zavolas domov na tu dobu a posles ten utok ?
|
|
| |
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 12/08/2007 : 18:15:17
|
Tak ja treba velky kasarny smazal pac imo je to spis zalezitost,kdyz uz,tak endgame a div sveta je daleko. Jinak se to nevyplati. Akorat zabranej slot v mestecku  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 10:10:00
|
jinak to reseni je v tech podporach, leda bys byl kazdou hodinu online a posilal obili ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 14:56:22
|
Minus obili v non-hlavni vesnice je strasnej pain in the ass (tim myslim tak cca od -1500 az -4000). Je to klikacka furt to posilat a to zivit.
Protoze ve vsech vesnickach jedu def armady, az na hlavni resim to tema podporama. Ovsem je dulezity to nejak mit relativne blizko.
Jinak jak rek johny - velke kasarny jsou pro me zatim na nic. Falanx se dela 2 min, a druid je na jizdu taky relaitvne rychlej takze neni treba utracet za to vic nez je nutny.
Uvidime pozdejc, ale jakmile valke kasarny nemuzu mit v hlavni vesnice v multicropu uplne to pro me ztratilo smysl. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 15:14:38
|
Jo, presne ... je bez sance to uzivit ... aj tak mam problem stavat dostatok obilnych poli v MC pri nonstop produkcii imperianov a caesarisov + sem tam nejaky ten katapult .. tie 14kove obilia uz budem staviat asi cez zlataky ... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 16:09:38
|
No me osobne treba desi stavba policek nad lvl 15 ... to uz jsou potreba snad 4 sklady :p a pri soucasne uvaze, netusim kam to narvu pac silne bojuju s mistem ve vesnice ...
No nastesti jeste nestavim 15-ky ale i tak ... des :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 17:18:17
|
No, 4 sklady sa este daju, ja mam teraz 3 sklady/sypky a este idem zburat za chvilu akademiu a zbrojirnu, takze budem mat dalsie 2 sloty kde mozem teoreticky narvat 2 sklady a potom mozem robit 17kove policka ale to je uz magorina 
Kedze ja mam hlavnu Mc tak mi odpadaju budovy ako pila, slevarna, cihelna .... to su hned 3 sloty k dobru  |
Edited by - Pepo on 13/08/2007 17:19:07 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 11:28:14
|
hmm takze kdyz vyzkoumam vsechny jednotky v akademii muzu akademii zbourat a jednotky lze stavet ? co vse se da takto zbourat kuli mistu ? treba bourat palac/rezidenci me prijde naprt protoze jsou potreba KB na dalsi expanzi i v pripade ze uz mam vycerpany sloty... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 14/08/2007 11:31:49 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 12:26:39
|
Zbrojirnu/kovarnu mozes tiez zburat .... jasne ze prides o KB, ale zase ziskas miesto na dalsie budovy ... potom mozes aj tu rezidenciu/palac ked uz budes mat 2/3 dedinky dalsie postavene ... a dalej uz asi nic, neviem. Vsetko dalsie potrebujes stale. |
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 16/08/2007 : 16:17:31
|
Rezidenci bych neboural - je to jedina ochrana pred nacelnikem a prebranim vesnice. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/08/2007 : 14:41:47
|
quote: Originally posted by Marcurus
Rezidenci bych neboural - je to jedina ochrana pred nacelnikem a prebranim vesnice.
No to jo ale v hlavni neni treba... |
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 03:20:24
|
No nekoukam sem ted tak casto :P No hlavne rezidence nebyva v hlavni vesnici... ale pravda, nejak mi to v tu chvili nedoslo, sam palac v hlavni nemam.
A k tematu, velky kasarna a staje jsou nahouby prakticky v kazde situaci, jen kdyz opravdu nemate crop. Pokud crop mate, tak je lepsi stavet ctyri armady soucasne nez jednu dvojnasobne rychle ;) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 11:55:46
|
Njn, ja to tiez teraz nepotrebujem, ale velke kasarna sa ti mozu hodit neskor ked mas Natarov, mas 30 dedin, surovin 4 prdele a potrebujes rychlo 3 miliony pretorianov
Ja mam teraz velke problemy uzivit armadu, v cropu proste nestiham staviat policka .... a to nemam doma katy, tie su na podpore v dalsej dedinke aby mi nezrali zbytocne obilie ked ich nepotrebujem. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 11:25:42
|
quote: Originally posted by Marcurus
A k tematu, velky kasarna a staje jsou nahouby prakticky v kazde situaci, jen kdyz opravdu nemate crop. Pokud crop mate, tak je lepsi stavet ctyri armady soucasne nez jednu dvojnasobne rychle ;)
nejak me to stale neni jasne ohledne velkych kasaren, proc nejdou stavet v hl vesnici ? predpokladam ze velke staje budou to same.. |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 15:29:13
|
Moj osobny nazor preco je ten, ze hlavnu dedinku mas dajme tomu MC = velka produkcia obilia, cize ked si rozmlatis utocnu armadu, tak si ju mozes relativne rychlo doplnit pomocou velkych kasaren, ale takto ... je to predsa len na hovno, lebo v tej dedinke neuzivis armadu s 30 000 vojakmi ... ale to je len moj nazor, neviem preco je ,,oficialny,, dovod. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 16:14:43
|
velky kasarny jsou pro lidi co obstaravaji aliancni armadu, jinak neni sance to uzivit takovou produkci.U nas v alianci jsou tri lidi co stavi aliancni armady s kteryma se utoci a ti dostavaji dane od ostatnich clenu alianci a ti pouzivaji velke kasarny.mam populaci cistou neco pres 2,5k a nikde jsem zatim velke kasarny nepotreboval.Radsi sponzoruju velke kasarny a ziveni jednotek lidem co to maji za ukol v ramci aliance. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 17:15:32
|
no ja narazim na problem ze jako german potrebuju 3x vic jednotek proti rimanovi abych mu vubec neco udelal (diky 50% zdi a te silene sile jeho jednotek), takze doba staveni jednotky a pocet - tj to co pak musim zivit je pro me problem
zasadni problem mam v tom ze diky tomu ze ve vesnici ktera neni hlavni nelze jit s polema nad 10 me kazda budova zbytecne zere obili na pripadne vojaky, kasarny 4, staje 5 za level :/ takze naopak premyslim o tom ze level 1 by me stacil kdyz tedy nebudu delat vekle kasarny jenze to zas pak stavim pomalu a jelikoz germanske jednotky jsou delane na "spotrebu/pocet" nikoliv kvalitu trosku to jde proti sobe.. |
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 18:39:45
|
Mno to je u germanu vseobecne problem.Germani jsou super zezacatku diky tomu ze jsou levny.V pozdejsich fazich hry jsou zase rimani diky sve sile.Ja nevim no nemam s germanama prilis velke zkusenosti.U nas v ali jeden general je german, zbili dva rimani.Utoky vypadaj tak, ze german posle hromadu jednotek na smrt, jelikoz jich vyrobi rychle znova hodne a ostatni generalove[rimani]to doresi. Ale tak obecne de o kooperaci v ramci aliance, takze neni zapotrebi hrotit osobne jednotky a zbytecne zazdivat produkci obili.Ja mam ve meste 500 pretorianu a 200 equites legatu a pokud na me de par neprijemnejch utoku, proste napisu generalovi na obranu, kterej stavi jednotky na obranu a ten mi jich posle nekolikset a od nekolika lidi postupne chodi obili, aby prezili, po utocich hned armadu vratim. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 11/09/2007 18:47:12 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/09/2007 : 11:19:02
|
quote: Originally posted by Pepo
Jo, presne ... je bez sance to uzivit ... aj tak mam problem stavat dostatok obilnych poli v MC pri nonstop produkcii imperianov a caesarisov + sem tam nejaky ten katapult .. tie 14kove obilia uz budem staviat asi cez zlataky ...
ale jo uzivis to, pockej az do hry prijdou natarsky vesnice, lidi maj produkci 5 milionu! obili za hodinu... valci se s armadama ne desetitisice.. ale utoky probihaj v radech milionu jednotek... |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/09/2007 : 23:38:58
|
Mam 10 dedin, vo vsetkych dedinkach mam odlozene obranne jednotky, cize produkcia je 0 a v MC mam -7200 produkciu ktora stale rastie ... a to staviam 15kove polia pomocou zlatakov .... cize je to fakt problem. JA viem ze neskor su tie armady vacsie, ale aj tak je to stale problem to uzivit. |
 |
|
|
Topic  |
|