Author |
Topic  |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 01:31:04
|
Napadl me totiz funkcni zpusob jak ji propasovat do pande G
|
|
| |
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 07:49:18
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Napadl me totiz funkcni zpusob jak ji propasovat do pande G
no pokud ji peta nesmajzl tak by mela zit nekde na jeho accu kde je vafle, ale uz ani nevim kde je zaparkovana :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 08:12:44
|
Ne, nezije. Zpusob jak ji propasovat do pande G je jednoduchej hot/calm :) Ale jestli mas nejaky zajimavy napad tak povidej. Smazal sem ji pote co zavedli xp disabler. Ted by melo jit dotahnout do pande 1 lvl (jestli je ten disabler 100%) takze level 5 byl o nicem kdyz uz ho tam pred nama nekdo dotahl.
tak sup kdo se toho ujme :)
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 10:04:31
|
quote: Originally posted by petrpets
Ne, nezije. Zpusob jak ji propasovat do pande G je jednoduchej hot/calm :) Ale jestli mas nejaky zajimavy napad tak povidej. Smazal sem ji pote co zavedli xp disabler. Ted by melo jit dotahnout do pande 1 lvl (jestli je ten disabler 100%) takze level 5 byl o nicem kdyz uz ho tam pred nama nekdo dotahl.
Cim chces calmnut lvl 1 char? pvp pravidla to nedovolia nie? |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 10:06:58
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Cim chces calmnut lvl 1 char? pvp pravidla to nedovolia nie?
myslel sem tim ze do pande staci doc hotka (na prdolku) a calmer na moby ;) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 10:38:03
|
uz dali Kpandebota (nebo jak to ten kokot zkundil;) 1-220? ze bych skakl pro lorda na rebuilded peren :)) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 11:06:51
|
No esly je to takhle, tak nic, myslel jsem ze ji neslo prave protahnouot do pande, proto jste ji tam nedostali. Pak je muj napad k nicemu :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 11:09:07
|
No esly je to takhle, tak nic, myslel jsem ze ji neslo prave protahnouot do pande, proto jste ji tam nedostali. Pak je muj napad k nicemu :)
no a co to byl za napad :) :P |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 11:26:11
|
X je vstup pande Y je misto u sochy
XoooooooooooooooooY aneb vzdalenost mezi prdelkou a MP. Vzdalenost kde maka save /viditelnost v teamu/.
MP stoji u sochy a zaveli ve chvili kdy bude domotavat save. Prdolka projde do pande. Kdyz vydrzi byt jen dve vterky, tak se to podari a ulozi se. Pak jen recall a diky tomu ze recall nevola na stavajici pozici ukladaneho, tak bude prdolka u sochy a jen klik do G... Maximalne pokud to nepujde tak kombonace jeste s druhym MPeckem, nebo pruchod do omni G a pak az clan. |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 13:09:48
|
X je vstup pande Y je misto u sochy
XoooooooooooooooooY aneb vzdalenost mezi prdelkou a MP. Vzdalenost kde maka save /viditelnost v teamu/.
MP stoji u sochy a zaveli ve chvili kdy bude domotavat save. Prdolka projde do pande. Kdyz vydrzi byt jen dve vterky, tak se to podari a ulozi se. Pak jen recall a diky tomu ze recall nevola na stavajici pozici ukladaneho, tak bude prdolka u sochy a jen klik do G... Maximalne pokud to nepujde tak kombonace jeste s druhym MPeckem, nebo pruchod do omni G a pak az clan.
Recall vrací na místo kde byl char sajvlej, MP/Eng musí být dostatečně blízko toho místa (a to opravdu hodně blízko). Možná teda vrací na místo warpera, ale protože ten musí být tak do 3m od místa save tak to vyjde nastejno. Dotka není takový problém, platí na ni pvp rules, tzn. max 30%, takže 3 hity vydrží a to by měla uhealovat hotka. Problém je postup dál, protože ti blbí pavouci aoe nukujou a to znamená instakill. |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 13:12:36
|
vsetky environmental damage v ado, pen, inf a pande su pvp hity = su capnute na 30% hp. pri hp prdelky 52 (podla emulatora, sold/soli, max ability/body dev, bez implantov/buffov) by boli hity za 17, HnQ (25 ncu, tick 10s) healuje za 362-370, doc team hotka za 292-347 (1 ncu, tick 5s)
jedine neviem, aky tick maju env dmg dotky |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 16:54:54
|
Amicku, mozna to bude u enga jinak, ale ja svym recallem, muzu tahat z more /ado pady ze skal na severu/, nebo taham z lairu, kdyz to nekdo vrchem probehne blbe. Jedine co musi byt, je viditelnost v teamu. Tri metry ani nahodou, mnohem vice... Tot ma zkusenost. |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 17:22:27
|
Amicku, mozna to bude u enga jinak, ale ja svym recallem, muzu tahat z more /ado pady ze skal na severu/, nebo taham z lairu, kdyz to nekdo vrchem probehne blbe. Jedine co musi byt, je viditelnost v teamu. Tri metry ani nahodou, mnohem vice... Tot ma zkusenost.
No moje zkušenost je obrácená. V Albtraumu jsem jednou warpoval chudáka mrtvýho asi na 6. pokus - pořád mě to tvrdilo, že jsem daleko od save pointu, a to jsem chodil plusminus v okruhu tak 5 metrů než jsem se trefil a warplo ho to. Pravda je, že si už nepamatuju jestli to tvrdilo, že jsem mimo bod kde jsem já dával save nebo že jsem moc daleko od místa kde byl on sajvlej. Každopádně tohle neřeší problém dostat char do gardenu (to proběhne i bez té hotky ), ale ani to nepomůže ho dostat k beastovi. Leda dávat po 10m save a když ho zabije nuka tak rychlý warp zpět. |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 17:49:52
|
NO jasne, uz vim co myslis! ano to mas pravdu, ale ja to myslim takhle. MP / eng stoji u sochy a prdelka probehne sync, v tu chvili dopklapne save. Ulozi, prdelka at si treba chcipne. Pak warp a prdelka ale bude stat u tebe u te sochy.
No jak ji dostat k beastovi neni neresitelny s pomoci tech warpu... Pac kdyz zdechne, tak holt back a warp. Kdyz nebudeme nikterak hnat tak se to da dat podle me. A kdyz tam projde nmg, tak to musi klapnout! :)
Chce se do toho nekomu? :) Ty we jeste aby si lootla burdena :) Co ami nemel by to byt tvuj char, kdyz mas tolik rp? :) |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 21:52:09
|
Ja by do toho isiel, skoda len ze ten burden by nenasadila :( Alebo najdeme sancu na buff za 1500CL ? |
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 22:53:33
|
Ja by do toho isiel, skoda len ze ten burden by nenasadila :( Alebo najdeme sancu na buff za 1500CL ?
A 194 levelu? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 23:19:49
|
quote: Originally posted by tojejedno
Ja by do toho isiel, skoda len ze ten burden by nenasadila :( Alebo najdeme sancu na buff za 1500CL ?
A 194 levelu?
Vidis, na lvl req som zabudol :( |
Ubytovanie na orave |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 00:04:37
|
Requirements: Wear:
Comp. Liter from 1750 Must have expansionset: Shadowlands
Level from 215 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 00:56:39
|
Requirements: Wear:
Comp. Liter from 1750 Must have expansionset: Shadowlands
Level from 215
aby si si ty nepostol co? |
Ubytovanie na orave |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 01:30:02
|
NO hlavne cekam na amicka :) Esly se chopi sance :) J amuzu dat k dispozici char, ale burdose jeste enjakou dobu neprebidnu :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 08:36:34
|
NO hlavne cekam na amicka :) Esly se chopi sance :) J amuzu dat k dispozici char, ale burdose jeste enjakou dobu neprebidnu :)
ale no tak, staci se domluvit.... kurna zase mi to nehylnulo!!!! sry...
:P |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 09:41:03
|
quote: Originally posted by AnpetuWi Level from 215
Vidiste jak je Burden zbytecnej, ani level req si nepamatuju |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 10:00:07
|
NO hlavne cekam na amicka :) Esly se chopi sance :) J amuzu dat k dispozici char, ale burdose jeste enjakou dobu neprebidnu :)
:P
To aby som stale chodil fp doc.... 
|
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 12:30:56
|
s petou radeji ano, kdovi na co chce zrovna bidovat! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 13:32:57
|
jasne, jen si hod CH v pande :P |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 13:33:58
|
quote: Originally posted by petrpets jasne, jen si hod CH v pande :P
Na zergu je na speciálním baru spolu s BGH ne?;-) |
|
 |
|
|
Topic  |
|